שאלון חורף!

justin9

New member
"לעשות קרטופלך באח" , הא?? ../images/Emo12.gif

חחחח נראה לי שזה השאלון שחגי הכי נהנה לענות עליו, נכון?

hagayx

New member
זה השאלון היחיד שאני עונה עליו../images/Emo13.gif

"לעשות קרטופלך באח" = כמו בל"ג בעומר שזורקים תפוחי אדמה למדורה ואז אוכלים אותם שרופים עם מלח, אז לזרוק תפוחי אדמה לאח ולאכול!

BLESS YOU קארין ../images/Emo99.gif

אוהבים את החורף? אוהבים אוהבים
מה אתם לא אוהבים בו? לקום בבוקר ולהתלבש וללכת ברחוב עם משקפיים... זה באמת מסריח, כי זה מתמלא בטיפות ואי אפשר לראות כלום
יש לכם מטריה? יש... היא איתי כבר 4 שנים... עם ידית שבורה
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כשהגשם ממש חזק אז כן... באיזה צבע המעיל שלכם? בז'
ארוך כזה עד הברך, עם כפתורים שחורים
אוהבים את הגשם? כן!!!!!!!!!!!!!! מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו
שוקו חם
ומרקים שונים.... וכמובן כל דבר שאוכלים בקיץ מתקלחים כל יום בחורף?: לא
אני מודה! יותר מפחיד-רעם או ברק?: אף אחד מהם לא מפחיד... אתם טיפוס של חורף?: מה זה טיפוס של חורף?? אני ממש לא בן אדם דכאוני וקודר אם זאת הכוונה...
ירד אצלכם גשם?: ירד אתמול מלא!!!! קר לכם עכשיו?: קצת.... אבל ההקלדה כאן מחממת אותי
חולים הרבה בחורף?: בדרך כלל פעם אחת למשך שבוע פחות או יותר...
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: ב"ה לא
מה העונה האהובה עליכם?: חורף?!?!!??!!?! חורף/קיץ?: חורף!!!!!!!!!!!
חורף/אביב?: חורף!!!!!!!!! חורף/סתיו?: אהה.... תלוי במזג האויר בכל יום בסתיו
צעיף/כפפות?: צעיף!!! ברור שצעיף!! מעיל/סווצ'ר?: מעיל
סתם כי אני אוהבת את שלי! כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף
יש לי 3 שקיות מפוצצות בכובעי חורף בכל הצבעים ובכל הגזרות! עם קיווצים ופונפונים והכל! המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו!! שוקו!! שוקו!!! טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לאכול הרבה הרבה קרמבו! האם אתם אוהבים את גשם? כבר עניתי על השאלה הזאת
אוהבים שלג? כשהוא בא אז כן.... וזה פעם בשנתיים- שלוש... אוהבים ברד? כשהוא לא נופל עלי אז כן! מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להיות בבית.. להסתובב בחוץ אחרי הגשם... שלוליות והכל
אוהבים לקפץ בשלוליות? בוודאי! הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל בפוך, לפתוח קצת את החלון ולנשום את הגשם!! מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה... למה להסתבך? במרק: שקדים או קרוטונים? שקדי מרק!!!!!
תנור או מזגן? מה רע בהסקה?
שוקו חם או קר? חם! גם בקיץ.... אני מעדיפה את השוקו שלי- חם!
מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת... למי יש כוח להיסחב עם אחת גדולה?! שמיכת פוף או שמיכת צמר? זאת אפילו לא שאלה.... נראה מי יענה "צמר"... בגד חורף אהוב: כל החותלות שלי!!!!! - שוב- כל הצבעים וכו'-
שיר חורף אהוב: כל החורפיים של קין
זיכרון חורף אהוב: אני, אחותי ואח שלי מתכרבלים מתחת לאותה סמיכה מול הטלויזיה.... או משחקים איקס עיגול על האדים בחלונות
אנחנו עדיין עושים את הדברים האלה!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

hagayx

New member
יש לנו מכונה ביישוב

עם קפוצ'ינו, שוקולטה, קפוצ'ינו איטלקי, שוקו שווצרי, ועוד ועוד..וכל כוס עולה חצי שקל..אנחנו קוראים למקום הזה "הקפו'צינו" ואנחנו חורשים את המקום הזה כבר מכיתה ו' כל יום 8 כוסות לפחות! כל ערב אנחנו שם! משחקים ארץ עיר..אין המקום הזה זה הבית שלי! אם מישהו מחפש אותי, תמיד הוא יודע שאני שם..ולמעשה ממש ברגע זה אני יוצא לשם

justin9

New member
וואי המכונות האלו הן פשוט שליטה

וחצי שקל זה פשוט כלום!!!!!!! אצלנו זה עולה איזה כמעט 3 שקל!!!!!!

