שאלון רכיבה מעיקP=.

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: ג'וני ובשמו המלא דוקטור פרקי פיק איפה הסוס\ה עומד\ת: בחוות גליל ים בתאים הנוחיים בפנים! באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: ריינינג
בת\בן כמה הסוס\ה: 6 את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: ברור!! מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: את האופי! את החמידות והיופי! חח.... פשוט מושלם..... את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:כולם! חח
~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: סורל!!! אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: גרב אחת...! חח... לבנה אלא מה!? כחולה?! אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: יש ברגל אחת... באחורית ה...... אממ....ימנית! האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: כהה..... כתם קטנטן חמוד על המצח!
באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: אותו צבע של הגוף.... חח באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: ארוך...
חח האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: כן.....
.... צלקת ברגל הקידמית השמאלית נדמה לי... אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: למה? ... לא יודעת ממש.... .תאונה קטנה או משו בגיל שנה וחצי (אם אתם לא יודעים בגיל שנה וחצי הוא לא היה שלי) איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: שחור האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: רגיל האם הסוס טהור גזע: טהור
בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: 6 (התאריך הוא ה3.3.01) מה הוא משקלו של הסוס\ה: אין לי שמץ... טונות! בוא נסכם מה שבטוח... חח... מה שבטוח זה שלא תצליחו להרים אותו זה מה שבטוח! מה הוא גובה הסוס\ה: אין שמץ איזה עבר היה לסוס\ה: עבר פלילי מה אני יודעת!? חחח איפה הסוס\ה נולד: בארצות הברית נראה לי.... אבל קניתי אותו מחניאל מי היא האם של הסוס\ה: אתאמת... לא יודעת מי הוא האב של הסוס\ה:הג'וניור (הג'וניור ג'וניור) מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: טובות מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: שלומי (לא צוחקת ככה קראו לו) למה הם מכרו את הסוס: בעיות (לא עם הסוס) האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: לא אבל זה כי הוא עדיין לא זכה... אבל אל דאגה! הוא עוד יזכה...! מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: פרקי מה הסוס\ה אוהב לעשות: לחרפן אותי
אך הסוס/ה מגיב לצעקות: לא יודעת.. אני לא מנסה!
האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: לא נראה לי... אני חושבת שמארצות הברית אבל אני לא בטוחה..... לא לא לא נראה לי.... האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: מהתחרות נוער (ווסטרן) הקרובה כהה... חח אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: ריינינג 12 מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: ה-כ-ל-! אך הסוס מגיב בטיולים: לא יודעת עוד לא ניסיתי האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: בוודאי! אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: -------- מי המפרזל של הסוס\ה: לא זוכרת מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: מאיפה לי?! מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד:אין שמץ
קצת על עצמכם: שם: טל גיל: 12 באיזה חווה רוכב\ת? גליל ים
יש סוס? למעלה (דוקטור פרקי פיק(ג'וני)) כמה זמן רוכב\ת? 4-5 שנים בחווה כמה סוסים היו לכם? רק אותו!
מי המדריך שלכם? יוסי אוחנה
ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? בטיסה מאיטליה..... אמור להגיע עוד כמה ימים אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? ווסטרן, פלטיניום כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? ---- מאיזה חברה האוכפים? פלטיניום מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים?---- האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? עם ארכובות האם יש לכם שמיכה רכיבה? כן אם כן כמה ובאיזה צבע? אחת בצבע קצת כחול , לבן ובורדו (של קלאסיק אקווין) האם יש לכם ראשית בית? כן אם כן באיזה צבע? כחול ותכלת כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?----- מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים?זאת שעכשיו האם יש לכם ראשית רכיבה? כן ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? ווסטרן, לא יודעת קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? עם עם עם!!!!!!!
כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? ---------
מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים?
האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה?-----
(קצת חפרתם לא??) האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? ------
האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? --- האם יש לכם חזיה? עדיין לא האם יש לכם מירטינגל? לא האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? בשביל מה? יש לחווה
ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? כן ארוך בצבע שמנת עם פרונז'ים האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כן, לא יודעת האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? ---- האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? ----------- (סורי אינגלישים אבל.... אינגליש בוזזז) האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? -------------- האם יש לכם דורבנות? יאפ... (אני לא נהנת מלהשתמש בהם אבל....) האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן, לא יודעת את מי זה מעניין איזו חברה!? האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? ג'ינסים האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? כן, לבינתיים כחול, תכלת ואדום האם יש לכם מגן גוף? לא האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?---------- חג שמח!!

