שאלון רכיבה מעיקP=.

PinkHorse

New member
שאלון רכיבה מעיקP=.

פרטים כלליים על סוסכם:
אך קוראים לסוס\ה: איפה הסוס\ה עומד\ת: באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: בת\בן כמה הסוס\ה: את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~
מה אתם יודעים על סוסכם:
בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: האם הסוס טהור גזע:
בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה:
מה הוא גילו של הסוס\ה: מה הוא משקלו של הסוס\ה: מה הוא גובה הסוס\ה: איזה עבר היה לסוס\ה: איפה הסוס\ה נולד: מי היא האם של הסוס\ה: מי הוא האב של הסוס\ה: מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: למה הם מכרו את הסוס: האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: מה הסוס\ה אוהב לעשות: אך הסוס/ה מגיב לצעקות: האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: אך הסוס מגיב בטיולים: האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: מי המפרזל של הסוס\ה: מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד:
קצת על עצמכם:
שם: גיל: באיזה חווה רוכב\ת? יש סוס? כמה זמן רוכב\ת? כמה סוסים היו לכם? מי המדריך שלכם?
ציוד לסוס:
האם יש לכם אוכף? אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזה חברה האוכפים? מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? האם יש לכם שמיכה רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? האם יש לכם ראשית בית? אם כן באיזה צבע? כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? האם יש לכם ראשית רכיבה? ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? האם יש לכם חזיה? האם יש לכם מירטינגל? האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות?
ציוד לעצמינו:
האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? האם יש לכם דורבנות? האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? האם יש לכם מגן גוף? האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? חג שמח!!=].

PinkHorse

New member
../images/Emo13.gif.

