שאלון לתחילת הלימודים

Himeka

New member
עונה. ואל תהיו איכסיות תקראו ותגיבו../images/Emo69.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6 וחצי האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אוטובוס ציבורי, בקרוב אוטו~ D: איזה מקצוע את הכי אוהבת? תקשורת~ 3> איזה מקצוע את הכי שונאת? תנ"ך[ תודה לאל שאני מסיימת איתו השנה] איזו שעה של היום את הכי אוהבת?השעה הזו שאפשר להבריז בה.. נו..>< האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אבי נהרי כפרע נשמה מורה לתקשורת אהוב שלי~ 3> אם כן, מדוע? כי הוא ממש מצחיק~ D: האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? המחנכת.>> ומיכל יכולה להבין למה [לבנה אלון] אם כן, מדוע? כי היא בטוחה שאני פסיכפוטית אנורקסית. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בדרך כלל? סיימתי ללמוד ב11 אבל עכשיו בטח ב12-14 באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי... איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? יעפ האם קנית השנה תיק חדש? אני אקנה~ D: האם את מתגעגעת לביה"ס? כע.>; מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? סקס. סתם, לא. רציתי לעשות המון שטויות. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? איזו נהדר זה תהנו! קרדיט לפורום ג'וני דפ.

einav0sh

New member
עונהה =]

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7:15 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הולכת ברגל
איזה מקצוע את הכי אוהבת? כימיה איזה מקצוע את הכי שונאת? ג"ג... איזו שעה של היום את הכי אוהבת? ממ..ניראה לי ההפסקה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אם כן, מדוע? לא. האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אם כן, מדוע?לא. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? הכי מאוחר זה 13:10 באיזו שעה את מגיעה הביתה? 13:30 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה- ברור!!! לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? יאפ
האם קנית השנה תיק חדש? כן =] האם את מתגעגעת לביה"ס?לא ממש..לא, אבל אני מתגעגעת לילדים בבצפר.
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? הרבהה דבריםםם
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
-
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא- בא- לי וגם בא לי שביתההההה

A e o n 6 9

New member
../images/Emo191.gifעונה../images/Emo26.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6:30 וכשאני מתעצלת (כמעט תמיד) 6:45
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אבא / אוטובוס ציבורי.
איזה מקצוע את הכי אוהבת? מתמטיקה (תכו אותי במוטות ._.) ובקטנה אנגלית (אני טובה באנגלית אבל אני שונאת את המורה T_T)
איזה מקצוע את הכי שונאת? כל התנ"ך/תושב"ע למיניהם.
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? אין שעה ספציפית. תלוי במצברוח ובכוח.
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן, המורֶה למתמטיקה XD
אם כן, מדוע? כי הוא מתחשב ויודע להסביר, ולפעמים יש איתו צחוקים XD
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן! המחנכת שלי לשעבר (עכשיו תהיה לנו חדשה), והמורה לאנגלית מיצי @#$% אררג, שונאת אותה!
אם כן, מדוע? גילה המחנכת לשעבר- כי היא פוזלת, מעצבנת, והתייחסה אלינו כאילו אנחנו ילדים קטנים. מיצי- כי היא לא העריכה אותי מספיק אפילו שידעה שאני יודעת אנגלית מצויין, היא פשוט נורא שנאה אותי כי הייתי חברה של ילדה מופרעת אחת. אוףףף רק להזכר בה עושה לי רעעע!!
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? תלוי איזה יום. הכי מאוחר זה 15:30, הכי מוקדם זה 11:50.
באיזו שעה את מגיעה הביתה? חצי שעה-שעה אחרי שמסתיימים הלימודים, או שאני הולכת לפארק שמול בית הספר עם חברים.
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה מביה"ס
לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? נראה לי שכן.
האם קנית השנה תיק חדש? יאפ
האם את מתגעגעת לביה"ס? בערך, אחד מהחופשים הגרועים שהיו לי.
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? להכיר אנשים חדשים >"<
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים? לאדעת. מצד אחד מתחילים משו חדש מצד שני..אממ..שיגרה.. לימודים..>_>

אני סיימתי י"ב! אני סיימתי י"ב!

