שאלון לתחילת הלימודים

Yu vi

New member
עונהD:../images/Emo85.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6:30-7 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הולכת ברגל לבצפר .... איזה מקצוע את הכי אוהבת? אין כזה דבר איזה מקצוע את הכי שונאת?ספורט וערבית איזו שעה של היום את הכי אוהבת?השעה האחרונה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן אם כן, מדוע? כי היא נחמדה ולא מפוצצת בשיעורים האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כןן אם כן, מדוע? כי היא לא נחמדה ומפוצצתתתתתתתתתתת שיעורים באיזו שעה את מסיימת ללמוד? 12:30 או 13:15 או 14:00 באיזו שעה את מגיעה הביתה? 12:40 או 13:30 או 14:10 XD איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרההההההההה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? חסרים לי עפרונות האם קנית השנה תיק חדש? יאפ האם את מתגעגעת לביה"ס? לא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? הספקתי הכל , אני פשוט רוצה להמשיך את החופש. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אני לא רוצה ]]:

LironPoynter

New member
שלי, בלעכס מי רוצה בכלל בצפר><

באיזו שעה את קמה כל בוקר? בדר"כ זה היה בין שבע ורבע לשבע ועשרים, אבל בגלל שעכשיו הבצפר שלי כבר לא יהיה כלכך קרוב, אז אני אצטרך לקום בשבע.>< האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אני אסע בהסעה מטעם בצפר, זובי שאני אשלם על אוטובוס ציבורי. איזה מקצוע את הכי אוהבת? אמממ אנגלית. איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה זה השטן
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? עשר (אוכלאוכלאוכל^_^) האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אני עוברת לבצפר חדש ככה שאנלא יודעת, אבל אם נתייחס לשנה שעברה אז זו המורה שלי לאזרחות. אם כן, מדוע? כי היא נשמהD: האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? המורה שלי לשעבר למתמטיקה. אם כן, מדוע? כי היא זקנה בלה ושמנה. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אני לא יודעת, אבל זה בטח יהיה בסביבות 1, 2 או 3. באיזו שעה את מגיעה הביתה? ^ איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה, אופקורס.><
לקראת השנה החדשה:
האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? אהא, זה החלק היחידי שאני אוהבת לעשות בכל דבר שקשור לחזרה לבצפר. האם קנית השנה תיק חדש? לא. אני אוהבת את שלי<: האם את מתגעגעת לביה"ס? ממש ממש ממש לא. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? מליון דברים>< סופרלנד עם חברות, ים עם חברות, ת"א עם חברות, עוד אצל אמוריק בר"ג. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אני לא רוצה!X_X בלעכס. להשמיד בצפר.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא רוצהההה;[ עונה

באיזו שעה את קמה כל בוקר?עשרים לשמונה האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?עם אמא XD איזה מקצוע את הכי אוהבת?כלום איזה מקצוע את הכי שונאת?הכל איזו שעה של היום את הכי אוהבת?כלוםם האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?ממ כן, אנדי אם כן, מדוע?כי היא חולה עליי והיא תמיד מוותרת לי >< האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?כן אם כן, מדוע?כל השאר XD כי הם מורים!!!!!111 באיזו שעה את מסיימת ללמוד?או עשרה ל1 או עשרים לשתיים או שתיים וחצי באיזו שעה את מגיעה הביתה?תלוי מתי אני מסיימת איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?חזרה ברור לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?כה האם קנית השנה תיק חדש?לא האם את מתגעגעת לביה"ס?רק להפסקות אולי מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?מממ ללכת ללונה פארק ;[ ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?לא רוצה בכלל !!!!!!!!!!!!!!111111111

Mcfly for ever

New member
עונה

באיזו שעה את קמה כל בוקר? שש וחצי האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אני נוסעת באוטו שלי ולפעמים הולכת ברגל איזה מקצוע את הכי אוהבת? טכנולוגיה איזה מקצוע את הכי שונאת? היסטוריה איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השעה שחוזרים הביתה חח האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא אם כן, מדוע? האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן אם כן, מדוע? כי היא מלמדת היסטוריה ואני שונאת היסטוריה באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אחד וחצי באיזו שעה את מגיעה הביתה? שתיים איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעות החזרה מביה''ס לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כן האם קנית השנה תיק חדש? כן האם את מתגעגעת לביה"ס? לא! מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? עשיתי הכל ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אוף אוף אוף..

