שאלון לסופ"ש

Simple Sam

New member
ייש סיימתי לקרוא את כל הסיכומים להיסטוריה!!!1

תיקון כי לא באמת קראתי את השאלה.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:זארה,פ&ב,גולף/היינס 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:מיליון דולר בייבי,תעביר את זה הלאה,פיטר פן. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:אין דבר כזה
15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:חח האמת שבזמן האחרון ראיתי הרבה חדשות ערוץ הבידור,כוכב הבידור הבא,10 הגדולים של חדשות הבידור כי הייתי בבייביסיטר כמעט כל יום. בכללי האלופה גיא פינס והפיג'מות[!!] 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לא חושבת שקיים דבר כזה..אולי רק לצלול לחור הכחול. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:לצלול בחופי סיני ופלורידה,קורס צניחה חופשית,להיות במאית של סרט הוליהודי או לחלופין:לצלם בשביל איזה מגזין יוקרתי בשטיח האדום. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:מישהו לרוץ איתו,אות קין,שייטת 13 סיפורה של הקומנדו הימי/רפאל-איש צבא/נץ בשחקים.
19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:צלמת,במאית/עורכת,קבע 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:תקשורת מעשי,ספרות,שעת חינוך 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב,תוכי,דוב קואלה 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקלד לבן,קינדר בואנו,ביסקוטינו 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:חברה של אחותי,אמא ואחותי. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: שבט,מיחצ',נוני 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:מסנג'ר,אייסיקיו,לקרוא קטעים ישנים בבלוג של מור ממנטו
26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:יודיעו שדוחים את המגן בהיסטוריה,יגידו לי"בואי! נוסעים לקנות מצלמה!" ושקנו לי כרטיס טיסה לארה"ב. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: בעיקר השאלה מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:בודקת מי התקשר להציק לי בלילה ובאותו זמן גם את השעה,צועקת על אבא שהוא העיר אותי 5 דק' לפני הזמן,הולכת למקלחת. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מורידה עדשות,רואה האלופה אם לא הספקתי,שמה על שקט את הפלאפון.

alwayschen

New member
יש! D:

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:שניצל, מרק, תפוצ'יפס. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, אדום וג'ינס. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: כנסיית השכל אביב ועברי
4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:זה באמת משנה? אתם גם ככה לא מכירים... 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:אור הירח, האוסף של הכנסייה וההופעה של עברי. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: בליינד, פוקס והנס. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: הוי...קשה :/ חברה טובה, ספונטנית, חברותית. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:מתעצבנת מהר, רחמנית, רגישה. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24, ערוץ 5 ביס, אנימל פלנט. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ים...
אילת...תל אביב. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: בטן, רגליים, פה. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אצבעות ברגליים, אף, ונקודות חן. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מישהו לרוץ איתו, אני כריסטיאנה פ, והלהקה...מה אני יעשה... 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אולי כי זה השיר שלי :) מה נשאר של הכנסייה ואיש יקר של עברי. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברותית, אוהבת, חברה טובה. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לעשות רע למישהו. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:את עצמי?
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:אני כריסטיאנה פ והספר של אביב חח.. אני לא קוראת ספרים כל כך. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:עיתונאית, במאית, יוצרת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:תקשורת
חינוך חח וספורט. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב...אבל הכלב שלי :) פיל וג'ירפה
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, פיסטוק וקינדר בואנו
23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, יערולית ואחותי. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא משנה.. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:להיות בפורום כאילו...
לשמוע מוסיקה ומסנג'ר. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: הוי....יש כל כך הרבה... 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: גם פה יש הרבה...אממ אני אסיים ללמוד, אהיה אחרי צבא ואסע לטייל. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פותחת עיניים, נזכרת בכל מה שהיה אתמול ובכל מה שיהיה היום, לוקחת את המשקפיים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מכבה טלוויזיה, מורידה משקפיים, עוצמת עיניים.

moriboy666

New member
no more blue skies

אני רואה שאת מושפעת ממירב מיכאלי.. 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: קאלמרי ספגטי ודברים טעימים שאני אוהב..לא אוכל-שטויות. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אממ הרבה שחור ולבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים בליסט שלך:היהודים, Michelle Featherstone, אוונסנס 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: - - - 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: כרגע fallen down אוטוביוגפיה ובכיף 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: הבאזרים באילת 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא אוהב(ת) את עצמי 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:עצמי 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ע.הכנסת, ע.10 ע.2 ויש תקופות שגמ 8 ונשיונל גיאוגרפיק וערוץ הילדים שיש הפג'מות. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:בית תזמורת ושוב בית 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:שדיים חחחחחח סתם..אני לא אוהב את הגוף שלי 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את כולו 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אני בתוך סטאר וורס.. אממ אמריקן פאי אירוטריפ והיומן 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: כרגע, god bless the child, open mind, כאילו. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: הפיג'מות ראיתי המפצחים והשמינייה כשהיה... כל השאר אני לא רואה..שומע אאת הטלויזיה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אמממ 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא ידוע 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:אני לא קורא ספרים 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:מת 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:מתמטיקה אנגלית וכלום 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:טיגריס 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:מלבי מרציפן ופספלורה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:את האנשים בתזמורת 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: - - - 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: סרטים מוזיקה פוטושופ 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: כלום 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:לא רואה מחר..אז חמש שנים 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: כמו כולם 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:גמ