באיזו שעה את קמה כל בוקר? ביום של בית ספר, הייתי קמה ב6:45, 7:00 או 7:12. לפי הישנוניות שלי באותו הבוקר. האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הייתי נוסעת בציבורי... איזה מקצוע את הכי אוהבת? אהבתי, נמ.. כימיה וספרות. שניהן בגלל המורות
איזה מקצוע את הכי שונאת? ספורט ותנ"ך. בגלל המורות... איזו שעה של היום את הכי אוהבת? בשנה האחרונה היה לי חלון של שעתיים-שלוש ביום שלישי, והייתי חוזרת הבייתה בכיף שלי. הכי אהבתי את השעה הזו
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? יאפ. הייתה
אם כן, מדוע? כי היא מאאגניבה וסבבה... האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? לא בדיוק שונאת... פשוט לא מחבבת? אם כן, מדוע? כי היא מעצבנת ברמותתתתתתת באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לא לומדת
באיזו שעה את מגיעה הביתה? זה תלוי במשמרת שלי בעבודה XDD איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעות נוספות? (יותר כסף לאנגליה?) לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? לא. אבל אני עובדת בחנות ספרים וכלי כתיבה, ואחותי קנתה.? האם קנית השנה תיק חדש? לא, וגם כנראה שלא אקנה. יש לי ג'אנספורט די מדליק משנה שעברה, ותיק הספלינטר האלמותי שלי גם, כמובן. האם את מתגעגעת לביה"ס? *אנחה* מעט. אכן, כן. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? נהיגה, סקס ורוקנ'רול? XD ולפגוש את מקפליי....
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? הלוואי-אוניברסיטה-מקפליי ^^"

m i c k e y 15

New member
ווי ווי ווי

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אפשר בהסעה מטעם ביצפר ולרוב אני מפספסת אותה..אז על ציבורי חח איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית
והיסטוריה איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה,ספרות..וקרוב לודאי שאני אשנא גם אזרחות איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 11 כי יש ת'הפסקה של הרבע שעה
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?המורה להיסטוריה..זכר חח הוא מצחיק..וגם את המורה לספרות היא נשמה אם כן, מדוע? כי הןם חמודים והם לא כמו כל המורים האלה המעצבנים האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן!!!! ממש אבל! למתטמיקה אם כן, מדוע?כי היא ממש מעצבנת והיא גורמת לנו להרגיש שאנחנו לא שווים כלום באיזו שעה את מסיימת ללמוד?לפעמים 12 לפעמים 3 לפעמים 2 חחחח באיזו שעה את מגיעה הביתה?חצי שעה אחרי שסיימתי...מחכים לאוטובוס איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? עדיין לא האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? קצת מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? הרבה דברים.. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אין לי כוח

../images/Emo54.gifהאהאהא. מכללה. כן. OO

באיזו שעה את קמה כל בוקר? תלוי אם מתחילים בתשע וחצי או בשמונה וחצי. [שמונה וחצי - קמה בשבע וחצי. תשע וחצי - קמה בשמונה וחצי.] האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? האהאהא! לא! אני גרה בבצפר! [דמיינו לעצמכם קמפוס אמריקאי טיפוסי עם מעונות...? בדיוק איפה שאני נמצאת. עם כל הדשא והתלמידות והגיטרות...
] איזה מקצוע את הכי אוהבת? לא יודעת. לא התחלנו ללמוד באופן רשמי. איזה מקצוע את הכי שונאת? אהה... ר' תשובה למעלה. XD איזו שעה של היום את הכי אוהבת? כשמסיימים ללמוד. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לוידעת.
אם כן, מדוע? *ביפ* האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אההההההההההההה......... לא! ><'' אם כן, מדוע? ארררג.
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בין שש וחצי לשתים-עשרה וחצי. [תרגעו, רק הסמסטר הזה. אחרי החגים בטח בסביבות שבע. בע.] באיזו שעה את מגיעה הביתה? כל יום חמישי בשבע בערב? OO איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה מבצפר. מכללה. קולג'. וואטאבר!
לקראת שנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? לא. האם קנית השנה תיק חדש? גם לא. רציתי, אבל אמרו לי שזה סתם בזבוז. האם את מתגעגעת לביה"ס? לא.
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לקרוא יותר. להיות על האינטרנט יותר. לוידעת. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? מלחיצה, מרגשת ובודדה בו זמנית. זהו. ^^

sweet shir

New member
עונה:)