פרטים כלליים על סוסכם:הוא לא שלי אבל לרוב רק אני מתעסקת בו אז שיהיה.. אך קוראים לסוס\ה: ג'וניור. איפה הסוס\ה עומד\ת: בחוות נועם
. באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: אינגליש (קפיצות). בת\בן כמה הסוס\ה: 12. את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: 3 פעמים בשבוע קבוע ואם אני מגיעה בעוד ימים אז יותר. מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: הממממ.. הוא יפה לא?
. סתם נו הוא סוג של סוס מאתגר שלומדים ממנו הרבה
. את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: לא. ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: חום. אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: לבן. אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: 3 רגליים, 2 אחוריות והמממ קידמית ימנית. האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: כתם לבן נמרח כזהP= עד האף והוא מסתיים באף ורוד כזה=]. באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: חום. באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: זנב ארוך ורעמה כרגע בסדר, ממוצעת
. האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: כן. אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: וואו יש לו מלא קטנות שהוא הגיע איתן, אני לא אתחיל לפרט עכשיו.. מאצלינו יש לו אחת על הצוואר ליד הרעמה כי הוא כנראה רב עם השכן לידP=. איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: חום. האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: ממוצע. האם הסוס טהור גזע: לא. בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: 12. מה הוא משקלו של הסוס\ה: לא יודעת. מה הוא גובה הסוס\ה: גם לא יודעת. איזה עבר היה לסוס\ה: הוא נולד בארץ, נראה לי שבחוות הפארק.. והיה שם כל חיו, יש לו 2 סייחים (סול וקליאו) ושי כמיסה קנה אותו ועכשיו הוא שלו ועומד אצלינו. איפה הסוס\ה נולד: ישראל. מי היא האם של הסוס\ה: בובה (דורה). מי הוא האב של הסוס\ה: סילואט. מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: הממ אפשר להתחרות איתו 120, אני מניחה שעם רוכב טוב הוא גם יכול לעשות אתה 130.. לפחות בבית הוא עושה. מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: יהודה? למה הם מכרו את הסוס: לא יודעת. האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: אני בטוחה שהוא זכה עם יפתח וצחי.. איתי מקום שישי ביגור, מקום שלישי בפנימית ב90 ומקום ראשון במטר בפנימית. מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: ג'וניור דורהסל. מה הסוס\ה אוהב לעשות: להריח ולהלהב מסוסותP=. אך הסוס/ה מגיב לצעקות: הוא כבר רגיל... אחרי הכל האורווה שלנו תמיד חיהP=. האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: כן. האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: כן. אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: אינגליש, קפיצות, מטר בתקווה שבתחרות הבאה 110
. מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: הכל, חוץ מזה שהוא לא אהב את החטיפים שרעות הביאה מאנגליה חח הוא אוהב חטיפים מהולנד, ארה"ב.. גזרים תפוחים וזה הוא אוהב.. אך הסוס מגיב בטיולים: הוא רוקד, וקופץ על 2... כן, ניסיתי..היה מרתק. האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: כן.. הוא סוס צומי. אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: מי המפרזל של הסוס\ה: ג'רום. מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: לא יודעת. מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: בטח כמו עכשיו פחות או יותר. קצת על עצמכם: שם: אנה. גיל: 17. באיזה חווה רוכב\ת? חוות נועם
. יש סוס? לא. כמה זמן רוכב\ת? 5 שנים. כמה סוסים היו לכם? לא היו. מי המדריך שלכם? ג'רום
. ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? כן. אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש לא יודעת. כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? לא החלפתי ובכלל לא השתמשתי בו. מאיזה חברה האוכפים? מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? עם. האם יש לכם שמיכה רכיבה? כן. אם כן כמה ובאיזה צבע? 5, ורודה, ורודה פסים, כחולה כהה של החברה של Humbaur, כחולה של Pessoa וצהובה של Harry's Horse=]. ויש גם את השמיכה הלבנה עם הלוגו של החווה אבל היא לא שלי. האם יש לכם ראשית בית? כן. אם כן באיזה צבע? יש לי 3, ורודה של Harrys Horse, עוד ורודה עם פסים סגולים של BR ועוד אחת ורודה בייבי כזה עם פלאפי משוודיהP=. כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? לא החלפתי. מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? מהBR. האם יש לכם ראשית רכיבה? כן. ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש, פרסטיז'. קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? בלי. כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? היחידה שלי. מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? אני מאוד מרוצה ממנהP=. האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? יש לי חומר הברקה לזנב, שמן פרסות ואם צריך עוד משהו לוקחים מהחווה.. האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? כן, סבון נוזלי טוב ממש מחנה=] ושמן שזכיתי בו בתחרות בקופסא חומה. האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? לפעמים ליק-איטים עם אלקטרוליטים. האם יש לכם חזיה? לא. האם יש לכם מירטינגל? לא. האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? כן. ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? כן, 2 קצרים אחד סינטטי שחור של Harrys Horse ואחד שחור מעור של אריאט=]. האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? לא. האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כן, שחורות של אריאט. האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? כן, שוט דרסז' ורוד, שוט קפיצות שחור עם יהלומים^^ ועוד אחד חום (אם אהוד עוד לא איבד אותו..). האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? לא. האם יש לכם דורבנות? כן. האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן, 2 אחת מגעילה שחורה (הקסדה הראשונה שלי) ויש לי את הGPA היפייפיה שלי
. האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? כן, אחד בז' של HORKA(
), אפור, לבן, כחול של Cavallo ומשובץ של CRW (מחו"ל). האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? כן, BR אפור פסים. האם יש לכם מגן גוף? לא. האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? לא אני גונבת לאהודP=.

kenz

New member
גם לאנה וגם לענבר...

שני הסוסים המהממים שלכם אינם חומים. הם ערמונים (ג'ינג'י) (CHESTNUT). שהרעמה והזנב הם באותו צבע של הגוף. אם הייתן מביאות אותי למרעה ושולחות אותי למצוא את הסוס שלכם כ-"חום" - בחיים לא הייתי מוצאת... חום הוא או חום כהה (עם קצת הבהרות - כמו קים של שירלי) או ביי - חום אדמדם עם רגליים ורעמה וזנב שחורים. הימני זה ביי, השמאלית היא צ'סטנט=>

PinkHorse

New member
תודה אני יודעתP=.