~עייפה~

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: אפולו [החתיך-על
] איפה הסוס\ה עומד\ת: חוות רוכבים במושבה בגן יבנה באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: אינגליש-קפיצות בת\בן כמה הסוס\ה: 9 בערך את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: כמעט כל יום מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: את האהבה שהוא יודע להעניק, ההבנה שלו...אותו. את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: כולם בערך! ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: ביי אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: לא בדיוק...יש לו פס לבן קטנטן שלא עובר את הפטלוק אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: ברגל אחת, את הפס הקטן האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: יש, עיגול קטן ופס לא סימטרי שממשיך אל האף באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: שחור סיני
באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: רעמה בינונית וזנב ארוך, אבל לא מספיק ארוך. על סוס נמוך זה היה נראה אחרת האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: כן אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: יש לו בצוואר בצד שמאל כי היה לו שם איזה גידול מוזר, ברגל ימין קידמית מגדר תיל כשהיה קטן, יש לו סימן של צח על התחת ופה ושם צלקות קטנות מביסים שנעלמות עם הזמן. איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: חום האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: גבוה מאוד האם הסוס טהור גזע: לא ידוע בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: 9 בערך מה הוא משקלו של הסוס\ה: 800 קילו בערך מה הוא גובה הסוס\ה: בגבנון 1.78 איזה עבר היה לסוס\ה: שלאה כללית מדיי איפה הסוס\ה נולד: בקיבוץ מעגן מיכאל מי היא האם של הסוס\ה: לא ידוע מי הוא האב של הסוס\ה: כניראה קינומן!! מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: עדיין לא הגענו לשם מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: קיבוץ מעגן מיכאל למה הם מכרו את הסוס: כי הם אנשים שמוכרים סוסים האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: מדיי פעם מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: לא נראה לי שהיה לו שם, אבל בצח קראו לו בנג'י מה הסוס\ה אוהב לעשות: לאכול! ולהיות משוחרר עם פרנהייט אך הסוס/ה מגיב לצעקות: תלוי מי צועק ומה הוא צועק חח האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: כן, צבר האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: כן אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: בקפיצות, 115 ס"מ מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: הכלללללל!!! אך הסוס מגיב בטיולים: הוא הכי חמוד בועלם, סוס טיולים אידאלי חח האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: כן, כל הזמן וכמה שיותר אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: היה לו פעם סייח...חח הצחניקים יבינו מי המפרזל של הסוס\ה: אודי מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: השד יודע מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: ביי קצת על עצמכם: שם: מורן גיל: 16 וחצי באיזה חווה רוכב\ת? רוכיבם במושבה יש סוס? כמובן כמה זמן רוכב\ת? כמה שנים כמה סוסים היו לכם? אחד מי המדריך שלכם? טלי ג'יברי
ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? כן אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש, של BR כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? לא החלפתי, כרגע מנסה להחליף מאיזה חברה האוכפים? מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? אני מאוד אוהבת את האוכף שלי! האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי?עם ארכובות האם יש לכם שמיכה רכיבה? כן אם כן כמה ובאיזה צבע? 7 שמיכות. כחול,שחור,אדום,בז',לבן,תכלת,בורדו האם יש לכם ראשית בית? כן אם כן באיזה צבע? אחת שחורה ואחת אפור עם בורדו כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? אני משתמשת בשחורה כבר שנתיים..חח. והשנייה היא סתם ליופי מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? מההמילטון השחורה האם יש לכם ראשית רכיבה? כן ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש, של קיפר קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? עם משוכות ומתגים קניתי בנפרד כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? לא החלפתי, רק מתגים מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? אני מרוצה מהקיפר האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? כן..כל מיני חח האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? סבון של BR, שמן אוכפים לא מזוהה האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? שמן תירס האם יש לכם חזיה? כן..גם לי וגם לאפולו האם יש לכם מרטינגל? כן האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? כן כמובן ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? כן, קצר האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? של שום חברה, אבל יש האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? של קוואלו האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? שניהם האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? לא..יש בחווה האם יש לכם דורבנות? כןף שני זוגות האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? של הריס הורס?אלו מחנה עם הפס השחור חח. שחורה האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? שישי זוגות. בז'*2, שחור, לבן, חום ובורדו. האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? אין האם יש לכם מגן גוף? חס וחלילה האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? של הריס הורס נראה לי, בצבע כחול כהה

ואווו זה ארוך..

טוב עוד מעט מנצ'סטר מילאן אז נעשה את זה מהר..חחחח
פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה:פולאריס\ליידי פולאריס.. איפה הסוס\ה עומד\ת:בחוות הרלב בכפר נטר.. באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: ווסטרן קאטינג... בת\בן כמה הסוס\ה:13..כן מבוגרת..אבל עדיין עובדות מעולה.. את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה:כן..כל פעם שאני בא..(4 פעמים בערך..) מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: את השקט שלה ואת העבודה שלה..ואיך שלפעמים היא מסתכלת עליי וכאילו מקשיבה לי.. את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:אמממ ניראה לי... ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה:ביי.. אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: לבן ושחור.. אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו:אחת לבנה..וכל השאר שחורות.. האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה:כן..כוכב.. באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה:שחור עם קצת חום.. באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה:בינוני ובינוני... האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות:לא..טפו טפו טפו.. אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: איזה צבע עיניים יש לסוס\ה:חום דבש.. האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: נמוך.. האם הסוס טהור גזע:כןןן.. בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה:13 מה הוא משקלו של הסוס\ה:400 קילו אני חושב.. מה הוא גובה הסוס\ה:1.60 + יכול להיות? איזה עבר היה לסוס\ה:אין לי מושג.. איפה הסוס\ה נולד:אני חושב שבחווה..כאילו הרלב..לא בטוח.. מי היא האם של הסוס\ה:אמא פולאריס.. מי הוא האב של הסוס\ה:ואבא פולאריס..חחחחח סתם אין לי מושג... מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה:3 מיקצים או שעה וחצי של עבודה קשה..(בחיים היא לא עבדה כל כך הרבה זמן אבל ניראה לי..) מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: מיקי ודפנה הרלב.. למה הם מכרו את הסוס:----- האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: מקום שלישי(הישג מצטבר) באליפות הארץ בקאטינג נוביס נונ פרו..ואיתי בנתיים מקום שני..חחחחח מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו:----- מה הסוס\ה אוהב לעשות: לאכול ולאיים על סוסים אחרים.. אך הסוס/ה מגיב לצעקות: היא סוסת קאטינג היא רגילה שצועקים..חחחחחחח האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: אני לא בטוח... האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: ברור... אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: קאטינג,איתי בקאטינג ירוקי וקאטינג נוער..ואולי גם לנונ פרו עם מישהי אחרת... מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: גזרררר והרבה... אך הסוס מגיב בטיולים: אין לי מושג..לא טיילתי איתה.. האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: אממ אני חושב שכלפיי.. אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: כןן..מייס ישראל דוק..(ישראלה..) מי המפרזל של הסוס\ה: לא יודע.. מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: קצת על עצמכם: שם: מתן.. גיל: עוד מעט 15.. באיזה חווה רוכב\ת? חוות הרלב.. יש סוס? כן בערך.. כמה זמן רוכב\ת? 7 וחצי בערך כמה סוסים היו לכם? 2 מי המדריך שלכם? פיני אביטל... ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף?לאאא ..עוד מעט מאוד.. אני יקבל.. אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? ווסטרן..לא יודע כניראה ביילי קוק.. כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזה חברה האוכפים? מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? האם יש לכם שמיכה רכיבה?כןןןןןןןןן אבל שואו.. אם כן כמה ובאיזה צבע?כחול... האם יש לכם ראשית בית?כן.. אם כן באיזה צבע?כחול.. כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? האם יש לכם ראשית רכיבה?כןן.. ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? ווסטרן.. קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי?רק עם מושכות את המתג קיבלתי.. כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה?כןן סטאן שיין.. האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה?כןןן שמן אוכפים שמן למגפיים.. האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה?אממ..לא יודע..כאילו היא מקבלת אספסת.. האם יש לכם חזיה?סליחה!??!חחחח סתם..לאא.. האם יש לכם מירטינגל? האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות?כןן.. ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר?ברורורורורורור...ארוך...מסולבר..
האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה?כן..3 זוגות..אחד "אקמה" אחד.."ג'אמה" ואחד "דאבל אייץ" האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה?ראדבק?זה נחשב? האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות?תתפלו.. אבל כן... האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? האם יש לכם דורבנות? כןן.. האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? בטח.. האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?אממ כן גם את זה יש לי..יש לי ירוק,לבן,וקרם..חחחח האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע?אממ 4..2 רנגלר..אדום ותכלת..1 סינץ..משבצות כחול לבן ואדום..ואחת לבנה של פרו ריינינר.. האם יש לכם מגן גוף?--- האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?אממ כן גם את זה יש לי..אדום..עם כפתורים בזהב עם ראש של סוס..חחחח ורק דבר אחד..אם למישהו יש מושג מה קורה עם הליגה שלנו...כאילו התחרות התבטלה..אז מה קורה ?! שיגיד..תודה..