McFlyRoni

New member
אניאניאני ../images/Emo163.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7:00 ארר האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? באוטו... איזה מקצוע את הכי אוהבת? כימיה/ערבית איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה/גיאומטריה איזו שעה של היום את הכי אוהבת? האחרונה? האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא ממש... אם כן, מדוע? --- האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? רובם... אם כן, מדוע? כי.. הם פשוט מורים. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? 12:30/13:15/14:05 באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוייייי איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? יאפ האם קנית השנה תיק חדש? ככן האם את מתגעגעת לביה"ס? נופ מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לנסוע לחו"ל
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? הולך להיות מוזר.

מאיושSP

New member
אעעע ילדים מעצבנים!! ../images/Emo69.gif

חזרתי עכשיו מבייביסיטר עם פאקינג א-ר-ב-ע-ה ילדים ותינוק צרחן, דתיים נו.
קמתי בשש בבוקר אני רוצה לישוווווןףף
באיזו שעה את קמה כל בוקר? אממ אם זה יום של שעה רגילה שמתחילים ב8:30, אני קמה ב-7:45 ואם שעת אפס שמתחילים ב-7:45 אני קמה ב6:30.. אבל שנה הבאה כל הימים מתחילים בשמונה
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אני שלוש דקות מבצפר. הולכת ברגלD: איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלייייית.
איזה מקצוע את הכי שונאת? כולם.
אבל הכי מתמטיקה. איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השעה האחרונה
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? המורה שלי לאנגליתD: אבל שנה הבאה אני לא איתההה=[[ אם כן, מדוע? כי היא כזאת חמודה ומורה טובה ואוהבת אותיD: האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כמעט כולם. אם כן, מדוע? עזבו אותי אני עייפה. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? ממ תלוי איזה יום.. יש ב-12, ב-1 וב-2. אבל בתיכון יש יותר>< באיזו שעה את מגיעה הביתה? שלוש דקות אחרי הצילצול
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? נחשו?!
ברור שחזרה. לקראת השנה החדשה: האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? האאמ כן.. רק עטים וכו' לא קניתי עדין האם קנית השנה תיק חדש? נוופ. האם את מתגעגעת לביה"ס? כל כךךךךך לא!!! מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לאדעת כל מיניS: ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? חרא חרא חרא. עפתי לנמנם.

אני ...

למרות שסיימתי ,זה די מיותר שאני אענה לשאלון (אבל יותר מדי משעמם לי!) באיזו שעה את קמה כל בוקר?אממ 10-11 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?נסעתי מטעם ביה"ס וכשפיספסתי בציבורי... איזה מקצוע את הכי אוהבת?כימיה וביולוגיה-ההגברות שלי איזה מקצוע את הכי שונאת?שנאתי אזרחות והיסטוריה-זאת הייתה אותה מורה מעצבנת איזו שעה של היום את הכי אוהבת?אמממ 6 בערב האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?אמממ כן המורה למתמטיקה אם כן, מדוע?כי היא הייתה ממש נחמדה ויכולתי לצאת מהכיתה "לשתות" מתי שאני רוצה הייתי פותרת 2 תרגילים ויוצאת כל פעם לאיזה חצי שעה,ורק שהיא לימדה משהו חדש או חשוב היא אמרה לי שכדאי להישאר האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?המורה לאזרחות!! $!$^!^$%& אם כן, מדוע?כי היא הייתה מעצבנת,והיא לא ידעה ללמד והיא תמיד דיברה איתנו כאילו אנחנו בני 4 ,למרות שהיא נתנה לי ציון מגן די טוב...הייתי בטוחה שהיא שונאת אותי כי היא תמיד כתבה לי הפרעות (בכיתה י"ב!!!) באיזו שעה את מסיימת ללמוד?הייתי מסיימת בד"כ ב-3-4 בצהריים ואחרי שמתמטיקה נגמר (עשינו מועד חורף) אז חלק מהימים ב3-4 בצהריים וחלק מהימים 1-12 בצהריים באיזו שעה את מגיעה הביתה?אמממ תלוי איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?לא האם קנית השנה תיק חדש?לא האם את מתגעגעת לביה"ס?מאוד :( מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?אממ למצוא עבודה טובה ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?מקווה שאתן תהנו תהנו! קרדיט לפורום ג'וני דפ.

