שאלון לתחילת הלימודים

or karady

New member
שאלון לתחילת הלימודים

חשבתי שאם כבר די יבש פה נפתח שאלון לגבי הדבר הכי שנוא עלינו... באיזו שעה את קמה כל בוקר? האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? איזה מקצוע את הכי אוהבת? איזה מקצוע את הכי שונאת? איזו שעה של היום את הכי אוהבת? האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אם כן, מדוע? האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אם כן, מדוע? באיזו שעה את מסיימת ללמוד? באיזו שעה את מגיעה הביתה? איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? האם קנית השנה תיק חדש? האם את מתגעגעת לביה"ס? מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:? ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? תהנו! קרדיט לפורום ג'וני דפ.

yael0000

New member
../images/Emo211.gifאני ראשונה?

באיזו שעה את קמה כל בוקר?9-10 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? לא נוסעת איזה מקצוע את הכי אוהבת? אהבתי, כימיה איזה מקצוע את הכי שונאת? שנאתי, אממ ספרות? איזו שעה של היום את הכי אוהבת? לא יודעת האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? היו אם כן, מדוע? כי הם היו חמודים ונחמדים האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?לא אם כן, מדוע? באיזו שעה את מסיימת ללמוד? סיימתי בשעה טובה באיזו שעה את מגיעה הביתה? איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?שעת החזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?לא האם קנית השנה תיק חדש?לא האם את מתגעגעת לביה"ס?כן מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? להיות עוד בת"א ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? שיהיה לכם בהצלחה תהנו! קרדיט לפורום ג'וני דפ.

lilosh1212

New member
עונה....

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6:30 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?ציבורי איזה מקצוע את הכי אוהבת?מתמטיקה איזה מקצוע את הכי שונאת?ספרות איזו שעה של היום את הכי אוהבת?את ההפסקה!!! האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?לא אם כן, מדוע?אין לי האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?כן!!! המורה לספרות אם כן, מדוע?כי היא מעצבנת וקרציה!!! באיזו שעה את מסיימת ללמוד?1:30 באיזו שעה את מגיעה הביתה?2:00 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?חושבת... האם קנית השנה תיק חדש?כן!!! של אולסטאר שחור עם כתוביות בורוד!!! האם את מתגעגעת לביה"ס?לא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?לא הלכתי מספיק לימית 2000... רק פעמיים
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?מעצבן אבל נחמד

לושהה

New member
ווהיייי ><

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7, למרות שעכשיו אני אצטרך לקום מוקדם יותר... האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? מהבי''ס. איזה מקצוע את הכי אוהבת? ממ.. ספרות? איזה מקצוע את הכי שונאת? ביולוגיה!!1 איזו שעה של היום את הכי אוהבת? אה? האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? סיגי
אם כן, מדוע? כפרעליה היא כזאתי חמודה:) האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אורית >< אם כן, מדוע? כי היא שונאת אותי:) באיזו שעה את מסיימת ללמוד? כל יום בשעה אחרת, אבל בין 1 ל-3. באיזו שעה את מגיעה הביתה? בין 1 וחצי ל-4. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה obv. לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כמעטD:: האם קנית השנה תיק חדש? אההא. האם את מתגעגעת לביה"ס? לא. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ווליום, עוד ת''א. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים? עיפרון כל יום. [לא הכלי כתיבה ><]

עונה

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אמ אני הולכת ברגל איזה מקצוע את הכי אוהבת? קיים כזה? >< איזה מקצוע את הכי שונאת? מטמטיקה היסטוריה.. הכל
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 10
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? נופ אם כן, מדוע? אין! האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? פרידה ויהודית בעע S: אם כן, מדוע? מפחידות מגעילות.. ואחת גם לא יודעת להתלבש באיזו שעה את מסיימת ללמוד? 2 או 3 באיזו שעה את מגיעה הביתה? 2 ורבע או 3 ורבע איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? אתם שואלים ברצינות? ברור שהחזרה -_- לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כה האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? לא ממש מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ללכת לים המלח =( ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? kill me now

McFly rullz

New member
../images/Emo63.gifאני עונה!../images/Emo63.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר?- 6 וחצי
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ציבורי [העירייה המזורגגת לא נותנת לנו הסעה]
איזה מקצוע את הכי אוהבת?לא אוהבת!רק את הפעילויות בבי''ס אני אוהבת
איזה מקצוע את הכי שונאת?הכל אני שונאת.><
איזו שעה של היום את הכי אוהבת?7-8 בערב.הכי נעים שיש
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?לא...
אם כן, מדוע?--
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?כןןן!כולןןןן/כולםםם!
אם כן, מדוע?כי כולם רעים><
באיזו שעה את מסיימת ללמוד?בין 2 ל4 [השנה><]
באיזו שעה את מגיעה הביתה?מממ...ארבעים דק' אחרי סיום לימודים
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?חזרה מבי''ס!! אורר תודהה על השאלוןןן טחחחח
לקראת השנה החדשה
האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?
האם קנית השנה תיק חדש?
האם את מתגעגעת לביה"ס?
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?
מחר אני מתחילה ללמוד

McFly rullz

New member
לא עניתי על החלק השני../images/Emo46.gif

האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?אמממ ספרים כעע...כלי כתיבה לאא...
האם קנית השנה תיק חדש?כןןןןןןן!!!אתמול!!סופסוףף!של אול סטאר
האם את מתגעגעת לביה"ס?ממ לאא...רק לעובדה שחברות שלי שם [אהמ אור אהמ]
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?מימדיון
אילת ולישוווווווווווון
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?אין לי מילים יש לי אותיות-ח ר א

DoLi it is Me

New member
איך נראה התיק שלך ../images/Emo11.gif?