*עונה על אלפרד, אפילו שהוא לא שלי*../images/Emo107.gif

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: אלפרד (ובשמו המלא: אלפרדו). איפה הסוס\ה עומד\ת: חוות "המרחב הפתוח", כפר שמואל. באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: אינגליש. בת\בן כמה הסוס\ה: בערך בן 7. את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: פעם בשבוע (וגם זה לא תמיד)....
מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: אפילו אני לא יודעת להסביר. התחברתי אליו מהרגע הראשון, אני מרגישה כלפיו משהו שלא הרגשתי מעולם כלפי סוסים אחרים. ואני אוהבת את זה שהוא פינוקי, ואת הפרצופים המצחיקים שלו.
את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:
~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~
סתם כי אני אוהבת את התמונה הזאת.
מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: דאפל גריי.
אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: --- אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: --- האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: אין. באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: אפור, החלק התחתון של הזנב צהוב. באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: זנב ארוך,כמעט עד הריצפה, רעמה דיי ארוכה אבל עם קטעים קצת יותר קצרים לקראת הגבנון. האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: לא משהו רציני. אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: --- איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: חום כהה מאוד. האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: דיי נמוך. האם הסוס טהור גזע: לא. בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: בסביבות 7. מה הוא משקלו של הסוס\ה: שאלה טובה. אין לי מושג.
מה הוא גובה הסוס\ה: האמת שאני לא יודעת את הגובה המדויק, אבל הוא סוס דיי נמוך. בטח מטר חמישים ומשהו. איזה עבר היה לסוס\ה: הוא היה פעם סוס ווסטרן/טיולים, לפי מה שסיפרו לי. איפה הסוס\ה נולד: אין לי שמץ. מי היא האם של הסוס\ה: כנ"ל. מי הוא האב של הסוס\ה: כנ"ל. מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: אההה... בקפיצות אין לו פוטנציאל גבוה בדיוק.... גם מבנה לדרסז'.... אבל אני מאמינה שהוא עוד לא הגיע ליכולות המקסימליות שלו, אני מאמינה שהוא יכול לעשות יותר. מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: ?.... למה הם מכרו את הסוס: אין לי מושג. האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: אני יודעת שהוא זכה פעם באיזה תחרות דרסז' ארצית,קדם א' כלשהו, במקום שלישי. לא הישג כזה מכובד, אבל עדיף מכלום... מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: ?.. מה הסוס\ה אוהב לעשות: לאכול, לקבל צומי (בעיקר גירודים בצוואר). אך הסוס/ה מגיב לצעקות: כל פעם מגיב אחרת... האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: מניחה שכן. האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: רק בתחרויות פנימיות.
אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: דרסז', קדם א'. מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: הכל בערך (כולל אנשים, בגדים...). אך הסוס מגיב בטיולים: לפעמים נבהל פה ושם, אבל בד"כ סבבה. האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: הוא בהחלט אוהב לקבל צומי. אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: --- מי המפרזל של הסוס\ה: דודו.
מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: מאיפה לי?
מה היה הצבע של הסוס\ה כאשר הוא נולד: דאפל גריי נולדים בד"כ בצבע שחור (תקנו אותי אם אני טועה), אבל אין לי מושג. קצת על עצמכם: שם: דניאלה. גיל: 18 וחצי. באיזה חווה רוכב\ת? "המרחב הפתוח", כפר שמואל.
יש סוס? לא.
אבל יש את אלפרד. כמה זמן רוכב\ת? מגיל 10, אבל עם המון הפסקות ועם מעבר סגנון באמצע.
כמה סוסים היו לכם? 0 (אלא אם כן מחשיבים סוס נדנדה שהיה לי בגיל שנה
). מי המדריך שלכם? (כמה כיף להגיד!) חגית.
ציוד לסוס: ~מדלגת על הקטגוריה הזאת, כי אין לי בכלל ציוד לסוס~ האם יש לכם אוכף? אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזה חברה האוכפים? מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? האם יש לכם שמיכה רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? האם יש לכם ראשית בית? אם כן באיזה צבע? כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? האם יש לכם ראשית רכיבה? ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? האם יש לכם חזיה? האם יש לכם מירטינגל? האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? כן, מיני-צ'אפס ישן ומעפן. האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? האמת שיש לי מגפי גומי ישנות, של "דפנה".
האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? בלנסטון.
האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? גם וגם, אבל אני רוכבת רק עם השוט דרסז'. האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? לא. האם יש לכם דורבנות? לא. האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן, הפשוטה המסכנה הזאת, לא זוכרת את שם החברה. האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? יש כמה ישנות ומכוערות של "דפנה", שחור של חברה ששכחתי את שמה ועוד שחור אחד של "הורקה". האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? סתם חולצה לבנה מכופתרת ופשוטה. האם יש לכם מגן גוף? לא. האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? אין.
חג שמח!!=]. אגב, ח"ח על השאלון. אהבתי.