נכון! ממש זול../images/Emo2.gif

ואיכ, לך תדע מה יש במכונה.. שבוע שעבר שתיתי איזה שוקו עם חברה מהמשמרת.. קיצר אנחנו שותות וזה ופתאום אנחנו מגלות נמלים בתוך השוקו!
איככככככ

hagayx

New member
ואני חייב לציין

שבמכונה שלנו אין שום דברים מגעילים למיניהם..היא במקום מטופח ושמור! ואגב, גיתית, הרבה פעמים שאני הולך לשם אני רואה את אחיך, כי זה בתחום של ההסדר!

dans girl

New member
../images/Emo185.gifעונה../images/Emo182.gif ../images/Emo185.gifאוהבים את החורף? הכי שאפשר../images/Emo99.gif. ../images/Emo185.gifמה אתם לא אוהבים בו? שהימים קצרים. ../images/Emo185.gifיש לכם מטריה?כן, אבל היא בד"כ לא בשימוש../images/Emo3.gif ../images/Emo185.gifאתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? שוב, בד"כ לא, רק אם יורד גשם ממש חזק ואני לא צפויה להיות בבית בזמן הקרוב. ../images/Emo185.gifבאיזה צבע המעיל שלכם? חיל האויר, אז כחול כהה. אבל היום התחוור לי [כשמדדתי אותו לראשונה] שהוא גדול עליי ב-20 מידות בערך, אז בינתיים אני מתייחסת לזה כאילו אין לי מעיל עד שאחליפו באחר. ../images/Emo185.gifאוהבים את הגשם? כן../images/Emo99.gif. ../images/Emo185.gifמה אתם אוכלים בחורף?:אוכל../images/Emo21.gif. ../images/Emo185.gifמתקלחים כל יום בחורף?:כמובן../images/Emo12.gif ../images/Emo185.gifיותר מפחיד-רעם או ברק?:רעם ../images/Emo185.gifאתם טיפוס של חורף?:בכל כולי../images/Emo99.gif ישוקו|ירד אצלכם גשם?:כן ../images/Emo185.gifקר לכם עכשיו?:לא, הרגע התעוררתי מתנומה של איזה 3 שעות../images/Emo3.gif ../images/Emo185.gifחולים הרבה בחורף?:לא נראה לי [טפו טפו טפו]. ../images/Emo185.gifיש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:תגדירו הרבה../images/Emo12.gif. גם לא נראה לי. ../images/Emo185.gifמה העונה האהובה עליכם?:חורף../images/Emo182.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo185.gifחורף/קיץ?:איכס קיץ, חורף זה הכי טוב. ../images/Emo185.gifחורף/אביב?:חורף, אבל אביב זה חביב../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gifחורף/סתיו?:חורף, אבל גם סתיו זה נחמד בד"כ [חוץ מהסתיו של השנה, מזה שרב בסוף אוקטובר../images/Emo46.gif?] ../images/Emo185.gifצעיף/כפפות?:שניהם ../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gifמעיל/סווצ'ר?: תלוי איזה. אם מדובר במעיל דובי אז אני מעדיפה סווצ'ר, אם מדובר במעיל מגניבי אז מעיל. ../images/Emo185.gifכובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gifהמשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו../images/Emo185.gif כמובן. תה זה משקה של כל השנה [גם שוקו, אבל הוא הרבה יותר חורפי מביניהם.] ../images/Emo185.gifטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להתרטב המון../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gifהאם אתם אוהבים את גשם?נראה לי שכבר עניתי על זה../images/Emo12.gif, שכן... ../images/Emo185.gifאוהבים שלג?כן ../images/Emo99.gif ../images/Emo185.gifאוהבים ברד?כן ../images/Emo99.gif ../images/Emo185.gifמה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל בבית עם שוקו ולראות סרט חורפי טוב/לשמוע מוזיקה חורפית טובה, כשכל החלונות פתוחים ואפשר לשמוע ולהריח ולראות את הגשם. וגם ללכת לקנות בן&ג'ריס באמצע הלילה. ../images/Emo185.gifאוהבים לקפץ בשלוליות? כן../images/Emo9.gif. ../images/Emo185.gifהכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות בלי מטריה. ../images/Emo185.gifמאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?עפ"י רוב מהעוגיה כמובן, אבל לעיתים תלוי במצברוח. ../images/Emo185.gifבמרק: שקדים או קרוטונים?שניהם../images/Emo12.gif ../images/Emo185.gifתנור או מזגן?תנור. ../images/Emo185.gifשוקו חם או קר?חם../images/Emo185.gif ../images/Emo185.gifמטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת, וכמה שיותר קטנה יותר טוב, גם ככה אני לא משתמש בה, לפחות שלא תפריע לי. ../images/Emo185.gifשמיכת פוף או שמיכת צמר?פוך. ../images/Emo185.gifבגד חורף אהוב:המעיל של אחותי ../images/Emo185.gifשיר חורף אהוב:אוי יש כל כך יותר מדי כאלה, אבל בגלל שרק לפני שבוע קניתי את הדיסק - כל השירים ב"מנועים שקטים" של א"א../images/Emo99.gif. ../images/Emo185.gifזיכרון חורף אהוב: בחורף ההיסטרי שהיה ב-91' או 92', כשירדתי למטה עם אחיות שלי וכלללל החניה הייתה מוצפת עד הברכיים. או שאספתי מי גשם בתור קערה [נראה לי שבאותה שנה.], או שנה שעברה כשיצאתי לי לקנות בא"ג' באופן ספונטני לחלוטין והיה לי לה כל כך יפה בחוץ והייתי עוד בהיי של לונדון.

למעלה