כי גמלי יש תיק של אולסטאר ועל היום הראשון הוא ניקרע לי !

McFly rullz

New member
../images/Emo12.gifהוא כחול ככההההההה

אמאלה את מפחידה אותי
הוא עלה לי 170 ש''חחחחח הוצאתי את הנשמה שיקנו ליייי פליז תגידי שזה לא כמו שלך.

McSon of Busted

New member
נמנמ. בוקר טוב D:

וואו, כבר המון זמן לא קמתי בשעה הזאת! בדרך כלל בשעה הזאת הייתי בהדר יוסף בשיעור מעשי. יו. אה, ואני מאושרת.
באיזו שעה את קמה כל בוקר? וואי אני כבר לא זוכרת!! האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעה מטעם בית הספר איזה מקצוע את הכי אוהבת? פסיכולוגיה איזה מקצוע את הכי שונאת? היסטוריה, סיימתי, ייאי.
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? הדקה האחרונה של השעה האחרונהD: האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? נמנמ. כן אם כן, מדוע? כי היא חמודה כפרעליה D: האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כןןן אם כן, מדוע? כי הוא דפוק וזבל ומניאק פויה!@!# באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לא יודעת. נראה שנה הבאה.
באיזו שעה את מגיעה הביתה? בערך 20 דקות אחרי שאני מסיימת תלוי בהסעה איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה דההה חחח לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? לא חחחחחחח האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? לאא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? נמ. סקס? חחחחחחחחחחח ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? למה למה למההה? חעחע.!

shakedy69

New member
I LIKE ITTTTTT

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 8 ככה... האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אוטובוס או אמא איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית והסטוריה איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזו שעה של היום את הכי אוהבת? שעה אחרונה כי יודעים שכבר הולכים הבייתה... האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן המורה למתמטיקה תמר חחח אם כן, מדוע? כי היא מדהימה והיא עוזרת לי מעל ומעבר למה שמגיע לי וככה גם למגן שלי היא עוזרת חחחח האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן שרונה!!!!!!!!!אוומייגאד אני לא מאמינה שהיא השנה המחכנת שלי שיפול לה מזגן על הראש אמן! אם כן, מדוע? כי היא פשוט בתתתת זוונה כלכך הרבה רוע יש בה, והיא שונאת אותי ככה שזה הדדי. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בדרך כלל ב2 ככה אבל השנה זה יהיה הרבה יותר ארוך בלע =/ באיזו שעה את מגיעה הביתה? תוך 10 דקות רבע שעה ככה איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה לייק דה! לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? יאפ האם קנית השנה תיק חדש? יאפ האם את מתגעגעת לביה"ס? ממש לא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? הספקתי את האמת את הכל! ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? חרא חרא חרא!

NNNOA

New member
עונה על שאלון...../images/Emo13.gif

קמה ב- 6 וחצי נוסעת ב- הסעה מקצוע אהוב-מדעים-ביולוגיה מקצוע שנוא-מתמטיקה!!! שעה של יום שאני הכי
-שעה אחרונה! מורה אהובה-שרה,כי היא מלמדת מעולה והיא גם מלמדת ביולוגיה! מורה שנוא-מוטי,לתנ"ך כי הוא ממש מעצבן... ואני חוזרת ב1 וחצי בדר"כ קניתי את כל הספרים,ותיק חדש שחור של נייקי אי אפשר להגדיר את זה כמ-ת-ג-ע-ג-ע-ת! ורציתי ללכת עם חברות לסי אנד סן אבל לא הספקנו...:(

The Psycho Girl

New member
פאק עוד שבוע

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7 יש לי פסיכומטרי ושיעורי נהיגה האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? באוטו של אמא וחוזרת באוטובוס איזה מקצוע את הכי אוהבת? אלקטרוניקה, לפעמים הסטוריה כשהיא לא הייתה מזיינת לי במוח איזה מקצוע את הכי שונאת? פיזיקה עם המורה הזונה ותנך -איזה מזל שסיימתי עם זה איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 9 ו11 השעות היחידות שאני לא נרדמת בהן האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן המורה לאלקטרוניקה - תמיד עוזרת לנו גם בלי קשר ללימודים . ואת המורה למתמטיקה כי היא נשמה אם כן, מדוע? ... האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? המורה לפיזיקה אם כן, מדוע? כי היא זונה היא דפקה אותי במגן באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בממוצע 3 אבל יש מקרים שגם 5 באיזו שעה את מגיעה הביתה? ברבע לארבע או בחמש וחצי איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת החזרה... לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כמובן שלא האם קנית השנה תיק חדש? כן סתם תיק האם את מתגעגעת לביה"ס? לא, מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לישון !!!!!!!!!! ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא לא ולא תהנו! ממה ? טוב סיימתי אני הולכת להכנס ללחץ שעוד שבוע מתחילים ללמוד ואין לי שום דבר כולל העבודה במתמטיקה - היא הולכת להרוג אותי !