CryForTheMoon

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo54.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פסטה, שרימפס ולזניה.
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, אדום ו..שחור!
3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:כרגע, אביב גפן, אריק ברמן ולא יודעת.
4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: רפי, עדן, ירדן?
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:לא יודעת.
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא אוהבת משהו מסויים.
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:רגישה, עוזרת ועקשנית.
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:קנאית, רכושנית ו... לא יודעת.
9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ערוץ 2, 24 ואנימל פלאנט.
10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:טורקיה, כרתים ו..לא יודעת.
11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:עיניים, ציצים ושפתיים.
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:בטן, רגליים ואף.
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:גוטיקה, הבועה ואדמה משוגעת.
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:לא יודעת, משתנה כל הזמן.
15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:לא יודעת.
16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לנטוש בע"ח,
17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:לא יודעת.
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:לא קוראת כל כך.
19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:עוזרת, פעילה וכל מה שקשור לבע"ח.
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:לא יודעת!
21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתול, כלב ותוכי.
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:ריבת חלב, שוקו ו.. פיסטוק?
23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמא, אחותי ונוגה.
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: רפאל.
25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לגלוש בפורום של תפוז :)
26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:לא יודעת.
27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מצחצחת שיניים, שוטפת פנים ומתלבשת.
29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:תלוי, אבל בדרך כלל מתקלחת, מצחצחת שיניים ומנקה את הפנים.

LightbuIb sun

New member
היי :)

אהבת את אדמה משוגעת בגלל שאת קיבוצניקית וקצת מזדהה, או סתם כי חשבת שזה סרט טוב וחזק? הנושא מאוד מעניין אותי.

CryForTheMoon

New member
אהבתי את הסרט,

כי התחברתי מבחינות מסויימות, היו דברים שנתקלתי בהם גם בקיבוץ... ובכלל זה הקיבוץ הישן איך שההורים שלי וסבא וסבתא שלי גדלו... זה כאילו כל הסיפורים ששמעתי עליהם מההורים\סבים פתאום רואים את זה על המסך.

LightbuIb sun

New member
כן

גם אבא שלי ו-2 אחיות שלי גדלו עם סיפורים כאלה מהקיבוץ, ולמרות שאני לא גדלתי בקיבוץ- היה יפה לראות איך הכל היה. (וברמת דיוק יוצאת דופן..) הקטע הכי חזק מבחינת האידיאלים בסרט- היה שאחד החברים (הרפתן, שי אביבי), מרביץ לילד (ששכחתי את שמו), על כך ששיחרר את הכלבה שלו, ואז סטפן שובר לרפתן- ומזכיר הקיבוץ צועק "לא תתכן אלימות בקיבוץ!" ומעיף את סטפן. זה מראה בצורה הכי שקופה וחזקה את הצביעות. פשוט סרט חזק, נהניתי מכל רגע.

(=

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: וואי יש הרבה. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, חום וכחול. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן ואך ורק הוא. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ירדן, ענבל ושי. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: השלישי, אור הירח ושומקום. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ...מאמז, פאנקיר וכל השאר סתם. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אני נחמדה, אמיתית ופתוחה. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אותן תכונות שאני אוהבת, לפעמים פוגעות בי מאוד. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אנלא רואה טלוויזיה. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בכינרת, בבניאס או בדן (=. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 2 הציצים והפרצוף היפה שלי חח (= 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכרס הדלדלה שלי והתחת שאין לי והגובה שלי. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: וואלה לא יודעת לא רואה כל כך טלוויזיה וסרטים. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: לאן את הולכת, מצטערים ואל תכעסו. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אממ אני רואה משחק החיים לפעמים חח. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לא הייתי רוצחת. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: הייתי נותנת המון כדי לעבור לחודש עכשיו למקום רחוק מכאן. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: דבק שקדים או ציאניד, התאווה לחיים ו11 דקות. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אין לי מושג אני רק רוצה אושר. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות, אנגלית וחברה חחחחחח. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: קיפודיםםם חח כאלה מתוקים, חתולים וכלבים. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל עוגיות, וניל פצפוצים ונוגט (= 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: שכן שלי גל, אחותי וענבלי (= 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: רון! ))= 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אייסי .... והפורום הזה כנראה חח 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: אני רוצה ללכת להזרק איפה שהוא, או לדבר עם רון.... או סתם למות לי בשקט. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: המחשבות שלי, המראה שלי וצורת החיים שלי. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתקלחת, מעשנת סיגריה ושותה נסקפה. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: כל פעם משהו אחר. ונשים תמונה למרות שענבל שמה אותה לפני כמה ימים ובטח כולם ראו אבל יאללה שיהיה.

