שאלון חורף!

לונדון../images/Emo99.gif

כן, אני שוב מוכיחה שמתוך שאלון עם 200 שאלות מבחינתי יהיה שם רק דבר אחד
לונדון בייבי

lesli

New member
ייאי גם אני!!!

אוהבים את החורף?ברור! מה אתם לא אוהבים בו?הכל חיחי סתם.. שאני חולה
יש לכם מטריה?אולי.. אני צריכה לבדוק..
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?אם יורד גשם.. מן הסתם..
באיזה צבע המעיל שלכם?שחור אוהבים את הגשם?מאוד!!!
מה אתם אוכלים בחורף?הממ הכל?
מתקלחים כל יום בחורף?כמובן
יותר מפחיד-רעם או ברק?רעם
אתם טיפוס של חורף?כן
ירד אצלכם גשם?כן קר לכם עכשיו?נופ חולים הרבה בחורף?לא ממש.. לעיתים.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?לא.. מה העונה האהובה עליכם?סתיו חורף/קיץ?חורף חורף/אביב?אביב חורף/סתיו?סתיו צעיף/כפפות?צעיף מעיל/סווצ'ר?סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:מתחת לפוך
האם אתם אוהבים את גשם?ברוררר אוהבים שלג?כןןן רק חבל שאין פה שלג
אוהבים ברד?לא זה כואב!
מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לא עניתי על זה???
אוהבים לקפץ בשלוליות?ברוררר הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לצאת החוצה
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מי אוכל קרמבו?? במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן?מזגן שוקו חם או קר?קר מטריה רגילה או מתקפלת?רגילה! המתקפלת נשברת!!!
שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוך בגד חורף אהוב:קפוצ'ון!!! שיר חורף אהוב:crystal ball כי אפשר לקפץ בבית בלי שיהיה חםםם
זיכרון חורף אהוב:נרדפת ע"י ערבים באיד אל פיטר בגשם הראשון... חחח אל תשאלו!

justin9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמת אל תשאלו אותה על תקרית הערבים כי אם היא תתוודה על זה בפומבי ישנם סיכויים שזה יגיע לאמא ואז לסלי לא תראה יותר אור יום לעולם! לעולםםםםםםםם!
ובבקשה תסלחו לה על המשפט הנורא - מי אוכל קרמבו? היא לא התכוונה

יאיי, את כותבת בפורום!

בדיוק כשהתחלתי לתהות איפה את!
ולמה את נרדפת ע"י ערבים באיד אל פיטר?
ואני חייבת להפסיק להציף. דיי שביתה, דיי.

lesli

New member
רק עכשיו התחלת לתהות איפה אני??../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

אני באמת באמת לא אצא מהבית לעולם אם אני אדבר על זה... אל תעשי שביתה!!! מספיק שביתה אחת! וכל הכבוד על השאלון

