שאלון לסיום השנה האזרחית.

moshe butt

New member
אלעעע 2007 ^__^

השנה שחלפה: יאההה...
השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? ת'אמת שכן, אף על פי שבשנה הזאת היו לי הרבה בעיות...
הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: התבגרתי
בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: שיר, ומלא אנשים מהפורום...
משהו שריגש אתכם: היו הרבה ריגושים
חיבוק שאתם זוכרים:
אני אשמור לעצמי את הזיכרון הזה..(
חמדן)
הופעה: משומה, אני חושב כרגע על ההופעה בנהריה...
דבר אחד שלמדתם: למדתי הרבה דברים על עצמי...
חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? מממ... לא חושב שהיא הפכה אותי לאדם טוב יותר, אלא לאדם שקול ונבון יותר...
דבר אחד שגרם לכם לחייך: ישנם המון רגעים שגרמו לחייך.
קרו לכם דברים שמחים? אכן..
ועצובים? גם כן...
התאהבתם? כן
התאהבו בכם? כן
ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: מממ... אויי... יש יותר מידי... אין לי כח
פאדיחה:עזבו, פדיחות חחח
דבר טעים שאכלתם: אגדיר
תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) סבבה אני אעלה
שנה הבאה:
חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? אני מלא תקווה שכן
דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: אהבה
מצפים למשהו מיוחד? ממ... שיהיה טוב יותר
איחול לעצמכם: שתיהיה לי שנה מוצלחת (טפו... טפו... טפו...)
איחול לנו: אני מאחל לכולכם שנה מוצלחת, שהכל יסתדר בצורה הטובה ביותר בשבלכם, שתיהיה לכם שנה מלאת אהבה ואושר וכמובן שאני לא אשכח- בריאות..

moshe butt

New member
שחכתי את התמונה... ../images/Emo122.gif

אני(עוד שהיה לי שיער ארוך), חן, צחר, והדס הממורמרת למטה...

benrubin

New member
עכשיו אני!!!!

השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? ברור !!!! הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: השתחררתי!!!!!!!! בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: יש הרבה משהו שריגש אתכם: בואנ'ה שאלון קשה חיבוק שאתם זוכרים: יוווווווו ציטוט אחד שהכי זכור: מזה השאלות האילו הופעה: בתאטרון דבר אחד שלמדתם: שכיף להיות אזרח חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? כן אני ישתדל יותר לשנה הבאה דבר אחד שגרם לכם לחייך: חברים טובים קרו לכם דברים שמחים? מליון בערך ועצובים? גם אין מה לעשות שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: חופשי זה........חופשי זה לגמרי לבד!!! התאהבתם? כן אבל שמה עליי קצוץ! התאהבו בכם? גם כן אבל לא המשכתי בכיוון ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: לא זוכר פאדיחה: דבר טעים שאכלתם: אנטיריקוט תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? ברור! דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: הצלחה מצפים למשהו מיוחד? לא לא מצפה לכלום איחול לעצמכם: שיהיה כיף! איחול לנו: שתצליחו בכל ושיהיה לכם ים של חברים חדשים

Dark Tear

New member
2007-הוליווד,אני בדרך אלייך!!

השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם?מאוד טובה!! הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה:אני סוף סוף סגור על מי ומה אני ומה אני רוצה לעשות בחיים,וכמובן שהתבגרתי. בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם:יש הרבה. משהו שריגש אתכם:יש הרבה אבל משהו שאני זוכר עכשיו,משהו ממש קטן,שמעתי שיר ב-Mp3 והיינו בדרך לטיול בצופים והייתי עם האנשים שאני הכי אוהב בעולם והשילוב של השיר,החברים,והדרך ריגשו אותי. חיבוק שאתם זוכרים:חיבוק אחרון שחיבקתי את ירון. ציטוט אחד שהכי זכור:"להתנשק איתך בפה."-חחח כי אני משתמש בו יומיום. הופעה:יום סטודנט בתל אביב.. דבר אחד שלמדתם:שבסופו של דבר הכל תלוי בך. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר?אני תמיד הייתי טוב,יש מצב שטיפה נהייתי יותר "רע" כי זה חלק מהתבגרות- להתקשח. דבר אחד שגרם לכם לחייך:אני כל החיים מחייך,למשל בהסתכלות לשנה החולפת אני מחייך,כי למדתי ומיציתי את השנה ושאבתי ממנה המון דברים חיוביים בשבילי. קרו לכם דברים שמחים?נו,ברור. ועצובים?אכן. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם:קשה טיפה.אולי משא ומתן של מוש יכול להתאים. התאהבתם?לא התאהבו בכם?נראה לי שכן...המון מבטים מבנות במסיבה הנהגתית,ושמועות ממקור מהימן. ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה:שסוף סוף שניר הסכימה להתנשק איתי בפה ואז התקדמנו אחד אל השני ונתקענו אחד עם השני באף ולא הצלחנו להגיע עם השפתיים אחד אל השני והתנשק וזה היה שיא המצחיק!!. פאדיחה:הנ"ל ועוד מלא... דבר טעים שאכלתם:כל האוכל בפאפגיו בערך.. תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת?ברורררררר!! אני יתחיל לרקוד שוב. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה:לרקוד בזמן השנת שירות בנח"ל,להוציא רישיון כבר,לצאת לגרעין נח"ל!!!,להיות יותר עצמאי,לצאת בפני ההורים,להתאהב,ולהתפרע.
מצפים למשהו מיוחד?כתבתי אותם הנ"ל. איחול לעצמכם:שאני יצליח בכל מה שאני אפנה אליו,לאהוב. איחול לנו:שרק תהיו מאושרים!!

פעם ראשונה שענבר גונבת ממישו../images/Emo3.gif

[נגנב באכזריות ובחוצפה מנעמה מהפורום הרשמי..] השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? תלוי מתי.. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: התקבלתי להדרכת טיולים (בלי ע הרע!!!
) הבנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: נאוה משהו שריגש אתכם: תומר חיבוק שאתם זוכרים: עם יובל בערסי רייב ציטוט אחד שהכי זכור: "ויפתח ה' את פי האתון ותומר.." (המנהלת שלי אחרי שירדתי עליה..) הופעה: ONE דבר אחד שלמדתם: שהכל מהקב"ה והוא מוביל אותי למקום שיהיה לי הכי טוב בו חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? מקווה דבר אחד שגרם לכם לחייך: תומר קרו לכם דברים שמחים? כן ועצובים? סבא נפטר
שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: חיה לי מיום ליום התאהבתם? קשות.. אבל זה כבר משנה שעברה.. התאהבו בכם? אני מניחה שכן.. אם לא זה קצת עצוב.. ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: שפשפתי מכונית והתחלתי לבכות כמו ילדה בת שלוש.. פאדיחה: עשיתי הצגת יחיד מול חברות שלי על איך שהגבתי לתאונה הנ"ל.. דבר טעים שאכלתם:
תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? בעז"ה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: אושר צרוף מצפים למשהו מיוחד? לא.. איחול לעצמכם: שאני אצליח למצוא את המקום שאני באמת באמת צריכה להיות בו בשנה הבאה.. איחול לנו: תהיו בריאים נשמות!!

../images/Emo15.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? ברובה, כן. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: כמה אנשים טובים שנכנסו לי לחיים ועשו רק טוב בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: יש המון משהו שריגש אתכם: מכתב ליומולדת מעידו
חיבוק שאתם זוכרים: היו כמה..
ציטוט אחד שהכי זכור: "גררררררררררר"
הופעה: מכללת עמק יזרעאל. דבר אחד שלמדתם: הרבה על עצמי, וקצת על אחרים.. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? מקווה:) דבר אחד שגרם לכם לחייך: מילים קרו לכם דברים שמחים? אהא:) ועצובים? כן.. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: "נופל וקם" התאהבתם? כן התאהבו בכם? זהו שלא. שיחנק! ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: נראה לי שאין על הביקור הספונטני בתל ברוך.. חחח פאדיחה: איףף.. אני הכי סנילית שיש. דבר טעים שאכלתם: פנה אלפרדו מוקרם. תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) יפית
שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? מקווה מאוד דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: אהבה אמיתית וטיפונת של אושר. מצפים למשהו מיוחד? להתחיל ללמוד אולי? שיהיה טוב בעיקר איחול לעצמכם: שפשוט יהיה טוב. איחול לנו: תשארו בדיוק כמו שאתם! תצליחו בכל דבר שתרצו לעשות, ושלא תעיזו להשתנות לי.

