שאלון לסיום השנה האזרחית.

דידי?

דומה יותר לאיתי טירן
וליאור תעשי לי גדוד של חתיכות על!

2shahar

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מדהימה! אולם מדהים! אני מקווה שהיה לך הכי כיף בעולם!!! (מאיפה הבאת את הדבר היפה הזה? :O)

I'm no superman!

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? כן:) הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: פקיחת עיניים. ההסכם עם אמא. בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: יש המון. משהו שריגש אתכם: מכתבים. חיבוק שאתם זוכרים: סוף סוכות. ציטוט אחד שהכי זכור: "נו מה, אשמתי שהוא שמאלני?!" הופעה: קוקהקולה. הקונגרסים. עברי בירושלים. דבר אחד שלמדתם: סוציומטיות רולז
חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? בהחלט. דבר אחד שגרם לכם לחייך: עמית. קרו לכם דברים שמחים? המון:) ועצובים? גם המון, לצערי. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: התחלה חדשה-בנזין התאהבתם? כן. התאהבו בכם? אני מקווה. ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה:
פאדיחה:
דבר טעים שאכלתם: נאצ'וס
תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? לא חושבת, אבל מאוד מקווה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: תפקיד טוב בצבא. מצפים למשהו מיוחד? לא ממש. רישיון? איחול לעצמכם: הגשמה. איחול לנו: הצלחה, אושר.

גם כן שנה מזדיינת. ><'

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? כזה לא. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: משהו שריגש אתכם: חיבוק שאתם זוכרים: ציטוט אחד שהכי זכור: הופעה: קוקה קולה. -___- דבר אחד שלמדתם: לחיות. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? להפך. דבר אחד שגרם לכם לחייך: לא זוכר קרו לכם דברים שמחים? בטוח כן.. אבל לא עולים לי לראש. ועצובים? מליון. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: התאהבתם? התאהבו בכם? ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: פאדיחה: דבר טעים שאכלתם: תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? אמןןןן. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: חיים. מצפים למשהו מיוחד? כן איחול לעצמכם: להתקבל לויצווווווווווו. ];;;; איחול לנו: תתקבלו גם אתם ויהיה מגניב! P:

Dug E

New member
2007../images/Emo13.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? מעולה. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: נראה לי שמוקדם לדבר על זה פה..אבל אפרי גם להגיד שONE. בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: חנע
חיבוק שאתם זוכרים: כל החיבוקים מריטה אחרי ההופעות. ציטוט אחד שהכי זכור: "נתת לי שם את השבילים וים הרוך גלים גלים,כי ככה אמהות נולדו להיות..." (כתר שמש/ריטה) הופעה: ריטה בראשל"צ-אוק06 דבר אחד שלמדתם: אממ..לסמוך פחות על אנשים שתמיד בטחת בהם. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? הרבה יותר..כ"כ. דבר אחד שגרם לכם לחייך: המון. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: "כאן, מעבר לדלת מרחק נגיעה מתפתלת ולא מבינה שנים חלפו ללא טעם לו רק פעם אחת היית קוראת לה כ"כ קרובה,מעבר לדלת מחכה לך אהבה כ"כ שקטה,מעבר לקשת עוד מתעקשת האהבה." (שיר מדהים של רמי,זה בעצם כל השיר שאורכו 1:26. כ"כ הרבה בשיר וכ"כ מעט זמן) התאהבתם? כן. התאהבו בכם? אני מקווה ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: זה בלתי אפשרי
פאדיחה: כנ"ל דבר טעים שאכלתם: דבר חדש וטעים שגלילתי השנה-תורמוס
תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? אני רק רוצה לקוות. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: מישהי שתצליח לשנות כמה דברים בי בלי כוונת תחילה מצפים למשהו מיוחד? לא איחול לעצמכם: רק בריאות! איחול לנו: כנ"ל.

Dug E

New member
וההופעה של השנה מבחינתי-

הופעה יחסית אינטימית אחרי כל הרעש סביב ONE ושעשתה לי כ"כ טוב. ראשל"צ. חג היין-9/10/06

עוד שנה?

