שאלון לתחילת הלימודים

Charley XD

New member
אני.....

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אממ לא יודעת ... בשעה טובה ? תלוי... האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ביה"ס
איזה מקצוע את הכי אוהבת? מתמטיקה !! לא להיבהל !!!!! אני שונאת מתמטיקה ... אבל המורה מפגר אז אני לא לומדת וכל השיעור מדברת עם אור !! איזה מקצוע את הכי שונאת? אממ אנגלית ? אזרחות ? <שהמנלת לשעבר מלמדת אותנו !!!!!1> איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 6 ? 8? 10 ? שעות כאלו של הערב ... האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אמ דנה ! המורה שלי להסטוריה ... אם כן, מדוע? כי היא באמת מתייחסת אליך ומתחשבת ! האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אוווו להתחלי ברשימה ? כמעט כולם נמצאים במרשימה של : ~ל - ה - ר - ו - ג ~ !!!!! אם כן, מדוע? נחשו באיזו שעה את מסיימת ללמוד?אממ 14.40 באיזו שעה את מגיעה הביתה? אממ 15.30 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? *ח - ז - ר - ה* לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? אממ חסר לי קלמר ... האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? ל-א !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ללכת לסרט בן זונה !!!! ולהיפגש יותר עם אנשים ... ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אממ : לא כיף לי .... תהנו!

Shir Girl XD

New member
את צריכה להגיד תודה

המחנכת שלי היא אורלי
אני ממש מסכנה וגם לי הרשימה של המורים השנואים היא ארוכה וי'2 קיבלו את דנה אוף כייף להם אני לא יודעת לאיזה כיתה לעבור...

Charley XD

New member
מה ???????

איך היא המחנכת שלך ??? אין לה איזה כיתה ?? אוףףףף את יודעת מי מחנך אותנו אולי ?? <איך את יודעת בכלל ?> וברור שלכיתה שלי !!! איזה מין שאלה זאת ??

just orr

New member
תזכירי לי מי קודם ברשימה?

אביבה או שלומי? נראה לי אביבה לא...?
אין, צ'רלי, רק בזכותך אני לא שונאת את שיעור מתמטיקה. לא בא לי שלא תלמדי איתי.
"את מסתכלת על מי שאני חושבת שאת מסתכלת?" "הא?" "גם אני ><" קורעת קטנה

Charley XD

New member
אוי זה היה כל כך מצחיק !!!

"את מסתכלת על מי שאני חושבת שאת מסתכלת?" "הא?" "גם אני ><" אממ כמה מתאים לי ... ולך !!!
וברור שאביבה ראשונה !! שלומי עוזב .. אז לא חייבים להרוג אותו ... אבל עם בא לך אז סבבה ! ויש גם : "אני רעבה ... אור את חושבת שהפרח הזה טעים ? לא יודעת בואי נבדוק ! איכס אור את אוכלת פרחים !!!!!! " ועוד הרבה ... הרבה הרבה ..... שיעורי מתמטיקה !
ובשבילך

just orr

New member
XDDDDDDDDD

שכחת את ה: "מממ... טעיםםם *בקול של פרסומת*" XFDDD חע.

or karady

New member
חח אני שמתי את השאלון ועונה עליו אחרונה..

באיזו שעה את קמה כל בוקר? פיזית ב-6 וחצי נפשית ב12 בלילה... האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי חח הסעה מטעם המועצה... איזה מקצוע את הכי אוהבת נביא איזה מקצוע את הכי שונאת יש הרבה קשה לבחור אני לא רוצה להפלות.. איזו שעה של היום את הכי אוהבת 11 בלילה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד קרן אייזנברג אם כן, מדוע כי היא חמודה =] האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד טוב זה קל א-ש-ר-ת אם כן, מדועאווו לא כדאי לדעת גאש בעעעעעע באיזו שעה את מסיימת ללמוד חח אני מקווה שכמה שיותר מוקדם.. באיזו שעה את מגיעה הביתה כנ"ל איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס חזרה זאת שאלה רטורית?? לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים היום כן!!!!! האם קנית השנה תיק חדש לא =[ האם את מתגעגעת לביה"סלאאאאא רק לבנות מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת הרבה דברים אבל אם לא הספקתי אותם זה אומר שכחתי אותם ואם שכחתי אותם זה אומר שהם לא היו חשובים ואם הם לא היו חשובים אני לא צריכה לעשות אותם חבל על הזמן!!! ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים: בא לי להקיא

אני עונה אני עונה אני עונה!!