יאללה

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: צ'יפס, גלידה וגבנ"צ.. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לבן תכלת ואדום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב, פינק פלויד ודיפ פרפל 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: דידי בלה ואיציק 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: החומה של פינק פלויד, ה1 של אריק ברמן ולילות לבנים של אביב 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס, גונג [חנות בב"ש] וקסטרו 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: ילדה טובה, נחמדה, וצנועה :p 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצלנית, לפעמים אנוכית, ובזבזנית 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: VH1, ערוץ 3 וערוץ 10 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: איי הבהאמה, כפר יונה, וניו יורק 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: את כפות הידיים שלי, את הרגליים שלי ואת הישבן :p 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את הבטן, את החזה, ואת הפופיק 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מלך האריות, טיטניק, ומשהו חדש 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: נכון להיום: "תני לי לראות אותך" של יציאת חירום, "ועכשיו אתה חוזר בחזרה" של מירי, "when a blind man cries" של DEEP PURPLE 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: "חברים", והממ זהו..בצבא אין זמן לטלוויזיה.. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להצטלם בעירום\ לסרט פורנו, אורגייה רבת משתתפים, לרצוח.. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אני רוצה את הצרפתי היפיוף מצנחנים, ושהמפקד שלי יעוף כבר מהבסיס, ולהשתחרר מהצבא כבר.. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: "לך לעזה" של שי להב, "אם יש גנעדן" של רון לשם, ו"אנשי הקש" לא זוכרת של מי.. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אזרחית, מעצבת פנים, נשואה לאליאב.. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תנ"ך, חיבור, וחינוך גופני.. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: דגים, ציפורים, ועכברתולים.. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל עוגיות, רוזמרי ומוקה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי הקטנה, החבר'ה מהצבא, וחברה.. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אליאב, שי, ודידי. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אייסיקיו, אינטרנט, ולחטט סתם בתמונות 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאליאב יתקשר, שיתנו לי כבר רגילה, שהמפקד שלי יתחתן כבר ויעוף.. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אפסיק להיות צעירה שטוחנת מטבחים, אפסיק להיות פראיירית ואפסיק להיות תמימה.. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מוזיקה פיפי ומצחצחת שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מוזיקה פיפי ומצחצחת שיניים

מעיין51

New member
שאלון נחמד מאוד

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: קוסקוס חלבי, גלידה, ולא מצליחה לחשוב על עוד משהו אחד... כי יש עוד המון 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כתום, כחול ושחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן נירווה ורדיהוד.. אה וגם גאנסס רוזס ופינק פלויד 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: השלישי, סרג'נט פפרס, "דה דארק סייד אוף דה מון לייט" והחומה 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: נו באמת.. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אמיתית כריזמתית וצנועה
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצבנית, אמיתית, ועצבנית 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ הוט אקשן ואקברה הוט 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מקלחת, גואה, ובים 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אכפת לכם? 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אכפת לכם 2? 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אוי המון 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אוי עוד יותר המון 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: הוווייייייייי עוד יותר המון....[סתם] 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להיות זונה 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: צניחה חופשית, לעוף, וקסמים 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: שקרים יפים, אשתו של הנוסע בזמן, ותשאלו את אליס 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מדריכה בצניחה חופשית, ציפור, ובמאית 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אם אפשר לקרוא לזה "אהובים": היסטוריה, [אבל אני שונאתתתתת את המורה הכלבה שהרסה את המקצוע], ספרות, וזהו 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, כלבי ים, וסוסים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: "שוקו בננה ומלון" .. סתם בלי מלון.. אמ עוגיות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, אבא, וליטל 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אחים גדולים 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: להיכנס לפורום 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שייגמר השאלון, שמישהו יבוא וייתן לי 1000000000 דולר ומישהו יבוא וייתן לי כוחות קסם 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הגוף, ובאופי? באמת לא יודעת אולי אני אהיה קצת פחות עצבנית........................נעע.. לא נראה לי 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: עוצמת עיניים, קמה, מצחצחת שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: זה משתנה..

למעלה