באיזו שעה את קמה כל בוקר? בשנה שעברה 7:40, אבל עכשיו אני אאלץ ב-7. >>: האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? נופ~ איזה מקצוע את הכי אוהבת? היסטוריה ואנגליתD: איזה מקצוע את הכי שונאת? ספרות. איזו שעה של היום את הכי אוהבת? ערב-לילה. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? ממ אני מתחילה בית ספר חדש.. אבל נראה לי שהמחנך שליD: אם כן, מדוע? כי הוא מממממממממממממממממש נחמד. חחחחחחחח האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? ממ הייתה בבית ספר הקודם אם כן, מדוע? כי היא היתה חולת נפש. >< באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אין לי מושג מתי זה יהיה חח באיזו שעה את מגיעה הביתה? בטח איזה 10-15 דקות אחרי שבית ספר מסתיים. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? ברור שחזרה! לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כהD: האם קנית השנה תיק חדש? לא >: האם את מתגעגעת לביה"ס? ממ טיפהP: מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ממ כלום חח ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:? ממ
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? חרדה, מתרגשת, מצפה.

HiLa0mcfly

New member
בצפר X: עוד כמה ימים תנו לעכל שנייה

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7 או 8 ורבע שאני מתחילה ב 9 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?לא אבל הבצפר שלי די רחוק אבל אני הולכת בבוקר להנאתי =] איזה מקצוע את הכי אוהבת?היסטוריה ותנ"ך רק בגלל הסיפור XD איזה מקצוע את הכי שונאת?מתמטיקההה בעעעעע איזו שעה של היום את הכי אוהבת?הראשונה והשנייה לא כי אני נהיית רעבה והבטן מקרקרת וזה מפחיד :p אולי השלישית והחזרה הביתה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?אממ כן המורה בני [הוא זקן בן 100 אולי] סתם סתם הוא המורה הכי טוב =] אם כן, מדוע?בני בגלל שהוא מלמד מעולה וכל השיעורים שלו כייפים ושהוא צועק על הכיתה נבהלת ואני צוחקת או צורחת כי אם אני מקבלת נכשל היא תמיד תתן לי מועד ב'[ואם נכשלים אצלנו בבצפר אסור לתת מועד ב'] לכו תבינו מקיף ח'רה רה חח XD האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?אממ לא אבל עינתת מעצבנת אותי היא ממצליצה על בשמים באמצע שיעור כי היא עובדת בחופש בשדה התעופה XS והיא לא יודעת ללמד אני יודעת יותר טוב ממנה כבר באיזו שעה את מסיימת ללמוד?בלי עין הרע הכי מאוחר 2 אבל רוב הזמן 12 וחצי או 1 ועשרה,ובזמן האחרון של השנה כל יום 11 וחצי כן,כמו אוניברסיטה או שלא XD באיזו שעה את מגיעה הביתה?תוך רבע שעה אם אני לבד אבל אם אני עם חברות זה יכול לקחת שעה איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?שעת הקימה כי תמיד שאני חוזרת הביתה כואבות לי הרגלייםX: לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?יאפ האם קנית השנה תיק חדש?לא.. אבל אני בתיכנונים לשכנע את ההורים שלי ביום האחרון XD האם את מתגעגעת לביה"ס?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? נראלי עשיתי כל מה שרציתי אבל זה לא מספיק אני רוצה עוד עוד ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?X# ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? בשביל עינב ואופיר "שיט שיט שיט"

einav0sh

New member
הילהה עוד פעם אחת את אומרת שיט שיט שיטט אני

לא יודעתת מה אני עושה לךך

ofiroosh1

New member
עונה:]

