שאלון לסופ"ש

Forever NemeSh

New member
שאלון לסופ"ש ../images/Emo132.gif

(לקוח מפורום כנסיית השכל שלקחו מפורום שאלונים שלקחו מפורום ביט69 ) אחחח השיעמום..
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:

InnocenceLost

New member
אחלה בחלה :)

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: ממ , קציצות של אמא, ספגטי של אמא, וסלט של אמא.. הא הא! 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור אדום כחול 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: ממ, אביב גפן.. וכרגע רדיוהד ופלאסיבו 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: סונה מאיה סימה :] 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אביב גפן - ממנטו מורי , radiohead- ok computer, orphaned land-mabool 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא קונה מותגים
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: יודעת להקשיב, חברותית, בימים טובים אפילו מצחיקה 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עקשנית, מתעצבנת בקלות, קנאית 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 2, יס סטארים למיניהם , ואמטיוי 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: פינלנד, הודו, ניורק 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:עיניים, ציצי, שיער 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שנתחיל לפרט?? חח 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: לא ממש רואה סרטים אבל תחת שמש טוסקנה ויום מושלם(אומשוכזה) ממש אהבתי 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש המון, באקראי: muse- dark shines,POD-this time, אביב גפן - אין מלאכים בגן עדן 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אנטומיה של גריי, האוס , גיבורים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לעלות למגלשת מים, ואמ זהו נראה לי 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: טיול מסביב לעולם, בגרות+פסיכומטרי גבוהגבוה חח, בית על החוף 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מלך החומוס מלכת האמבטיה, שחר (אסתר שטרייט וורצל), כושי בלאנטיס 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: רופאה, מעצבת פנים וזהו :] 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית ופסיכולוגיה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתולים , כלבים ודולפינים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקו וניל ופיסטוק 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: בביהס את כולם 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא שאתם מכירים=\ 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים, מוזיקה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני אוכל לישון במשך יומיים רצוף זה כל מה שאני רוצה! חח 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: חברים, סביבה, ועוד 5 שנים אני בניויורק לשנה. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פותחת עיניים, מכבה תשעון מעורר, מתגרדת מהמיטה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: קוראת ספר, סוגרת את האור, עוצמת עיניים חח

יחגקלדס

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סושי, לחם, קורנפלקס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור אפור, ג'ינס 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: ברי סחרוף, חמי רודנר, אירוסמית 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: עכשיו מעונן, החדש של כנסית השכל פצצצצצה. ואממ נגיד דה וואל.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פלאזמה פלאזמה פלאזמה 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מקריבה מעצמי, פרפקציוניסטית 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: מקריבה מעצמי ופרקציוניסטית 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יש לי יס אז בעיקרון רק ערוץ החיים הטובים חחח 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ניו יורק, בים, 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שיער 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכל אין 3. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ארמגדון זמר החתונות עיר החטאים 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: היום לילות לבנים, ניצוצות, איך זה מרגיש 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חחח תוכניות בישול לסוגיהן P= 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להיות עם מישהו שיש לו ריח רע, לרצוח, לבגוד 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לרזות, להיות קצת פחות ביישנית וסתומה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אני אוהב את תמיר, הנעלמים ודיו חיוור. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: עורכת דין\שופטת, מוסיקאית ושיהיו לי מלא מסעדות 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: שיעורי אנסמבל הרמוניה ומקהלה.. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: לא יודעת 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד אגוזים, שוקולד פיצפוצים, שוקולד מריר
23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי, אממ מישהו מהבית ספר ואמא.. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אפחד. =| 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשמוע מוסיקה, לקרוא חדשות 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהעור שלי יהיה נורמאלי, שהשמיעה שלי תשתפר, שמישהו נחמד ישלח לי הודעה. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: לא נראה לי שאני אשתנה האמת 0_O 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצחת שיניים, מסדרת תתיק ותגיטרה ומתלבשת. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שמה שעון מעורר, רואה טלוויזיה וקוראת קצת.

