שאלון לון לון :)

ליאורנ

New member
נכון..זה לא חשוב מה אני

העיקר שאני חתיך

מעיין51

New member
עונה

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? פחות משנה.. רק בגלל שלא ממש ידעתי עליו.. מכורה לאביב מגיל 12 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? חו'ל אבל צריך כסף בשביל זה.. אז קודם כל כסף.. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? פוך, וושתייה חמה 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? -אמא השעון מעורר שלי.. אז הרבה 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? [?!?] 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? מזמן 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? בטח! מקווה להגיע להישג כזה! 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? צביעות! 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? לא 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס את האוטובוס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מצחיקה 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? 2 דיסקים של אביב... עם הזמן.. ומחוץ לתחרות..-מהדורה מיוחדת 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? צלעות כבש! 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?סוס 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? מישהו לרוץ איתו... סרט טוב.. ראיתי שלשום

אאאאאפצ'י.

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] בצבא שנה ו-3, ספטמבר 05 לא קצונה ולא קבע, מתי יגיע ספטמבר 7'?. אממ ובפורום.. כבר לא כ"כ פה, אבל לפחות 3 שנים. אולי קצת יותר. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? מסיבה. אה, ולעשות נזם חדש.
3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? עם המון שכבות, צעיף ופליז צבאי כמובן
4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? לפחות רבע שעה. 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? משה קצב, כמובן 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? בסרט בטלוויזיה או משו 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? חחחח לא |: 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? אנשים נדבקים 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? זה היה לי נורא קשה, אבל תמיד צריך להתפשר. 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? תלוי איזה אקס.
11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? שיא המצחיקה:) 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? מכתב יפה ששירן כתבה שהיא השתחררה אתמול.. אאוצ'. 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? ה כ ל. בעיקר קבבים ולבבות. 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? סוס 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? לכו תראו את "בוראט". אבל רק אם אתם מעל לגיל 15 ואתם אוהבים סרטים הזויים.

..

1.מה הפז"מ שלכם? - 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? - 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? ברמת העיקרון מתחת לפוך. 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? 4-5 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? לא מוצאת כזה כרגע. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא זכור לי. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? אני משערת שאם וכשראיתי מחזה מהסוג הזה- לא קינאתי. 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? המוניות. 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? *מעשנת* 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? גם וגם. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? =] מתנה מיוחדת 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? אני טבעונית 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?שר המלחמה. הוא היה חביב.

עונה

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ?
הפז"ם יתחיל לדפוק ביום רביעי. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?
תנו קודם להתגייס
3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?
עם הפוך
4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?
מספיקה פעם אחת. 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?
גיידאמק חחח
6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?
לא נראה לי שראיתי. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי?
הלוואי שכשאני אהיה זקינה עדיין יהיו לי חיי מין 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים?
שחצנות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי?
כן מעשנת 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?
לפספס אותו 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?
מצחיקה 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?
כסף מסבתא 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?
פרגית 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?
נוזלי רולז 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?
אממ קוף? 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?
בוראט

Innocence Lost

New member
....

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? נראה לי ששנתיים פלוס [בפורום] אבל אני נורא סמוייה, אני כותבת פעם הבמון זמן. הייתי פעם אחת אפילו במפגש! אבל לא חלק אטרקטיבי ממנו;[ 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?לא התגייסתי, אבל אני מתארת לעצמי שהדבר הראשון שארצה לעשות זה ת"א? 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?שמיכות והרבה. 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?פעם אחת מקסימום. 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?אין כאלה 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?לא זוכרת 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי?לא נראה לי, זקנים זה עצוב 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים?לשנוא משהו כ"כ ואת האנשים שעושים אותו ואז לעשות אותו. [איזה לא מובן] 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?לפספס. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?גם וגם 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?ברכה של צפרדע עם שפתיים משוקולד? 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?צמחונית 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?היפופוטם? 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?טוב מספיק, "מעיין הנצח" אתמול

