שאלון חורף!

../images/Emo13.gif

אוהבים את החורף? יאפ =] מה אתם לא אוהבים בו? שהמכנסיים נרטבות.. יש לכם מטריה? חח עדיין לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אין בי"ס.. שביתה
באיזה צבע המעיל שלכם? נממ לבן אוהבים את הגשם? כן! מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו! D: מתקלחים כל יום בחורף?: לא.. ממש קפוא לצאת מהמקלחת! יותר מפחיד-רעם או ברק?: הם לא מפחידים אותי. אני אוהבת את שניהם
אתם טיפוס של חורף?: אכן
ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא הרבה יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא שזכור לי
מה העונה האהובה עליכם?: ממ.. לא יודעת.. חורף או סתיו חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף!!
מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לאכול הרבה קרמבואים
האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג? דווקא לא כל כך.. אוהבים ברד? כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לישון! אחח המיטה של החורף.. אוהבים לקפץ בשלוליות? חח פעם הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל דרך החלון =] מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקרם כמובן, שומרים את העוגייה לסוף! במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים, איזו שאלה! תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? גם וגם! D: בגד חורף אהוב: צעיפים! שיר חורף אהוב:
זיכרון חורף אהוב:

חה! גם אני לא אוהבת שלג! זה בין הדברים היותר

אובר אסטימייטד שקיימים! זה רטוב קר ומגעיל! וזה חודר לבגדים וזה שם אותך בסכנת נפילה וגם לעשות אישלג זה לא כזה שוס מרוב שזה קר והכפפות נרטבות והידיים נושרות לך! וקשה לעשות אחד שווה וגדול! שלג זה לא קצפתי וקליל כמו שזה נראה בסרטים
ויש לי שאלה אליך- את אוהבת פרינדס?

אבל אבל

אם יש כפפות טובות, אז השלג בכלל לא חודר...
ואפשר גם לשים על הכפפות הרגילות כפפות כמו של מנתחים, ואז בכלל לא קר ואפשר לשחק עם השלג כמה שרוצים

ואז הכל מחליק ומאבדים תחושה בגפיים!

וגם אם זה לא חודר כל כך קר שאת חשה כאילו זה רטוב וכל הזמן את בסרטים: "שאני אמשיך לאחוז בכדור או שאני כבר ממש נרטבת? שאני אמשיך? זה הקור? מה זה?"

justin9

New member
גמאני חשבתי על זה

אבל מיד ביטלו לי ת'רעיון
אבל מה 'כפת לי.. אני עדיין אנסה... אני אקים איש שלג ויהיה מה! ואף אתקע לו גזר כאף!

צודקת בהחלט! ../images/Emo45.gif

זה נמאס אחרי שאתה כבר לא מסוגל להזיז את כפות הידיים (שזה משהו כמו 10 דקות אחרי שאתה נוגע בשלג). והכוונה בפרינדס היא לסדרה "חברים" או שהבנתי לא נכון?
אם הכוונה לסדרה אז - כמובן! סדרה מעולה!
ואם הכוונה לא לסדרה אז..
בכל מקרה, למה את שואלת?

כן התכוונתי לסדרה../images/Emo3.gif

ושאתי כי תהיתי האם זה שאת אוהבת להסתכל על גשם דרך חלון זה בגלל שאת נזכרת בקטע אחרי שרוס ורייצ'ל נפרדו ורייצ'ל מסתכלת על הגשם מהחלון או משהו כזה

M a a y a n K

New member
../images/Emo182.gif

אוהבים את החורף? כןןן... מה אתם לא אוהבים בו? שקר לי יש לכם מטריה? לחיילים אין מטריות... אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? 'סתכלו תשובה אחת למעלה באיזה צבע המעיל שלכם? כחול (חיל האויר) אוהבים את הגשם? יאפ מה אתם אוכלים בחורף?: כרגיל- הכל! מתקלחים כל יום בחורף?: ברור יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: מאוד ירד אצלכם גשם?: הו כן... קר לכם עכשיו?: קצת חולים הרבה בחורף?: לא ממש יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: גם לא ממש מה העונה האהובה עליכם?: סתיו-חורף חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: המממ...לא יודעת צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לישון (מומלץ עם פוך ושיורד גשם בחוץ עם דיסק של קין ברקע...) האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג? אני יאהב... אוהבים ברד? לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לישון... אוהבים לקפץ בשלוליות? לא, כי אז כל הגרבים שלי רטובות וקר לי כל היום... הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל עליו מהחלון מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה- הביסקוויט בסוף במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? קר, רצוי בשקית מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך... בגד חורף אהוב: סווצ'ר שיר חורף אהוב: אוווו...יש הרבה מדי זיכרון חורף אהוב: נסעתי באוטו והיה גשם וחורף כזה והלו של בלאקפילד היה ברדיו (זה גם שיר חורף מעולה)

justin9

New member
../images/Emo6.gif סוף סוף נפתרה לי הסוגיה

מדוע חיילים תמיד רטובים בחורף

M a a y a n K

New member
זה לא שאסור...

אבל אם לא מקבלים את זה בחינם הם לא יקנו...סתם...
פשוט, לא יודעת, עוברים כל כך הרבה בצבא שלהירטב מהגשם זה באמת כלום...

למעלה