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? כן הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: עומר, נורווגיה בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: רן משהו שריגש אתכם: יהודית רביץ, עין גדי בזריחה במצדה חיבוק שאתם זוכרים: בהופעה בדורות, של עומר. ציטוט אחד שהכי זכור: "גם כשהגעת למקום הכי נמוך שלך תזכרי שאת רק יכולה לעלות ממנו, לצמוח והרבה!" הופעה: יהודית רביץ בדורות דבר אחד שלמדתם: להנות מהרגע חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? כן דבר אחד שגרם לכם לחייך: יום שני, כלניות עם עומר, בגרות באמנות. קרו לכם דברים שמחים? ברור! כמו כל שנה. (אמנות!!!) ועצובים? כן (מתא"ן) שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: אמנות, קבלה עצמית התאהבתם? כן התאהבו בכם?כן ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה:כמעט נתקעתי בברזלים של הירידה לצומת אשדוד. פאדיחה:לא זכרתי אנשים מהמשפחה שדיברו איתי דבר טעים שאכלתם: סלט נורווגי תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) אחד הימים היפים השנה, טבע זה מצוין. במיוחד שיש כלניות ואנשים טובים! שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? תלוי איך אני אבחר. הגישה היא שתמיד יהיה טוב יותר דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: סיפוק מעשיה רבה יותר מצפים למשהו מיוחד?שירות לאומי, הופעות, אהבה חדשה? איחול לעצמכם: להיות עצמי.לא לשכוח. איחול לנו:תאהבו והמון, תאמינו רק בעצמכם!

../images/Emo121.gifעוד שנה ועוד שנה..

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם?כן הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה:אדוה בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם:אדוה משהו שריגש אתכם:הרבה.. חיבוק שאתם זוכרים:19.12..=/ ציטוט אחד שהכי זכור:אני קצת סנילי, אז יש לי פטור מזה הופעה:אביב בהאנגר ב31.8, ההופעה בקונגרסים של היהודים דבר אחד שלמדתם:הרבה.. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר?כן דבר אחד שגרם לכם לחייך:רק אחד? אדוה:- קרו לכם דברים שמחים?מן הסתם ועצובים?כנ"ל שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם:"מלאך"/אביב גפן (יותר נכון את השליש האחרון שלה.. אבל שיהיה) התאהבתם?כן התאהבו בכם?נראה לי
ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה:ממ פאדיחה:ממ דבר טעים שאכלתם:די נו, אני לא זוכר תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו)יש 49 כאלו <אהמ מציפה אהמ> שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת?נקווה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: מצפים למשהו מיוחד?לא במיוחד איחול לעצמכם:אושר? איחול לנו:אושר .

../images/Emo95.gif

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם?
האמת, שכן. הלמידה, הגדילה, המאבק שלי לצאת מהחושך ההוא הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה:
אולי בפרספקטיבה של שנים אדע. בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם:
הכי? לא קיים. גיא.שמחה מהולה בכאב. עומר. ושרון משהו שריגש אתכם:
הקבלה של הגרעין חיבוק שאתם זוכרים:
גיא, ירושלים, אי שם לפנות בוקר ציטוט אחד שהכי זכור:
"זה יגמר אצלך" הופעה:
חיות לילה של שלום חנוך בבארבי דבר אחד שלמדתם:
שרוב העולם הזה, פוחד מדברים אמיתיים חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר?
בהחלט דבר אחד שגרם לכם לחייך:
הזכיה של אורן בדימונה קרו לכם דברים שמחים?
כן ועצובים?
כן שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם:
"שיר ללא שם" שלום חנוך התאהבתם?
כן התאהבו בכם?
כן ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה:
כל רגע עם עומר היה הורג מצחוק פאדיחה:
עם חברה שלי ואחיה. דבר טעים שאכלתם:
המנה במקס ברנר שחלקתי עם דניאל תמונה שהכי אהבתם השנה:
כבדה מידי שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת?
נראה לי שתהיה המשך ישיר שלה בתהליך, אולי יותר קשה דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה:
למצוא מצפים למשהו מיוחד?
לסיים בצפר, זהו, הגיע הזמן איחול לעצמכם:
אהבה אמיתית, ומציאת הדרך איחול לנו:
שתאהבו את עצמכם כמו שאתם יודעים לאהוב אחד את השני.