יש טיפות של שיגעון בינינו

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה, מוקפץ, פסיפלורה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, לבן ואפור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אוי אוי.. יש כל כך הרבה... גבע, אלג'יר, ברי, פורתיסהד, רדיוהד... וזה רק המצב רוח הספציפי של היום... 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שמות לא רלוונטים 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: כרגע dummy, days of hanger וok computer 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: זבוב, פלאזמה... 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: יש הרבה 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אדישות ופרפקציוניזם מוגזם 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: לא כ"כ רואה טלוויזיה 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: רק במיטה 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: כמכלול אני אוהבת הכל אז למה לעשות סלקציות... 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: ממ.. אני לא מחבבת במיוחד את הרגליים שלי אבל גם איתן אני יכולה לחיות בשלום. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אמריקן ביוטי, המספריים של אדוארד, רקוויאם לחלום, מועדון קרב, שמש נצחית בראש צלול... מספיק. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: סובייקטיבי לחלוטין לרגע שבו נכתבה ההודעה- roads, חלום כחול, ו- שתי פנים. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סקס והעיר הגדולה, ניפ טאק- עונה ראשונה, חברים. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: מקווה ששום דבר רע במיוחד. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: באנג'י =]... וגם כל מיני התפלספויות חפרניות על בינה ועומק... בלה בלה בלה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: שוב- סובייקטיבי לרגע זה- ורוניקה מחליטה למות- פאולו קואלו, תמונתו של דוריאן גריי- אוסקר ווילד, המדונה של הפרחים- ז'אן ז'נה. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: להיות שלמה עם עצמי ועם החיים שלי. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות מורחב, תאוריה של המוזיקה... 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים וסוסים. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: סורבטים למינהם- בעיקר פסיפלורה, לימונענע ומנגו. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אבא, ידיד, חברה. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אין לי כח לדיבורים. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: להצליח להיות על המחשב חצי שעה רצוף בלי להרוס כלום... 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: מהפך, נס, התגלות של כוונה ומשמעות. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: לא בטוחה.. מקווה לקצת יותר שקט מבפנים... 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: משתיקה את הפלאפון מהמצב נודניק (בפעם העשירית), לובשת על עצמי משהו, מצחצחת שיניים ושוטפת פנים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתקלחת+ סדרת חומרי חיטוי =]... אחרי זה או סרט או שיחת לילה בטלפון, או סיגריה ולישון.

Hosh17

New member
כשאין כבר חמצן והתמונה שלך משחירה

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אין שלוש..אבל אממ פיצות שוקולדים וכאלה חח 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור,כחול ואדום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן,שלום חנוך ואממ אלג'יר..למרות שיש עוד המון!באמת 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין כזה דבר 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: ממה שיש לי.. המיטב של הדלתות,אלג'יר מנועים קדימה,אור הירח של אביב 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא קונה מותגים 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רחמנית(לפעמים זה יותר מדי),חוש הומור 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצבנית 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: נשיונל גאוגרפיק ,7,ו 24 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ניו יורק,אצלה, ואצלה:) 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: כלום חח 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: גובה 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: יש הרבה ,לא עולה כרגע 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש המוןןןןןןןןןן אוף 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: ארץ נהדרת בין היתר...לשעבר,מועדון לילה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול חרקים,לרצוח 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להיות משהו גדול בעתיד ואממ להיות איתה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מכתב בבקבוק,אדם מחפש משמעות 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: פילוסופית,מוזיקאית,חברת כנסת או משפיעה בסגנון הזה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אין דבר כזה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים,אפרוחים,אריות 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד מסטיק וזהו 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חברה שלי אח שלה ואמא שלה 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: איתה 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אממ פורומים,מוזיקה... 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: זה מתחיל לעצבן 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצחת שיניים,מדליקה מוזיקה ונועלת את הדלת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים מסדרת מיטה ונועלת את הדלת

עונה עונה עונה=]

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, בורקס ושניצלך תירס! 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול, חום. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: (כרגע):אביב גפן, ברי סחרוף, עברי לידר. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: בופי, בר, שינבל D: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: ממנטו מורי, MCR, יומן מסע. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אממ- אני לא בקטע של מותגים. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: ציניות, פועלת לפי ערכים, אוהתב את עצמי. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: פרפקציוניסטית, עצלנית, אובססיבית. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:Vh1, אקסטרה הוט, ובטח אחד מערוצי הסרטים. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אצל ענבל, בשבט, אצל ענבל... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: השיער שלי, האף שלי, וזהו >< 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: לא מפרטת. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: היומן, הארי פוטר למיניהם, הרדוף לבן. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: וואו זה קשה. כרגע: מגיע לך יותר, עיר של קיץ, ואולי... 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סמולוויל, האלופה XD, אחים ואחיות. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אממ, להרוג, לעשן סמים, להזדיין בניגוד לרצוני. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:לראות עכשיו את ענבל, להיות עכשיו בהופעה של אביב, להפסיק ללמוד 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:אתגר קרת למיניהם! 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מעצבת, עיתונאית, עובדת סוציאלית. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תולדות האומנות, ביולוגיה, ספרות. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים לנצח.. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: קוקיס, ריבת חלב ושוקולד 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: מאיה, ניר, טרגר.. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: בר, ענבל, טרגר.. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לעשות סיורי בלוגים, להתכתב עם אנשים אהובים, לשמוע מוסיקה.. וכו'... 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: להיות עם ענבל, להקיא (יש לי בחילה), שבר תגיד לי שהיא אוהבת אותי. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני לא אקח כל כך ללב, אהיה פחות עצלנית, וזהו 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתלבשת, שוטפת פנים, מסתרקת שעתיים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכבה ת'אור, שומעת שיר יפה, חושבת על אנשים שאני אוהבת.. שיהיה לכם יום מדהים! ^^

bobit marely

New member
שיהיה סופ"ש מדהים =)

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:שוקולד,במבה ומסטיק 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כתום,שחור ולבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אביב,התקווה 6 ומממ...לאדעת 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: חיבוקי,גולי וסמבוקה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:בלאקפילד2,גג של הג'ירפות ומסע ומתן של מוש בן ארי 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אני לא הולכת עם מותגים
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:עזרה,נחמדות ואי-שמירת טינה 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:ילדותית לפעמים,אוהבת יותר מדי פרטיות ועוזרת יותר מדי לאנשים 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ביפ,22 ושמונה 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:כינרת,אצלו ובמיטה 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:שום חלק 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:הכל 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:מולאן רוז',שאיפות ושודדי הקאריביים...בכלל כל סרט של ג'וני דפ =) 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:זה משתנה כל הזמן 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:חברים,סאות' פארק וסיינפלד לאחרונה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:להרוג,לגנוב ולהיות מאהבת של מישהו 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:מממ לא עולה לי כרגע 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:נקמה,הנזיר שמכר את הפרארי שלו והמקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:פסיכולוגית,להמשיך להיות סטלנית ומשפחה מגניבה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:פסיכולוגיה,אנגלית ותנ"ך 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב,נחש ותוכים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:וניל,ריבת חלב ופסיפלורה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אביעד,יסמין ואחותי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:אף אחד 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לשחק טאקי און-ליין,לשמוע מוזיקה ולדבר עם אנשים מרחוק 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שנחזור 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:אני לא חוזה את העתיד 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:פוקחת עיניים,קמה מהמיטה והולכת להשתין 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מכבה טלויזיה,מתכסה וסוגרת עיניים

LightbuIb sun

New member
מאיפה את בארץ?

1.6- התקווה 6 ברמות מנשה, אני מייחצ"ן... פרטים אצלי, ובפורום החדש שלהם בתפוז. (את מעל 18?)

LightbuIb sun

New member
את מהצפון?

אני יכול לסדר לך משהו. כןכן, נפתח לפני כמה ימים....אחרי ההופעה (המעולה) בשוני. מוזמנת

LightbuIb sun

New member
אני צריך לברר

אם רוצים שאני ממש אקפיד, (ת.ז והכל), או שאפשר להעביר 17 ככה

TairAtias

New member
ווא

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: תפוח, עגבניה, שקדי מרק 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אדום כחול ושחור נראה לי 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן, פרל ג'אמ, נירוונה ופינק פלויד וREM חח קיצור אינסוף 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מה זה משנה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: TEN של פרל ג'אמ, שומקום של אביב גפן, automatic for the people של REM , הצד האפל של הירח והחומה של פינק פלויד ויש עוד מליונים 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: הוניגמן... 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מתחשב, רגיש, נלחץ בקלות 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: פחדן, עקשן, חסר סבלנות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אממ אני בקושי רואה טלוויזיה חוץ מהאלופה... אממ נגיד ערוץ 2 בפריים טיים 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ים, בבית של "ההיא" 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: לא יודע 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שיניים וכל מני נקודות חן מיותרות 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אממ לא יודע 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: הגזמתם לגמרי... רק 3?! 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה חחחחח 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לגעת בנחש 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לעשות אהבה עם ההיא אבל לא אהבה יעני להזדיין פשוט אהבה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מלכה מאי, הסיפור שאינו נגמר, הקיץ של אביה 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אממ לא משהו שקשור בחליפות ועניבות וכאלה, האמת החלוום שלי זה לעשות מוזיקה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מורשת חחחחחח 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:לא מת על חיות 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד וניל ולימון 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: לא יודע 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ההיא... בואנה היא רודפת אותי בכל השאלון הזה 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורנו, באבלס (אני מכור) ופורומים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: השאלה הזאת לא נשאלה כבר? S: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: גיטרה חשמלית, וגלאח בשיער... וצבא 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזר לישון ומרביץ למי שהעיר אותי 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכבה את האור

למעלה