עונה../images/Emo3.gif

פרטים כלליים על סוסכם: (על הסוסה שאני רוכבת אבל היא לא שלי..
) אך קוראים לסוס\ה:ארניגה איפה הסוס\ה עומד\ת:פארק באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת:אינגליש קפיצות בת\בן כמה הסוס\ה:14 את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה:5 פעמיים בשבוע מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה:היא כזאת סבתאא את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:הבעלים הרשמיים שלהה..
~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה:שחור חום אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: בלבן אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו:3 האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה:לב באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה:שחור באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה:במינון הנכון לא ארוכים מידיי האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות:לא אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: איזה צבע עיניים יש לסוס\ה:חום ככה האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך:בינוני האם הסוס טהור גזע:כן בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה:14 מה הוא משקלו של הסוס\ה:אין לי מושג מה הוא גובה הסוס\ה:אין לי מושג איזה עבר היה לסוס\ה:היא גדלה אצל זקנה איפה הסוס\ה נולד:בארץ מי היא האם של הסוס\ה:לא יודעת...אבל היא מגרמניהה מי הוא האב של הסוס\ה:מגרמניה....אבל אני לא יודעת את השם מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: למה הם מכרו את הסוס: האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: מה הסוס\ה אוהב לעשות:בעיקר לאכול אך הסוס/ה מגיב לצעקות:דיי באדישות האם הסוס\ה הוא יליד הארץ:כן האם הסוס\ה מתחרה עכשיו:כן אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה:קפיצות 100 מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו:הכל אך הסוס מגיב בטיולים:כמו פרה האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים:אממ...לא ממש....לוקח זמן אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה:לא מי המפרזל של הסוס\ה:שי כמיסה מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: קצת על עצמכם: שם:הדר גיל:14 באיזה חווה רוכב\ת?הפארק יש סוס?כן כמה זמן רוכב\ת?עוד מעט7 כמה סוסים היו לכם?3 מי המדריך שלכם?טלי ג'יברי ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף?כן אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?אינגליש BR כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?לא החלפתי מאיזה חברה האוכפים? מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי?בלי האם יש לכם שמיכה רכיבה?כן אם כן כמה ובאיזה צבע?אויי...אין לי כוח לספורר... האם יש לכם ראשית בית?כן אם כן באיזה צבע?ורוד, ירוק, כחול כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?בתדירות של4 חודשיים בערך מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים?BR האם יש לכם ראשית רכיבה?כן ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?אינגליש פרימיאר קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי?עם מושכות כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים?כולן האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה?לזנב ושמפו האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה?שמן וסבון של BR האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה?לא האם יש לכם חזיה?כן האם יש לכם מירטינגל?כן האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות?כן ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר?קצר האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה?אריאט האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות?גם וגם האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'?כן האם יש לכם דורבנות? לא האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה?2 GPA והריס הורס האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?אין לי כוח לספור האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע?כן של BR תכלת האם יש לכם מגן גוף?לא האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?כן שך הריס הורס שחור

ח"ח על השאלון אנה ../images/Emo8.gif

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: רונלד
איפה הסוס\ה עומד\ת: בחוות הפארק באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: אינגליש-קפיצות
בת\בן כמה הסוס\ה: 9 וחודש את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: כן כמעט כל יום.. מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: שהוא הדבר הכי חמוד שיש, שהוא חכם, שיש לו לב ענק ושהוא אוהב לקפוץ בקיצור הכל.. את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: כן.. כולם!! יקום אחד שיגיד שלא!!! חח ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: חום-שחור אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם:כן 3 לבנות אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: ב-3 רגליים, 2 אחוריות ושמאל קדמית קצת מעל הברכיים.. האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה:כן ארץ ישראל
חח זה קשה לתאר.. אבל מהמצח עד השפה באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: שחור באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: לכו תראו.. האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: 2 צלקות ממש קטנות אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: אחד בצוואר-כתף אבל בקושי רואים.. ואחד בפנים כנראה שמהראשייה של האיקס.. איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: חו-שחור עם כזה מסביב כחול..כן כן.. האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: בינוני.. האם הסוס טהור גזע: כן הולנדי חתיך שלי
בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: 9 וחודש מה הוא משקלו של הסוס\ה: אז שמדדנו בקיץ בכנות הוא היה 600-700 קילו אני חושבת.. מה הוא גובה הסוס\ה: לא מדדתי אף פעם אבל משהו כמו 1.80 איזה עבר היה לסוס\ה: יליד הולנד.. קניתי אותו מסוחר סוסים אין לי מושג מה היה לפני.. איפה הסוס\ה נולד: הולנד
מי היא האם של הסוס\ה: effje משהו כזה..חח לא זוכרת זה שם הולנדי מי הוא האב של הסוס\ה: Manolito את זה אני כן זוכרת
מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: וסילי אמר שהוא יכול לקפוץ מסלולים של 1.50.. ובטח עם הפלה/שתיים.. מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: אין לי שמץ למה הם מכרו את הסוס: להרוויח כסף?
האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: אממ בחו"ל אני לא יודעת.. בארץ לא מעט...
מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: Ronald היה ונשאר מה הסוס\ה אוהב לעשות: וואוו כל דבר בערך.. הוא תמיד משחק, אוהב לאכול גזרים/תפוחים/ליק איט/עוגיות/מלפפונים וכל דבר שנראה לו.. אההה והכי הוא אוהב להציק ולהפיל את כל הקובנים שהוא מגיע אליהם ולהרוס כל דבר שהוא יכול... אך הסוס/ה מגיב לצעקות: אממ אם צועקים מולו הוא פשוט ידפוק מבט כזה של מה נסגר איתך... אבל אם הוא לא יראה ויבואו מאחוריו אני חושבת שהוא יבהל קצת... האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: לא האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: יס אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: קפיצות וב-1.20 וב-1.30 מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: תפוחים,גזרים, קוביות סוכר.. נוו כל מה שכתבתי למעלה.. אך הסוס מגיב בטיולים: אמממ בטיולים בשביל הוא חמוד.. פעם יצאתי איתו החוצה עם יפתי לחירייה והוא עשה מלא באקים בקאנטר והשתגע.. האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: כן חמודי אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: לא מי המפרזל של הסוס\ה: שי כמיסה מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: בטח 50-100 קילו.. מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: אממ שחור?
קצת על עצמכם: שם: דרור גיל: 19 עוד חודשש באיזה חווה רוכב\ת? חוות הפארק יש סוס? כן כמה זמן רוכב\ת? 8 וחצי שנים כמה סוסים היו לכם? זה השני.. מי המדריך שלכם? טלי ווסילי.. ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? כן אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש של פרסטיז'.. אם מישהו מחפש אני רוצה למכור...
כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? פעם הראשונה אחרי שנה.. ואת זה אני רוצה להחליף אחרי 3 שנים שהוא אצלי.. מאיזה חברה האוכפים? הראשון קיפר מגעיללללל והנוכחי פרסטיז' שהוא פצצה.. מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? הנוכחי.. האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? קניתי עם ארכובות האם יש לכם שמיכה רכיבה? אכן כן...זה החולשה שלי חח
אם כן כמה ובאיזה צבע? אממ 13 בפעם האחרונה שספרתי..2 כחול כהה, 2 תכלת, עוד כחול באמצע כזה, בורדו, חום, אפור כהה, אפור בהיר, שחור, לבן,בז' ועוד בורדו אחת. האם יש לכם ראשית בית? כן אם כן באיזה צבע? 2 כחול כהה, אחת בורדו ועוד 2 מעור.. כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? חחח הרבה נראה לי משהו כמו 5.. מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? של האסקדרון הן מעולות.. האם יש לכם ראשית רכיבה? כן ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש... אחת פרימייר, אחת סטיובן ועוד אחת של קיפר שאותה אני הכי אוהבת.. קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? בלי מתג עם מושכות כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? יש לי 3 וזאת של קיפר כבר 4 שנים אצלי והיא מעולה!!! מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? קיפר האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? כן המון כל מיני.. האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? כן של סטיובן זה מעולה.. האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? לא האם יש לכם חזיה? כן 4 האם יש לכם מירטינגל? עם החזיות.. האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? כן ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? קצר האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? עוד לא.. האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? אריאט האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? שתיהם האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? כן וכן האם יש לכם דורבנות? כן האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? של GPA האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? יסס... 2 אפור, כחול כהה, 3 שחור, 2 לבנות.. אז 8.. אבל לבן אחד אני לא לובשת.. והיו עוד 3 מכנסיים שמסרתי לעידו חח האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? כן... יש 4 אחת של פיקר ועוד 3 של חברות לא נראה לי ידועות יותר מדי האם יש לכם מגן גוף? חח לא האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? כן אחד שחור שאין לי מושג מה החברה.. ועוד אחד כחול כהה של פיקר
אהבתי תשאלון..