../images/Emo121.gif../images/Emo70.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? נייט הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: אמממ עגיל?.. לויודעת =\ בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: משהו שריגש אתכם: חיבוק שאתם זוכרים: של ירון :[ ציטוט אחד שהכי זכור: יש הרבה הופעה: לא הייתי שנים =\... אני כבר לוזוכרת דבר אחד שלמדתם: הסטוריה... נו חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? לויודעת דבר אחד שגרם לכם לחייך: ירון, חברות קרו לכם דברים שמחים? כה ועצובים? כה שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: ואוו אממ אין לי כוח לחשוב על זה התאהבתם? לא התאהבו בכם? לא ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: שטיטי חשבה שורד טיפשה פאדיחה: שחיכינו שעתיים שהמצלמה תעבוד <שבאתי להצטלם עם טיטי> דבר טעים שאכלתם:ואוו.. הרבה תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) נו כמה פעמים אותה אחת =\ שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? מקווה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: מצפים למשהו מיוחד? איחול לעצמכם: להוציא רשיון!... ולעבור ת'בגרויות בשלום איחול לנו: בהצלחה במה שאיחלתם לעצמכם :]

סטיבי2

New member
גמני עונה

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? סבירה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: וואי המון בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: משהו שריגש אתכם: בהלוויה של סבתא רבה שלי היו חיילים שלה ממלחמת העולם השניה... ודיברו עליה.. זה היה ממש מרגש. ובאותה ההלוויה אח שלי הקטן בכה ורץ לחבק אותי... חיבוק שאתם זוכרים: כשבאתי לבצפר של החניכים שלי וכולם רצו אליי וחיבקו אותי.. רציתי לבכות ציטוט אחד שהכי זכור: "שאאלום למדינת ישראל,... הופעה: בתיאטרון האחרונה דבר אחד שלמדתם: אכזבות יש הרבה... חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? יותר חזק נפשית דבר אחד שגרם לכם לחייך: שאמרו לי שאוהבים אותי... קרו לכם דברים שמחים? כן, המון ועצובים? גם המון... שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: התאהבתם? פעם פעמיים שלוש ארבע חמש התאהבו בכם? כן
ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: פאדיחה: בזמן סקס חשבתי בקול... חחח דבר טעים שאכלתם: יוהו היו המון חחחחחחח תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? אני מקווה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: ציונים טובים, אהבה מצפים למשהו מיוחד? לא ממש איחול לעצמכם: שתהיה זו שנה של הצלחות כיף והמון אהבה איחול לנו: תהנו... כחו באיזי

../images/Emo204.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? התחילה איזושהי מגמת עליה
הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: הבנה, התפתחות, הכרויות חדשות בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: קשה לבחור משהו שריגש אתכם: אמא, שחר, המילים שלה חיבוק שאתם זוכרים: שחר, טלטול. חיבוקים בלתי-נשכחים
ציטוט אחד שהכי זכור: "את כבר לא איתי, אישה שלי, איבדתי אותה לאיזה משהו בשם אהבה, היא עוד תחזור כשהרגליים שלה יחזרו לרצפה"
הופעה: קוקה קולה
דבר אחד שלמדתם: חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? לא יודעת אם טוב יותר זו ההגדרה, אבל אני בטוחה שאלמד הרבה דבר אחד שגרם לכם לחייך: קרו לכם דברים שמחים? יחסית לשנה שעברה, בטח
ועצובים? כן, אבל שוב, ביחס לשנה שעברה - פחות שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: "לחיות נכון". הפך למן המנון התאהבתם? כן התאהבו בכם? מסתבר ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: היו די הרבה.. כנס ניצנה - יואל: "דיסקו אל תוך הלילה.. נקרע את הרחבה!!" פאדיחה: נפילה במדרגות נעות בקניון דבר טעים שאכלתם: העוגיות שהיו היום אצל ענתי תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שלג בגולן
שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? מקווה
דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: יותר ביטחון מצפים למשהו מיוחד? להבין יותר, להיות בריאה יותר.. איחול לעצמכם: ^ וגם להכיר אנשים חדשים איחול לנו: שתתפתחו במקומות שאתם רוצים