justin9

New member
עכשיו אני ../images/Emo187.gif

אוהבים את החורף?
יאפי. למרות התשובה לשאלה הבאה
מה אתם לא אוהבים בו?
אוי לצערי כמה דברים: 1. כמו ששרי ציינה, אחת הבעיות המרכזיות לבעלי משקפיים היא בעיית הטיפטוף הקל = בחוץ קריר ומתחיל טפטוף קליל שלא מצריך פתיחת מטרייה אבל לנו העניין קריטי
לכן אנחנו הפדחנים שתמיד פותחים ראשונים את המטרייה גם כשלא באמת צריך... 2. בעיית האוטובוס המסריח = בחוץ קריר ונעים אבל אז קורה אסון וצריך לעלות לאוטובוס! קבלו ת'סיוט: החלונות אטומים עם מסמרים כאילו מתחוללת לה שם בחוץ סופת הוריקן - מי שייעז לפתוח פתח קטנטנן מסתכן בחטיפת שפיץ מטרייה לעין!,כל המושבים תפוסים כי אנשים כבר שכחו איך משתמשים ברגליים, ריחות שונים מתערבבים בחלל הדחוס, ורצפת האוטובוס נראית ומריחה כמו אחת הביצות של שרק - חום עם גושים והרבה עלים! בקיצור בעעעעע אחד הסיוטים האיומים ביותר שלי!
3. כשיוצאים החוצה ופתאום מבינים שלא התלבשנו מספיק חם 4. כשהגרביים נרטבות 5. כשמתעוררים ב-5 לפנות בוקר מרוב קור כי שתי שמיכות זה פשוט לא מספיק! 6. כשיורד גשם זלעפות וכשהוא נגמר אחרי חצי שעה נזכרים שלא הורדנו את הכביסה שיש בה הרבה פריטים שבנינו עליהם למחר 7. כשבחוץ קר קר ואז נכנסים לקניון ונהיה חם וכל המשקפיים אדים, הלחיים אדומות, האוזניים מתחממות והאף מתחיל לדלוף
8. כשמישהו מבני הבית בא מבחוץ וחם לו בבית אז הוא פותח את כל החלונות ואתם נהיים כחולים
יש לכם מטריה?
לא
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?
בינתיים לא כי זה מעצבן להחזיק. אבל שנה שעברה היא הייתה אצלי פק"ל באיזה צבע המעיל שלכם?
שחור. אבל רוצה לבן של פול אנד בר. אוהבים את הגשם?
יאפי! מה אתם אוכלים בחורף?:
אלוהים ישמור, הכל! מתקלחים כל יום בחורף?:
זה לא הגיוני אבל כן ובמיוחד לפני שיוצאים החוצה. יותר מפחיד-רעם או ברק?:
הגיוני לבחור ברעם כי הבומים האלה באמת יכולים לזעזע אבל האמת היא שהברק אולי קצת יותר כי כבר כשהוא מופיע הלב מתמלא פחד כי יודעים שעוד שנייה הרעם הנורא מגיע אתם טיפוס של חורף?:
נראה לי שכן ירד אצלכם גשם?:
בטח והוא היה מאוד מלכלך קר לכם עכשיו?:
אני עם מפזר חום צמוד אז אין תשובה חד משמעית חולים הרבה בחורף?:
בעעעעע נראה לי שכן יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:
הממממ לא ממש
מה העונה האהובה עליכם?:
קשה לי להחליט
חורף/קיץ?:
חורף חורף/אביב?:
אביב חורף/סתיו?:
סתיו צעיף/כפפות?:
שניהם. צעיף וכפפות זה MUST!!! מעיל/סווצ'ר?:
לא זה ולא זה כובע חורף/קפוצ'ון?:
שניהם. למרות שהם לא מתאימים לי
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:
בטח ששוקו. תה? מה אנחנו אנגלים?
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:
להתלבש חם, לא ללכת יחפים או עם גרביים ולקנות סטפות של סטרפסילס האם אתם אוהבים את גשם?
אכן שאלה זו נשאלה כבר. אבל חייבים לאהוב גשם כי אין לנו מים בארץ. מישו יכול להסביר לי מה זה המיתוס הזה שרץ כבר שנים??? אוהבים שלג?
לעזאזל! אם אי פעם בחיים הייתי זוכה לראות/לגעת בו אני בטוחה שהייתי אוהבת אותו!
אוהבים ברד?
אוי כן!!!! כי זה הדבר הכי קרוב שהיה לי לשלג!
מה אתם אוהבים לעשות בחורף?
ללבוש פיג'מת קיץ קצרצרה ולהתחפר מתחת לשמיכות. אההה ועוד משו... לפתוח את כל החלונות בבית ולעלות את ההליכון אוהבים לקפץ בשלוליות?
לא ממש כי יש חורים בנעליים
הכי כיף לעשות כשיורד גשם?
אני באמת לא גונבת משרי אבל ממש ממש כיף להריח אותו מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?
פעם ככה פעם ככה במרק: שקדים או קרוטונים?
הממממ שקדים זה רצח לדיאטה וגם הם נראים זוועות מ"אפקט הפחד" אחרי 10 דק' שלא נוגעים בהם... אתם יודעים הם מתנפחים כזה בעעעע אני הולכת להקיא!!! קיצר קרוטונים כי הם קריספי כאלה תנור או מזגן?
מפזר חום כי המזגן המחורבן חושב שהוא חימם יותר מדי את הבית אז הוא עושה הפסקה כל שתי דק' שוקו חם או קר?
בדר"כ קר אבל בחורף חם. מישו פה מוסיף סוכר? מטריה רגילה או מתקפלת?
בעניין הזה אני כמו אישה מוכה. תמיד קונה מתקפלת שנשברת אחרי יומיים ועוד חוזרת לקנות את אותה אחת
שמיכת פוף או שמיכת צמר?
נכון לעכשיו יש ברשותי צמר אבל אני בהחלט מעדיפה ושוקלת לקנות פוך בגד חורף אהוב:
בימים האחרונים הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת בגדי חורף! הם נראים נורא ולא מחמיאים בשיט! שיר חורף אהוב:
SUMMER MOVED ON
http://www.youtube.com/watch?v=eUB9Rq8FcEQ
זיכרון חורף אהוב:
הממממ אני זוכרת שחורף אחד היו שטפונות רציניים ועליתי עם אמא לגג וזה היה ממש מדהים לראות את זה מכל כך גבוה. כאילו הבניין שלנו עמד באמצע נהר... ואני גם זוכרת שהיו לי מגפיים וכפפות תואמים בצבע אדום עם תמונה של הסימפסונים... הייתי רוצה אותם גם היום

