שאלון לסיום השנה האזרחית.

שאלון לסיום השנה האזרחית.

[נגנב באכזריות ובחוצפה מנעמה מהפורום הרשמי..] השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: משהו שריגש אתכם: חיבוק שאתם זוכרים: ציטוט אחד שהכי זכור: הופעה: דבר אחד שלמדתם: חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? דבר אחד שגרם לכם לחייך: קרו לכם דברים שמחים? ועצובים? שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: התאהבתם? התאהבו בכם? ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: פאדיחה: דבר טעים שאכלתם: תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: מצפים למשהו מיוחד? איחול לעצמכם: איחול לנו:

יאללה שנה חדשה

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם?היו דברים טובים והיו רעים הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה:התבגרתי,פתחתי דף גדול וחדש בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם:את עצמי מחדש,את האנשים החדשים בביצפר משהו שריגש אתכם:המעבר למקום חדש חיבוק שאתם זוכרים:ואווו כל כך הרבה ציטוט אחד שהכי זכור:היו ככ הרבה דברים. הופעה:מוש דבר אחד שלמדתם:גם אם קשה צריך לדעת שיהיה טוב אחרי שהכל ישכח חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר?כן ולא דבר אחד שגרם לכם לחייך:גם אם לכמה שניות ואחר כך גרם להרבה בכי-החזרה מהטיול השנתי,שבה היה הדבר הכי קסום. קרו לכם דברים שמחים?המוןן ועצובים?גם,אבל פחות שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם:הכניסיני תחת כנפך התאהבתם?כן התאהבו בכם?=] ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה:נראה לי כל הטיול השנתי ומקסיקו פאדיחה:שנתקעתי בדלת זכוכית במקסיקו מול המקסיקנים החדשים דבר טעים שאכלתם:לא יודעת תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו)אייףף,המחשב לא מעלה תמונות שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת?כה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה:להשאיר כמה דברים מאחור ולפתוח דף חדש מצפים למשהו מיוחד?אולי איחול לעצמכם:שיהיה יותר טוב מהשנה הזאת איחול לנו:שתיהיה שנה טובה

little WhiSper

New member
בשנה הבאה.

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם?כן ולא. הרבה לא. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה:איןדברכזה בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: פורום. משהו שריגש אתכם: הופעות, מקרים עצובים, אנשים... חיבוק שאתם זוכרים: סתם של כלמיני אנשים... ציטוט אחד שהכי זכור:"בנאדם הכי אמיתי" וכו'...
לאמשנה. הופעה: דבר אחד שלמדתם: להיות יותר אדישים? חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? אני מקווה.... דבר אחד שגרם לכם לחייך: קרו לכם דברים שמחים? אולי טיפה... חוויה טובה היא בהחלט פולין. ועצובים? יותר מדי. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: התאהבתם? לא. התאהבו בכם? לא? ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: וואו, מזה יש הרבה, שטויות של השכבה בפנימיה ובצפר וזה... פאדיחה: =\ דבר טעים שאכלתם:
תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) אין. אבל תמונות השנה הם בהחלט מפולין. שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? אני מקווה, איאפשר לדעת. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: יותר החלטיות לגבי מה שאני רוצה מהכל... מצפים למשהו מיוחד? ווואו, חתיכת שנה הולכת להיות, שינויים מטורפים והתבגרות ענקית... איחול לעצמכם: לדעת סופסוף מה עושים שנה הבאה, והצלחה בזה. אה וגם קצת טוב... איחול לנו: שיהיה טוב. לכולם.

השנה הבאה...

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? היה והיה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: קשה להגיד. החל מסופ הלימודים, קורסים, אנשים, נסיעות, בלאגנים. אני חושבת שרשיון
בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: זה באמת קשה להגיד... לא רוצה את זה. משהו שריגש אתכם: כל יום שישי - חברים! חיבוק שאתם זוכרים: גרב בוורשה. ציטוט אחד שהכי זכור: "קולמן, הסתבכנו" הופעה: הפליי דבר אחד שלמדתם: חלומות משתנים, תמונה משתנה, לפעמים צריך להפסיק לחלום ולהתחיל להגשים. הגשמה עצמית זה קשה, אבל הדרך יפה. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? כן. ללא ספק. דבר אחד שגרם לכם לחייך: אורנה האחות\כרטיסנית בביה"ח מביאה לי מורפיום
קרו לכם דברים שמחים? כלכך הרבה ועצובים? כלכך הרבה שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: Friends - theme song התאהבתם? לא התאהבו בכם? לא שאני יודעת ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: משצים 2006, אי אפשר לתאר במילים. פאדיחה: לא יודעת דבר טעים שאכלתם: סופגניה!, חזה עוף עם צ'ילי (של טבעול) עם חומוס!, אגבניות שרי!!! תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? זאת השאיפה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: להגשים. מצפים למשהו מיוחד? גודל הציפיה כגודל האכזבה. אבל לסיים את השנה.. זה גם ככה מאכזב איחול לעצמכם: תגשימי, תצליחי, תבחרי, תחליטי, תתקבלי, תקבלי, תמשיכי. איחול לנו: אותו דבר, + עלו והגשימו
והתמונה אחר כך