אבל זה הרבה יותר קל לומר חום מאשר צ'סטנט.. זה כמו שאני אומרת "תביאו את הפוני הצהוב לפה" ואני מתכוונת לפלמינוP=. תודה בכל מקרה
.

2eye

New member
התמונה מיום נעצמות? ../images/Emo6.gif

ולמה הבינדוז' כזה נמוך? X: *מאחורה*

PinkHorse

New member
מה ז"א?!?! זה לאוורור!!

סתם נו..לא בינדג'ו אותו כ"כ טוב אז זה ירד.. (לא אני בנדג'תי..). מה שכן עכשיו אני לומדת לבנדג' אז זה יוצא אפילו גרוע יותר מבתמונה.. ככה שתצפו לשיטות בידוג' חדשות... חח ב"שיעור" בינדוג' שלי החלטתי לשגע את ג'רום אז לקחתי איזה 3 בנדג'ים ובינדג'תי את כל הגוף של ג'וניור.. ובטעות הוא משך את זה עם הפה ודרך על זה ומעד.. חחחחחח

../images/Emo165.gif

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: אוהיו
איפה הסוס\ה עומד\ת: בחוות צח
באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: אינגליש קפיצות והוא יודע גם דרסז'. בת\בן כמה הסוס\ה: 11. את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: כל יום. מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: הככלל הכללל את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: כה! ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: חום כזה... אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: לבן אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: 3. 2 אחוריות 1 קדמית ימנית האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: כה... פס. באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: חום עם גוונים=P באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: מממ הזנב ארוך והרעמה די ארוכה. האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: כה אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: על הצוואר בצד השני של הרעמה... נשיכה.... איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: שחור האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: מממ בינוני נראלי=P האם הסוס טהור גזע: יאפ בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: 11 מה הוא משקלו של הסוס\ה: שמן מה הוא גובה הסוס\ה: 170 ככה איזה עבר היה לסוס\ה: ממ הוא הגיע לפני 5 שנים לארץ מהולנד היה אצל איזה אחד שהתחרה עליו... ואז הוא התגייס ומישו אחר קנה אותו ולא התחרה... יש לו הרבה נקודות ב-1.20 הרוכב שלו נפל ועכשיו הוא לא רוכב... איפה הסוס\ה נולד: הולנד מי היא האם של הסוס\ה:---- (עדיין לא הביאו את התעודות=\) מי הוא האב של הסוס\ה:---- מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: הוא עושה מסלולים של 1.30 והוא יכול לעשות גם רמות גבוהות בדרסז'. מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: ממ בהולנד מישו אבל בארץ איזה אחד ששחכתי את השם שלו... איתי נראלי... למה הם מכרו את הסוס: כי הרוכב נפל והוא לא רוכב יותר. האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: כה, בתחרויות. מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: אני כמעט בטוחה שאוהיו מה הסוס\ה אוהב לעשות: לאכול אך הסוס/ה מגיב לצעקות: הוא לא ממש מפחד... האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: לא. האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: לא. אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה:---- מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: הכל! אך הסוס מגיב בטיולים: עדיין לא יצאנו. האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: כהכהכהכה!! אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: ----------- מי המפרזל של הסוס\ה: עכשיו מיכאל. מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: לא יודעת. מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: בטח משו כמו עכשיו. קצת על עצמכם: שם: ענבר גיל: עוד ארבעה חודשים 13. באיזה חווה רוכב\ת? צח
יש סוס? כה. כמה זמן רוכב\ת? ארבע שנים. כמה סוסים היו לכם? מממ היה לי חצי פנסיון על וונדי, ואז על וניצה ועכשיו יש לי את אוהיו=] מי המדריך שלכם? עודד. ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? עדיין לא=[ אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? נכתוב על מה שהיה לא שלי. 2. אחד חצי שנה ואחד שנה... מאיזה חברה האוכפים? BR לוזוכרת מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? BR האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? ממ ארכובות נראלי ביחד וחגורת בטן לא נראלי ביחד. האם יש לכם שמיכה רכיבה? כה! אם כן כמה ובאיזה צבע? 3. 1 שחורה 1 כחולה 1 חום כזה עם חום בהיר. האם יש לכם ראשית בית? כה אם כן באיזה צבע? בז' כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? ממ היה את של שחר התכלת עם הצהוב(חצי שנה), ואת של נעמה הכחולה(שנה). מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? שתיהן. האם יש לכם ראשית רכיבה? כה ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש, LEMETEX קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? עם המושכות בלי המתג. כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? של וונדי חצי שנה ושל וניצה שנה. מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? ממ של וניצה. האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? לא. האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? היה שמן, לראשיה. האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? לא. האם יש לכם חזיה? לא. האם יש לכם מירטינגל? לא. האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? כה ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? כה, קצר. האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כה, של דפנה, לא משתמשת. האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כה, cavallo. האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? שניהם. האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? לחווה יש. האם יש לכם דורבנות? כה. האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כה, GPA האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? כה שישה. אחד שחור אחד אפור אחד כחול כהה אחד לבן ושניים שחורים שלא משתמשת. האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? כה, של HARRY'S HORSE האם יש לכם מגן גוף? לא. האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?לא. חג שמח!!=]. גמלך!

