שאלון חורף!

שאלון חורף!../images/Emo182.gif

פשוט בואו נסכם שאנחנו אוהבים את החורף בשאלון וזהו
וכווווווווווולם עונים!
אוהבים את החורף? מה אתם לא אוהבים בו? יש לכם מטריה? אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? באיזה צבע המעיל שלכם? אוהבים את הגשם? מה אתם אוכלים בחורף?: מתקלחים כל יום בחורף?: יותר מפחיד-רעם או ברק?: אתם טיפוס של חורף?: ירד אצלכם גשם?: קר לכם עכשיו?: חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מה העונה האהובה עליכם?: חורף/קיץ?: חורף/אביב?: חורף/סתיו?: צעיף/כפפות?: מעיל/סווצ'ר?: כובע חורף/קפוצ'ון?: המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: האם אתם אוהבים את גשם? אוהבים שלג? אוהבים ברד? מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? בגד חורף אהוב: שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב: מדגישומטיק.

Pure M

New member
יאללה, שיהיה

אוהבים את החורף? בטח, בערך כמו שאני אוהב את אולמרט. מה אתם לא אוהבים בו? שהוא נאצי, מגעיל, קריר, והוא פוגע בקליטת הסלולרי. יש לכם מטריה? לא, אני רק על חולצות קצרות, מטריה תפגע לי בפוזה. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? נופ, מאחר ואין כזו
באיזה צבע המעיל שלכם? הממ. לא זוכר. אבל הוא יפה. אוהבים את הגשם? פיכס לא. מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל רגיל ולא רטוב בעליל? מתקלחים כל יום בחורף?: כן, וגם חולה בשפעת ואנגינה כל יום. יותר מפחיד-רעם או ברק?: לא מבדיל. אתם טיפוס של חורף?: לא, יותר לכיוון קיץ חמים ונעים. מה, גם בחורות מתלבשות יותר מינימלי, הכי כיף, העולם נהיה הרבה יותר יפה ככה
ירד אצלכם גשם?: הו כן, יותר משיש בונציה. קר לכם עכשיו?: בקטנה, מקודם היה יותר אבל עכשיו אני במיטה עם הפוך (מחשב נייד
) אז עכשיו טוב. חולים הרבה בחורף?: כל רגע וחצי בערך, זה נוראי. אני מקבל את החיסון נגד שפעת כל שנה, כמו הקשישים
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: ארג שתמות חברת החשמל, כל פעם מזיינים לי את המחשב!! לפחות קניתי אל פסק אז בחלק מהפסקות החשמל המחשב שורד. זה גם משהו. מה העונה האהובה עליכם?: אביב. לא קר מדי, לא חם מדי. חורף/קיץ?: קיץ, ללא ספק. חורף/אביב?: אביב. חורף/סתיו?: סתיו. צעיף/כפפות?: כפפות. צעיף מרגיש מוזר. מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר. כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון!!
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו חם שעשוי ממקופלת. יאמי. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לקנות פוך, ללכת לישון, ולהגיד לעצמך "אני דוב, אני דוב!", ולקוות שבאמת תישן כמו דוב. האם אתם אוהבים את גשם? כן, כשהוא בבלגיה. אוהבים שלג? כן, אבל חלאס, להתפנות אחרי שצילמתי, הא? אוהבים ברד? לאא. זה מרושע. רע! רע! רע!! יש לי טראומה, שנה שעברה החלון של האוטו שלנו נשבר מהברד
(לא נשבר נשבר, אבל נסדק ככה שהיינו חייבים להחליף אותו בסופו של דבר) מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל בפוך, ואם יש חברה, אז להתכרבל בפוך גדול יותר.
אוהבים לקפץ בשלוליות? חח לא ממש, פעם אהבתי כשהייתי קטן. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתרחק ממנו כמה שאפשר? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? הו, מדובר בסוגיה פילוסופית עמוקה. זה תלוי במצברוח. במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים, ברור. למרות שיש בהם איזה מיליון קלוריות לפירור. תנור או מזגן? מזגן, אבל החימום שלו לא משהו. שוקו חם או קר? שוקו קר, אבל בחורף אי אפשר, אז חם. מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת, יותר שיק. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פןך! ברור. צמר לא נוח ועושה ברוחצ'יקים. בגד חורף אהוב: קפוצ'ונים! יש לי מלאמלאמלא. שיר חורף אהוב: לא יודע, זורמים עם מה שמתאים. זיכרון חורף אהוב:היה זה חודש מרץ, וזה היה היום האחרון של החורף. אח, איזה יום. ידעתי שזהו, נגמר החורף. איזה זיכרון נהדר.

