שאלון לון לון :)

אייך אני אוהבת לעשות לכאן אתנחתות..

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? 7 חודשים בצבא 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? לחתום קבע, או לטוס ללונדון ואיטליה עם ההורים ואחרי זה טיול מכספי לתאילנד,ניו זילנד, אוסטרליה, קומבודיה וכו'.. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? אני משרתת עם 150 בנים אז בהחלט חם.... 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? 4\5 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? לא קיים. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא יצא.. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? בנשיקה? אפשר להגיד.., בגיל? לא כל כך 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים?צביעות וכוחניות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? בטח. הכי מושך. רציני 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?בטח שלפספס.. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מעצבנת וקולנית 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? בגדים ב3200 שקל... 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? שיפודים 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? אלפקה 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? ראיתי בצבא את הטינה וזה בלאי. הטינה 2 גם מצחיק תראי אייך ברגע, ב-ר-ג-ע כובשים את העולם.......

../images/Emo85.gifוזה הזמן

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ?3 חודשים..חחח ובפורום כמעט 3 שנים נראה לי 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?טיול 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?בגדים?שוקו חם תה 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?1 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?אופיר פינס 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?איף 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי?חחחחחח 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?להספיק 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?פעם ככה פעם ככה 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?ספר 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?נקנקיה:) 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? השתולים..נראה לי שככה קוראים לזה

moriboy66

New member
שבת שלום

1.מה הפז"מ שלכם? קיבלתי רב" ביומ ראשון.. שמונה חודשים זה אומר.. לא? אין לי מושג אני באמת לא סופר ימים... אמממ בפורום אני ממש לא זוכר.. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? כלום.. אני בכלל לא רואה כלכך רחוק.. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? שברו לי קיר בחדר אז יותר קר לי ממה שהיה וגמככה אני סובל מקור.. אין לי מישהו להתחמם איתו (מישהו) אם זאת השאלה. 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? השעון המעורר שלי זה כל פלייליסט שאני מרכיב מראש.. זה מוזיקה וזה הכי כיף.. אממ אני נשאר במיטה כמה שירים ואז קם.. זה גמ תלוי איזה שירים אני שם.. אם אני ממהר אז זה משהו נורא חזק ובעוצמה חזקה בשביל לקום להנמיך 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? כחובב ערוץ הכנסת אני לא אגיד על סקסי.. אני מאד מעריך את יוסי שריד ואת אריה אלדד שניהם נראים לי הכי רציניים שם..(יחסית). עכשיו לכו תבינו מה הדעה הפוליטית שלי
6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא חושב שראיתי מימיי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? ..... 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? אנוכיות בעיקר..למרות שכולנו קצת כאלה.. 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? הייתי גומל אותה או מנסה לפחות.. וכן. אם היא מוצאת חן בעייני.. 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? אין לי אקסית אמיתית.. מעולם לא הייתה לי חברה.. אבל מעצבן לפספס אוטובוס..מעצבן מאד מאד..ולא לפספס כמו לראות אותו חולף ברמזור שאני בדרך לתחנה.. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? אין לי שומ דבר נגדה.. אממ ליאור שליין מעצבן.. דווקא עדי סבבה. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? אני לא מקבל מתנות.. יותר כי אין מי שנותן לי. 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? קבבים/פרגיות.. 14.משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי... 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? אין חיה כזאת 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? מזמאאאאאאאאאאאאן לא ראיתי סרט.. והייתי רואה בכמויות.

PorcupineMan

New member
עונה...

.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? שנה ו-9 בצבא, פורום 3 שנים 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? שאלה טובה.. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? בגדים ארוכים 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? פעם אחת 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? לא יודע.. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא זכור לי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? רגזנות 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? לא 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? אוטובוס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מאוד מעצבנת 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? הופעה ב-DVD 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? פרגיות 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? פרפר 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? Psych-out - קלאסי

InnocenceLost

New member
עונה

.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? כשנה 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? חצי שנה בניו יורק, חודש בפינלנד, ואז סיבוב פסטיבלים באירופה :] 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? פוך, קפה-תה, כריות חימום במיקרוגל
4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? 4, אני מכוונת 20 דקות קודם חח 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? הכי לא מתעניינת בפוליטיקה. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? ראיתי רק בלחי, כל הזמן, חוץ מזה אף פעם לדעתי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? מחחח :] 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? שונאת שאנשים מאחרים!!! שונאאאת 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? תלוי 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס אוטובוס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מלכה 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? פרחים 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? פרגיות 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? חההה, נוזלי =] 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? כבשה בוודאי 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? מחר הולכת לבוראט =] יהיה טוב

...

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? חפירה... 8 חודשים בצבא, בפורום? אמממ.. מאז שנפתח נראה לי. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? ללכת להדריך בפנימייה לנוער במצוקה ולעבוד על הסרט הראשון שלי. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? מזגן על חימום. 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? אין שעון מעורר 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? שאלה מיותרת. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא ראיתי. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? - 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? טיפשות. 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? - 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס את האוטובוס. 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מצחיקה טילים. 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? בובה של בוב ספוג. 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? - 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נוזלי. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? נחש או תולעת. 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? גרוע, גיימס בונד החדש.

yafit17

New member
../images/Emo11.gif

[גנוב מפורום 'צבא וגאווה'] :) 1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ?אני לא בצבא ובפורום אני קצת פחות משנה 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?מהבצפר? ממ..לא יודעת להנות בעיקר.. 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?מתחת לפוך 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?אני פשוט לא מתעוררת
5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?הכי צעיר כמובן אני פשוט שכחתי איך קוראים לו (גרועה בשמות) 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?מממ...מתנשקים לא יצא לי לראות אבל הולכים יד ביד כן ופשוט היה לי חשק לחבק אותם! 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי?אוייי תנוחו 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? שקרנים!!! 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי?אני מעשנת אז ככה ש.. 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?לפספס אוטובוס, במיוחד אם אני מאחרת כי עם האקסים שמרתי דווקא על אחלה קשר 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? חמודה! 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?טבעת... 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?ממ..מה שבא בא 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?לפעמים ולפעמים 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?לא כזה משנה לי.. 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? שכחתי איך קוראים לו זה עם המשחק הזה שהחבורה משחקת בו ואם הם מתים במשחק אז הם מתים גם במציאות!! אחלה סרט אימה
ממ....אחלה שאלון..

ליאורנ

New member
אני היחיד בפורום?

שמשתמש בסבון מוצק? ולא הילה,גאידמק לא פוליטיקאי

Hosh17

New member
אני רוצה להבין משהו

אתה ו"ליאורנר" זה 2 אנשים שונים? מי זה איתן? מי זה ליאור?

yellow cheese

New member
גאידמק לא פוליטיקאי אבל עושה יותר

מכל אחד שקורא לעצמו פוליטיקאי.

../images/Emo121.gifמשקיע יותר כסף

אתה מתכוון. אפילו אם זה כסף גנוב או מולבן, זה עדיין תורם יותר מכל ההבטחות של אולמרט ופרץ.

למעלה