באיזו שעה את קמה כל בוקר?אממ ב6.. אבל עד שאני מתעוררת דופקת תראש ונופלת מהסולם כבר ניהיה 6 ורבע=] האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעה מטעם בצפר.... עם כל הפאקצות המגעיול שיש שם!(חוץ מיובל הסקסית היחידה שיש שם!) איזה מקצוע את הכי אוהבת? איזה מין שאלה זאת? ברור שאומנות!!!! איזה מקצוע את הכי שונאת? מטמטיקה! ואם אתם רוצות אני יכולה לתת לכם רשימה של מקצועות שנואים! איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 10 בלילה! ככה אפשר להרגע על המחשב^^ האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? תאמת המורה למטמטיקה.. אפשר להציק לה כל השנה!! והיא לע שוה עם זה כלום! אם כן, מדוע? כי המורה למטמטיקה מפגרת! והיא לא הולכת למנהלת! האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? הרבה מאוד! אחת מהן :פנינה בלוקה המכוערת! אם כן, מדוע? כי היא מכוערת ומעצבנת ומטומטמת! באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לפעמים אני מתפלחת ואז ב 1 ו 40 ולפעמים אני נשארת עד סוף היום 3 וחצי אבל אני מעדיפה את ההתפלחות!=] באיזו שעה את מגיעה הביתה? 5.... ההסעה שלי מפגרת!! איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת החזרה! דע!!!!! לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? אממ לא=] האם קנית השנה תיק חדש? אממ לא=] האם את מתגעגעת לביה"ס? בטח אני מתגעגעת לראות כל בוקר את כל הערסיות של הבצפר יושבות להם.. כמו מפגרות.. ואת כל הפאקצות שקופצות להם במזדרונות.. זה הדבר שאני הכי מתגעגעת אליו בבצפר.. להציק לבנות מפגרות!! מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לקנות סקיני ולקנות חגורת ניטים!! ועוד דברים כאלה.. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:? :p ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לשרות תבצפר!

meningher

New member
בואו נענה P:

באיזו שעה את קמה כל בוקר? שבע וחצי האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעה מטעמי, משו מאורגן כזה. איזה מקצוע את הכי אוהבת? קולנוע מעשי איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה וספורט איזו שעה של היום את הכי אוהבת? חלוןןןן או אנגלית האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? המורה לשעבר ללשון והמורה לאנגלית אם כן, מדוע? כי הן משעשעות וזורמות :) האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן, המורה לספורט אם כן, מדוע? היא מעצבנת בשקט , זה מזה מטריד! באיזו שעה את מסיימת ללמוד? או רבע לארבע או שתיים :) באיזו שעה את מגיעה הביתה? ארבע וחצי ככה או שתיים וחצי רבע לשלוש איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? אני מעדיפה את החזרה, אני משערת לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? נופ האם קנית השנה תיק חדש? נופ האם את מתגעגעת לביה"ס? לחברים, וזהו מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? שומדבר מיוחד, אולי פארק מים. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
לול ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא כיף בכלל

just orr

New member
הממ.. אני :)

