Tiggers midnite jazz
New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: ג'וני ובשמו המלא דוקטור פרקי פיק איפה הסוס\ה עומד\ת: בחוות גליל ים בתאים הנוחיים בפנים! באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: ריינינג
בת\בן כמה הסוס\ה: 6 את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: ברור!! מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: את האופי! את החמידות והיופי! חח.... פשוט מושלם..... את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:כולם! חח ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: סורל!!! אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: גרב אחת...! חח... לבנה אלא מה!? כחולה?! אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: יש ברגל אחת... באחורית ה...... אממ....ימנית! האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: כהה..... כתם קטנטן חמוד על המצח!
באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: אותו צבע של הגוף.... חח באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: ארוך...
חח האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: כן.....
.... צלקת ברגל הקידמית השמאלית נדמה לי... אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: למה? ... לא יודעת ממש.... .תאונה קטנה או משו בגיל שנה וחצי (אם אתם לא יודעים בגיל שנה וחצי הוא לא היה שלי) איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: שחור האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: רגיל האם הסוס טהור גזע: טהור בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: 6 (התאריך הוא ה3.3.01) מה הוא משקלו של הסוס\ה: אין לי שמץ... טונות! בוא נסכם מה שבטוח... חח... מה שבטוח זה שלא תצליחו להרים אותו זה מה שבטוח! מה הוא גובה הסוס\ה: אין שמץ איזה עבר היה לסוס\ה: עבר פלילי מה אני יודעת!? חחח איפה הסוס\ה נולד: בארצות הברית נראה לי.... אבל קניתי אותו מחניאל מי היא האם של הסוס\ה: אתאמת... לא יודעת מי הוא האב של הסוס\ה:הג'וניור (הג'וניור ג'וניור) מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: טובות מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: שלומי (לא צוחקת ככה קראו לו) למה הם מכרו את הסוס: בעיות (לא עם הסוס) האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: לא אבל זה כי הוא עדיין לא זכה... אבל אל דאגה! הוא עוד יזכה...! מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: פרקי מה הסוס\ה אוהב לעשות: לחרפן אותי
אך הסוס/ה מגיב לצעקות: לא יודעת.. אני לא מנסה!
האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: לא נראה לי... אני חושבת שמארצות הברית אבל אני לא בטוחה..... לא לא לא נראה לי.... האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: מהתחרות נוער (ווסטרן) הקרובה כהה... חח אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: ריינינג 12 מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: ה-כ-ל-! אך הסוס מגיב בטיולים: לא יודעת עוד לא ניסיתי האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: בוודאי! אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: -------- מי המפרזל של הסוס\ה: לא זוכרת מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: מאיפה לי?! מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד:אין שמץ קצת על עצמכם: שם: טל גיל: 12 באיזה חווה רוכב\ת? גליל ים
יש סוס? למעלה (דוקטור פרקי פיק(ג'וני)) כמה זמן רוכב\ת? 4-5 שנים בחווה כמה סוסים היו לכם? רק אותו!
מי המדריך שלכם? יוסי אוחנה
ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? בטיסה מאיטליה..... אמור להגיע עוד כמה ימים אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? ווסטרן, פלטיניום כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? ---- מאיזה חברה האוכפים? פלטיניום מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים?---- האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? עם ארכובות האם יש לכם שמיכה רכיבה? כן אם כן כמה ובאיזה צבע? אחת בצבע קצת כחול , לבן ובורדו (של קלאסיק אקווין) האם יש לכם ראשית בית? כן אם כן באיזה צבע? כחול ותכלת כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?----- מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים?זאת שעכשיו האם יש לכם ראשית רכיבה? כן ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? ווסטרן, לא יודעת קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? עם עם עם!!!!!!!
כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? ---------
מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים?
האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה?-----
(קצת חפרתם לא??) האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? ------
האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? --- האם יש לכם חזיה? עדיין לא האם יש לכם מירטינגל? לא האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? בשביל מה? יש לחווה ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? כן ארוך בצבע שמנת עם פרונז'ים האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כן, לא יודעת האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? ---- האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? ----------- (סורי אינגלישים אבל.... אינגליש בוזזז) האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? -------------- האם יש לכם דורבנות? יאפ... (אני לא נהנת מלהשתמש בהם אבל....) האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן, לא יודעת את מי זה מעניין איזו חברה!? האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? ג'ינסים האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? כן, לבינתיים כחול, תכלת ואדום האם יש לכם מגן גוף? לא האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?---------- חג שמח!!
פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: ג'וני ובשמו המלא דוקטור פרקי פיק איפה הסוס\ה עומד\ת: בחוות גליל ים בתאים הנוחיים בפנים! באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: ריינינג