Little Sapir

New member
עונה!

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6 וחצי. האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ברגל. איזה מקצוע את הכי אוהבת? לא קיים דבר כזה. איזה מקצוע את הכי שונאת? כימיה איזו שעה של היום את הכי אוהבת?אממ לא יודעת. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא במיוחד. אם כן, מדוע? כנ"ל. האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? ברור! אם כן, מדוע? כי היא *ונה שסתם צורחת ומעצבנת. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? תלוי בין 2ל-4. באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי. בין 2 ורבע ל4 ורבע. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה! האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כן. האם קנית השנה תיק חדש? לא. האם את מתגעגעת לביה"ס? לא לא ולא. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? הממ עשיתי כל מה שרציתי לעשות. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? רק לא זה!

עונה :)

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7, 7 וחצי. האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? לא זה ולא. הבית ספר 5 דקות הליכה מהבית שלי. איזה מקצוע את הכי אוהבת? אממממ, אין
איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה! אני והמקצוע הזה זה פשוט לא הולך ביחד! 2 קווים מקבילים שלא יפגשו לעולם! אה, כן. וגם היסטוריה אבל רק בגלל המורה. איזו שעה של היום את הכי אוהבת? שיש מורה מחליף או משחררים אותנו שעה קודם DD: האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן! אם כן, מדוע? כי היא המורה הכי נחמדה בבית ספר והכי כיף איתה. האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? נמנמנ, לא ממש שונאת אבל אני לא מחבבת אותן במיוחד. אם כן, מדוע? כי הן טיפשות. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בין 12 (ביום שישי) ל-2 וחצי. באיזו שעה את מגיעה הביתה? נמנמ, תלוי מתי אני מסיימת ללמוד. לפעמים אנחנו כל החברים יושבים ומדברים איפשהו וזה יכול לקחת שעות. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? של החזרה! איך שאני קמה אני מתפללת שזה יגיע! לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כן. האם קנית השנה תיק חדש? לא. האם את מתגעגעת לביה"ס? לאאאאאאאאא! מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? הכל כמעט! ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אני רוצה שביתה!!!!! או לחילופין, לא לא לאאאא!@#$%^

butbut

New member
../images/Emo26.gifעונה-חע בא לי לעשות משהו היום../images/Emo36.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? לרוב ב-11..אבל כיש לי נידודי שינה אז הבוקר
והערב
נהפכים לאותו היום XD
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?הסעה לצערי,שזה אומר שבשעה 6 אני כבר על הרגליים ><
איזה מקצוע את הכי אוהבת? אומנותLOL
איזה מקצוע את הכי שונאת?תושב"ע
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?
שונאת את כולם
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?
כ-ו-ל-ם
באיזו שעה את מסיימת ללמוד?רוב הזמן ב-3 וחצי...אבל יש גם 4 ו-20
באיזו שעה את מגיעה הביתה?4:30
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?ה-ח-ז-ר-ה
לקראת השנה החדשה
האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? נאממ..לא XD
האם קנית השנה תיק חדש?לא
האם את מתגעגעת לביה"ס?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....לא.:]
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?
הרבה דברים..מאוד..חשובים..
+
+
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?: זה-ממש-מבאס יאייי איזה קצר השאלון,וטוב שכך!!! :]]

butbut

New member
אוהה אז תגידו!! טוב אז רבע ל-6:]]

בגלל ההסעה המטופשת הזאת!!! ><.

YuvalJones

New member
עונה :)

באיזו שעה את קמה כל בוקר? שבע וחצי - רבע לשמונה בד''כ. האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הולכת ברגל. הוא מאה מטר מהבית שלי. איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית ^_^ ואממ.. ספורט?! איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה. וגם תנ''ך. איזו שעה של היום את הכי אוהבת? הפסקת 10. גם אוכל וגם הפסקה ^^. ושיעורים חופשים. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא. אם כן, מדוע? -- האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן. אם כן, מדוע? כי היא שונאת אותי ומענישה אותי על כל דבר. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? שנה שעברה הכי מאוחר היה 13:30 אבל בטח השנה זה יהיה שתיים ורבע. באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי כמה אני רעבה חח.. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת החזרה מבצפר D: לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? יאפ. האם קנית השנה תיק חדש? יאפ. האם את מתגעגעת לביה"ס? כן. לקטע של להיו עם החברים כל היום וזה.. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? רציתי ימית 2000 אבל בקטנה. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים: ? שיואו! פצצה! 100מם! [סתם, לאידועת.] ^_^

למעלה