להלהלהלהלהלה
פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: לוליטה איפה הסוס\ה עומד\ת: משמרת באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: סגנון עמית
בת\בן כמה הסוס\ה: חמש-חמש וחצי את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: לא מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: הכל את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: כן ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ ראו בזאת מצורפת מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: ביי אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: לבנות אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: לבנות, שלוש רגליים - רגל קדמית ימנית ושתי רגליים אחוריות. האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: כן, משהו סוראליסטי.
באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: שחור באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: רגיל?
האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: כן אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: על הרגל האחורית העליונה, בחיבור שבין החלק הפנימי לחיצוני. עד כמה שזכור לי, אמרו לי שהיא התגרדה על משהו עוד לפני זמני. איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: חום האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: נמוך האם הסוס טהור גזע: לא בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: חמש-חמש וחצי מה הוא משקלו של הסוס\ה: וואו, האמת שאין לי מושג מה הוא גובה הסוס\ה: גם איזה עבר היה לסוס\ה: איפה הסוס\ה נולד: בית אורן מי היא האם של הסוס\ה: ברח לי השם שלה, אבל אני יודעת את הפרטים, אוף. מי הוא האב של הסוס\ה: אלון מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: הא? מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: ניצן פלג. למה הם מכרו את הסוס: כי ביקשתי לקנות אותה. האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: לא מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: לוליטה מה הסוס\ה אוהב לעשות: לבעוט בתאים, לחפור בשלוליות ולשחק עם מים (ולאכול, לאכול!) אך הסוס/ה מגיב לצעקות: מסתכלת לכיוון וחוזרת לבלוס. האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: כן האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: לא אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: --- מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: הכל אך הסוס מגיב בטיולים: אוהבת האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: כן אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: כן מי המפרזל של הסוס\ה: אין לי מושג מי עכשיו
מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: גם מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: אין לי מושג
פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: לוליטה איפה הסוס\ה עומד\ת: משמרת באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: סגנון עמית