שאלון קטן

1Shir

New member
מאיר../images/Emo24.gif חס וחלילה לגרש אותך!

לגבי הפתיחה של Bad Blood, משום מה היא עברה לי היום בראש... בוא נתפשר על הטיזר הכי טוב
מה, זה מכובד!

Gilliana

New member
חוזרת אליך עם בחירת הפרקים

עונה ראשונה: פילוט Deep throat EVE EBE The Erlenmeyer Flask עונה שניה: Little Green Men Duane Barry Ascension One Breath The Anasazi עונה שלישית: The Blessing Way Paer Clip Piper Maru Apocrypha Talitha Cumi עונה רביעית: Tunguska terma Memento Mori Demons Gethsemane עונה חמישית: Redux (על שני חלקיו) Christmas Carol Emily Kill Switch The End עונה שישית: Dreamland (על שני חלקיו) Two Fathers One son Monday Biogenesis עונה שביעית: The Sixth Extinction (על שני חלקיו, כולל אמור פאטי) First Person Shooter En Ami all things Je Souhaite עונה שמינית: Per manum This Is Not Happening Vienen Three Words Existence עונה תשיעית: Nothing Important Happened Today (על שני חלקיו) Trust No 1 Providence William The truth

1Shir

New member
סוף סוף מישהו שם את Deep throat

הפרק הראשון שאי פעם הקלטתי

1Shir

New member
תשובותיי../images/Emo70.gif../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo212.gif../images/Emo185.gif

1. מה הפרק שהכי בא לך לראות כרגע? קולוני ואנד גיים. 2. איזה פרק לא בא לך לראות יותר בחיים? נראה לי שמיציתי את "3" 3. באיזה נושא היית רוצה שיעסקו יותר בתיקים באפלה? יותר בעלי חיים לא יודעת למה אני אומרת את זה 4. באיזה נושא עסקו יותר מדי? דת... 5. מהו לדעתך תחביב של מאלדר שלא קשור לעבודה?
6. ושל סקאלי? גידול כלבים.. 6. איזה איזכור לסרט/ספר/מוזיקה/סדרה הכי אהבת שהיה בתיקים באפלה? אממ ה"ספייס גירלס" בטריינגל.. וגם ריצ'רד גיר בהוליווד AD... 7. איזה איזכור שלא היה היית רוצה שיהיה? לבריטני ספירס או משהו.. המשך לספייס גירלס.. 8. איזו סצנה הכי ריגשה אותך בסדרה? הטיזר לרידוקס 2 9. איזו סצנה היתה בנויה הכי טוב לדעתך? הסוף של NEVER AGAIN 10. מה תכונת האופי שהכי מעצבנת אתכם אצל מאלדר? שאלה קשה... שלפעמים הוא לא מתעכב על להסביר את עצמו.. אבל אני נורא מזדהה איתו.. אולי זה לקח בשבילי. 11. ואצל סקאלי? שאין לה קומון סנס (היגיון בריא) בשיט!!! וגם אם יש לה היא נוטה שלא להשתמש בו בכלל במקרים מסוימים 12. במה תיקים באפלה גרמה לכם להאמין שלא האמנתם לפני כן? שהעולם הוא רק זמני 13. איזו דמות שהתארחה לפרק אחד אהבתם הכי הרבה? לוסי מ- OUBLIETTE 14. מה הרעיון הכי מקורי שהיה בתיקים באפלה? החייזרים בשילוב הקונספירציה נראה לי 15. שאלה למשקיענים - ביחרו 5 פרקים הכי אהובים עליכם מכל עונה... עונה 1 PILOT DEEP THROAT ICE DARKNESS FALLS THE ERLENMEYER FLASK עונה 2 LITTLE GREEN MEN ONE BREATH IRRESISTIBLE END GAME ANASAZI עונה 3 PAPER CLIP CLYDE BRUCKMAN'S FINAL REPOSE JOSE CHUNG'S 'FROM OUTER SPACE QUAGMIRE WETWIRED עונה 4 HOME THE FIELD WHERE I DIED PAPER HEARTS NEVER AGAIN SMALL POTATOES עונה 5 REDUX II DETOUR POST-MODERN PROMETHEUS BAD BLOOD FOLIE A DEUX THE END (ולא מעניין אותי שזה 6!!
נמאס לי!! מי האידיוט שקבע את ההגבלה המפגרת הזאת של חמישה פרקים?!) עונה 6 DREAMLAND RAIN KING ARCADIA MONDAY FIELD TRIP BIOGENESIS (אוקי גם כאן 6
תראו איזה פרקים הורדתי
) עונה 7 THE SIXTH EXTINCTION THE SIXTH EXTINCTION II: AMOR FATI HUNGRY X-COPS all things HOLLYWOOD AD עונה 8 WITHIN WITHOUT REDRUM THREE WORDS VIENEN ALONE עונה 9 DÆMONICUS IMPROBABLE RELEASE WILLIAM THE TRUTH

Julia307

New member
עוד מזון!

בקשר לתשובות, אז בעונות 1,2 אנחנו די דומות אבל בשאר העונות ממש לא. אהבת את הוליווד אידי? איך? בקשר למה שכתבת שמעצבן אצל סקאלי, כל כך נכון. אני כועסת על התסריטאים בגלל זה ביג טיים. אגב גם בעיני הסוף של never again מצויין . את יודעת שקוונטין טרנטינו היה אמור לביים אותו ובסוף לא בגלל מגבלות פרוצדורליות? איזה חבל, מעניין מה הוא היה עושה מזה. מה שבטוח היה שם סקס. העולם הוא זמני, ככה אומרת הפיזיקה
באמת

1Shir

New member
אני לא כועסת על התסריטאים אלא עליה!

לגבי הוליווד AD כבר היגבתי לך עליו : לדעתי הוא אחד הפרקים הכי מצחיקים. וכל הקטע הזה שהם עושים סרט ויורדים על עצמם, ענק.

Julia307

New member
אם היא פיזיקאית

היא חייבת להתברך בחשיבה מאוד יצירתית. זה חור בתסריט. ניחא רופאה, רופאים יכולים לחשוב בקו ישר, פיזיקאים לא.

1Shir

New member
כמו שכתבתי, בטריינגל

מאלדר אומר משהו כמו: ארה"ב/אנגליה לא הזיקו יותר מדי.. אם לא מחשיבים את הספייס גירלס.. (אני פשוט לא זוכרת אם הן מארה"ב או אנגליה ולכן אני לא בטוחה למי הוא אמר את זה, אם לגרמנים או לבריטים..) זה היה די בתחילת הפרק. לגבי בריטני: הבנת הנקרא של השאלה! איזה איזכור הייתי רוצה שיהיה, שלא היה בסדרה...

למעלה