שאלון סופשבוע.

So like a rose

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה לא ג'ינג'יות ולא שחורות אנחנו. חח גנבת ציטוטיםP;

אנייייייי

שיר השבוע:frances farmer will get her revange-nirvana שיר גאנז השבוע שלי:welcome to the jungle אלבום השבוע שלי:alice in chains-greatest hits תכנית טלויזיה של השבוע:eek:c סרט השבוע:טרויה ספר השבוע:לא יודעת..אני הולכת לקנות עוד כמה ימים ציטוט השבוע:אין המלצה לסופ"ש:אין תמונת השבוע:ווילה ואלו הסולן של HIM

אני.....

שיר השבוע:Metallica-Some Kind Of Monster שיר גאנז השבוע שלי:Double Talkin' Jive אלבום השבוע שלי:metallica-St anger תכנית טלויזיה של השבוע:איש משפחה סרט השבוע:יורוטריפ!! ספר השבוע:בעעעעעעע תמונת השבוע:

Dug E

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

שיר השבוע: מיוז-יס פליז שיר גאנז השבוע שלי: נייטריין אלבום השבוע שלי: מיוז-שואוביז תכנית טלויזיה של השבוע: נמלטים כמובן סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "יושב עליך משהו בצצות לבנים" (מוכר באחד מהשווקים שטורקיה אמר לי על חולצה שמדדתי..בדיוק לפני שבוע. המלצה לסופ"ש: תחרבנו תמונת השבוע: אני ואהובתי

LOL זה מזכיר לי

כשהייתי פריז, מזמן, אז יש שם מוכרים של סוכריות ברחוב. אז הוא שמע שאנחו ישראלים והוא אמר לנו "בוטנים. רוצים בוטנים?" אבל עם המבטא הכי הודי\אתיופי שיכול להיות. הוא חשב שלסוכריות גומי קוראים בוטנים :X

Dug E

New member
../images/Emo6.gif

תורכי אחד רצה לחלק מחמאות לבנות ישראליות..אז אתה קולט אותו מפזר לכל עבר "אוהבת הין!" (אין לו ז')..כבק ניחשנו למה.. הוא היה מפחיד אז פחדנו לתקן אותו:p

SomebodyElse

New member
אני

שיר השבוע: Dire Straits - Walk Of Life שיר גאנז השבוע שלי: פרדייז סיטי אלבום השבוע שלי: לא חושבת שיש תכנית טלויזיה של השבוע: תא רדום סרט השבוע: לא ראיתי סרט כבר מיליון שנה
ספר השבוע: אני קוראת עכשיו את עומדים בטור של יאיר לפיד ציטוט השבוע: I used up all my sick days, so I'm calling in dead המלצה לסופ"ש: תגוונו תמונת השבוע:

Me

שיר השבוע: אבא עורך דין- שייגעצ שיר גאנז השבוע שלי: Civil war אלבום השבוע שלי: פחד מוות-היהודים תכנית טלויזיה של השבוע: מגרש ביתי. אלי מקביל סרט השבוע: מר וגברת סמית'. ספר השבוע: =X ציטוט השבוע: =X המלצה לסופ"ש: תנוחו. המון. תמונת השבוע:

Queen for a day

New member
=/

שיר השבוע: Xenado - Rush שיר גאנז השבוע שלי: Civil war אלבום השבוע שלי:=/ תכנית טלויזיה של השבוע: חברים סרט השבוע: שכחתי את השם ;[ משו.. המ.. "*שם של מישו ששכחתי* וקומר משתוללים באמריקה" (אמריקה?
לוזוכרת=/) ספר השבוע: =/ ציטוט השבוע: =/ המלצה לסופ"ש: לא יודעת.. אין לי מצב רוח. אפשר חיבוק?;[ תמונת השבוע:

כ"כ לא אהבתי אותו!

תמיד ראיתי בו זקן סוטה, במיוחד שהוא עם השנים מזדקן והמנחות שאיתו נהיות יותר צעירות.

l u d

New member
=]

שיר השבוע: whitesnake- is this love שיר גאנז השבוע שלי: 14 years אלבום השבוע שלי: אין תכנית טלויזיה של השבוע: אין סרט השבוע: מה נשים רוצות ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: (שיחה בין שני חברים שלי) נאור: ג'ימאליה! לי.ר: ג'ים על איה! נאור: איה זה כזה שם ישראלי וג'ים זה אמריקאי כזה.. אז היא שוכבת עם נוכרי?.. לי.ר: נו הכי כיף זה עם גויים! המלצה לסופ"ש: לקרוא משפטים טיפשיים של חברים תמונת השבוע:

למעלה