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אמורה לקום ב-7.. רק שלא ממש יוצא ^^" אז.. 7 וחצי?
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? מטעם ביה"ס ><
איזה מקצוע את הכי אוהבת? אני לא ממש חושבת שיש כזה... אולי אולי מורשת/תנ"ך, בגלל הצחוקים. אה, וגם מתמטיקה, גם בגלל הצחוקים
[תודות לצ'רלי
]
איזה מקצוע את הכי שונאת? קשה לבחור =/
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? לא נראה לי שיש שעה מסויימת... אולי השעה שחוזרים מבצפר? ככה יש את כל היום חח D:
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אממ... אולי... דנה..?
אם כן, מדוע? כי היא מורה טובה. ובן אדם טוב. היא תומכת באנשים ומאמינה בהם.
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אני משתדלת לא לשנוא אנשים ><
אם כן, מדוע? ---
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אני לא יודעת איך זה יהיה השנה, אבל שנה שעברה זה היה בד"כ 14:40 או 13:45
באיזו שעה את מגיעה הביתה? בד"כ 3 או 2...
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? ברור שחזרה. לקראת השנה החדשה
האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? אממ.. בערך ^^"
האם קנית השנה תיק חדש? כןןןןןן DDD:
האם את מתגעגעת לביה"ס? לא.
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לא נראה לי שהיה משהו מסויים...
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא בא לי. תהנו! תודה! גם את
וגם כולכן :)

just orr

New member
הממ.. אני :)

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אמורה לקום ב-7.. רק שלא ממש יוצא ^^" אז.. 7 וחצי?
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? מטעם ביה"ס ><
איזה מקצוע את הכי אוהבת? אני לא ממש חושבת שיש כזה... אולי אולי מורשת/תנ"ך, בגלל הצחוקים. אה, וגם מתמטיקה, גם בגלל הצחוקים
[תודות לצ'רלי
]
איזה מקצוע את הכי שונאת? קשה לבחור =/
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? לא נראה לי שיש שעה מסויימת... אולי השעה שחוזרים מבצפר? ככה יש את כל היום חח D:
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אממ... אולי... דנה..?
אם כן, מדוע? כי היא מורה טובה. ובן אדם טוב. היא תומכת באנשים ומאמינה בהם.
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אני משתדלת לא לשנוא אנשים ><
אם כן, מדוע? ---
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אני לא יודעת איך זה יהיה השנה, אבל שנה שעברה זה היה בד"כ 14:40 או 13:45
באיזו שעה את מגיעה הביתה? בד"כ 3 או 2...
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? ברור שחזרה. לקראת השנה החדשה
האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? אממ.. בערך ^^"
האם קנית השנה תיק חדש? כןןןןןן DDD:
האם את מתגעגעת לביה"ס? לא.
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לא נראה לי שהיה משהו מסויים...
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא בא לי. תהנו! תודה! גם את
וגם כולכן :)

just orr

New member
XDDDD או שלפחות ככה חשבתי,

עד ששלחתי עוד הודעה.. וזה לא נשלח!!!!!!!!!! (ואם יסתבר שזה כן נשלח כבר, אני לאדעת מה אני אעשה מהתפוז הזה. אולי מיץ. נחשוב על משו. ><)

Sivan McFLY

New member
../images/Emo29.gifהחזרה שלי לבצפר ><../images/Emo29.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7.20
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעה
איזה מקצוע את הכי אוהבת? אמ.. חברה =]
איזה מקצוע את הכי שונאת? פייי- מתמטיקה וספורט!! את שניהם בדם!!
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? לא דעת...
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? שאולי! המורה להיסטוריה!! כןכן
אם כן, מדוע? כי הוא חמוד.. הוא חופר לנו ביעורים ואני פשוט נקרעת מצחוק XDDD
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? חגית המורה ללשון/ספרות!!
אם כן, מדוע? כי היא ביץ'!!!
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? כל יום בשעה אחרת
באיזו שעה את מגיעה הביתה? ^^^
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה!!
לקראת השנה החדשה:
האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? חחח כן גם קניתי מעבר למה שנחוץ XDDD
האם קנית השנה תיק חדש? כןכן!! [ועדי אימצה אותו לעצמה!!><] בתמונה-->
האם את מתגעגעת לביה"ס? להכל חוץ מלשיעורים
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לטוס ללונדון!
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא עשיתי שיעורים >< אעאעאאעאעאעעאאעאעאעעאעאעא לא רוצה לחזוררררר תעשו שביתה

Yu vi

New member
ווואוווו איזה תיק מדהים../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

למעלה