../images/Emo13.gif
אוהבים את החורף? יאפ =] מה אתם לא אוהבים בו? שהמכנסיים נרטבות.. יש לכם מטריה? חח עדיין לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אין בי"ס.. שביתה
באיזה צבע המעיל שלכם? נממ לבן אוהבים את הגשם? כן! מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו! D: מתקלחים כל יום בחורף?: לא.. ממש קפוא לצאת מהמקלחת! יותר מפחיד-רעם או ברק?: הם לא מפחידים אותי. אני אוהבת את שניהם
אתם טיפוס של חורף?: אכן
ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא הרבה יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא שזכור לי
מה העונה האהובה עליכם?: ממ.. לא יודעת.. חורף או סתיו חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף!!
מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לאכול הרבה קרמבואים
האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג? דווקא לא כל כך.. אוהבים ברד? כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לישון! אחח המיטה של החורף.. אוהבים לקפץ בשלוליות? חח פעם הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל דרך החלון =] מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקרם כמובן, שומרים את העוגייה לסוף! במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים, איזו שאלה! תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? גם וגם! D: בגד חורף אהוב: צעיפים! שיר חורף אהוב:
זיכרון חורף אהוב: