שאלון לסופ"ש

ח לו לים

New member
../images/Emo151.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סלט ארומה,פסטה של סבתא (אחלה חרוז אה?) וקציצות דגים. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור,אדום וחום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב,היהודים ופלאסיבו 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מעיין ספיר וסטפני. אומר משהו? 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: זה משנה כל הזמן,אין לי באמת דיסקים מועדפים. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: טופשופ,פול אנד בר וזארה לעיתים רחוקות. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: סובלנית,חברותית ומצחיקה (לפחות ככה אומרים?) 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:עקשנות יתר,מתעצבנת בקלות ולפעמים אני מדברת יותר מדי . 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24 , הוט 3 ו 22 נראה לי. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: תאילנד,ניו יורק,ים? 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:שיער,שפתיים ושדיים (!) 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אוזניים ופופיק 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: סיפור אהבה בלתי נשכח,טיטאניק וסרט אחד בצרפתית שכחתי את שמו. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: זה משתנה. כרגע? שיר לא מוכר בצרפתית,התאבדות ו..חלולים. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: רק האלופה,שום דבר מעבר לזה. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להצטלם לסרט פורנו,ללטף תנין ולנשק כפות רגליים. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לטוס להודו,לעשות שוב צניחה חופשית ולא עולה לי עוד משהו בראש. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ואו יש הרבה. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לא חשבתי על זה עדיין. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: לשון ואזרחות. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים,דולפינים וצבים. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד,תות ומארס. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חברה שלי-מעיין,סבתא ואפיק. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: סבא ז''ל,שיר-חברה שלי וסטינג. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לעדכן בלוג,לכתוב בפורום ולשחק בוואלה? 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני אמצא שטר של 200 ברחוב,שאביב יעלה להופיע ביום הסטודנט בראשון ושסבא יקום לתחייה - אז מה אם אני רוצה? 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: צורת חשיבה,חברים והיחס למשפחה. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מסתכלת מה השעה,מגלה שמוקדם וחוזרת לישון. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שאלה טובה.

איזה טעם יקר יש לך בבגדים (=

וטוב. מתה על זארה... יש לי אני חושבת את החצאית ג'ינס הכי יפה שנמכרה שם בהיסטוריה.

../images/Emo176.gifשאלון

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סטייק, שוקולד, ו...נגיד פיצה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: טורקיז, קרם, ובורדו 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן, בוב דילן, switchfoot 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שירה, עטרה, וחנה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: לילות לבנים, the open door- evanessence, let go- avril lavigne 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: zara, וחוץ מזה אני קונה בכל מיני חנויות לא רק מותגים.. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: יודעת להקשיב, מצחיקה, וספונטנית 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: מתעצבנת מהר, חסרת סבלנות כלפי אנשים קשי קליטה, פסימית 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: לא צופה 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: דרום אמריקה, מדבר, חנות עם הרבה שוקולד :) 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים, צבע גוף, שיער 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: גובה (נמוך), אוזניים, ואף 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: hero(סרט יפני),סיפוא אהבה בלתי נשכח, מישהו לרוץ איתו 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: האמת- אביב גפן, drops of jupiter- train,why does it always rain on me- clodplay 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:grey's anatomy, משפחת סימפסון, family guy 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: ללכת עירומה ברחוב... 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לחזור בזמן להכרזת מדינת ישראל, לחזור בזמן לשנות ה-70 בארה"ב, ולזחור בזמן לשנת 1600 באנגליה. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: roll of thunder hear my cry, יש ילדים זיגזג, הארי פוטר באנגלית 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: סופרת, פסיכולוגית, ולנגן בלהקה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית, ספרות, ואומנות 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: סוס, כלב, נמר 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: לא אוהבת גלידה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי, אחותי, ואמא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: האהבה שלי, אביב, יובל מנדלסון 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורום, אייסיקו, מוזיקה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהאהבה שלי תאהב אותי חזרה, לזכות ב100 בליון דולר :) peace 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מראה חיצוני, מקום מגורים ו...אין לי מושג 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: שירותים, מתלבשת, מצחצחת שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מקלחת, מצחצחת שיניים, מדליקה רדיו

shmuelr

New member
אני לא הולך לענות על שאלון שהגיע מהפורום של

ביט 69

plane crazy

New member
אוי באמת..

זה באמת היה נחוץ כל הח' הזאת? דיי עם תגובות מטומטמות!

hagzi

New member
בכיף../images/Emo29.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: טבעול סויה, במבה ופסטה עם גבינה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול, ו... לא יודעת 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: מוניקה סקס
, שלום חנוך
, ואחרים... (הם בעיקרון השניים הכי נסגדים מבחינתי... המוזיקה שלהם זתומרת) 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שמות לא יאמרו לכם כלום 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: פצעים ונשיקות- מוניקה, סוף עונת התפוזים- תמוז, ונגיעות- ברי סחרוף 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא יודעת... בגדים מהשוק?
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא יודעת... תאמרו לי אתם 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: ראה תשובה קודמת 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 3, ביפ, וערוץ ההיסטוריה (נו מה? יש דברים מעניינים) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בסנטר, בים, או בקיבוץ 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: השיער, העיניים ואולי הרגליים... 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: כל השאר 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שיער, מולין רוז', פורסט גאמפ 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: לא יכולה לבחור... משתנה מתקופה לתקופה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: לא יודעת, אפעם לא שמתי לב 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לעלות על רכבת הרים נראה לי 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא עולה בראש כרגע 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ג'ונתן לווינגסטון השחף- ריצ'ארד באך, שחר- אסתר שטרייט וורצל (למרות שזה לצעירים ממני), בין דירות- יהלי סובול 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מוסיקאית, היסטוריונית, או אולי מורה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: היסטוריה, תנ"ך, ולפעמים ערבית 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: דולפין, ציפור, וכלב 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקו- זה הכל! 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: המשפוחה 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא אומרת ולא אומרת נהנהבננה 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לא יודעת... 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: נאמ... לא עולה לי בראש 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אין לדעת, נחיה ונראה 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזרת לישון 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתקלחת ,מחליפה בגדים, מצחצחת שיניים

עדן גפן

New member
3 זה לא ההמספר שלי../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif|פיס|

אבל בכ"ז:] 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אורז, שניצל ופריקסה.. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, אדום ולבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב, הביטלס וג'ון לנון סולו.. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שחף, נוי ודניאל נראה לי.. ואיטן.. וספיר.. ונופר... אבל טובים כאילו? לא יודעת 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: כל הדיסקים של אביב [גם 'עם הזמן', חוץ מאיזה 3 שירים],'אימאג'ין' של ג'ון, ואממ כל הדיסקים של הביטלס אני משערת.. או 'אמריקן אידיוט' של גרין דיי.. לא שזה האלבום הכי הכי שלהם.. אבל אהבתי את הסיפור שלו.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: חח השוק וגונג.. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא יודעת 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לא יודעת 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אממ 22, 03, וערוץ הסרטים.. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 1.אני לא יכול להגיד. 2. כנ"ל. 3. כנ"ל:]]] 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: לא יודעת.. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: לא יודעת.. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 1.פרל הארבור. 2.שייקספיר מאוהב. 3.הר ברוקבק. אבל יש כמה שאני אוהבת יותר. אני פשוט לא זוכרת את שמם עכשיו 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: וואו, זה קשה.. טוב.. זה השירים האהובים להיום:] 1. The Beatles- Take care of my baby 2.Sean Lennon- On again, Off again 3.Eric Clapton- Wonderful Tonight 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: המפצחים זו היחידה שראיתי בזמן האחרון 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לא נראה לי שקיים הדבר הזה.. בעד שום מחיר שבעולם? לא יודעת.. זה קשה.. לא הייתי מתנהגת באלימות כלשהי.. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אני לא יכולה להגיד, מצטערת:] 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 1.קרלוס רואיס סאפון- צלה של הרוח
זה הספר הכי הכי יפה בכל העולםםם
2.יונתן גפן- אשה יקרה\ חומר טוב\ רומן אמריקאי
3. אממ לא יודעת.. יש כ"כ הרבה ספרים שאני אוהבת:] 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: ----- 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 1. ספרות 2. מדעי החברה 3.אומנות [ואנגלית!..] 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: אני אוהבת את כולן:] הכי- כלב:] 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקולד, נוגט ואממ אולי מסטיק 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, אחותי ואמא של חברה של אחותי:] 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: הלוואי ויכלתי להגיד פה:] 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:1. להשתתף בדיונים פולטיים.. 2.לדעת עוד על כל דבר שמעניין אותי:] 3. כל מיני.. לא יודעת.. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 1. להיות איתו
2. או איתו
3.או איתו
27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אין לי מושג .. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 1.פוקחת עיניים, מכוונת את השעון לשבע ועשרה 2.חוזרת לישון 3.פוקחת עיניים [בשבע ועשרה..] 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: 1.שותה 2.מצחצחת שיניים, עושה פיפי 3. חושבת..