justin9

New member
חחחח מושיק יא כוסית ../images/Emo24.gif

"מטריה תפגע לי בפוזה"
"באיזה צבע המעיל שלכם? הממ. לא זוכר. אבל הוא יפה."
"שקדים, ברור. למרות שיש בהם איזה מיליון קלוריות לפירור"
"מתקפלת, יותר שיק."

Pure M

New member
תודה תודה,

זה אני, ילדים ניתן לעשות לי בימי רביעי ושישי, בין השעות 14:00-18:00. בזמנים אחרים כבר צריך יחסים רציניים יותר

אתה לא נשנש!

קולטים את זה אחרי פחות שיחה של חמש דקות
אבל תכל'ס, אבל אף אחד לא יכול לסרב לטומילה!

טוב יאללה../images/Emo152.gif

אוהבים את החורף? כן, כמו כולם. מה אתם לא אוהבים בו? שהמכנסיים למטה נרטבים, וכשקשה לצאת מהפוך אבל חייבים
יש לכם מטריה? עדיין לא
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אם יש, כן. באיזה צבע המעיל שלכם? אדום, אבל אני לא אלך איתו יותר השנה.. אוהבים את הגשם? כן!
מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו, מרק. כאלה דברים
מתקלחים כל יום בחורף?: ברור. אפילו פעמיים! יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם! אתם טיפוס של חורף?: כן נו
ירד אצלכם גשם?: כןןןןןןןןןן. כייף!
קר לכם עכשיו?: כ"כ לא. שמתי על עצמי מלא שכבות
חולים הרבה בחורף?: לא!
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: בבית הקודם כן
מה העונה האהובה עליכם?: חורף!
חורף/קיץ?: חורף! חורף/אביב?: אביב, כי אז אפשר ללבוש גם בגדים של קיץ וגם של חורף. וגם כי נעים. חורף/סתיו?: חורף!
צעיף/כפפות?: שניהם!
מעיל/סווצ'ר?: גם וגם.. כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוווווווקו יאמי. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תשמעו קין?
האם אתם אוהבים את גשם? כן, כשאני בבית מסתכלת עליו מבחוץ עם שוקו חם! אבל אני גם אוהבת ללכת בגשם בלי מטריה, אבל לא שיש גשם חזק, קל כזה:) אוהבים שלג? כן, אבל רק להסתכל. אוהבים ברד? חח כשקטנים מתלהבים מברד
אבל לא, לא אוהבת.. מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להיות בתוך הפוך ולראות טלויזיה/לקרוא ספר? וכמובן עם שוקו! אוהבים לקפץ בשלוליות? עם טום כן
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשתות שוקו ארומה
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקצפת.
במרק: שקדים או קרוטונים? מרק זה מרק, בלי תוספות
תנור או מזגן? מזגן! שוקו חם או קר? חםםםםם. גם בקיץ!
מטריה רגילה או מתקפלת? העיקר שתהיה יפה
שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך!
צמר מגרד. בגד חורף אהוב: ז'קט צמר שיש לי.. שיר חורף אהוב: - זיכרון חורף אהוב: כשירד הגשם הראשון ואני ואחותי ממש התלהבנו והתארגנו כדי לרדת למטה לשחק בגשם ולקפוץ בשלוליות, ועד שהתלבשנו, שמנו צעיפים, מגפיים וכאלה.. הגשם פסק! מה זה התבאסנו

ממתי טום קופץ בשלוליות?!?!!? ../images/Emo12.gif

הוא הרי לא ירטיב את מגפיו האלגנטים ואת הסקיני ג'ינס שלו.....

לגמ-רי! ../images/Emo99.gif

לא אכפת לי אם יהיה לי חבר מגה חנאן- אצלי הוא ילבש סקיני! ועל כך יצטרך להודות לטום.

למעלה