מו חה חה :]

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם?היה יכול להיות יותר טוב :] הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה:שחזרתי מאנגליה. בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם:תאמת הרבה אבל הכי חשוב.. צחר :] משהו שריגש אתכם:החברים שתמכו בי כל כך כשחזרתי מאנגליה אחרי שגיליתי שהוא מת... חיבוק שאתם זוכרים:שהגעתי לארץ ואמא ואני התחבקנו והתחלנו לבכות.. ציטוט אחד שהכי זכור:את הדרך חזרה הביתה מהשדה תעופה כשאמא אמרה לי שהוא מת... הופעה: אין אני חושבת.. דבר אחד שלמדתם:ואיי כל כך הרבה..! חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר?גם יותר בוגר :] דבר אחד שגרם לכם לחייך:אני תמיד מחייכת :] קרו לכם דברים שמחים?יאפ :] ועצובים?יאפ. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם:Spooks - Things I've Seen התאהבתם?כן התאהבו בכם? כה.. :[ ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה:ואיי כל כך הרבה אמא!! :]]] פאדיחה:ואיי כל כך הרבה!!
דבר טעים שאכלתם:פסק זמן חמאת בוטנים!
תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת?אני מקווה :] דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה:מישו שיהיה איתי ושלא יהיה סתם. מצפים למשהו מיוחד?לצבא,כמה שזה נשמע מוזר אבל כה.. איחול לעצמכם:שיהיה רק טוב :] איחול לנו:שיהיה הרבה הרבה טוב!! :]

ליאןןן

New member
...

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? טובה? לא. בסדר.. הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: פולין. שינוי מסוים. אנשים חדשים. בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: יש המון.. משהו שריגש אתכם: ... חיבוק שאתם זוכרים: בפולין, בתאי הגזים במאיידנק. וכמה חיבוקי חיזוק שעשו המון. ציטוט אחד שהכי זכור: "את לא חשובה לי כמו פעם"..."אני כאן איתך, תחזיקי"... הופעה: רוג'ר ווטרס 22.6, היהודים בתאטרון 15.7, עשור של אביב בהאנגר 8.4, עברי בכפ"ס 30.3 ועוד מלא.. דבר אחד שלמדתם: שאנשים משתנים. שיש אנשים שאולי לא שווים את זה, ושיש אנשים שכלכך כן. ושצריך לדעת לפתוח את העיניים, גם כשנראה שאין שם כלום. חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? לא יודעת אם טוב יותר, אבל בנאדם אחר לגמרי. דבר אחד שגרם לכם לחייך: כמה רגעים נדירים. אנשים מיוחדים. קרו לכם דברים שמחים? כן. ועצובים? כן. שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: התאהבתם? לא. התאהבו בכם? לא. ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: יש המון שטויות.. פאדיחה: גם לא חסר.. דבר טעים שאכלתם: לא יודעת נו תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) בלתי אפשרי לבחור אחת. אין לי כח לחפש. שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? אני מקווה. דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: שקט, סגירת מעגל. שבאמת יהיה בסדר. מצפים למשהו מיוחד? אממ לא יודעת..רשיון סופסוף. איחול לעצמכם: הצלחה. איחול לנו: שתחייכו. שיהיה טוב.

../images/Emo207.gif../images/Emo10.gif

הרגע גיליתי שהגיוס שלי זו הטירונות הראשונה שיעשו באוהלים בבה"ד 10 למה זה מגיע לי למהההההה אני כ"כ שונאת קור ויש שם ביתנים אז למה סתם לשים אותנו באוהלים?!?! כאילו שגם ככה לא מספיק לא רציתי להתגייס.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifחדל התבכיינות...

הטירונות שלך גם ככה 3-4 שבועות..זה לא רציני. (נ.ב זה לא המקום ממש לנצל"ש את לא חושבת?)

ממש לא.

יש אלף שאלונים בפורום הזה ביום זה לא דבר קדוש.. אפשר לחשוב. וכן, זה כן משנה. כי אני סובלת מקור קשות ואני מפחדת רצח מהצבא.. וכל מה שאני מחפשת זה קצת תמיכה.

../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

לא נורא מותק. איזה באסה... תקחי הרבה הרבה בגדים ללילה, זה נראה לי יעזור, ואני מה זה מבינה אותך גמני רגישה לקור, בטירוף. בהצלחה שיהיה ושהטירונות תעבור מהר. :) וד"א- בטוח היה איזה שרשור אוף שיכולת לשרשר. אבל לא משנה כבר. בקטנה

אהה.. לא חשבתי על זה מצטערת

פשוט כל פעם שאני מחפשת פה לאיפה לשרשר.. אני עוברת על כל הפורום ולא מוצאת שרשור שאני בטוחה שלא ייכעסו עלי שאני משרשרת אליו, וזה כבר נהיה מעצבן, כי גם כועסים כשפותחים הודעה חדשה ועכשיו גם ל8/9 מהשרשורים אסור לשרשר. תודה בכל מקרה. אני מקווה שזה יעבור מהר ואני אסתדר שם. אני ממש לא רוצה להתגייס :(

מה כבר נגמר?