badboy1995

New member
../images/Emo13.gif

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: טיגר איפה הסוס\ה עומד\ת: חוות גליל ים
באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: ווסטרן
בת\בן כמה הסוס\ה: 3-4 את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: התחלתי את הפנסיון רק לפני שלושה ימים מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: את האופי את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: הבעלים חוץ ממני (אני עושה עליו חצי פנסיון...) מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: שחור באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: לא יודע לא מדדתי
האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: אחד... חיצוני אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: בגלל סוס שנשך אותו איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: חום האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: נמוך האם הסוס טהור גזע: יאפ! (כן) קווטר! קצת על עצמכם: שם: אליאור ציון גיל: 12 באיזה חווה רוכב\ת?
!גליל ים!
יש סוס? חצי פנסיון כמה זמן רוכב\ת? 7 חודשים כמה סוסים היו לכם? 0 מי המדריך שלכם? בעיקרון אני עדיין רמת בית ספר אז לילך ושירלי ציוד לסוס: האם יש לכם שמיכה רכיבה? כן אם כן כמה ובאיזה צבע? 1 בגוון כחול האם יש לכם ראשית בית? לא אם כן באיזה צבע? כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? האם יש לכם ראשית רכיבה? לא.. ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? שאני יתרה אז יהיה לי! אם כן ארוך או קצר? האם יש לכם מגפיי רכיבה?כן אם כן של איזה חברה? JAMA אבל יהיה לי עוד חודש בערך DUBLE HH האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? האם יש לכם דורבנות? כן האם יש לך קסדה?כן אם כן של איזו חברה? האם יש לך מכנס רכיבה?כן בטח ג'ינס! חח אם כן כמה ובאיזה צבע? האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? האם יש לכם מגן גוף? האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?

badboy1995

New member
את...

את לא יודתע מה עשיתי בשביל זה!!! היינו 3 אחים ועכשיו נשארנו 2 שרוכבים וחצי פנסיון עולה בערך כמו עוד שיעור בשבוע (ככה זה לפחות אצלי)... בכל מקרה בהצלחה.. מקווה שגם לך יהיה..

תודה ../images/Emo13.gif

גם כשאני רכבתי כמה חודשים כמעט היה לי חצי פנסיון
אבל בסוף הכל נדפק ועכשיו אבא שלי כבר לא רוצה