באיזו שעה את קמה כל בוקר?7:00 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?אני הולכת ברגל איזה מקצוע את הכי אוהבת?מדעים:] איזה מקצוע את הכי שונאת?היסטוריה:/ איזו שעה של היום את הכי אוהבת?שעה רביעית האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?לא אם כן, מדוע? האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?לא אם כן, מדוע? באיזו שעה את מסיימת ללמוד?הכי מאוחר 14:00 באיזו שעה את מגיעה הביתה?14:15 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?כן האם קנית השנה תיק חדש?כן האם את מתגעגעת לביה"ס?ככה ככה מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?לנסוע לחו"ל ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? "אוף נו למה??"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gifבלה בלה בלה.. ../images/Emo6.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אממ תלוי מתי אני מתחילה, זה בדר"כ שעה ורבע לפני שמתחילים אז זה בין 7-8:45
האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטובוס ציבורי? אוטובוס ציבורי, ביחד עם חצי בצפר..
איזה מקצוע את הכי אוהבת? מממ.. אנגלית וספורט
איזה מקצוע את הכי שונאת?
תנ"ך [שאני מקווה שסיימנו עם זה
], הסטוריה וביולוגיה
.
איזו שעה של היום את הכי אוהבת?
למרות שזאת הפסקה קצרה - 13:30 וכמובן השעה שמסיימים ללמוד בכל יום
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?
המחנכת של שנה שעברה שעזבה אותנו..
והמורה לתנ"ך שנראה לי שגם לא תהיה איתנו השנה כי סיימנו תנ"ך
אם כן, מדוע?
כי המחנכת הייתה הבנאדם הכי מדהים בעולם והמורה לתנ"ך הייתה פשוט קורעתתת XDD
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?
היה עד אמצע השנה מורֶה שנוא במיוחד, יבגני שמו
.
אם כן, מדוע?
כי לא היה לו לב והוא תמיד ניסה להכשיל אותנו בכוונה
.
באיזו שעה את מסיימת ללמוד?
בין 13:20-16:00.
באיזו שעה את מגיעה הביתה?
תלוי אם הפסדתי את האוטובוס >< בדר"כ אני מגיעה בין 20 דק' לחצי שעה אחרי שסיימתי ללמוד.
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מביה"ס?
שעת חזרה..
לקראת השנה החדשה|
האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?
לא.. ><
האם קנית השנה תיק חדש? נופ.
האם את מתגעגעת לביה"ס? דפנטלי נוט!
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? כ"כ הרבה.. עוד ים, בריכה, אילת [למרות שזה יהיה הטיול שנתי השנה!
], לונה פארק [XD], לסיים עם הביוטופ
, כפר המוזיקה ועוד כל מיני דברים עם חברים שזה החופש האחרון שאני אראה אותם ביחד
+
ולחזור להיות >>
[XD]
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? איכ-סה-סה! XDD או שתהיה שנה מוצלחת!
~סיום חפירה~

שוליטה

New member
אני ../images/Emo3.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7:30 ואם יש שעת 0 אז 6:45 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?הולכת ברגל... איזה מקצוע את הכי אוהבת?אומנות איזה מקצוע את הכי שונאת?מתמטיקה (בבבעעעההה) איזו שעה של היום את הכי אוהבת?שהולכים הביתה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?מעיין המורה שהייתה לי לאומנות אם כן, מדוע? כי היא מסוממת האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?כן!!! מלא... אם כן, מדוע?כי הם כולם סתומות וטיפשות עם קקה תקוע בשכל באיזו שעה את מסיימת ללמוד?או ב-12 או ב-1 או ב-2 באיזו שעה את מגיעה הביתה?רבע שעה בערך אחרי סוף היום איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?החזרה דע לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?יאפ האם קנית השנה תיק חדש?לא ממש באסה... האם את מתגעגעת לביה"ס? לביה"ס עצמו כן כי זה כיף לפגוש חברים כל יום וזה גם מעסיק אותך, אבל ללימודים ממש ממש לא. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לסוע למקס ברנר ולסופרלנד ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? תחת אחד גדול

