שאלון סופשבוע.

...

שיר השבוע: Jefferson Airplan - white rabbit שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי אותם כבר איזה חודש. אלבום השבוע שלי: The white stripes - elephant תכנית טלויזיה של השבוע: תא רדום!! סרט השבוע: סטרפטיז באיגואנה הכחולה. הציצים זאת רק תוספת. ספר השבוע: חח סיפור פשוט. XD ציטוט השבוע: הכל הבל הבלים. המלצה לסופ"ש: הוא עבר. תמונת השבוע: אין.

tbents

New member
שבוע טוב:)

שיר השבוע: לוד'ת למה,אבל נדבקתי לBless the chiles-Nightwish שמעתי אותו בלופפפפ מטורף!!! שיר גאנז השבוע שלי: Since i don't have you אלבום השבוע שלי: נמממממ... תכנית טלויזיה של השבוע:Love metal נראה לי.. ציטוט השבוע: Sometimes your friends are your lovers, or have been at one time. [Axl Rose] המלצה לסופ"ש: היה סופ"ש...חחחח:) תמונת השבוע: תמונה שמישו שלח לי היום..משנה שעברה..=\

tbents

New member
חחחחחחח

אני שונאת תמונות שלי
אבל..מממ..נחפש?

tbents

New member
../images/Emo122.gif

הנה אחת שחברה שלי בחרה עכשיו:) [לא משו..=\ ]

PleZer

New member
אני!

שיר השבוע:כל קווין. בתאום נזכרתי שיש לי את הדיסק הזה ואני חורש את הצורה של אמ-אמא שלו. שיר גאנז השבוע שלי: נובמבר ריין אלבום השבוע שלי: שוב, קווין
תכנית טלויזיה של השבוע:כלום...וטוב שכך. סרט השבוע: שקרןשקרן עם ג'ים קארי...הוא האלוהים אחרי סלאש. וגם ראיתי את משימה בלתי אפשרית 3...חמוד. ספר השבוע:אין... ציטוט השבוע: המלצה לסופ"ש: יש בת"א ליד שוק בכרמל חנות חולצות כזאת...יש חוברת עם כל מיני הדפסים, אתה בוחר מה בא לך, בן אדם מדפיס לך אותה, וכולה 30 שקל חולצה. קניתי חולצה של גאנס, ווליום, ופרה כזאת.

l u d

New member
חנות טובה

רק שאין בה הרבה הדפסים של גאנז. ואין שם סלאש! יש רק אקסל -_-" לפחות יש קווין ואיירון מיידן

tbents

New member
אווו,אני מחפשת חנות כזאת! ../images/Emo189.gif

יש גם של דרים ת'יאטר?!?
אם כן,אני רצה לשמה...

WILD HORSES

שיר השבוע: cure me or kill me - gilby clarke שיר גאנז השבוע שלי: used to love her אלבום השבוע שלי: people like people like people like us - Backyard Babies תכנית טלויזיה של השבוע: חברים, כמו כל שבוע סרט השבוע: רקוויאם לחלום ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון ציטוט השבוע: you don't get no view like you do on the top of the world - the wildhearts. המלצה לסופ"ש: הסופ"ש עבר, אני קצת באיחור:) תמונת השבוע: בהתאמה לכותרת. סוסתי ואני

למעלה