עונההההה

פרטים כלליים על סוסכם:
אך קוראים לסוס\ה: פופקורן/סמארט פנומנון איפה הסוס\ה עומד\ת: חוות אלונים באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: ווסטרן בת\בן כמה הסוס\ה: 5 את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: כן מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: לא יודעת...התחברתי אליה מהרכיבה הראשונה את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: כן...אבל לא כמוני ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~
מה אתם יודעים על סוסכם:
בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה- מה הוא צבע הסוס\ה: פיינט סורל עוברו אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: כל הרגליים לבנות אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: בכולן האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה:כמעט כל הראש שלה לבן. יש לה מעל קו האוזניים פס שמפסיק את הלבן והשקעים מעל העיניים חומים. אני חושבת שלחי ימים חצי חומה ושמאל לבנה מלאה. באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: חום ג'ינג'י באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה:הסנב יחסית ארוך אך לא עבה במיוחד והרעמה יותר ויותר ארוכה ככל שהיא מתקרבת לכתף. האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: יש לה ברגל ימין קידמית צלקת ובכתף שמאל (היא הגיעה איתן) אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם:אין לי מושג איך....תיאור למעלה. איזה צבע עיניים יש לסוס\ה:תכלת (שתייהן), ומסביב לעין ימין כאילו עיפרון שחור. האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך:לא מאוד נמוך ולא מאוד גבוה, אבל יש. האם הסוס טהור גזע: כן
בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה:
מה הוא גילו של הסוס\ה:5 מה הוא משקלו של הסוס\ה: אין לי מושג מה הוא גובה הסוס\ה: כנ"ל איזה עבר היה לסוס\ה:חיים טובים במרעה באלונים. מעבר לשנה וחצי בשרונה (אילוף והתחלת אימון של שי קנטי) מעבר לחוות אלונים (מאז שהיא שלי), ואימון של אשיר קול. איפה הסוס\ה נולד: בחוות אלונים מי היא האם של הסוס\ה: קומון פנומנון מי הוא האב של הסוס\ה: סמארט פליי מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: מה הכוונה? מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: אילאיל קנטי למה הם מכרו את הסוס: כי הם לא תכננו מראש להשאיר אותה האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים:אמ...היא הייתה איתי מקום רביעי בארץ בריינינג (כרגע אנחנו רק בתחילת העונה השנייה שלה) מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: כמו היום-פופקורן מה הסוס\ה אוהב לעשות: לאכול אך הסוס/ה מגיב לצעקות:צעקות לא מפריעות לה בכלל האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: כן (אבל היא הגיעה בבטן מארה"ב) האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: כן אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: ווסטרן-ריינינג (ואולי יהיה גם קאוהורס) מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: גזר, תערובת באקיה, חציר.. אך הסוס מגיב בטיולים: היא אחלה סוסת טיולים האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: לא מאוד...בייחוד לא אם היא בתא ומפריעים לה בזמן בליסה אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה:לא מי המפרזל של הסוס\ה:עופר משהו...אחד החמודים מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: אין לי מושג מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: כמו היום....פיינטית סורל עוברו
קצת על עצמכם:
שם:עמית גיל:15 באיזה חווה רוכב\ת? חוות אלונים יש סוס? כן...סוסה (זאת שתיארתי קודם) כמה זמן רוכב\ת? 4 שנים כמה סוסים היו לכם? 1 מי המדריך שלכם? אשיר קול
ציוד לסוס:
האם יש לכם אוכף? כן אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? ווסטרן-בילי קוק כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? לא החלפתי...זה הראשון מאיזה חברה האוכפים? --- מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? --- האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? את זה שקניתי היה עם ארכוובת האם יש לכם שמיכה רכיבה? בטח אם כן כמה ובאיזה צבע? יש לי פד לעבודה (של פרו) ושתי שמיכות תצוגה...אחת של פרופשונל סג' עם חום ואחת חדשה (שעדיין אל הגיעה מארה"ב) כחולה חלקה האם יש לכם ראשית בית? 3 אם כן באיזה צבע? אחת ירוק הכל, אחת אדום הכל ואחת אדום וסגול כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?3...כל חצי שנה (אבל זה כי אני משוגעת בעננין הזה שהראשיה תהיה בצבע של המגנים..חח מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? כולן של המילטון (והן מעולות) האם יש לכם ראשית רכיבה? לא ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אני רוכבת עם ראשיית רכיבה של המדריך שלי, והיא ווסטרן. קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? --- כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? --- מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? --- האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? ספריי סיליקון לגוף, ג'ל סיליקון לשיער ולרעמה, שמפו מיוחד ומרכך מיוחד כולם של קאובוי מג'יק האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? אין לי אישי שלי האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? לא האם יש לכם חזיה? לא האם יש לכם מרטינגל? לא האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? כן
ציוד לעצמינו:
האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? לא האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כן של HH האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? נעלי ומגפי רכיבה? יש מגפיים מי צריך נעליים. יש נעלי עבודה של רדבק האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? --- האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? לא....אני לא צריכה משלי יש בחווה כמה האם יש לכם דורבנות? כן האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן...ואני לא יודעת איזו חברה האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? אמ...יש שלושה טובים של רנגלר וכולם כחולים האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? יש לי איזה 5...לא זוכרת חברות-אבל כחולה, שחורה, לבנה, תכלת... האם יש לכם מגן גוף? מה זה? האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? אצלנו לא צריך...