JuSt My LuCk

New member
אני ../images/Emo3.gif חיחיחיחי

באיזו שעה את קמה כל בוקר? מממממ..ביום של בית ספר? בדרך כלל ב-6 וחצי :-S האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? מטעם בי"ס איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית והיסטוריה (כי אני תמיד מקבלת בזה 100
) איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה!! !
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 9:55 (השעה של ההפסקה
) חיחיחיחי האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אמממממממממממממ לא אם כן, מדוע? אין לי האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אהאהאהאהאהאהאה ברור
אם כן, מדוע? כי היא (הרבה קללות) והיא מפלה בין תלמידים כל הזמן וזה אבל סיימתי ללמוד איתה
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? השנה זה יהיה בשעה רבע ל-4 באיזו שעה את מגיעה הביתה? 4 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה!!!! לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כן האם קנית השנה תיק חדש?כן (בזכות סיון XDD) האם את מתגעגעת לביה"ס? אממ בקטנה רק לשבוע הראשון
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? אמממ למצוא חבר ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
(כי הוא מזכיר לי את הרכז שכבה) ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא,לא תודה!!! חיחיחיחיחי שתהיה לכם שנה נפלאה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo63.gifעונה../images/Emo168.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר?7 וחצי האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?אוטובוס איזה מקצוע את הכי אוהבת?אנגלית ספרות ותנך איזה מקצוע את הכי שונאת?מתמטיקה
איזו שעה של היום את הכי אוהבת?אממ...אפחתXD האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?לא ממש אם כן, מדוע? האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?כןןן עובדיה
אם כן, מדוע?כי הוא זבל
באיזו שעה את מסיימת ללמוד?1 וחצי או 2 וחצי באיזו שעה את מגיעה הביתה?2-3 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?כמעט.. האם קנית השנה תיק חדש?יאפ האם את מתגעגעת לביה"ס?לא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?הרבהה ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?רוצה עוד חופש
תהנו!

ME ../images/Emo9.gif

ואוו שנים לא הייתי פה..
וול.. טוב לחזור
אז חזרה לשאלון בנושא
חעחע גט יט? עזבו
באיזו שעה את קמה כל בוקר? בשעה רגילה (שמתחילים ב8:30) ב7:30 ובשעת אפס (שמתחילים ב7:45) בערך ב 6:50, טוב תרגעו לא לוקח לי כ"כ הרבה זמן, יש לי הסעות...
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? עד היום (שנתיים בחטיבה) היה הסעות, יש מצב שהקקות יבטלו
איזה מקצוע את הכי אוהבת? ממ... מתמטיקה..
חחחח נראה לכםם? אנגלית או משו..
איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה!!!
זה פשוט מתסכל
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השעה האחרונה, כמובן.
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? המחנכת שהיתה לי שנתיים, היא פשוט מאמי!
אם כן, מדוע? כי היא פשוט מאמי! OO" שאגב שנה הבאה לא תהיה איתנו..
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן, המורה להיסטוריה
אם כן, מדוע? אין לי כוח לחפור, אבל זה הדדי.
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? יש ב-12, ב-1, ב-2.
באיזו שעה את מגיעה הביתה? בערך 20 דקות אחרי הצלצול.
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? הממ.. קשה לי להחליט, לא. לקראת השנה החדשה
האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? הממ את כל הספרים - כן. כלי כתיבה - לא.
האם קנית השנה תיק חדש? לא, אבל אני מאוד רוצה :/
האם את מתגעגעת לביה"ס? ברור!!!!!!! שלא. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ללכת לכל מני מקומות, ואנשים. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? שונאת בית ספר (וואו איזה תחקומיישן ) נקווה שהשביתה קרבה..

