שאלון קטן

שאלון ../images/Emo99.gif

1. מה הפרק שהכי בא לך לראות כרגע? אחרי חסך של כמעט חודשיים ללא פרק כל פרק יתקבל בברכה 2. איזה פרק לא בא לך לראות יותר בחיים? שאלה קשה מדי 3. באיזה נושא היית רוצה שיעסקו יותר בתיקים באפלה? החיים הפרטיים (למרות שאין) של מאלדר וסקאלי.. אה ואולי יותר אמונות טפלות המתגלות לא ככאלה טפלות 4. באיזה נושא עסקו יותר מדי? חייזרים מן הסתם, אבל זה נדרש. אז לא יודעת, אני חושבת שאת עניין משני המורות למינהם חרשו יותר מדי 5. מהו לדעתך תחביב של מאלדר שלא קשור לעבודה? לדבר איתי בטלפון. וברצינות? לשחק כדורסל 6. ושל סקאלי? בטח לראות סרט טוב 6. איזה איזכור לסרט/ספר/מוזיקה/סדרה הכי אהבת שהיה בתיקים באפלה? השיר JOY TO THE WORLD נחשב? 7. איזה איזכור שלא היה היית רוצה שיהיה? לא חושבת שיש כזה 8. איזו סצנה הכי ריגשה אותך בסדרה? הוידוי של מאלדר על ליד מיטתה של סקאלי ב ONE BREATH 9. איזו סצנה היתה בנויה הכי טוב לדעתך? סצינת המפגש הראשוני בפיילוט 10. מה תכונת האופי שהכי מעצבנת אתכם אצל מאלדר? שהוא תפוס זה נחשב? לא יודעת, כרגע באמת שכלום לא מעצבן אותי אצלו, אולי אם אני אחיה איתו זה ישתנה 11. ואצל סקאלי? שהיא יותר מדי ישרה עם הראש בקיר לפעמים 12. במה תיקים באפלה גרמה לכם להאמין שלא האמנתם לפני כן? שיש דבר כזה בחורים מושלמים.. אממ אין לי מושג בגיל 12 לא האמנתי בהרבה דברים. 13. איזו דמות שהתארחה לפרק אחד אהבתם הכי הרבה? PUSHER 14. מה הרעיון הכי מקורי שהיה בתיקים באפלה? הדמויות של מאלדר וסקאלי 15. שאלה למשקיענים - ביחרו 5 פרקים הכי אהובים עליכם מכל עונה... אני משקיענית!!! עונה 1- PILOT ,SQUEEZE, THE JERSEY DEVIL , DARKNESS FALLS ,THE ERLENMEYER FLASK עונה 2- COLONY , LITTLE GREEN MEN, ONE BREATH, END GAME, HUMBUG עונה 3- THE BLESSING WAY , WAR OF THE COPROPHAGES , PUSHER , WETWIRED, TALITHA CUMI עונה 4- HOME, PAPER HEARTS, MEMENTO MORI , SMALL POTATOES, DEMONS , GETHSEMANE עונה 5- REDUX שני החלקים, DETOUR , POST-MODERN PROMETHEUS, THE END ,THE PINE BLUFF VARIANT עונה 6- TRIANGLE, HOW THE GHOSTS STOLE CHRISTMAS, TITHONUS, SR 819, BIOGENESIS עונה 7- THE SIXTH EXTINCTION , CLOSURE, FIRST PERSON SHOOTER , EN AMI, all things עונה 8- WITHIN , DEADALIVE , VIENEN , ALONE , ESSENCE, EXISTENCE עונה 9- TRUST NO 1 , WILLIAM , THE TRUTH 1+2 , PROVIDENCE כל הכבוד לי.... (אתם מודעים לכך שזאת הייתה משימה קשה והרבה פרקים טובים ומעולים נפלו בדרך נכון?

Julia307

New member
אהבתי את בחירת הסצינה

גם אני בחרתי את פיילוט. זה כל כך סצינה מדהימה. וגם בבחירות שלך עם עונה 3
מה עם irresistible בעונה 2? לא אהבת?

1Shir

New member
את מודעת לכך שבחלק בחרת 6 פרקים?../images/Emo6.gif

אבל כן, כל הכבוד לך!
למה התכוונת בשאלה 4?.... ישרה לגבי סקאלי, הכוונה עושה דברים לפי החוקים, לא מרמה? פושר התארח ב-2 פרקים, לא אחד..

אה עכשיו הבנתי

כתבת ש"התארחה לפרק אחד"... אוף טוב, אז מי נבחר? עכשיו זה קשה.... אממ.. אה אני יודעת ההוא מהפרק HUMBUG ד"ר בלוקהד יענו BLOCKHEAD... כי הוא פשוט מגניב.

FeLL67

New member
ראיתי את ONE BREATH אתמול בערב

וואו הווידוי של מאלדר ואיך שהוא בוכה כשהוא נכנס לדירה שלו כבר הזמן זמן שמשהו לא ריגש אותי כ'כ, דוקובני שחקן אדיר.

בכלל, כל הפרק הזה

פשוט רכבת הרים רגשית שזה מטורף. אבל הוידוי הזה לדעתי הוא ה-סצינה. בתקופה ההיא, בלי לדעת, בגישושים קלים פתאום מאלדר פורץ בכזה וידוי? נותר רק לחבק אותו חזק ולרצות לאכול אותו...

1Shir

New member
פרק מדהים, חוויה רוחנית, אהבתי את..

.. המסר. אחד הפרקים האיכותיים. מהבחינה הזאת מזכיר קצת את MONDAY (עונה 6).

איך מזכיר?

לא ממש מזכיר אצלי. החוויה המצחיקה שהייתה לי עם הפרק הזה היא שיום למחרת הפרק אמא שלי אמרה לי שהיא ראתה אותו (באותה תקופה ההורים שלי ניסו לראות כמה פרקים ולהבין על מה המהומה שאני עושה). אז הבנתי שהגיע הזמן להכיר לאמא את הבחור ושאלתי אותה מה דעתה על מאלדר. היא משכה בכתפיים ואמרה, נחמד, קצת בכיין אבל בסדר. אני נותרתי עם פה פעור. איך היא העזה לומר על מאלדר "נחמד"? "בכיין"? התחלתי לנסות להסביר לה על מה הבכי אבל התייאשתי במילה הראשונה. נראה לי מסובך מדי..

1Shir

New member
../images/Emo6.gif מילא הבעיה עם בכיין, אבל נחמד?

נחמד זה טוב, לא? ומולדר יחסית באמת קצת בכיין... אני לא אומרת את זה כתכונה שלילית או שאין לו סיבות טובות לכך.. מותר ואפילו רצוי להיות בכיינים לפעמים. זה אחד הדברים היפים אצל מולדר, שהוא מוציא החוצה רגשות.

FeLL67

New member
כ'כ השתעממתי ממנו

ועד שהחזקתי את עצמי ערה עד לסוף הפרק הרגו אותה |:

pusher

New member
מה?!עאלק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo138.gif../images/Emo215.gif

אני מתה על זה!!זה בכלל לא מפחיד,זה מאוד מצחיק

אממ סיבה לא ברורה

אני חושבת שאחת הסיבות הן שמשום מה דווקא הפרק הזה הפחיד אותי כמו לא יודעת מה וגרם לי הרבה נדודי שינה אי שם בלילה כלשהו בגיל 13, אולי זאת אחת הסיבות שהפרק זכור אצלי לטובה.

למעלה