שאלון.נו כי תודו שמת פה לאחרונה..;[

AvtipuS

New member
נראה לי זה כתב ברייל לעיוורים >.<

מה את לא רואה?

חצילע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

מה,זה באמת דומה למצה,מה אני יודעת.

yardenbm

New member
אממ

שם: ירדן גיל: 17 מיקום: בחדר על הכיסא מין: נקבה מסר לאומה: אל תשרפו תמונה כלשהי: -כן או לא- .סיגריות: לא .אלכוהול: כן .הומואים ולסביות: כן, לא לי .קשש: עד שהבנתי מזה .ג'וקים: אחלה .פיטר פן: לגמרי כן .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: לא ניסיתי .פורנוגרפיה: שיהיה בכיף .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: לא חשבתי על זה .לגור בקיבוץ: רוצה לגמרי .קגלביץ': יאמי .שומשום: אממ טוב .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): לא הבנתי מזה.. .ביצוע אקט בגמל: לא בקטע -=אסוציאציות=- .מוזיקה:משו טוב .רוח: קר .שקט: לבד .עננים: אביב .תל אביב: בית .כפכפים: פצעים .אלוהים:שאלות .דיסני: יאמ .וודקה:יאמ -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:איתי. מדהים איך שיר יכול להשמע לי טוב למרות שאנלא מתחברת אליו בגרוש .סרט טוב שראית לאחרונה: אקס מן 3 מי שלא רואה לוזר .להקה טובה:once again התפרקו חבל .סדרה: נמלטים. גאונות לשמה .מקום שביקרתם בו:פינת אוכל?! 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: ביי ביי ודבר אחד לסיום:--

|פרפר../images/Emo41.gif|מפהקת|

שם:
גלוש הטיפשה גיל:
17 ומש'ו מיקום:
בית כזה.. מין:
נ. מסר לאומה:
אני עייפה! תמונה כלשהי:
תקנו לי כזאת!> -כן או לא- .סיגריות:
למה לא? [כיזהמזיקמאודוגורםלשיעולכבד אהמ ><] .אלכוהול:
במידה מסויימת .הומואים ולסביות:
כה .קשש:
כןכן
.ג'וקים:
לאלא .פיטר פן:
כן .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:
וואטאבר. אני עייפה. .פורנוגרפיה:
מי שזה עושה לו טוב.. .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:
איכ. לא. .לגור בקיבוץ:
כןכןכן .קגלביץ':
לאלאלא .שומשום:
תלוי במה .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):
הזה...ההה...זה של זוער?! .ביצוע אקט בגמל:
עודמעט זה יהיה חוקי [נו, המורה לתקשורת חפרה.] -=אסוציאציות=- .מוזיקה:
RHCP .רוח:
קור .שקט:
ים .עננים:
כבשה .תל אביב:
כסף .כפכפים:
קיץ .אלוהים:
תעלומה .דיסני:
חעעעעמוד .וודקה:
איכ. מגעיל. נחמד. לפעמים. -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:
AFI - Miss Murder .סרט טוב שראית לאחרונה:
לא'דעת .להקה טובה:
Taking Back Sunday Funeral פור אה פרינד [אין כוח לאניגליש] .סדרה:
גור ואוח לנצח
.מקום שביקרתם בו:
ים
2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי:
חברהשלי דחפה לי קגלביץ' לספרייט וכואב לי הראש
חזרתי הביתה ממסיבת הפתעה של חברהשלי כפרהעלייה לפני רבע שעה. ודבר אחד לסיום:
אני כלכך הולכת לישוןן|Z||Z||Z| |פיהוק ענקקי]

קשש תודה לכם

הקשש לקח פה ובגדול בקרב בעלי הדעה הקשש לקח 10-4. love you pips. הצבעת קשש הצבעת קיש.

BeNyBoYa

New member
../images/Emo66.gif

שם:בן גיל:17 מיקום:ת"א מין:זכר מסר לאומה:החיים חרא תמונה כלשהי: -כן או לא- .סיגריות:כן .אלכוהול:כן .הומואים ולסביות:כן .קשש:כן .ג'וקים:כן .פיטר פן:כן .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:כן .פורנוגרפיה:כן .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:כן .לגור בקיבוץ:לא .קגלביץ': .שומשום: .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): .ביצוע אקט בגמל:לא -=אסוציאציות=- .מוזיקה:yellowcard .רוח:חול .שקט:רעש .עננים:חושך .תל אביב:סנטר .כפכפים:סבבה .אלוהים:חרא .דיסני:לנד .וודקה:פינלנדיה -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:eek:cean avenu .סרט טוב שראית לאחרונה:משחק מכור .להקה טובה:yellow card .סדרה:נמלטים .מקום שביקרתם בו:קיבוץ 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי:החיים - חרא ודבר אחד לסיום:זהו.

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifYellowCard ../images/Emo99.gif

והחיים לא חרא! תהייה אופטימי כפרה! [טוב, על מי אני עובדת, הם כן.
]

למעלה