אניאניאני../images/Emo9.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? לבצפר?? 7:30 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? לא
ברגל... איזה מקצוע את הכי אוהבת? ספורט (אין שיעורים
) ולשון והבעה כי זה ממש קל.. איזה מקצוע את הכי שונאת?הכלללל- מתמטיקה, פיזיקה, היסטוריה, פשוט הכללל אבל המקצוע שאני הכי שונאת זה תנ"ךךך!!! איזו שעה של היום את הכי אוהבת?שלישית בלי שום סיבה מיוחדת
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?שני- המורה ללשון והבעה.. אם כן, מדוע? כי היא הכי נורמלית מכל המורות וחוצמיזה היא לא בת 70!! האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? המורה לפיזיקה אבל אולי הוא מתחלף! אם כן, מדוע? הוא ממש לא יודע ללמד ומתפלא למה לא מצליחים במבחנים שלו.. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? יומיים- 5 שעות, יומיים-6 שעות ויומיים-7 שעות.. באיזו שעה את מגיעה הביתה?חצי שעה אחרי שמסתיימים הלימודים איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרהההה הגואללללת !! לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?לא את הספרים עוד לא קיבלתי [אני בהשאלת ספרים...] האם קנית השנה תיק חדש? כן האם את מתגעגעת לביה"ס? לא לא לא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? כלום!
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? חרא חרא חרא!!!!!!!!!!!! ><

Dana Argamen

New member
עונה. אחרי הרבה זמן שלא הייתי בפורום :]

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7 וחצי.. בערך האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? מטעם בצפר. או שמסיעים אותי. תלוי :) איזה מקצוע את הכי אוהבת? צרפתית
איזה מקצוע את הכי שונאת? אלגברה! גאומטריה! אררר אני מתעצבנת רק מלשמוע את השם של המקוצועות >< איזו שעה של היום את הכי אוהבת? שאני עולה על האוטובוס בחזרה הביתה. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן אם כן, מדוע? כי הוא חתיך XD האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן אם כן, מדוע? כי היא זונה באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בדרך כלל בסביבות 2. באיזו שעה את מגיעה הביתה? משתנה כל יום.. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? יש פה מישהי שאשכרה אמרה "שעת הקימה"? ברור שכשחוזרים! בית! מחשב! אוכל XD לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? רק כמה מחברות.. האם קנית השנה תיק חדש? כן האם את מתגעגעת לביה"ס? לא. מתגעגעת לראות כמה חברים מסוימים שלא יצא לי לראות, לא מתגעגעת ללימודים.. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? הספקתי הכל. חוץ מלראות ידיד טוב שנסיבות מעצבנות מנעו מאיתנו להיפגש. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אין.מה.לעשות.

kelly7i

New member
../images/Emo176.gifאיך באלי אבטיח..

