שאלון רכיבה מעיקP=.

ido132435

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ווגאס בן 15..הוא לא בן 6 הם כל הזמן צוחקים שהוא זקן יענו חחח

horses my life

New member
עונההה:)

פרטים כלליים על סוסכם: טוב היא לא שלי אבל אני חולה עליה והיא כמו שלי אך קוראים לסוס\ה:מונטנה איפה הסוס\ה עומד\ת:אורוות יטבתה באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת:ווסטרן. בת\בן כמה הסוס\ה:6 צעירה. את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה:כן אני כל שעור מתחננת לרכב עליה ובסוף אני רוכבת עליה...חחח כיף לי אה?!:) מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה:הכל...במיוחד תעדינות שלה:) את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:כן אבל לא כמוני אף אחד לא יהב אותה כמוני3> ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה:פיינט כזה חום וקצת שחרחר אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם:כולם לבנות אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו:כולם האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה:כן יש לה כזה יהלום עם פס כזה יורד ואז יש רווח ואז יש עוד אחד כזה על האף והוא בצבע ורדרד ולבן משו פצצה תאמינו לי@$#% באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה:הרבעמה לבנה ובפנים זה רעמה שחורה,הזנב לבן ובקצה שחור.כן גם משו יפה^^ באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה:שנהם ארוכים[: האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות:לא חס וחלילה..טפו..טפו..טפו.. אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם:אין כבר אמרתי לא?!?!?! איזה צבע עיניים יש לסוס\ה:שחורות יפות כאלה^^ האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך:נמוך. האם הסוס טהור גזע:לויודעת יכול להיות מאיפה לי תשאלו תמדריכה שלי והיא תענה לכם בשמחה:) בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה:6 מה הוא משקלו של הסוס\ה: שמנמנה>< מה הוא גובה הסוס\ה:גבוהה^^ איזה עבר היה לסוס\ה:עבר מצוייןP: איפה הסוס\ה נולד:באורווה איפה שנולדתי מי היא האם של הסוס\ה:שיטט בלאטט ברח לי השם
מי הוא האב של הסוס\ה:כנ"ל מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה:הכל איפלו קצת קפיצות..כן כן אל תאמינו תבואו ותנסו:) מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה:היא נולדה איפה שהיא עכשיו.. למה הם מכרו את הסוס:כי לא היה להם כסף...לא סתעם סתעם היא נולדה באורווה... האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים:אוליי מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו:מוטנה כמו עכשיו מה הסוס\ה אוהב לעשות:לאכול,לבעוט באוויר,שמנשיקים אותה,לעשות כזה עם השיניים בעץ,להתפרעה במנז'(לא היא כבר לא),לנשוך אוכפים...היא אפילו פעם אחת אכלה מהקרן של סוסה אחרת וזה היה מצחיק חחחD: אך הסוס/ה מגיב לצעקות:לא מגיבה...כל הסוסים אצלנו רגילים מהצעקות של ילדים קטנים ומעצבנים. האם הסוס\ה הוא יליד הארץ:אהאה.. האם הסוס\ה מתחרה עכשיו:לא אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה:ווסטרן למרות שהיא לא מתחרה מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו:גדרות מעץ,תמרים,תפוחים,ירקות,קרניים של אוכפים ובכלל כל משנמצא בדרכה. אך הסוס מגיב בטיולים:היום ניסיתי פעם ראשונה ותאמת?היא היתה פשוט מדהימה חשבתי שהיא תעשה בעיות אבל לא.ההליכה שלה ממש נוחה>< האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים:לא כ"כ היא לא כזאת נחמדה אבל אני נחמדה עליה אז היא אליי כי רוב הילדים פשוט רוכבים עליה ולא נותנים לה צ'ופרים לא כלום ואני כן...וככה ההיא אוהבת אותי3> אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה:לא. מי המפרזל של הסוס\ה:איזה מישו שאני לא מכירה. מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד:לויודעת... מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד:אותו הדבר אני חושבת. קצת על עצמכם: שם:יאנה גיל:14 באיזה חווה רוכב\ת?אורוות יטבתה יש סוס?כן את מונטנה:)טוב היא לא שלי.. כמה זמן רוכב\ת?5 שנים ככה כמה סוסים היו לכם?לא היו לי מי המדריך שלכם?לינה,ולירון. ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף?כן אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?ווסטרן וגם אינגליש. כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?לא יודעת זאת המדריכה צריכה להחליף לא אני מאיזה חברה האוכפים?לויודעת מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים?כולם מזה אכפת לי האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי?לא אני קניתי האם יש לכם שמיכה רכיבה?כן לאורווה יש לי לא. אם כן כמה ובאיזה צבע?אני מעדיפה תמשבצות.. האם יש לכם ראשית בית?את זה כן יש לי אם כן באיזה צבע?שחור. כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?זאת הראשונה שלי מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים?משלי האם יש לכם ראשית רכיבה?לא ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?ווסטרן קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי?לא קניתי כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?מלא מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים?זו שעכשיו היא ממש יפה...עם כזה כוכב בזה משו פצצתי&#$%^ האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה?אהאה חברה שלי הביאה מצרפת משו מזה מגניב ואפשר לעשות מסז'ים לסוסים וכל מני חמודים האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה?כן גמאת זה יש לי מצרפת. האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה?כן באורווה מביאים ירקות פרות..וכל החרטה ברטה האם יש לכם חזיה?לי לא לאורווה כן האם יש לכם מירטינגל?כנ"ל האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות?כן את זה יש לי פרטי כי שלי יותר טוב למה?כי שלי מצרפת@@%&#$% ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר?לא אני לא צריכה האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה?כן הם מהרוכב האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה?כן אולסטאר...טוב אני רוכבת איתם מדי פעם.. האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות?לא אני ווסטרנית האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'?לי אין למה אני צריכה עם יש באורווה...?!?!?! האם יש לכם דורבנות? כן..אבל אני לא צריכה להשתמש עם מונטנה היא עם כל נגיה קטנה זזה..אז למה חבל לא?!?!?! האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן מצרפת מזה יפה.. האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?ג'ינס משלי ועוד מכנסי ספורט..ובכל מני צבעים. האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע?לא אני לא מתחרה:/ האם יש לכם מגן גוף?לא למה יש כזה דבר?!?!?!בחיים לא שמעתי האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?אמרתי שאני לא מתחרה...אבל יש לי סווצ'רתים ישנים לאורווה כן זה ממש יפה:) נממ נכון שהיא מדהימה?! כן גמאני חושבת ככה ויש עוד כמה ילדים וגם המדריכה ועוד אנשים טוב יאללה ליילה טוב אוהבתת3>