ג'ניפר ../images/Emo99.gif

הסכמתי עם כל ההסתייגויות שלך מהחורף.. האוטובוס.... וכשהמשקפיים מתמלאים אדים..
איזה ילד אחד חצוף פעם צחק עלי!
והאוזניים האדומות!! איך שכחתי את זה?!?!? זה זוועה! האזניים שלי מתחממות ואז אני מצמידה אותם לכל דבר קר... לחלונות... למקרר...לדלת... וזה אף פעם לא עוזר
והכובע פו שלך מהמם!!!!
כשיהיה לי זמן אני אצלם את כל מבחר הכובעים והצעיפים שלי...

justin9

New member
שרי!!! ../images/Emo99.gif

חחחחח גמאני נצמדת לדברים קרים כשאני מרגישה שהאוזניים שלי עומדות להתפוצץ
וזה באמת עוזר רק לאיזה 30 שניות כי כבר חיממנו את הדבר אליו נצמדנו
ובקשר לאוטובוס - אני החלטתי לפתוח בשביתה! לא אעלה על אוטבוסים בחורף הזה! הגיע הזמן להפעיל את הרגליים או האופניים. מומלץ לכולם
ונזכרתי בעוד משו דבילי שמשווקים בחורף מחממי אוזניים
לא רק שברגע ששמים אותם על האוזניים מיד מתנתקים מהעולם ולא שומעים כלום, זה גם המתכון המושלם לדלקת כרונית! אבל באמת הפאקינג מושלם!!! כי אין מצב שמישהו אחרי שימוש של פעם אחת בלבד! לא ימצא עצמו מרותק לשבוע במיטה ומקלל את היום וה-20 שקל שבהם הוא קנה את הדבר השטני הזה
אני שמחה שאהבת את הכובע פו שלי
ואני מחכה לסדרת תצלומים מרהיבים של פריטי החורף שלך

לי יש מחמם אוזנייםXD

לי ולאחותי כאילו
בסגול ובשחור
אבל אנחנו שמות את זה רק בבית!! (מעניין איפה זה אגב
)

הקטע עם המשקפיים הכי מעצבן!../images/Emo46.gif

תמיד שאני ממהרת לבצפר באותו יום ולא מספיקה לשים עדשות- יורד גשםםםםםםםםםם! וזה כ"כ מעצבן ואז אני לא רואה כלוםםםםםם
אין, אין כמו עדשות

Pure M

New member
יואו.

נשבע לך שחשבתי על השיר הזה כשמילאתי את השאלון. סתם לא היה לי כח לכתוב אותו כי זה היה נשמע לי יותר מדי טיפיקלי

Pure M

New member
הלו, אני לא משקר!../images/Emo10.gif

כתוב בעשרת הדיברות שאסור, באמת.

למעלה