או גלידת ארטיק אבטיח. כן כן..
באיזו שעה את קמה כל בוקר? נראלי פעם זה היה 7 ועשרה, ואז אני מכבה וחוזרת לישון ומתעוררת בבהלה לשעה המאיימת 7 עשרים ו-4, או 7 וחצי, קיצור ד"כ יוצא שאני קמה 7 ורבע
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אני הולכת ברגל עם חברותיי שכנותיי המפקירניות האלה, שאחרי שעה מסוימת הם פשוט הולכות בלעדי, אז יוצא שאני הולכת לבד.[!]
איזה מקצוע את הכי אוהבת? זה היה מתמטיקה, כי זה קל[נו 3 יחידות
]
איזה מקצוע את הכי שונאת? הסטוריה, לשון,אנגלית,מחשבים, ספורט, נראלי הכיהסטוריה
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? את ההפסקה של .. נו אני לא זוכרת כבר איזה שעה היא
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? המורה למתטיקה
אם כן, מדוע? היא לא מפריעה ליXD
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? המורה שלי להסטוריה, שהיא המחנכת שלי, נו יש כמה שנואים, זה מצבי רוח, והיא בעיקרמטומטמת.
אם כן, מדוע? כי היא מטומטמת.
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? כל יום משו אחר
באיזו שעה את מגיעה הביתה? משו כמו 10 דק' + אחרי שאני מסיימת ללמוד?
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? אני יותר עייפה בבוקר, אבל בצוהורים גם חם לי. השאלות האלה מציקות לי><
לקראת השנה החדשה
האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? חח האמת שלא.
האם קנית השנה תיק חדש? אח שלי הביא לי משו נחמד מאמריקה[היתי איתו במפש]
האם את מתגעגעת לביה"ס? לא, אני עוד לא מוכנה לזה בכלל.
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ל-ה-ש-ת-ז-ף! היתי רק פעמים בבריכה!! ורציתי סופרלנד, בגדים.. להסתפר+משו מגניב בשיער, אני צריכה להסתפר ואני לא יודעת איזה משו מגניב בשיער אני הולכת לעשות!
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? בעע. עוד מעט אנחנו הולכים למסעדה, לאבו-גוש ואין לי מה ללבוש! אני חיבת בגדים, חיבת חיבתת! ונעליים. וטיפוח. ושיער נורמלי. ועגילים. ולבחור צד לחור שני+להליקס. להפסיק לחפור.

kelly7i

New member
השאלון הזה גם לא ממצא,

הוא לא שאל אותי לאיזה כיתה אני עולה, אם יש לי יומן, למה אני מחכה כדי שיהיה לי יומן, איזה חוד אני משתמשת, 0.5\0.7? באיזה שמפו אני משתמשת? אם יש לי מה ללבוש לשנה החדשה, אם אני צמאה עכשיו ויש לי בקבוק שוקו במקרר.. שוקו שוק, ואני ילך לשתות אותו עכשיו..

adi455

New member
עונה לי...

התגובה הראשונה שלי!! באיזו שעה את קמה כל בוקר?7, שבע ורבע האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?מבי"ס איזה מקצוע את הכי אוהבת?נביא(יענו תנ"ך) איזה מקצוע את הכי שונאת?מתמתיקה איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השניה, הראשונה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אם כן, מדוע? לא האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אם כן, מדוע?כולן..כי ככה, הן מורות זו כבר עילה לשנאה! באיזו שעה את מסיימת ללמוד? ארבע בד"כ באיזו שעה את מגיעה הביתה?עכשיו, 4 ורבע איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?אמ, חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?אמ כן בערך האם קנית השנה תיק חדש?לא האם את מתגעגעת לביה"ס?לאא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?אילת ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:
? ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים: לא רוצה בכלל! ( קרדיט לפורום ג'וני דפ. )