עונה...

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה:קאט קולור איפה הסוס\ה עומד\ת:חוות יגור הכפר הירוק באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת:אינגליש בת\בן כמה הסוס\ה:12 את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה:כן מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה:הוא יפיוף וחמוד את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:כולם בערך?! ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה:חום אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם:לבנות בשתי האחוריים אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה:פס לבן וצר ובאף כתם ורוד באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה:שחור באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה:ממוצא?! האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות:לא אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם:--- איזה צבע עיניים יש לסוס\ה:חום?! האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך:גבוה האם הסוס טהור גזע:כן בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה:12 מה הוא משקלו של הסוס\ה:אין לי מושג מה הוא גובה הסוס\ה:175 איזה עבר היה לסוס\ה:התחרה בחו"ל עונה של 150 וגם תחרות או שתיים 160 אבל אני לא בטוח איפה הסוס\ה נולד:בלגיה מי היא האם של הסוס\ה:לא יודע מי הוא האב של הסוס\ה:ג'וקינל די בורניבל. מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה:מסלול 150 אני חושב.. מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה:בארץ ליאור משה למה הם מכרו את הסוס:כי הוא לא הסתדר איתו האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים:לא יודע בחו"ל בארץ אין לי כוח לפרט מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו:אותו שם מה הסוס\ה אוהב לעשות:הרבה דברים אך הסוס/ה מגיב לצעקות:צועק חזרה האם הסוס\ה הוא יליד הארץ:לא האם הסוס\ה מתחרה עכשיו:כן אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה:אינגליש 110+120 מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו:הכל אך הסוס מגיב בטיולים:שקט אבל אף פעם לא ראשון האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים:רק לי ולאבא שלי אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: מי המפרזל של הסוס\ה:דודו המלך מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד:שאלה טובה... מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד:" "... קצת על עצמכם: שם:בועז גיל:16 באיזה חווה רוכב\ת?חווה יגור הכפר הירוק יש סוס?קאט קולור כמה זמן רוכב\ת?8 שנים כמה סוסים היו לכם?2 מי המדריך שלכם?עומר דוידי ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף?כן אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?אינגליש קפיצות של סטיובן כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?2 מאיזה חברה האוכפים?סטיובן שנייהם מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים?החדש כמובן האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי?רק ארכובות האם יש לכם שמיכה רכיבה?כן אם כן כמה ובאיזה צבע?5 בערך בירוק אדום וכחול האם יש לכם ראשית בית?כן אם כן באיזה צבע?אדום כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?3 מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים?החדשה האם יש לכם ראשית רכיבה?כן ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?אינגליש. סטיובן ומשו מהולנד קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי?עם המתג כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?3 מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים?סטיובן האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה?אין לי כוח לפרט האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה?שמן וסבון לציוד האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה?סלבנה האם יש לכם חזיה?כן האם יש לכם מירטינגל?כן האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות?כן ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר?קצר האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה?- האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה?נעלי צוריאנו האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות?גם וגם האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'?לא האם יש לכם דורבנות? כן האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? משו מחנה האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?3 שחור שחור ולבן האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע?תכלת BR האם יש לכם מגן גוף?לא האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?שחור כמו כולם? חוץ משלי דגני

השאלוןןןןן (אם זה מעניין מישהווו!!)