אני מזדקנת ]: השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? נראה לי שכן הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: התחזקתי אני מניחה בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: את הבנים, בלי ספק בכלל- חבל שהתרחקנו ]: (זה יותר משנה אבל עדיין נו) משהו שריגש אתכם: בטח היו הרבה קטנים כאלה, לא דברים בלתי נשכחים שישארו חקוקים עמוק עמוק במחשבות, עובדה שקשה למצוא איזה אחד כזה עכשיו חיבוק שאתם זוכרים: אני לא זוכרת אחד בארוע מיוחד או משהו כזה, אבל חיבוקי ספיר זה הדבר הכי כיף בעולם בערך. ציטוט אחד שהכי זכור: יו היו מלא ציטוטי שטות כאלה, צריך לכתוב ספר או משהו, חבל שהזכרון כבר מחוק
הופעה:קוקה קולה? ישר אחרי פולין, עם כל הגשם הזה שם דבר אחד שלמדתם:לדאוג לתחת שלי לפני אחרים שדוקרים אותי בזמנם הפנוי, להתחזק וכו', התבגרתי נו חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? לגמרי דבר אחד שגרם לכם לחייך:הבנים ווד כל מיני קרו לכם דברים שמחים? כן ועצובים? כן שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: אני לא חושבת שכתבו אותו עדיין P: התאהבתם? לא [מסתבר שלהתאהב זה לא הקטע שלי] התאהבו בכם? השמועות אומרות שכן ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: טיול שנתי אחרון, רגעי התפגרות מתועדים בחדרים, זה גדול פאדיחה: רגעי ההתפגרות המתועדים^ דבר טעים שאכלתם: טוסטים,פסטות ברוטב שמנת ופטריות וכו' תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) הוכחה שאני מלכה! :] אוי כמה תמונות טובות יש מאותו יום, היה אחלה פורים שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? תמיד טוב לשאוף ליותר דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: חברים שיחזיקו לנצח בערך, ואהבה? [לא יודעת אני פחדנית בקטע הזה עדיין קצת] מצפים למשהו מיוחד? צבא?
, רשיון[אוח ללמוד כבר כאפה לי]
איחול לעצמכם: ב-ה-צ-ל-ח-ה-! , לא נו בריאות ואושר איחול לנו: כל מה שמתחשק לכם, קבלו עליי

אדם ק

New member
ממממ

השנה שחלפה: השנה הזאת הייתה טובה מבחינתכם? כן ולא... הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה: הכרתי אנשים שעכשיו נורא קרובים אליי, הכרתי אנשים שאפשר לקרוא להם חברים... בנאדם שאתם הכי שמחים שהכרתם: וואי יש יותר מידי! משהו שריגש אתכם: היא... חיבוק שאתם זוכרים: וואי בנה! ציטוט אחד שהכי זכור: "מירייייייייי" הופעה:היהודים-תיאטרון ב-14.10 ואביב-זאפה 13.10 דבר אחד שלמדתם: אותה...ועוד המון דברים על עצמי... חושבים שהשנה הזו עשתה אתכם בנאדם טוב יותר? כן דבר אחד שגרם לכם לחייך: לראות את כולם ככה כל מפגש או הופעה... תמיד הייתי מגיע ולא משנה המצברוח... חיוך תמיד עלה לי וגם אם הוא היה לשנייה! קרו לכם דברים שמחים? כן המון ועצובים? כן שיר שהכי מאפיין את השנה שלכם: וואי... יומן מסע \ אביב ו... שיר של radiohead \ exit music (for film)v התאהבתם? אני מאמין שאני כל פעם מתאהב מחדש... התאהבו בכם? אני חושב שכן... ספרו חוויה מצחיקה שקרתה השנה: היו מלא... אני עייף מידי בשביל להיזכר עכשיו... פאדיחה: לא זוכר... דבר טעים שאכלתם: ארוחת מלכים בפאפגאיו תמונה שהכי אהבתם השנה: (תעלו) היא לא משו אבל מאפיינת את השנה שלי בשביזות שלה... מחשב חדש וכל התמונות הטובות במחשב השני... שנה הבאה: חושבים שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת? מקווה... אבל אני יודע שהיא לא תתחיל בטוב... דבר שהייתם רוצים להשיג בשנה הבאה: אותה מצפים למשהו מיוחד? כן איחול לעצמכם: לוידע... שזה יעבור מהר... איחול לנו: כל מה שטוב וטעים!

למעלה