Forever NemeSh

New member
../images/Emo204.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פסטה, סלט וכרוב אדום
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול, לבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן, אסף אמדורסקי,, פורטיסחרוף (רימיתי ורימיתי) 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: סיון, שילת, אביב וגלי (יש 4 חברות הכי טובות!!!) 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אביב גפן 3, porcupine tree- Deadwing, הדלתות- האוסף 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: הוניגמן, זארה, העין השלישית. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רגישות, יצירתיות, הכרה עצמית 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עקשנות, רגישות, חוסר בטחון לגבי חלק מהדברים בחיי.. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: הוט 3, 24, הוט בידור ישראלי 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ברזיל, אצלו בבית , באימון
11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: כפות ידיים, עיניים, חזה 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: יריכיים, בטן, כפות רגליים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: נוטינג היל, 50 דייטים ראשונים, מלחמת הכוכבים (כל הפרקים) 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: סוף העולם- אביב גפן, תגידי לי- מוקי, התקפת לב- אסף אמדורסקי 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה, סקס והעיר הגדולה, חברים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: בגידה, התאבדות, אורגיה 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: קפואירה (ואני עושה!!!), לנסוע לדרו"א, למצוא אהבה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: שעות מתות, סרט לבן על כיפה אדומה, משוואה עם נעלם 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: פסיכולוגית, קפואיריסטה, צלמת/עיתונאית 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: צילום, חיבור, תולדות האומנות. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, צב, שפן.
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, ריבת חלב, שוקו 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: שילת (לאלי), נועית, אבא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: הוא , רועיקי ויובל. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים, מסנג'ר, מוסיקה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: להיות איתו, להגיע כבר ל-26/5, לראות את רועיקי 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
אין לי מושג 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פוקחת עיניים, מסתכלת בשעון בפלאפון, מצחצחת שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:
מכבה תאור, שמה פלאפון על שקט ועוצמת עיניים

titi5

New member
אורי אדלמן ז"ל ידע לכתוב.

לצערי הרב הוא נפטר לפני כמעט 3 שנים.

titi5

New member
לצערי זה נכון. הוא היה הסופר האהוב עלי

אחת מהכתבות שפורסמה בזמנו, עקב מותו- http://www.nrg.co.il/online/5/ART/764/961.html

Forever NemeSh

New member
סופר מדהים, אין מילים שלא נאמרו..

ולצער כולנו לא נמצא איתנו יותר.. אני אישית מאוד אוהבת את הספרים שלו.

Simple Sam

New member
להלה.../images/Emo122.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:קוסקוס,מלפפון,במבה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לבן,ירוק/צהוב,שחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אלג'יר,אביב,פינק פלויד 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:עדן,נוני,שבט 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:בשדות,דה וואל,יומן מסע/חלולים..זה משתנה לפי תקופות 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: גופיות סבא,ג'ינס כהה מפ&בר,וחולצה לבנה מזארה. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:שטלתנות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:3,E,נשיואנל גאוגרפיק 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:ניו יורק,לונדון,ניו יורק
סתם,ניו יורק לונדון ודרום אמריקה. אני אמשיך מתישהו אחר. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:

למעלה