DoLi it is Me

New member
לי זה הכי רלוונטי

באיזו שעה את קמה כל בוקר?בדר"כ בעשריים לשבע אבל הקדימו לנו את ההסעות ל7 יעני אני אנוכי ילדה תמימה וקטנה בת 14 צריכה לעמוד בפאקינג שבע בבוקר שעוד הציפורים בקושי ערות ברחוב הקר והריק!!!רק בגלל ששינו את קו ההסעות אז לא יודעים באיזה שעה התחנה שלנו צריכה לבוא
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?בהסעה מטעם הביצפר
איזה מקצוע את הכי אוהבת?היסטוריה נמ.. גיאוגרפיה וספורט וספרות :] איזה מקצוע את הכי שונאת?מתימטיקה ביולוגיה ובקרוב כנראה זה יהיה פיסיקה ותורה ומשנה
איזו שעה של היום את הכי אוהבת?בביצפר?נמ.. את שעת ארוחת הצהריים שכולן הולכות לאכול בחדר אוכל
ואני נשארת עם כמה חברות ועושה שטויות
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?נמ.. במיוחד במיוחד לא כ"כ אולי אחת אבל נראלי שהיא עזבה [בגלל שהיא הייתה צעירה מדי או משו כזה] אם כן, מדוע?כי היא חברמנית ולמרות שהיא חברמנית היא יודעת ללמד ממש טוב ולהילשתלט על הכיתה היתפללנו שהיא תחנכך אותנו אבל אינלנו מזל >< האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?במיוחד לא כי יש הרבה XD אם כן, מדוע?-- באיזו שעה את מסיימת ללמוד?כל היים ברבע ל4 וביום שלישי ב1 ועשריים ויש יום שישי שאנחנו כן לומדים ויום שישי אחד שלא לומדים באיזו שעה את מגיעה הביתה?4 ועשריים איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?חזרה!!!!!!!למרות שבשניהם אני מאוד עייפה >< לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?כן =\ האם קנית השנה תיק חדש?כה של אול סטאר והוא ניקרע לי אתמול ביום הראשון לביצפר !!!ועכשיו אני הולכת לתקן אותו האם את מתגעגעת לביה"ס?אני לא יכולה להיתגעגע אליו XD מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?ללכת עוד ועוד לים ובמיוחד עם בנות דודות שלי ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:שיט| ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?למה התחלנו מוקדם

yby12

New member
ואני :)

באיזו שעה את קמה כל בוקר? נממ 7 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? לא...ברגל 7 דקות מהבית :) איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית איזה מקצוע את הכי שונאת? היסטוריה.... איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 9:40 הפסקות חח האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לודעת..אביבה? חחחחחחחחחח אם כן, מדוע? כי היא אוהבת אותי ^^ האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן! ולדימיר.. אם כן, מדוע? כי הוא כלב בן כלב :) באיזו שעה את מסיימת ללמוד? תלוי איזה יום... באיזו שעה את מגיעה הביתה? ^^ איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה ברור.. לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כן.. האם קנית השנה תיק חדש? לא :) האם את מתגעגעת לביה"ס? לא ממש וממש לא... מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לטייל (עוד) ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? שיט. נו. טוב.

סאמוואן

New member
עונהההה

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 06:30 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטובוס ציבורי? הסעה מטעם בצפר איזה מקצוע את הכי אוהבת? מקצוע שלא לומדים בו... איזה מקצוע את הכי שונאת?...מקצוע שלומדים בו איזו שעה של יום את הכי אוהבת? רק את השעה האחרונה שאני יכולה לראות על השעון שיש ככה עוד 10 דק לסיום היום.. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? בטח המחנך שלי עמירם!! אני מתה עליו!! אם כן מדוע? בגלל שהוא המחנך הכי טוב בעולם!!...אני פשוט מודה שיצא לי ליפול דווקא עליו בתיכון ולא על מישהו אחר...הוא ממש תומך ומבין האם יש לך מורה שנוא/במיוחד? עמוס,מורה לגיאוגרפיה שבגללו הפסקתי ללמוד את המקצוע הזה.. אם כן מדוע? כי הוא אידיוט גמור שלא יודע ללמד...ועדיף לכם לא ליפול על מורה כמוהו.. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? תלוי באיזה יום...לא כל השבוע באותו ים.. באיזו שעה את מגיעה הביתה? כנ"ל איזו שעה של יום את מעדיפה- שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מביה"ס? ברור שהחזרה!! לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? נראה לך?? אני תמיד עושה הכל הרגע האחרון יומיים לפני שחוזרים.. האם קנית השנה תיק חדש? לא לא צריכה.. האם את מתגעגעת לביה"ס?...פחחח מאוד מה אני יכולה להגיד... מה עוד רצית לעשות בחופש ולא הספקת? האמת היא שעשיתי מלא דברים החופש הזה...מה שלא קרה לי כבר שנים...ואני מרגישה שלא פספסתי כלום.. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים? "וואט אבר"

למעלה