keren358

New member
ומה עם השרשרת -קרן- והחולצה הבורדו

והדיסק של אריק איינשטיין החמוד שהבאתי לך?! אה? (טוב שאת לא מאחוריי) חח

כאלה אני אוהבת!! ../images/Emo13.gif

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? בצבא שנה ו-3, יש לי ג'וינט אבל אין לי אש עד מתי ספטמבר 05'??!! בפורום אני בערך 4 שנים..אולי קצת פחות..למרות שאני כבר בקושי כותבת פה, אני עדיין קוראת.. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? קודם כל,חודש ראשון של סתלבט!! ואז נתחיל לחדש את הנזם ובטח יתווספו לו עוד חברים..ואז מתחילים לעבוד חוסכים חוסכים חוסכים, עושים פסיכומטרי, ואז טסים לדרום אמריקה. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? פליזים, מעילים, פוך, וכרית חימום 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? לפחות 3 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? פנינה רוזנבלום
6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא ראיתי תודה לאל 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי?--- 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? קמצנות, חפרנות, וצביעות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? לא 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? היא מלכה!!!!! 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? קיבלתי מאמא הורדת שיער בליזר!!
13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? פרגיות 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי, קרמה 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? גמל 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? השטן לובשת פראדה
סרט חובה!!!

אלכסהה

New member
גם

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? לא יודעת 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? .. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? שמיכה, סווצ'רטים, חימום ומרק/תה 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? 3-4 ככה 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? .. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא זכור 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? .. 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? אנוכיות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? כן 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מצחיקה 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? מלא מתנות ליומולדת. אחוות חורף מטורפת הא מורי?
13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? פרגית 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? קוף 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? השמועה אומרת ש...

שאלונייי

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? שנתיים ככה 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? לא יהיה שיחרור כי לא יהיה גיוס 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? אני לא מתחממת, והחורף בארץ לא כזה חורף... 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? 2-3 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? אה?! בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא ראיתי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? חח לא. 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? צביעות ושיטחיות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? ללא אז ללא 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס את האוטובוס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מצחיקה 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? אממ לא זוכרת שקיבלתי מתנות בזמן האחרון... אה בעצם חברה שלי הביאה לי פלסטרים של דובוני אכפת לי מאמריקה... אם זה נחשב למתנה. 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? סטייק 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? בית כלא?! לי זה לא מזכיר.. נוזלי. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? אממ... גמל? 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?

מכושפת15

New member
../images/Emo219.gif

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? לא הרבה, עם הפסקות 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? עוד שלוש שנים עד הצבא
3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? כמה שכבות וקפה חם 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? לא מתעוררים
5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?
6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא זכור לי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? ^ 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? רגישות יתר (הכוונה ממש ממש יתר), שחצנות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? למה לא? 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מצחיקה 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? גרביים ממש חמודות
13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? רק עוף 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? אמממ דולפין? 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? חמוד- ירח דבש מטורף

EDTH

New member
עונה

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? קצת פחות משנה. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? לעבוד ונראה לי איזה טיול... 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? פוך... 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? הרבה.. 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?- 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? אממ לא בטוח שראיתי.. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? חחח 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? חוצפה וצביעות. 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? אממ תלוי.. 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס אוטובוס. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? ככה.. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? לא מקבל מתנות.. 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? פרגיות. 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? כלב ים. 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? מזמן לא ראיתי סרט.

עונה..../images/Emo80.gif

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? ב27/11/05 היתה ההודעה הראשונה.. לפני שנה+. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? המ? שחרור? אני הולכת בכלל להיות בשירות לאומי.. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? פוך? בפולין היו שקיות חימום =] 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? הממ בדכ אני מכבה אותו=\ רק כשאבא מעיר אחרי 3 פעמים אני מתעוררת.. 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? סקסי? אבל ממש? טומי לפיד. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא זכור לי.. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? חחחחח 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? טיפשות, אבל לא טיפשות רגילה. אלא טיפשות עמוקה. מהאלה שכבר בני 17 ושואלים אותי מי חברה יותר טובה שלך, אני או היא?(ואני מכירה אחת כזו..) 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? יש מצב.. למרות שהריח של הסיגריות עושה לי ממש רע. 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס אותו. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מצחיקה. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? הממ יום שישי יומולדת, חכו קצת.. (ואם בכל זאת, אז בבושקה מאמא חחח) 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? פרגיות 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? מה? חח נוזלי.. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? פרה, אבל יש.. 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? הר ברוקבק. הוא היה כל כך יפה, אבל כל כך עצוב

bazmaster

New member
עונה

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ?שנה בערך 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?אין לי שמץ בגרוששש 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?פוך 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?הרבה 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?הא?? 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?איכסססס 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי?לא ממש 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים?שוויצריות חסרת סיבה 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי?לא נראה לי 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?לפספס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?מצחיקה אבל קול מעצבן 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?מצית זיפו עם חריטה 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?חזה עוף ונקנקיות 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?יאק מונגולי 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?טראנס אמריקה

למעלה