2eye

New member
יאי די יאי די או

פרטים כלליים על סוסכם: איך קוראים לסוס\ה: אמרלד (ריזלינג) |איפה הסוס\ה עומד\ת: ד.ב.ש (חוות בצרה נו..) באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: אינגליש. בת\בן כמה הסוס\ה: 11 ושלושה ימים
את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: שנה... ו5 פעמים בשבוע, מספיק? מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: את האופי שלו... את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: כן, למען האמת כמעט כל מי שיוצר איתו קשר. ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ ^ לא הכי ברורה, אבל הי, רואים את הכתם ^ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: חום כהה עם נטייה קלה לשחור.. אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: מהברך שחור, ובאחרויות הסוף לבן אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: ^ האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: בעיקרון אין לזה צורה מוגדרת, אני כל הזמן מחפש ומוצא עוד. באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: שחור באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: זנב ארוך ומלא, רעמה (כרגע) קצרה ומלאה... האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: אולי אחת או שתיים קטנות, לא משהו שיכולים לראות, רק אם מחפשים. אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: פצעים - שפשופים... צלקות-לא יודע איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: חום - רגיל כזה האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: די גבוה האם הסוס טהור גזע: יאפ :] בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: כבר שאלתם ><' 11 ושלושה ימים מה הוא משקלו של הסוס\ה: לא יודע מדוייק, 600? 700? מה הוא גובה הסוס\ה: בסביבות ה1.70 איזה עבר היה לסוס\ה: מאיזו בחינה? איפה הסוס\ה נולד: הולנד או גרמניה מי היא האם של הסוס\ה: X מי הוא האב של הסוס\ה: X מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: שנה שעברה קפץ 1.70, דראסג' הוא יכול לעשות ג' (בערך) רק חסרה משמעת. מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: לא יודע בדיוק, אבל מגיל 4 - דן דוידי למה הם מכרו את הסוס: עונה על דן - כי סבא, אני מניח. האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: כן, היה אלוף הארץ פעם או פעמיים... מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: אוזו מה הסוס\ה אוהב לעשות: ללק, לשחק, לקפוץ, לבאקבק/לעמוד על שתיים במנז' :]... אך הסוס/ה מגיב לצעקות: אדיש, האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: לא האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: כה אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה: קפיצות 100 בקרוב 110, עונה הבאה כנראה ייכנס גם לא' בדראסג'... מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: בעיקרון הכל,משו מיוחד: קפה שלי. אך הסוס מגיב בטיולים: אדיש, אבל נגרר האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: בטח! מי המפרזל של הסוס\ה: ניר מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: X מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: חום/שחור קצת על עצמכם: שם: עמרי גיל:14 באיזה חווה רוכב\ת? ד.ב.ש (בצרה נו...) יש סוס? הסוס המוזכר למעלה כמה זמן רוכב\ת? 4 שנים, לא כולל הזמן בג'וקי, כי זה לא באמת נחשב. כמה סוסים היו לכם? 1, אבל עשיתי פנסיון על שלושה. מי המדריך שלכם? דרור ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? אהא |אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש Bates כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?לי היה אחד, אבל על אמרלד רכבתי עם שניים שונים... מאיזה חברה האוכפים? הBates וסטיובן מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? Bates אחד האופים הטובים שראיתי. האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? עם הכל. האם יש לכם שמיכה רכיבה? כן אם כן כמה ובאיזה צבע?אממ....4/5 (רק אחת קניתי) כחול, ירוק (חצי שלי חצי של מישו אחר), חום, אדום, כחול כהה האם יש לכם ראשית בית? בעיקרון כן, אבל היא של החצי-פנסיון אם כן באיזה צבע? כחול כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? לי לא הייתה אפאחת, אבל הקודמת של אמרלד הייתה כחולה גמכן מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים? הנוכחית האם יש לכם ראשית רכיבה? כן ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? אינגליש, לא יודע X: אבל אני קונה חדשה בקיץ, אחרי שיהיה $$ קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? המתג לא שלי, הוא של דרור, אבל קניתי עם מתג ומושכות... כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? בעיקרון אף אחת, לכל סוס יש משלו, בקיץ אני קונה חדשה, פעם ראשונה לאמרלד. מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? זאת שקניתי לשדאו בעצם, שלא הזכרתי למעלה, שבסוף החזירו לי את הכסף. האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? ספרי כחול-פרסות, שמן פרסות, קטרן, ספרי זנב (וגם זבובים אם זה נחשב) האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? כן, מרפי, איזה סבון זול, עוד סבון מחו"ל ו4waycare האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? עכשיו אני מתחיל לקנות..פעם זה היה קמומיל X: האם יש לכם חזיה? כן האם יש לכם מירטינגל? עם החזייה האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? כןן! ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? יש לי צ'אפס שהוא יותר מחצי קרוע, אבל אני קונה חדשש. האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? לא יודע, איזה משהו ישן, שקיבלי ב"ירושה"... האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? כן, של הברזילאי (?) מהתחרויות. האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? לא... האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? משתמש בשל דרור.... האם יש לכם דורבנות? לא, לא צריך האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? האריס הורס... האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? בעיקרון יש כמה, אני משתמש בשניים, לבן של האריס הורס ועוד אחד ירוק-אפור לא יודע של מי...שקיבלית מדן. האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? כן, לבנה של אוניל. "ירושה" האם יש לכם מגן גוף? לא... האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? כן, שחור (אדום בפנים) ולא יודע חברה, ירוש מדן גם כן.