The Kinslayer

New member
לפני שאני אשחה בתוך האלכוהול../images/Emo122.gif

כי גם לי מותר לפעמים לחרוג מהנוהל הרגיל
השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? סטנדרטית, התחילה בצורה גרועה עם שנת הלימודים הקודמת והצמיחה ניצנים שאני מחכה שיפרחו סופסוף. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: הבנתי שדברים טובים נמצאים מסביבי, ושכל החוכמה היא לקטוף אותם בזמן. בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: בנאדם שהכרתי השנה? נעמה, ליטל וויספר
, ואין לי מושג מתי הכרתי את צחר אז שיהיה
משהו שריגש אתכם: שאפשרי לחיות גם בלי לכאוב כל הזמן. חיבוק שאתם זוכרים: הרי זה ברור שהחיבוקים של כבדי תמיד לוקחים
. ציטוט אחד שהכי זכור:
"כולם רוצים להיות בולני, להתנהג ולסנבחדגיר... בולמי"
הופעה: עפולה! דבר אחד שלמדתם: שיש אנשים טובים בעולם הזה, שהופעות זה לא הדבר היחיד שמחזיק אותי. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? גם אם כן וגם אם לא, לא אני אהיה זה שיעיד על זה. דבר אחד שגרם לכם לחייך: יותר מידי דבירם, שכרגע אני לא נזכר באף אחד מהם. קרו לכם דברים שמחים? ללא ספק. ועצובים? כמו כל בנאדם נורמלי. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: של היהודים - הבלוז. התאהבתם? זה בדיוק מזכיר לי שלפני שנה בדיוק הייתה ההופעה בכפר סבא, ההופעה הגרועה בחיי. התאהבו בכם? :-\ ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: המחלות שפיתחתי אצל ענבר, "סרטן סרטן!", מעשים בנעורים וכו'... פאדיחה: בטח היה משהו. דבר טעים שאכלתם: במיה! תמונה שהכי אהבתם השנה: אני חייב למסגר אותה כבר, ולא כי אני יצאתי יפה.
שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? אני מקווה בכל ליבי. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: שלווה נפשית אמיתית, להרגיש איך זה כשמתאהבים בך. לא ענבר, "דמיין שאני..." לא נחשב!
מצפים למשהו מיוחד? אממ עומרי ושחר... תחזרו? איחול לעצמכם: שיהיה טעים ולא משמין. איחול לנו: ענבר, תתגייסי כבר!

little WhiSper

New member
כפרעליך ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ו..האמ... קרדיט על התמונה בבקשה. תודה.

...

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? לא. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: הרשיון.
בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: וואי, לא חסר.. משהו שריגש אתכם: ההופעה באר.סי ובאשקלון.. חיבוק שאתם זוכרים: אחרי עפולה, אחרי נתיבות ואת של ספיר ב9.11. ציטוט אחד שהכי זכור: "תסתכלי איך את נראית... תעשי עם זה משהו." , "כבר כלום לא מעניין אותי, אני חי רק בשבילך.", "אני איתך." הופעה: עפולה
דבר אחד שלמדתם: ששום דבר לא בא בקלות ושהרוב תלוי בנו. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? כן. דבר אחד שגרם לכם לחייך: הרשיון. קרו לכם דברים שמחים? כן. ועצובים? כן. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: לא קל. ו'נאמר כבר הכל' התאהבתם? לא. התאהבו בכם? לא. ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: הבריחה בטיול שנתי
פאדיחה: תנו לי לחשוב על זה.. דבר טעים שאכלתם:הלזניה של עידו
, טוסט ניו-יורק בפ"ת
תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו)
שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? בטוחה במאה אחוז.. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: נצחון. מצפים למשהו מיוחד? שייגמר המלווה :) שעומרי יחזור. איחול לעצמכם: בהצלחה.. איחול לנו: בהצלחה.

למעלה