שאלון.נו כי תודו שמת פה לאחרונה..;[

Hezi The One

New member
בלהבלה

שם:חזי גיל:16 מיקום:ר"ג מין:69 מסר לאומה:לוידע תמונה כלשהי:אין לי כח נו -כן או לא- .סיגריות:לא .אלכוהול:כן .הומואים ולסביות:בכיף שלהם .קשש:סנוף^^ .ג'וקים:מה איתם? .פיטר פן:O_O .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:OOOOOOO_OOOOOOO .פורנוגרפיה:כן .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:כל שישי .לגור בקיבוץ:לאאא .קגלביץ': איכס איכס איכס .שומשום:O_O .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):כדור!!!!!!!!11111111111111 .ביצוע אקט בגמל:לא כשר -=אסוציאציות=- .מוזיקה:טוב^^ .רוח:מה איתה? .שקט:רעש .עננים:נובמברP: .תל אביב:אין לי כח לעיר הזאת .כפכפים:קיץ .אלוהים:דוסים .דיסני:סימבה!!!111111 .וודקה:אבסולוט -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן .סרט טוב שראית לאחרונה:ים זמן לא ראיתי סרטים .להקה טובה:משינה (בא לי להגיד אותם.) .סדרה:פוינט פלזנט .מקום שביקרתם בו:לוידע 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי:על הזין שלי כל זה ודבר אחד לסיום:חג שמח

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

חזי, אני מוכנה לעשות איתך פורנו. אבל רק איתך !

אסססס

New member
אני אני אני

שם:אס,אסתי.. גיל:16.5 מיקום:קרית ביאליק החשוכה.. מין:נקבה? מסר לאומה:רכבת שיורדת מהמסילה זה מפחיד.. תמונה כלשהי:נחשוב על זה.. -כן או לא- .סיגריות:כע .אלכוהול:כע .הומואים ולסביות:אין לי בעיה עם זה .קשש: טוב נו..כע .ג'וקים:לא!!! .פיטר פן:מממ..לא יודעת.. .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: כע XD .פורנוגרפיה:מממ... .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:לא .לגור בקיבוץ:לא בשבילי.. .קגלביץ':לא! .שומשום:תלוי איפה מתי וכמה.. .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):סבבה.. .ביצוע אקט בגמל:לא,אבל בטח משעשע לראות את זה XD -=אסוציאציות=- .מוזיקה:חיים .רוח:קור .שקט:סערה .עננים:שינוי .תל אביב:כיף .כפכפים:זוהר (נו אחרי אתמול זה מזכיר לי אותה
) .אלוהים:בלעכס .דיסני:חביב .וודקה:יאמי -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:if-pink floyd .סרט טוב שראית לאחרונה:לא זוכרת.. .להקה טובה:disturbed .סדרה:טירוף בבית .מקום שביקרתם בו:ת"א 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי:אני אוהבת את ליל, היה ליכיף אתמול ודבר אחד לסיום:עידן אתה גבוה

קשש קשש

שם: בנצי גיל: 17 מיקום: נציונה מין: יש ברוך השם מסר לאומה: אמה שלכם זונה תמונה כלשהי: -כן או לא- .סיגריות:נמנע .אלכוהול:כן .הומואים ולסביות: אני לא, בעד כן, אני אלך למצעד שלהם כאשר הדוסים יעשו אחד נגד באותוזמן באותו מקום .קשש: כן כן כן
.ג'וקים: נייט .פיטר פן:נייט סתם גיי .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: כן כן כן כן .פורנוגרפיה: כן .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: צצצצ רק לשמורים .לגור בקיבוץ: בלע משעמם סוציאליסטי .קגלביץ': כע .שומשום: כע .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): שוהודה?< .ביצוע אקט בגמל: דאאאאאאאא -=אסוציאציות=- .מוזיקה: סקס .רוח: סמים .שקט: אלכוהול .עננים: ליל .תל אביב: כוסית .כפכפים: ים .אלוהים: אני .דיסני: אלאדין .וודקה: ליל -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: הממ אחד מהחדשים של פרל ג'אם .סרט טוב שראית לאחרונה: .להקה טובה: פרל ג'אם .סדרה: OC .מקום שביקרתם בו: ליבי 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: בנצי שקסי ודבר אחד לסיום: אתם אוהבים אותי

AvtipuS

New member
אתה רוצה חציף במבצע? ../images/Emo6.gif

לוללללללללל חציף

LiLdon

New member
אמאשלךזונה!!!!!!!1111 ../images/Emo7.gif

נונו שאנשים יהיו בצד שלי..!@#@$ חלאות.

AvtipuS

New member
שיהיה לה בכיף

לגמור v. to finish; complete, conclude; sever; come By Babylon