שאלון לון לון :)

yellow cheese

New member
שאלון לון לון :)

[גנוב מפורום 'צבא וגאווה'] :) 1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?

yellow cheese

New member
עונה נה נה :)

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? שנה ותשע בצבא, חמש שנים בפורום! 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? כסף כסף כסף ולימודים 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? פוך, שמיכת צמר, בקבוק מים חמים והחבר 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? פעם אחת 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? אין כזה 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? בעעעעעעעע 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? בעעעעעעעעע 2 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? קמצנות! 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? אף פעם לא יצאתי עם מישהו מעשן 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? להספיק אותו ולראות את האקס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מלכה
12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? שוקולד ושפן שבתוכו יש בקבוק של מים חמים
13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? צמחונות שולטת:) 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי, פלמוליב. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? אין כזו, לרובן יש 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? "חותנת בהפרעה" סרט מתוק מתוק
שבת שלום!

...

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? לא יודעת.. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? .. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? איזה חורף, אל תשאלו. 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? אין לי שעון מעורר. 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? לא יודעת.. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? ואוו, לא נראה לי שראיתי דבר כזה. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? חח לא. 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? צביעות ואדישות. 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? - 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? ממ, לפספס. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מעצבנת. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? 50 ש"ח. 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? פרגיות. 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? נמלה! 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? עגבניות ירוקות מטוגנות. (או משהו כזה?), היום בשיעור ספרות.

מעכבת

New member
.

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? קצת יותר משנה.. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? לעוף לדרום אמריקה 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? מול המזגן עם בקבוק חם והרבה שכבות 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?3 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?מאיר שטרית 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?לא נראה לי שראיתי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? שמשקרים 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?פעם היא היתה מצחיקה עכשיו היא כבר מעצבנת 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?לא זוכרת 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?הכל! 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?מוצק 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?ארמדיל 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?

galush29

New member
אניאניאניD:

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ?אני נמצאתי בפורום בערך חצי שנה.. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?לא נמצאת בצבא 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?פוך עם שוקו מול הטלווזיה
,או להיו ליד הקמנין בבית שלי3> 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?אני לא יתעורר מדברים כאלה בחיים=P 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?אפחד
6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?לא ממש זכור לי שראיתי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי?.. 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים?אדישות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?להספיק ולראות את האקס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?שתיהם ביחדD: 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?נממ..אולסטאר שאהבתי 3> 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?אני צמחונית כבר 7 חודשים=P 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נזולי. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?אני כמעט ולא משתמשת באייקונים של חיות 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?הטינה 2.זה מעולה

יאללה ../images/Emo192.gif

[מה לעזאזל את עושה בצבא וגאווה?
] 1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? 9 חודש בצבא, 3 שנים (?) פה. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? רישיון! ולשים אזרחי. P: 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? פוך וכוס קפה. 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? לפחות פעמיים -שלוש. 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? לא נראה לי שיש.. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לפני כמה חודשים בתחנה מרכזית.. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? כ"כ לא. 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? אגואיסטיות. 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? כן. 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מתמרנת יופי בין שניהם. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? פסק זמן. 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? לא אוהבת. 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? כבשה.
16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? שנים לא ראיתי סרט.

Inbarush91

New member
עונה

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ?אין לי מושג 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?הרבה קפה 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?30 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?לא קיים 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?אין לי מושג 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים?אובר בטחון 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי?כן 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?לפספס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?ענקית! 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?מים בטעם תפוח 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?פרגיות 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?כבשה 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?הדברים מאחורי השמש..מעולה

Forever NemeSh

New member
../images/Emo187.gif

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?]? בצבא שנה ו-8, בפורום... לא זוכרת
2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? לטייל 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? מול התנור, או מתחת לפוך (ועדיף עם מישהו)
4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? פעמיים 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? פוליטיקה זה טרן אוף רציני אז... אין 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? היום
זה היה כזה מקסים
7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? לא. 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? שחצנות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? לא 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס.. מי זה האקס שיעצור אותי
11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? גם וגם. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? פומדוז מאחי
13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? שישליק 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזל 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? זברה 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? צ'רלי בממלכת השוקולד המחודש

Hosh17

New member
שבת שלום

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? חח רדיאטור עלוב בחדר ומזגן בסלון 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? הרבה 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? אופיר פינס נחמד 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? ממ מאיפה לי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? חחחחחחחחחחחחחחחח 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? שמשקרים מול הפרצוף 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? לצערי כן, האהבה מעל הכל 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? ענקיייייית 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? אף מתנה 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? וואלה אני לא אוהבת בשר אבל אם כבר אז סטייק... ללכת עד הסוף חחח 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? לא יודעת 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? אף סרט וסתם חייבת להוסיף - אורי גלר פשוט חתיך....

eliavtu

New member
זה מסוכן, להתאהב ככה...

