Charley XD
New member
אני.....
באיזו שעה את קמה כל בוקר? אממ לא יודעת ... בשעה טובה ? תלוי... האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ביה"ס
איזה מקצוע את הכי אוהבת? מתמטיקה !! לא להיבהל !!!!! אני שונאת מתמטיקה ... אבל המורה מפגר אז אני לא לומדת וכל השיעור מדברת עם אור !! איזה מקצוע את הכי שונאת? אממ אנגלית ? אזרחות ? <שהמנלת לשעבר מלמדת אותנו !!!!!1> איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 6 ? 8? 10 ? שעות כאלו של הערב ... האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אמ דנה ! המורה שלי להסטוריה ... אם כן, מדוע? כי היא באמת מתייחסת אליך ומתחשבת ! האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אוווו להתחלי ברשימה ? כמעט כולם נמצאים במרשימה של : ~ל - ה - ר - ו - ג ~ !!!!! אם כן, מדוע? נחשו באיזו שעה את מסיימת ללמוד?אממ 14.40 באיזו שעה את מגיעה הביתה? אממ 15.30 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? *ח - ז - ר - ה* לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? אממ חסר לי קלמר ... האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? ל-א !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ללכת לסרט בן זונה !!!! ולהיפגש יותר עם אנשים ... ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אממ : לא כיף לי .... תהנו!
באיזו שעה את קמה כל בוקר? אממ לא יודעת ... בשעה טובה ? תלוי... האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ביה"ס