שאלון סופשבוע.

LimiMimi

New member
שאלון סופשבוע.

חח ומה הייתי עושה בלי ערן שהזכיר לי את זה..
[זה לא נחמד שכל השאלוני סופשבוע באותם עמודים כל הזמן. הנושאים לא זזים!] אז לחסוך את זיוני השכל הנוספים-
שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע: תהנו. וסופשבוע נפלא שיהיה לכם.

eran377

New member
מה זה לימור?! מה זה האיחור הזה?!

שיר השבוע: היהודים - אלה. שיר גאנז השבוע שלי: Guns N' Roses - Nightrain אלבום השבוע שלי: שוב - מציאות נפרדת. תכנית טלויזיה של השבוע: סיינפלד. סרט השבוע: משחק מכור. ספר השבוע: - ציטוט השבוע: כרגיל בראש מצעד הפזמונים - "בקטע הטוב". המלצה לסופ"ש: אם אתם עצבניים (כמוני) - אל תתביישו לקחת רטלין. זה טוב וזה בריא. תמונת השבוע: תמונה של הגיטרה שלי, ככה סתם כי אני אוהב אותה היום יותר מתמיד

ריטלין ועצבנות? לא קשור.

ריטלין גורם ל"אוברדרייב" בגלי המוח ובעצם גורם לך להיות הרבה יותר מפוקס. בשביל להרגע לוקחים פרוזאק וכו'.

אחחח רד-וויין..

שברתי אחת כזאת שנה שעברה.. היא היתה של ידיד שלי.. והוא העדיף את הסטראט(רק על זה צריך לקבל מאסר עולם) אז החלטתי שיהיה ללס פול שלו יותר טוב בלעדיו, ושעדיף לה להיות שבורה מאשר מנוגנת ע"י אדם שמעדיף סטראט מסריחה.היום היא מתוקנת(לא כמו פעם, קצת שרוטה ועם מיתרים חדשים חח...) אבל לפחות היא המועדפת:) אני את שלי עשיתי:p (מצטערת שזה לא מפריע שאני שמה תמונה שלה ב"לפני"! אם זה נורא, בכוחך להעיף אותה.. בשביל משהו אתה מנהל;)

eran377

New member
WTF?!

שברת לס פול סטודיו רד וויין?! לך מגיע מאסר עולם!

So like a rose

New member
כמעט נרדמת.

שיר השבוע:Dani California- RHCP. שיר גאנז השבוע שלי:Rocket Queen. אלבום השבוע שלי:Stripped. בגלל הנוסטלגיה. תכנית טלויזיה של השבוע: טרוף בבית. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי. ציטוט השבוע:" הופה..איזה שחלה(;" המלצה לסופ"ש: לישון. תמונת השבוע: *הוספת תגובה מהירה* תסתדרו בלי. אין לי כוח להעביר הכלP: לילה טוב:)

עונה

שיר השבוע: Livin on a prayer לא יכול לחכות למחווה לבון ג'ובי!! שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי גאנז
אלבום השבוע שלי: לא יודע. לא משהו ספציפי. תכנית טלויזיה של השבוע: כוכב נולד? זה דווקא מעניין! סרט השבוע: האיש המתכווץ המדהים!
סרט משנות החמישים שיש בייס ללא הפסקה ספר השבוע: פחח (עצוב) ציטוט השבוע: ... המלצה לסופ"ש: לחפש לעשות משהו מועיל תמונת השבוע: ערן זה המפרט של פסטרנק. יש לך מושג כמה זה שווה!?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיוואוו ראיתי את השם של הסרט

כשחיפשתי סרטים לראות ואז שראיתי את זה חשבתי לעצמי "איזה שם גרוע לסרט" (הכוונה כמובן היא ל"האיש המתכווץ המדהים"

eran377

New member
יא גרופית

גם לידידה שלי יש אחד כזה... עשינו בדיקה, זה שווה 45 אגורות לפי הדולר בתאריך 3.6.06.

זה מה שזה שווה בארץ

נראה לי באי ביי אתה יכול לשים סתם מפרט, להגיד שהוא שייך לסלאש ויאמינו לך

eran377

New member
ואני יכול לשים כסף שמי שיקנה אותו

יהיה סיני/יפני/תאילנדי/שאר הירקות. והוא ישים על זה מליוני דולרים.

למעלה