על ג'ינג'י../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה:ג'ינג'י
איפה הסוס\ה עומד\ת:חוות צח
באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת:קפיצות ודרס'אז
בת\בן כמה הסוס\ה:9-10 את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה:3 פאמים בשבוע מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה:הכלל אופי
ועבודה את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:כןן!!!...המווון חחחח ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה:חום אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם:לבן אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו:2 אחוריות האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה:כן ,קו באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה:בצבע של הגוף באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה:הרעמה מגולחת והזנב אולי אחרי הבירכיים האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות:אמממ... רק פצע קטן על הכתף מהתא שלא אבל זה לא צלקת אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם:- איזה צבע עיניים יש לסוס\ה:חום האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך:יחסית גבוה האם הסוס טהור גזע:לא בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה:9-10 מה הוא משקלו של הסוס\ה:לא יודעת מה הוא גובה הסוס\ה:1.65+- איזה עבר היה לסוס\ה:אמממ.. כירכרות בדגניה שם הוא נולד וסתם אצל סוחר בתלמי יחיאל והתחרו איתו אולי 1-3 תחרויות איפה הסוס\ה נולד:דגניה מי היא האם של הסוס\ה:קלאו חחח... מי הוא האב של הסוס\ה:פרנננדווו
הוא גרמניייי מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה:אמממ מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה:אלה שהוא נולד אצלם חחח ו... סתם סוחר למה הם מכרו את הסוס:מדגניה אני לא יודעת אבל מהסוחר כי הוא סוחר חח האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים:בטטחח המוןןן.. חחחח.... מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו:ג'ינג'י חח מה הסוס\ה אוהב לעשות:לאכול דברים
אך הסוס/ה מגיב לצעקות:לא ממש מזיז לו האם הסוס\ה הוא יליד הארץ:כהה האם הסוס\ה מתחרה עכשיו:כההה אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה:דרס'אז -א' וקפיצות -115 מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו:הככככללל!!!!!!!!!! אך הסוס מגיב בטיולים:שקט יחסית האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים:כןןן תמיייד אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה:לא מי המפרזל של הסוס\ה:אממממיכאל משהוא... מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד:לא יודעת מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד:חום קצת על עצמכם: שם:שחר גיל:12 באיזה חווה רוכב\ת?צח
יש סוס?2 כמה זמן רוכב\ת?3 שנים וחצי כמה סוסים היו לכם?1 מי המדריך שלכם?מלי ונציה ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף?כהה 2 אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?קפיצותת אחד לא זוכרת איזה ואחד פרסטיז' כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?לא הכלפנו מאיזה חברה האוכפים?--- מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים?--- האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי?אממ בלי האם יש לכם שמיכה רכיבה?אמ.. לאימונים-4 ולתחרויות-4 אם כן כמה ובאיזה צבע?2 אדומות כחול,ירוק,ורוד לבן,לבן,חום האם יש לכם ראשית בית?4 אם כן באיזה צבע?כחול בז',ירוק,שחור,כחול כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?חח הרבהה מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים?האחרונה האם יש לכם ראשית רכיבה?2 ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?אינגליש קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי?אחת עם מתג ואחת בלי ולשתייהן היו מושכות כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?אף אחת מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה?לא משתמשם בשל החווה חח האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה?כן איזשהוא תוסף לא זוכרת איזה האם יש לכם חזיה?כן האם יש לכם מירטינגל?כן האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות?כן ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר?קצר וכן האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? לא רק של גומי האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה?כן של כאוולו האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות?גם וגם האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'?לא האם יש לכם דורבנות? לא האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן של הריסהורס אבל אני מחליפה אותה האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?7 2שחורים 2כחולים 2 לבנים וירוק האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע?לבן של כאוולו האם יש לכם מגן גוף?לא האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?כן שחחור של הריסהורס חג שמח!!=].

