שאלון קטן

Gilliana

New member
מאמר, כתבה - איך שתבחרי

יתפרסם ביום ה' הקרוב והודעה מפורטת תבוא ביום הפרסום.

1Shir

New member
אבל זאת לא חביתה, זאת ביצת עין!!!!!

אני בהלם לגבי hollywood ad, זה פרק ממש מצחיק בעיני!!!! לגבי סקאלי מבחינתי התחום הרפואי קשור לעבודה...
מי זאת האורחת מעונה 3 שדיברת עליה? זאת הערפדית? לא קראו לה קירסטן? תשובה 14 שלך נראית לי דומה משום מה לתשובה של גילי... גילי אני צודקת או שהקישור הוא רק בראש שלי?

Gilliana

New member
ממש לא רק בראש שלך

התשובה של איילה היא חלק ספציפי מהתשובה שלי שהיא תשובה כללית.

Julia307

New member
לא קראתי את התשובה שלך לפני

שעניתי. מקריות
או פשוט כי אני לומדת דברים שקשורים לנושא אז טבעי שמעסיק אותי

Gilliana

New member
לא חשבתי שקראת ../images/Emo13.gif

ומקריות? אין כזה דבר. כמו לכל דבר אחר שקורה, יש לזה סיבה - רק שאנחנו עדיין לא יודעות אותה.
ואולי בעצם הסיבה פשוטה הרבה יותר ממה שנראה לעין: היות ואת לומדת דברים שקשורים לנושא, ואני עוסקת בדברים הקשורים לנושא, אז זה בסה"כ די סביר ששתינו נעלה דברים דומים בהקשר הזה.

pusher

New member
עונהנהנה../images/Emo138.gif../images/Emo215.gif

1. מה הפרק שהכי בא לך לראות כרגע? -minds eye (איך שכותבים) 2. איזה פרק לא בא לך לראות יותר בחיים? -avatar
3. באיזה נושא היית רוצה שיעסקו יותר בתיקים באפלה? -היחסים של מאלדר וסקאלי 4. באיזה נושא עסקו יותר מדי? הסנדקים איך שלא קוראים להם
5. מהו לדעתך תחביב של מאלדר שלא קשור לעבודה? -כדורסל 6. ושל סקאלי?-לראות סרטים רומנטיים? 6. איזה איזכור לסרט/ספר/מוזיקה/סדרה הכי אהבת שהיה בתיקים באפלה? 7. איזה איזכור שלא היה היית רוצה שיהיה? אין 8. איזו סצנה הכי ריגשה אותך בסדרה? כל הסצינות ברקויאם 9. איזו סצנה היתה בנויה הכי טוב לדעתך? אמ..לא יודעת..נראה לי ב-the truth שרייס ודוגט נלחמו נגד החייל ההוא 10. מה תכונת האופי שהכי מעצבנת אתכם אצל מאלדר? -אגואיסט 11. ואצל סקאלי? -היא קרציה
12. במה תיקים באפלה גרמה לכם להאמין שלא האמנתם לפני כן? -שיש לנו ממשלה חרא 13. איזו דמות שהתארחה לפרק אחד אהבתם הכי הרבה? PUSHER 14. הרעיון הכי מקורי שהיה בתיקים באפלה? -לא יודעת.. 15.שאלה למשקיענים - ביחרו 5 פרקים הכי אהובים עליכם מכל עונה...-אבל רק 2 כי יש לי עבודה... עונה 1 1.פיילוט 2.דה ג'רסי דויל עונה 2 1.end game 2.red museum עונה 3 עמדתי לרשום את כל העונה כבר
חח טוב אהבתי הכל חוץ מ-hell money והגרטסקי הזה עונה 4 1.home 2.לא זוכרת..איך קוראים לו,אבל הפרק הראשון של העונה עונה5 1.אמילי/קריסמס קרול 2.chinga עונה 6 1.דרימלנד 1 ו-2 2.ריינ קינג עונה 7 1.x-cops 2.requiem עונה 8 לא זוכרת שמות בכלל
עונה 9 1.אודרי פולי 2.improbable משהו..

1Shir

New member
מי אלה הסנדקים? איבדתי אותך

אהבתי את בחירות הפרקים שלך מעונות 6,7 וגם ב-9 בחרת פרקי לא-מיתולוגיה יפים

1Shir

New member
אהה.. הסינדיקט? ../images/Emo6.gif

עסקו בהם יותר מדי? איך זה משתלב עם המיסתוריות הרבה שלהם?

pusher

New member
כמעט כל פרקמיתולוגי הזכירו

את התאוריות קשר שהם עשו והראו אותם מלאא,גם המעשן כולל
יואו למה קוראים להם סינדיקט?

למעלה