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ?אמממ.. לא יודע.. רק בחודש האחרון בערך. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?מהפורום? :p 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? פוך
4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?הנודניק של השעון המעורר אצלי זה אמא - והיא צועקת הרבה 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? דליה איציק <לאאאאאאאאאא> 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?סרט פורנו בגיל הזהבס <לא> 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? ברור, תמיד רציתי להשתתף בסרט פורנו<מישהו אמר לא?> 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? אגואיסטיות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי?הייתה לי חברה שעישנה וגרמתי לה להפסיק 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? ית* והראשון חח.. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מעצבנתתתתתת 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? לא 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?לבבותתתתתתתת 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?זה הזכיר לי את בני סלע :| 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? אביב גפן 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?לא ראיתי סרטים לאחרונה..

../images/Emo6.gif אביב גפן.......

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? אממ שנתיים בפורום |סהדגש| 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? זה עוד רחוק |סהדגש| 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? מבקשת חיבוק |סהדגש| 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? יש לי שעון מעורר.. לא בטלפון.. :) תמיד אני מכבה אותו וממשיכה לישון.... ואז כמעט מפספסת את האוטובוס :) |סהדגש| 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? X.X |סהדגש| 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא זוכרת שראיתי |סהדגש| 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? חחח |סהדגש| 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? אממ אנשים שחושבים את עצמם יותר מידי |סהדגש| 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? כן |סהדגש| 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס [ולראות אותו מתרחק באופק] |סהדגש| 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? גם וגם :) |סהדגש| 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? דיסק של פורקיופיין |סהדגש| 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? לא מתה על בשר האמת |סהדגש| 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? חח נוזלי |סהדגש| 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? חמור!!!! |סהדגש| 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? תעביר את זה הלאה- סרט מעולה!! |סהדגש|

ליאורנר

New member
יאללהההההה......

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ?בצבא - שנתיים וחודשיים \ פורום - 5 שנים 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? ככה איזה שבועים שלוש לא לעשות כלום 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?עם החברה כמובן ומתחת לפוך 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?אפילו לא פעם אחת 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?ליברמן - שרירי וחסון 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?לפני כמה שנים היה לי את הסיפור המפורסם בפורום שראיתי זקנה יורדת לזקן בגן העיר 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי?וואלה ממש לא 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים?וואלה לא יודע 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? כמובן 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס אוטובוס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? ככה ככה 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? אני לא מקבל מתנות 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?פרגיות וסטייק אנטריקוט 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?חתול 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?צופן דה וינצ'י - אחלה סרט

תמרוש5

New member
../images/Emo205.gif

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? נמנמ אני חושבת שאני בערך שנה בפורום (אבל בקושי כותבת
) 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?יש זמן
3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?מדליקה חימום
4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?אני מתעוררת רק מהרטט של ההתחלה
5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?אף אחד
6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?לפני שבוע
7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? לא
8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? שקרנים. 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי?נראה לי שכן
10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?לפספס.. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?מצקיחה לפעמים מעצבנת. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?דיסק. 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? צמחונית
14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נוזלי
15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?לא יודעת.. 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? הדברים שמאחורי השמש.

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?]חצי שנה+ 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?P: 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?קפוצ'ונים ופוך
4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?פעם אחת. 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?שאול יהלום 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?באיזה קליפ אאל"ט 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדיXD 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?לפספס אוטובוס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?מצחיקה
12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?גרבייםD: 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?חזה עוףP: 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?כבשה ואלפקהD: 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?לא זוכרת.

אני../images/Emo192.gif

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? 3 שנים בפורום אם זכרוני אינו מטעה אותי. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?- 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? אני גוססת מקור
4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? פעמיים 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? אם גאיידמק נחשב אז הוא ואם לא אז ביבי נתניהו
6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא חושבת שראיתי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? - 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? - 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? - 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? להספיק ולראות את האקס.. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?
מ-צ-ח-י-ק-ה, והיא בין הנשים היחידות 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? חייזר ממקדולנדס
13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? צמחונית
14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? אריה כמובן
16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? אחוות הג'ינס(חמוד, לא להיט)

=)

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] אממ לא יודעת.. מה זה בכלל פז"מ?
2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? מרק עגבניות
4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? חח פעמיים 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? חיים רמון 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא זוכרת. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? כן. 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? חיפוש תשומת לב בכח. 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? כן 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס.. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מציקה ביותר. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? נר מיוני
13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? חזה עוף 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? עדי עליסה 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? נמלטים נחשב? אני לא עוזבת את הבית בגלל זה!!!! הרסו לי תחיים.

למעלה