תומע79

New member
../images/Emo34.gifשנת 2006 ../images/Emo9.gif

השנה שחלפה:
השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם?
היא הייתה בסדר .
הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה:
הוצאתי רישיון.
בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם:
אסתי.
משהו שריגש אתכם:
הרבה חברים התגייסו,התקרבתי להמון אנשים.
חיבוק שאתם זוכרים:
לפני שהיא התגייסה.
ציטוט אחד שהכי זכור:
" אני אוהבת אותך כמו שהירח אוהב את הכוכבים."
הופעה:
בתיאטרון.
דבר אחד שלמדתם:
נהיגה!
חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר?
יש מצב גדול.
דבר אחד שגרם לכם לחייך:
כל יום בבית ספר עם החברים!
קרו לכם דברים שמחים?
קרו גם קרו.
ועצובים?
גם כן קרו.
שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם:
אין לי מושג! קשה מידי.
התאהבתם?|*
כן|בהחלט.
התאהבו בכם?
כן.
ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה:
אני לא יודעת..יותר מידי..הסדנאות באילת בפסח..כל ה4 ימים!
פאדיחה:
אין ספור פאדיחות..אבל דברים בקטנות.
דבר טעים שאכלתם:
סמרטיס.סודוך.
תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו)
יש כל כך הרבה,אבל זאת הצחיקה אותי במיוחד..
יוצאים מהארון
שנה הבאה:
חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת?
אני בהחלט מקווה.
דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה:
להתגייס .
מצפים למשהו מיוחד?
לכל המיונים של הצבא,ולמצוא בת זוג !
איחול לעצמכם:
בהצלחה בשנה החדשה..בהצלחה בצבא
איחול לנו:
שכל מה שתרצו יקרה השנה,ושיקרה על הצד הטוב ביותר!

ValusH11

New member
../images/Emo3.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? אחת הטובות, תלוי מאיזה בחינה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: רישיון
בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: אוהו... משהו שריגש אתכם: הוא חיבוק שאתם זוכרים: הרבה חיבוקים :) ציטוט אחד שהכי זכור:I became somebody through loving you הופעה: קוקוה קולה בחיפה.. ( היחיד שזכור לי עכשיו) דבר אחד שלמדתם: לנצל כל רגע חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? אכן דבר אחד שגרם לכם לחייך: החברים קרו לכם דברים שמחים? כן ועצובים? גם שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: rock this party - כי כל השנה הייתה בעיקר בילויים ( ופחות לימודים חח) התאהבתם? כן התאהבו בכם? ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: היו הרבההה פאדיחה: גם הרבה דבר טעים שאכלתם: וואי ואוי כל השנה הזאת רק טחנתי חחח.. הממ ..טוב לא אכלתי אבל שתיתי - אייס ארומה! תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? מקווה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: לסיים תבגרויות ולעבור.. מצפים למשהו מיוחד? שתיגמר שנת הלימודים! איחול לעצמכם: שיהיה שמייח! איחול לנו: תהנו! תהיו בריאים, ותנצלו כל רגע

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? הממ היו תקופות והיו תקופות הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: הקשר עם שי בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: הממ השנה? רוית משהו שריגש אתכם: חיבוק שאתם זוכרים: :\ 19.12 ציטוט אחד שהכי זכור: לא הכל אבל "כשאת עצובה או סתם מתגעגעת...." הופעה: המממ:X דבר אחד שלמדתם: חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? המממ כן[?] דבר אחד שגרם לכם לחייך: המון קרו לכם דברים שמחים? כן ועצובים? כן שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: התאהבתם? כן התאהבו בכם? כן ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: מי זוכר... פאדיחה: דבר טעים שאכלתם: פרוגים:p תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? לא דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: ציונים סבירים מצפים למשהו מיוחד? הו המון. איחול לעצמכם: בעיקר הצלחה בלימודים איחול לנו: הצלחה. ורק טוב

שנה אזרחית טובה!

[נגנב באכזריות ובחוצפה מנעמה מהפורום הרשמי..] השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם?מפתיעה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם:המון אנשים מהפורום משהו שריגש אתכם: פולין,החתונה של אחי, חיבוק שאתם זוכרים:של עומרי בשדה תעופה,של תום באוניברסיטת ת"א, ציטוט אחד שהכי זכור: הופעה:אביב בהאנגר,אביב באוניברסיטת ת"א היהודים אשדוד,תאטרון האחרון,היהודים נהריה,היהודים אוניברסיטת ת"א היו עוד מלא אבל אלו הכי טובות דבר אחד שלמדתם:להעריך חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר?
דבר אחד שגרם לכם לחייך:חתונה של אחי קרו לכם דברים שמחים?
ועצובים?
שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: יש הרבה תאהבתם?
התאהבו בכם? ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: פאדיחה: דבר טעים שאכלתם: אגאדיר,דיקסי תמונה שהכי אהבתם השנה: אחי וגיסתי תודו שהם חתיכים שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? יש מצב דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה:שרות צבאי שכונתי מצפים למשהו מיוחד? אחין איחול לעצמכם: לסיים את השנה במקסימום הצלחה איחול לנו: ממ...מה שבא לכם חמדנים

ליניב?

ממש לא\ פשוט יוסי (זה שהתחתן)לבן,ואני שחורה כולנו שונים כל אחד ואחד הוא ילד של השכן!

Dug E

New member
את לא רואה את זה,אני כן

כמו שאומרים שאי ואחותי כפילים ואני לא רואה אפילו טיפת קשר.

למעלה