שאלון לסיום השנה האזרחית.

The Kinslayer

New member
בואי נקבע חוק חדש!!!

מעכשיו לא מעלים תמונות שלי מפני החופש הגדול

ב י ז י

New member
עונה :)

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? די טובה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: היו כמה בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: ואי, יש הרבה משהו שריגש אתכם: הוא חיבוק שאתם זוכרים: כ"כ הרבה ציטוט אחד שהכי זכור: "למה אתה מציק?!" הופעה: הופעה של אביב גפן עם אבא שלו בזאפה, והופעה בארסי קולה של היהודים דבר אחד שלמדתם: לא לסמוך על אנשים יותר מדי חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? אממ לא יודעת עד כמה יותר טוב, אבל מה שכן, יותר בוגר דבר אחד שגרם לכם לחייך: הופעות קרו לכם דברים שמחים? אממ כן היו כמה ועצובים? גם שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: היהודים- מקום אחר התאהבתם? לא התאהבו בכם? אמ לא חושבת ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: ואי, היו יותר מדי! :] פאדיחה: לא זכורה לי דבר טעים שאכלתם: עוגה שצ'וקי הכינה ליומודלת של שיבי, אחת הטעימות. תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? מקווה מאוד דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: יש יותר מדי דברים :\ מצפים למשהו מיוחד? אממ לא איחול לעצמכם: שתהיה שנה טובה יותר ומוצלחת יותר מהקודמת איחול לנו: שכל מה שתרצו יתגשם [אמן]

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif אה!

ממתי את פה?:p זאת אדוה מהמסנג'ר שהכריחה אותך להיות חברה שלה במייספיסXD סתם, לא הכרחתי:p

ב י ז י

New member
רן :]

מה עניינים? ותודה רבה:) אממ עוד לא ידוע אם אני באה למעבדה, אבל יש סיכוי גדול שכן.

למעלה