אממממ...

אתה בטוח שהוא אצל דן מגיל 4? הוא היה אצלו 7 שנים?! לי וסילי סיפר שפרנקי הביא אותו לארץ משהו כזה.. ווסילי אימן את הסוס הזה קצת ונראה לי שדן קנה אותו מפרנקי משהו כזה.. וזה בטח היה לפני 4-5 שנים...

2eye

New member
עוד משו

לפי מה שהבנתי הם בכלל החליפו אותו בשביל סוס אחר X: אני לא זוכר מי אמר לי מה... אני לא בתוך באיזה גיל הם קיבלו אותו, למרות שאני די בטוח שזה 4... אבל בקשר להחלפה אני די בטוח X:

Ruf Lil RusGal

New member
אניייי../images/Emo13.gif מקווה שאני אצליח!../images/Emo178.gif

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: לוקה איפה הסוס\ה עומד\ת: בחוות גליל ים במרעה
באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: ריינינג ופלז'ר לפעמים... בת\בן כמה הסוס\ה:בת 7 או 8 או 9 אני לא בטוחה חחח את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: כל יום שאני באה שזה בערך 3 פעמים בשבוע רגיל וכל יום בחופש... מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: אני הכי אוהבת את העצירות שלה ואת זה שגם אם לא ישימו לה ראשיה ובעמדת קשירה וילכו ממנה היא לא תזוז! את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: לא הרבה... הרוב שונאים אבל מי שאוהב אוהב מכל הלב
~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה: ביי אם לסוס יש גרביים-> אין באיזה צבע הם: --- אם לסוס יש גרביים-> באיזה ובכמה רגליים יש לו:--- האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה: כן יש לה.. במצח בין שתי העיינים זה מין אליפסה ואז זה יורד בקו דק דק דק עד קצת לפני האף... באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה: שחור באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה: רעמה- אורך רגיל... זנב- גם רגיל... האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות: יש לה שני פצעים בתחת כנראה מהמרעה.... אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם: איזה צבע עיניים יש לסוס\ה: שחור האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: גבוה מאוד! האם הסוס טהור גזע: לא בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: בין 7 ל-9 אני לא ממש בטוחה.. חחח מה הוא משקלו של הסוס\ה: משהו בסביבות ה-600 ק"ג... חחח מה הוא גובה הסוס\ה: אני אמורה למדוד?!
איזה עבר היה לסוס\ה: יש לה רגליים חלשות וכל הזמן אבצסטסים או איך שלא אומרים את זה... איפה הסוס\ה נולד: לא יודעת... מי היא האם של הסוס\ה: לא מישו מפורסם... מי הוא האב של הסוס\ה: גם לא מישו מפורסם מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: היא סוסה יותר מדי לחוצה ובגלל זה בכל מקצה או שהיא ניפסלת או שיש לה ניקוד נמוך בגלל נקודות עונשין... זה העונה הראשונה שלי עליה אז נראה איך יהיה בהמשך העונה... מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: אני יודעת שהיו לה בעלים שפשוט מסרו אותה לחווה כי לא היה להם כסף להחזיק אותה למה הם מכרו את הסוס:מסרו... האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: יש עוד 4 תחרויות עד שנגמרת העונה.. דברו איתי אז... מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: גם לוקה מה הסוס\ה אוהב לעשות:לאכול
חחח אך הסוס/ה מגיב לצעקות: לא יודעת לא ניסיתי...
האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: כה... האם הסוס\ה מתחרה עכשיו:כן אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה:ווסטרן- ריינינג ואולי פלז'ר... מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: גזר ותפוח וכרוב וכל מה שייתנו לה... אך הסוס מגיב בטיולים: דווקא רגועה... חחח מוזר.... האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: רק כלפי מי שהיא מכירה וזה גם לעיתים רחוקות.. סוסה תוקפנית! אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה:לא ... מי המפרזל של הסוס\ה: רן אחד... חחח מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד:
מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד:ביי קצת על עצמכם: שם:גל גיל:14.5 באיזה חווה רוכב\ת?גליל ים!
יש סוס?חצי פנסיון.... כמה זמן רוכב\ת? עוד מעט זה יהיה 3 שנים כמה סוסים היו לכם? לא היו... מי המדריך שלכם?יוסי אוחנה ציוד לסוס: בל בוטס ועוד מעט גם ראשיה ומתג האם יש לכם אוכף? לא אבל שי סיכוי שאני מבקשת ליומולדת אוכף ווסטרן או אינגליש?וסטרן... ריינינג! של איזה חברה?יש משהו שאני רוצה וזה של בילי קוק אם אני לא טועה... כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? לא היה לי.. מאיזה חברה האוכפים?--- מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים? הכי אהבתי את הבילי קוק שאני רוצה לקנות האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי? נראה לי שעם שניהם האם יש לכם שמיכה רכיבה?לא אם כן כמה ובאיזה צבע?--- האם יש לכם ראשית בית?לא אם כן באיזה צבע?-- כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?--- מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים?כולה ראשית בית... האם יש לכם ראשית רכיבה?כה... ראשיית ווסטרן או אינגליש?ווסטרן של איזה חברה?לאדעת.. קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? קניתי מתג ומושכות באותו זמן כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? אחת... מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? זאת.. חחח האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס?כן יש לי נגד זבובים וספרי מבריק אם כן איזה? למעלה.. האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? שמן אוכפים.. אם כן איזה?למעלה... חח האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים?לא אם כן איזה? האם יש לכם חזיה? אני לא צריכה... האם יש לכם מירטינגל? גם לא צריכה האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות?לא ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס?לא... אני לא אוהבת את זה... לגעתי זה מכוער ולריינינג בכלל זה לא מתאים אם כן ארוך או קצר? האם יש לכם מגפיי רכיבה?כן אם כן של איזה חברה? DOUBLE HH האם יש לכם נעלי רכיבה?מה ההבדל...? אם כן של איזה חברה? האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'?לא האם יש לכם דורבנות?כן האם יש לך קסדה? כן אם כן של איזו חברה?לא יודעת ... כולה קסדה לא נממש התעמקתי באיזה חברה היא.. חחח האם יש לך מכנס רכיבה?כה... ג'ינס... אם כן כמה ובאיזה צבע? כחול.. ויש לי כמה ג'ינסים נראה לי 6 משו כזה האם יש לכם חולצת תחריות? חולצת תחרויות זה חולצה מכופתרת... אז כן... יש לי... אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? של חברת קסטרו בצבע לבן!
האם יש לכם מגן גוף? הא?
האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? חג שמח!!=]. תמונה של לוקה עם הכתם שהסברתי ממקודם על הפרצוף!

