שאלון סופשבוע.

כן בלי שום קשר. זה השם של

החברה של המפרטים כנראה, למרות שזה אותו מפרט בדיוק כמו שמוכרים בכלי זמר של דאנלופ.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהנה../images/Emo9.gif

שיר השבוע: הבלוז - היהודים שיר גאנז השבוע שלי: So Fine אלבום השבוע שלי: היהודים - מציאות נפרדת תכנית טלויזיה של השבוע:+סדגש| שנות ה-70
סרט השבוע: ילדות רעות (כי סרטים קיטשיים שליטה!) ספר השבוע: המאהב ציטוט השבוע: "א' ב' א' ב' א' ב'" (בצעקות במבטא רוסי כבד מחיאות כפיים ותנועות חדות) - המורה למתמטיקה סמיון במאצע מבחן המלצה לסופ"ש: לישון!! תמונת השבוע:

jenngirl

New member
כבר סופ"ש?../images/Emo82.gif

שיר השבוע:אביב גפן-עכשיו מעונן/מחוץ לתחרות/זוהרים[מצטערת,קשה לבחור:p ] שיר גאנז השבוע שלי:Civil War אלבום השבוע שלי:אביב גפן-מחוץ לתחרות[הבונוס] תכנית טלויזיה של השבוע:חברים ציטוט השבוע: "רוצים שינוי?רוצים שינוי?רוצים שינוי!? מאוחר מידיי!אנחנו דור מזויייייין"
המלצה לסופ"ש:הופעות זה אחלה! תמונת השבוע:

לילה..

שיר השבוע: Godsmack - Hollow שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:אין ספציפי, אבל המלצה-Pantera - Reinventing Hell תכנית טלויזיה של השבוע:חברים כרגיל. סרט השבוע:מבצע סבתא ספר השבוע:ארבעה בתים וגעגוע של אשכול נבו. ציטוט השבוע:"מי שלא נכשל לא מצליח" או משהו כזה :| המלצה לסופ"ש:צחקו הרבה. תמונת השבוע: רגע של שעמום... תהנו. וסופשבוע נפלא שיהיה לכם.

ציניות על הגיוס?

לא כדאי לך
כן, אני מתגייס אבל יש זמן. אני מוריד את זה כי לא מרשים לי בעבודה. :\

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif האאאאאאאאא....

אני מותשת מההופעה אתמול. שיר השבוע: Inflames - Clayman שיר גאנז השבוע שלי: פרדייס סיטי. אלבום השבוע שלי: אין משהו מיוחד. תכנית טלויזיה של השבוע: אז מסתבר שאני לא רואה טלויזיה כמו פעם. סרט השבוע: יאפ. ספר השבוע: X ציטוט השבוע: "אחלה שחלה יש לך, ילדה". המלצה לסופ"ש: תלכו להופעות מטאל
תמונת השבוע: אם כבר נזכרתי בנוסטלגיה, אז תמונה שלי ושל אהובתי לפני איזה מאתיים שנה. תהנו

למעלה