שאלון לון לון :)

עונה בשעת לילה מאוחרת

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ? עוד לא התגייסתי, אבל גולשת בפורום איזה חצי שנה, נראה לי. 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור? - 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? צ'אי ושמיכה :) 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? מצלצל 3 פעמים, אבל איך זה בדיוק קשור להתעוררות? 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? אני מזה לא עונה על זה. 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? וואו, נראה לי שאף פעם. 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? איכ, נו! 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? פוזהההההההה! אוף. גם כן. וחראיות [יש כזו תכונה!] 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? אם הוא מספיק חשוב לי אז כן 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מצחיקה 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? דיוידי עם 17 קליפים של queen ו-3 שעות של ראיונות והופעות
13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? אני צמחונית, אבל בתקופה שאכלתי בשר אהבתי קבב רומני [אז מה שיש לו שם מצחיק!] 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? נוזלי. איכ, מוצק. איכ. 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? מממ... דורבן מנוקד מצוי? מאיפה לי, לא יודעת 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? "בית הקראק", סרט טוב אני חוזרת לש.ב.... פפפפ... לילה טוב לכל הנורמלים

T h e B o Y1

New member
עונה לשאלון ....

1.מה הפז"מ שלכם [אם אתם לא בצבא, אז בפורום, כמה זמן אתם גולשים בו?] ?בפורום אני שנתיים כבר 2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?לטוסססס 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף?מתחמם בעזרת בגדים מחממים.... 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים? ואי ואי אל תזכירו לי את זה.... 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם? אולי סקסית ואין כזאת ... 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים? לא ראיתי 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי? 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים? קנאה 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי? 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס? לפספס אוטבוס 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת? מעצבנת 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה? חולצה חח 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים? קבב ,לבבות 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק? מוצקק 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז? 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה? סרט טוב!!! וממליץ לכם בחום "אומן האשליות "

התשובה הכי הכי !@

1. פז"מ של מסיבמבה... שנתיים ! בפורום ... חצי שעה.. 2. לצעוק ברוך שפטרנו, להתקשר למפקד ולהגיד לו כל מה שאני חושב עליו, לעבוד ולברוח למזרח הרחוק עד שיבוא קנגרו ויעצור אותי... עד כדי כך רחוק! 3. חורף שעבר התחממתי עם הילדה הכי מושלמת בעולם, אילנה, החורף הזה מתחממים משם לפה ומפה לשם ות'אמת לא הכי קר בחוץ, רק בלב. 4.קרוב למיליון פעם ! תמיד לוחצים נודניק ונותנים לו עוד טיפה! זה כזה טוב לא לרצות לקום מהשמיכי ... 5.ענבל גבריאלי ... השאיפה של כל אחד מאיתנו חחח 6. ת'אמת לפני שנה וזה היה ממש מקסים 7.לא, רק פיללתי שאני אגיע ליום כזה שאוכל להתנהג ככה.. 8. צביעות, שקרנות, מניפולטיביות, קנאות יתר. 9.אני מעשן ... אבל כשלא הייתי, היה לי קשה, לא חושב שזה היה הולך אלא אם קוראים לה בר רפאלי 10.המממ.. יש לי תשובה שלישית ! לפספס את האוטובוס ולראות שהאקס הספיק והוא יושב בפנים! 11. מעצבנת, עפר שכטר מצחיק אותי יותר, מיה דגן, שלום אסייג, קיפי מרחוב סומסום 12. תמונה של חיים יבין לתליה על הקיר נחלת בנימין, ולמתנה הכי חשובה אני עדיין מחכה, אהבה. 13. שיפודים.. פרגית או שישליק.. 14.נוזלי, למרות שכשמגיעים לבית מלון אז אין כמו טעם של פעם :) 15.החיה ששוכנת בתוך מכנסיי. 16. סרט חביב שראיתי שלום: ואז הגיעה פולי.. סרטים גרועים אני לא זוכר בד"כ..

???

2.מה הדבר הראשון שאתם מתכננים לעשות בשחרור?להשלים את כל הבגרויות ואז לטוס ללונדון 3.איך, אם בכלל, אתם מתחממים בחורף? שמה מזגן על 30 מעלות 4.כמה פעמים הנודניק של השעון המעורר מצלצל עד שאתם מתעוררים?אף לא פעם אחת 5.מי הפוליטיקאי הכי סקסי בעינכם?שמעון פרס 6.מתי בפעם האחרונה ראיתם זקנים מתנשקים?ממש ממש? 7.האם קינאתם, למרות שהם רעדו תוך כדי?למה את חותרת? 8.מה התכונה הכי בלתי נסבלת בעינכם אצל אחרים?חוסר רגישות? אטימות? 9.ללא מעשנים- הייתם יוצאים עם מעשן סידרתי?כן אבל לא 10.מה מעצבן יותר, לפספס אוטובוס, או להספיק אותו ולראות שם את האקס?אאאאאאאוומיי גד זה מעצבן 11.עדי אשכנזי- מצחיקה או מעצבנת?מעצבנת 12.איזו מתנה קיבלתם לאחרונה?המון טובורג אדום חינם 13.כשעושים על האש, איזה בשר אתם הכי אוהבים?סינטה 14.(שאלה שרוב הסיכויים שתזכיר לכם בית כלא) משתמשים בסבון נוזלי או מוצק?נוזלי 15.איזו חיה זקוקה בדחיפות לאייקון בתפוז?עטלף-יש? 16.איזה סרט טוב/גרוע ראיתם לאחרונה?חותנת בהפרעה-סרט גרוע

למעלה