serdonix p

New member
להלהלה

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: סברינה איפה הסוס\ה עומד\ת: אודים באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: אינגליש- קפיצות בת\בן כמה הסוס\ה: ב30 לחודש 8 את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: כן מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: שהיא היא
את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: כן ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: חום אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: כן שתי רגליים קדמיות שחורות ואחוריות לבנות אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: למעלה האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: כן פס ארוך באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: שחור באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: רעמה כרגע די קצר וזנב רגיל כזה האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: כן רגל שמאל אחורית צלקת אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: פצע ישן איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: שחור האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: ממ לא ולא האם הסוס טהור גזע: kwpn בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: ב30 לחודש 8 מה הוא משקלו של הסוס\ה: חצי טון ככה? מה הוא גובה הסוס\ה: גבנון 1.70? איזה עבר היה לסוס\ה: התחרתה 1.20 איפה הסוס\ה נולד: הולנד מי היא האם של הסוס\ה: לא זוכרת מי הוא האב של הסוס\ה: מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: אין לי שמץ מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: אין לי מושג למה הם מכרו את הסוס: - האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: ניצחנו את הFEI
חח מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: סברינה מה הסוס\ה אוהב לעשות: להציק. חח סוסה צומי אך הסוס/ה מגיב לצעקות: נבהלת האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: לא האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: כן אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: קפיצות 1.10-1.20 מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: כל מה שבא ברוך הבא אך הסוס מגיב בטיולים: חמודה האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: תלוי אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: אין לי שמץ מי המפרזל של הסוס\ה: שי מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: ? מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: ? קצת על עצמכם: שם: דנה גיל: 16.5 באיזה חווה רוכב\ת? אודים יש סוס? כן כמה זמן רוכב\ת? 10 שנים כמה סוסים היו לכם? 2 מי המדריך שלכם? רועי ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? כן אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש- סטיובן כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? 2 מאיזה חברה האוכפים? סטיובן מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? מהנוכחי האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? כן האם יש לכם שמיכה רכיבה? כן אם כן כמה ובאיזה צבע? מלאא האם יש לכם ראשית בית? כן אם כן באיזה צבע? כחול כהה כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מלאאא מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? אנקי ז"ל
חח האם יש לכם ראשית רכיבה? כן ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? נו האדום הזה.. חח קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? עם המושכות כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? לא זוכרת מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? הנוכחית האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? כולמיני לזנב ונגד זבובים ולהברשה וכאלה האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? כן של סטיובן האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? מולטיויטמין ושמן האם יש לכם חזיה? לא האם יש לכם מירטינגל? כן האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? כן ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? קצר האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כן. האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כן. חיקוי של הרייט האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? גם וגם האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? לא האם יש לכם דורבנות? כן האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? GPA האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? שחור, אפור, חום משבצות, 3 לבנים כחול כחול בהיר, אפור בהיר, משבצות תכלת האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? CAVALLO כחול וBR לבן האם יש לכם מגן גוף? לא האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? האריס' הורס שחור.

למעלה