gili600

New member
עונהה

במיוחד בשביל נעם.. עניתי על וואן גוך פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה:וואן גוך איפה הסוס\ה עומד\ת:המרחב הפתוח בכ"ש באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת:אינגליש-קפיצות ודרסז' בת\בן כמה הסוס\ה:12-13 את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: לא כ"כ אבל הוא בכל השיעורים שלנו מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: הוא חמוד ומטורף את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:כן ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~
מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה:שחור אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם: לבן אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו: נראה לי שיש לו אחת או שתיים
האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה:כן כתם קטן לבן כזה ^^ באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה:שחור באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה:הרעמה של בינונית כזאתי והזנב די ארוך האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות:לא אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם:
איזה צבע עיניים יש לסוס\ה:שחור האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך: גבוה האם הסוס טהור גזע: לא בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה: 12-13 מה הוא משקלו של הסוס\ה: גדול.. הוא דרך עליי פעם
מה הוא גובה הסוס\ה: בינוני לכיוון הלמעלה (ושוב, בשביל נעם) איזה עבר היה לסוס\ה: ארוך? איפה הסוס\ה נולד: לא יודעת מי היא האם של הסוס\ה: לא ידוע מי הוא האב של הסוס\ה: לא ידוע מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה: לא ידוע ^^ מי היו הבעלים הראשונים של הסוס\ה: לא ידוע למה הם מכרו את הסוס:
האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים: הוא פעם היה מתחרה עם זהר מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: לא ידוע מה הסוס\ה אוהב לעשות: לאכול כל דבר שבטווח הראיה שלו, לפתוח את המנעולים שעל התא ולצאת לאכול ולפתוח את החבל שקושרים אותו ולצאת לטייל על הר החרא
אך הסוס/ה מגיב לצעקות: מזיז את האוזן וחוזר לישון האם הסוס\ה הוא יליד הארץ: כן האם הסוס\ה מתחרה עכשיו: לא אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה:
מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו: עדיף לשאול מה הוא לא אוהב לנשנש.. ואני רצינית. אך הסוס מגיב בטיולים: תלוי במצברוח שלו האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים: בדרכיו אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה:
מי המפרזל של הסוס\ה: דודו מה היה משקלו של הסוס\ה כאשר הוא נולד: אני בטוחה ששמן מה היה הצבע של בסוס\ה כאשר הוא נולד: לא ידוע קצת על עצמכם: שם: גילי גיל: כמעט 14 באיזה חווה רוכב\ת? המרחב הפתוח יש סוס? לא
כמה זמן רוכב\ת? כמעט 3 שנים כמה סוסים היו לכם? 0 מי המדריך שלכם? חגית ניצני ציוד לסוס: האם יש לכם אוכף? לא אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?
כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?
מאיזה חברה האוכפים?
מאיזה אוכף הייתם הכי מרוצים?
האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי?
האם יש לכם שמיכה רכיבה? אכן אם כן כמה ובאיזה צבע? 1 בצבע צהוב בהיר מאוד (מיה תשתקי!) האם יש לכם ראשית בית? לא אם כן באיזה צבע?
כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?
מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים?
האם יש לכם ראשית רכיבה? לא ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?
קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי?
כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?
מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים?
האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה? שמן תינוקות נחשב? האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה? לא האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? לא האם יש לכם חזיה? לא האם יש לכם מירטינגל? לא האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות? כן ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר? שני זוגות קצרים האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה? לא ארוך האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה? של דפנה (גומי) האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות? גם וגם אבל משתמשת רק בדרסז' (וטכנית הבאתי את הקפיצות לאבא במתנה) האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'? לא האם יש לכם דורבנות? לא האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? תקנית חדשה יחסית.. לא זוכרת חברה האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? 2 בצבע שחור האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע? סתם חולצה לבנה מכופתרת מעפנה האם יש לכם מגן גוף? לא האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע? לא

gili600

New member
בעצם יש לו "צלקת" חיצונית..