Shir Girl XD

New member
אני ../images/Emo9.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 8 ורבע האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? מהבי"ס איזה מקצוע את הכי אוהבת?אומנות כי סוג של שעה חופשית וזה לעשות משהו כייפי (למרות שיש עוד שיעורים שאני מבריזה מהם) איזה מקצוע את הכי שונאת? זה יותר מדי הרבה איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 9 בערב אחלה תוכניות בטלויזיה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן המורה לאומנות אם כן, מדוע? היא לא הייתה צועקת עליי מה שהרבה מורים אוהבים לעשות האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן רוב המורים + מנהלת (מזל שהיא עזבה) אם כן, מדוע? מזתומרת מדוע כמעט אם לא כולם שונאים את רוב המורים שלהם באיזו שעה את מסיימת ללמוד? 20 ל3 באיזו שעה את מגיעה הביתה? 3 ורבע איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה תודה לאל שחוזרים הביתה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? רק את הספרים שאני צריכה האם קנית השנה תיק חדש? לא ואבל אני רוצה לקנות האם את מתגעגעת לביה"ס? לא!! מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ללכת לאילת או לטוס לחו"ל, לישון אצל יותר אנשים,לקנות יומן ולקשט אותו ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
או
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אני רוצה לברוח תהנו!

Charley XD

New member
~גם אני מעופפת ...~

ספרי לי על זה ... אני עדין עצבנית על הילד ... כה בטח ילד !!!!!!!!!!! חמור בן זונה !! הרטיב אותי לגמרי ... בהמות... *לקנות יומן ולקשט אותו* אממ שיהיה לי מקום גם .... !

just orr

New member
אל תברחי!

אחרת איך אני אראה אותך?
אני מקווה בשבילך שהמורה לאומנות לא עזבה ^^ (כי כבר אי אפשר לדעת מה הולך אצלנו ><) אה ו... במכתב שקיבלנו כתוב שאביבה עזבה רק לשנה. אוף. אני מקווה שליותר משנה. הרבה יותר. אולי.. לתמיד. איי לאב יו.

ShellyJones

New member
../images/Emo8.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6:30 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? טעם ביה"ס, או בכלל הולכת ברגל (קצת התעמלות על הבוקר לא מזיקה!^^) איזה מקצוע את הכי אוהבת? אממ... ספרות איזה מקצוע את הכי שונאת? פיזיקה! איזו שעה של היום את הכי אוהבת? אממ... 19:00 האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אמממ... המוקה לערבית.. אם כן, מדוע? היא כיפית ולא מגזימה בשיעורים(= האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? יאפ, המוקה לשעבר לפיזיקה.. אם כן, מדוע? הוא אידיוט! והוא גם אבא של חברה שלי שעזבה, והוא מכיר אותי ודי מציק לי ולכל הכיתה שלי, לא יודע ללמד, ואם זה נשמע נורא עד לכאן, זה עוד יותר במציאות!... באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אמממ... היום הכי ארוך שעה שביעית 2:35, כל השאר רבע ל2 ויום שישי 12:00... באיזו שעה את מגיעה הביתה? יום ארוך -15:30, קצר: 12:20, בינוני: 2:20 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת החזרה מביה"ס כמובן(= לקראת השנה החדשה : האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? הכל.. האם קנית השנה תיק חדש? יאפ, שחור עם מעט ורוד בהיר לפירוט... האם את מתגעגעת לביה"ס? מעט(= מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? אממ.. לנסוע לבריטניה, לגמור את HP השביעי... וזהו סה"כ(= ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים -
אוהבת חתולים אז טוב, אבל בהסתמך על אמונות תפלות טיפשיות (שאני לא לא מאמינה בהם! אוהבת חתולים שחורים ובכל הצבעים והגדלים!) חתול שחור יכול להיות רע.. (לא זה לא, אבל מתאים^^) ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - אויש! יאיי! אממ...

1AnastaciA1

New member
לה לה לה, בום! ><'

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אממממ 7. האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ברגל.. איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית. איזה מקצוע את הכי שונאת? צרפתית ><'. איזו שעה של היום את הכי אוהבת? שמונה בערב. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אמממ, אני עוברת לתיכון אז עכשיו אין לי XD אבל אני חושבת שהמחנך שלי D: אם כן, מדוע? כי הוא ממממממממממממש נחמד XD האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? -------- אם כן, מדוע? ------ באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לא יודעת XD באיזו שעה את מגיעה הביתה? לא יודדעת:O איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?ברור ששעת חזרה >< לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? יאפ:) האם קנית השנה תיק חדש? יאפ:) האם את מתגעגעת לביה"ס?נופ>< מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? אממממממממממ לא יודעת. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לה לה לה.

למעלה