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: פלמה איפה הסוס\ה עומד\ת: בחוות אשכול בבן שמן באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: אינגליש אינגליש ועוד פעם אינגליש! בת\בן כמה הסוס\ה: 14!!! את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: המוןןן מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: מתה על אוכל!!! ואיכשהו היא רוב הפעמים מכונסת בלי לרכב על המתג!!! את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: למען האמת, מעטים אוהבים אותה!! (למה?!) ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ בהזדמנות מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: בלונדיניתת!! אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: לאא אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: לא חלקה באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: בלונד בהיררר באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: ארוך בקרוב יתקזז האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: חס וחלילה אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: לא קרה ולא נברא! איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: כתום חום האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: גבנמוך (בינוני...) האם הסוס טהור גזע: אלא מה!! מצב: נשוי פלוס (חחחחח) סתםםם, לא מזמן היא והסייחה שלה התגרשו. בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: 14 (בפעם האלףף!) מה הוא משקלו של הסוס\ה: מה הוא גובה הסוס\ה: שני מטר וקצת (ניראה לי... ) איזה עבר היה לסוס\ה: נולדה בחוות פנסיון ואמא שלה מתה בלידה (כמה עצוב...!) איפה הסוס\ה נולד: חוות פנסיון בצפון. מי היא האם של הסוס\ה: ??? מי הוא האב של הסוס\ה: !!! מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: תוכלו להסביר את עצמכם יותר טוב!?!? מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: אמיר פיי גוטמן סתםם, מישהו בשם זיו. למה הם מכרו את הסוס: כי הם רצו (מאיפה לי!?!?) האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: לא מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: פלמהה מה הסוס\ה אוהב לעשות: לאכוללללללללל!!! אך הסוס/ה מגיב לצעקות: שמה זיןןןן! האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: יאפ האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: יאפ אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: דראסז'- מתחילים. מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: כל דבר שזז (אוהבת לאכול פלאפונים!) אך הסוס מגיב בטיולים: שקטה כמו אנלא ידע מה עד שהיא רואה משהו ווירדי. האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: לא תמיד תלוי איך מתייחסים אליה. אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: יאפ- 4!!! מי המפרזל של הסוס\ה: אני סתם לא ידע אבא שלי יודע בטח... מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: אני אסתכל בתעודה ואחזור מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: בלונד מאודד בהיר. קצת על עצמכם: שם: אוהד כספח גיל: 12 באיזה חווה רוכב\ת? חוות אשכול בבן שמן יש סוס? 6 עוד מעט-7 כמה זמן רוכב\ת? 2 כמה סוסים היו לכם? 6 ירדנו ל-5 ועלינו חזרה... חחחח מי המדריך שלכם? חגית ניצני- אימפריה!!! ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? לייק דה!!! אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליששששש של- Passier!! כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? 2 מאיזה חברה האוכפים? כל אחד חברה שונה! מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? זה של עכשיווו! האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? לאאא בלי יד ראשונה מהשקית!!! האם יש לכם שמיכה רכיבה? יותר מדי.. אם כן כמה ובאיזה צבע? 15 בצבעים: לבן, שחור, כחול, אדום, ירוק צהוב (ברזיל), ועוד אחת מהממת של העכבר מדמבו!! (רצינייי!!!) האם יש לכם ראשית בית? 4 אם כן באיזה צבע? כחול, ירוק, אדום ושחור. כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מתכוון להחליף מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? סליחה אבל.... שאלה מפגרת! האם יש לכם ראשית רכיבה? 2 ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אחת- Passier ואחת- Stubben קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? יד ראשונה בלי כלוםם כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? 2 כל שנה (נראה לי) מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? עוד שאלה מפגרת!! האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה ?אם אתם באמת מעוניינים אז הנה הרשימה: שמפו אלוורה, קטרן, שמפו לסוסים בהירים, קונדישינר, שמן פרסות, מרכך רעמה וזנב וסבון גליצרין מוצק בטירוף!!! האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? שמן אוכפים וחומץ האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? כן, מביאים להם אבני מלח, ביוטין, משו מאמריקה, קוביות אספספת וסופר אלקטוליטים. האם יש לכם חזיה? אני בן סתםםםם לא אני רוכב אינגליש. האם יש לכם מירטינגל? יאס-2 האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? כן (לא לשאול כמהה!) ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? קצררר האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה ?כן של- Dafna האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כן של- Blundstone האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? 3 שוטים- 2 דראסז' ו-1 קפיצות האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? שוט לונג' וחבל לונג' אחד. האם יש לכם דורבנות? יאסססס האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן עם תו תקןןן של- G.P.A האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? 3 לבן, חום ושחור. האם יש לכם חולצת תחרויות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? כן 3 לבנות של- Hiro האם יש לכם מגן גוף? לא, סתם מסורבללל (מניסיון!!) האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? כן שניים! אחד שחור ואחד כחול כהה (ג'קט דראסז'!!) של-

למעלה