אוזן שמאל שלו (כמו שרואים בתמונה) מקופלת אחורה..

favory

New member
עונה רק על החלק הראשון-עייפותתת...../images/Emo178.gif

פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה: אני בדילמה מי הסוס שלי אבל נגיד ...אדמייאר. איפה הסוס\ה עומד\ת: חוות אמיר ירושלים. באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת: דרסז' וקפיצות בת\בן כמה הסוס\ה: עוד ארבעה חודשים 11
את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה: יאפ. מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה: את הצבע, העיניים, הנשיקות והחיבוקים החום והאהבה ואת השלמות בסה'כ
את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה: כולם
~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~

ocean zd

New member
נמנמנמ...

רק כי זיילי הדבר הכי[!!!} מושלם שיש.. הכי!!!! פרטים כלליים על סוסכם: אך קוראים לסוס\ה:זיילנד איפה הסוס\ה עומד\ת:גן שמואל באיזה סגנון הסוס\ה עובד\ת:אינגליש-דרסג' בת\בן כמה הסוס\ה:וואו... את\ה רוכב\ת הרבה על הסוס\ה:נמנמממ ייפייי מה את\ה אוהב כ"כ בסוס\ה:שהוא פשוט הדבר הכי חמוד והכי נותן מעצמו בעולם...נקשרתי אליו כ"כ והוא מקדם אותי המון. הוא פשוט מלאך את\ה מכיר עוד אנשים שאוהבים את הסוס\ה:באארורררררר ~צרפ\י תמונה של הסוס\ה~ מה אתם יודעים על סוסכם: בלי להסתכל על התמונה של הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא צבע הסוס\ה:חום-ג'ינג'י אם לסוס יש גרביים->באיזה צבע הם:כן.. לבן אם לסוס יש גרביים->באיזה ובכמה רגליים יש לו:2..אחוריות!! האם לסוס יש כתם על המצח עם כן באיזה צורה:כן.. אממ... כזה שעון חול.. חתיךךךךך באיזה צבע הרעמה והזנב של הסוס\ה:כמו הגופי.. חומג'ינג'י באיזה אורך הרעמה והזנב של הסוס\ה:הרעמה לא ארוכה.. טובה לצמות..הזנב ארוך האם לסוס\ה יש פצעים/צלקות חיצוניות:בפנים, איפה שהכתם.. ובגבנון. וגם ברגל האחורית.. אבל סתם.. אם כן, איפה ולמה אך זה נגרם:שאלה טובה איזה צבע עיניים יש לסוס\ה:היינים הכי יפותת בארץ בחוץ פס שחור ואז חום ושוב שחוררר האם יש לסוס גבנון גבוה/נמוך:חחחחחחח בלי לשאול אפחד על הסוס/ה ענו על שאלות אלה: מה הוא גילו של הסוס\ה:נמנמ מה הוא משקלו של הסוס\ה:נמנמ מה הוא גובה הסוס\ה:נמנמ איזה עבר היה לסוס\ה:אעאעאע מי היא האם של הסוס\ה: מי הוא האב של הסוס\ה: מה הן היכולות המקסימליות של הסוס\ה:גרנד פרי..הוא שלמות נווו האם הסוס\ה זכה באיזשהיים פרסים\השגים:כןןןןןן מה היה השם של הסוס\ה אצל הבעלים הראשונים שלו: מה הסוס\ה אוהב לעשות:לאכול המון תפוחים, ידיים... וללקק את הפנים שלי! חח אך הסוס/ה מגיב לצעקות:רע.. האם הסוס\ה הוא יליד הארץ:לא?.. האם הסוס\ה מתחרה עכשיו:שנוי במחלוקת אם כן אז באיזה סיגנון ובאיזה מקצה:דרסג' מה הסוס\ה אוהב 'לנשנש' גזר, תפוח וכ'ו:תפוח, ידיים,עוגיות כאלה וסקיז תפוחים.. אך הסוס מגיב בטיולים:הוא לא אוהב.. שרוכבים עליו.. ביד הוא אוהב.. ככה בעופר חחח האם הסוס\ה נוטה לחבב/להראות חיבה כלפי אנשים:לא אם זאת סוסה-האם היה לה פעם סייח\ה: קצת על עצמכם: שם:מיי גיל:17 פחות 3 חודשים באיזה חווה רוכב\ת?אצל דניאלה גרוס \ת? כמה סוסים היו לכם?1 מי המדריך שלכם?דניייי ציוד לסוס: \אוכף ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה?אינגליש כמה אוכפים החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות?2 האם קניתם אותם עם חגורת בטן וארכובות או בלי?בלי האם יש לכם שמיכה רכיבה?כה אם כן כמה ובאיזה צבע? כחול אפור לבן וירוק האם יש לכם ראשית בית?כה אם כן באיזה צבע?ירוק ואפור כמה ראשיות בית החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשיית בית אתם הכי מרוצים?הירוקה האם יש לכם ראשית רכיבה?כה ראשיית ווסטרן או אינגליש? של איזה חברה? קניתם אותה עם המתג והמושכות או בלי? כמה ראשיות רכיבה החלפתם עד עכשיו ובאיזה תדירות? מאיזו ראשייה היתם הכי מרוצים? האם יש לכם שמנים וספריים לטיפוח הסוס? אם כן איזה?כה האם יש לכם שמנים וסבונים לניקוי ציוד הרכיבה? אם כן איזה?כה האם אתם מביאים לסוסים שלכם תוספות/ויטמינים? אם כן איזה? האם יש לכם חזיה?לא האם יש לכם מירטינגל?לא האם יש לכם מברשות ומנקה פרסות?כה ציוד לעצמינו: האם יש לכם צ'אפס? אם כן ארוך או קצר?קצר האם יש לכם מגפיי רכיבה? אם כן של איזה חברה?כה.. הארייט האם יש לכם נעלי רכיבה? אם כן של איזה חברה?הארייט האם יש לכם שוט? דרסז' או קפיצות?דרסג' מלא האם יש לכם שוט לונג' וחבל לונג'?כה האם יש לכם דורבנות? כה האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כה האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?וואו.. חום 2 שחורים כחול תכלת ירוק בז' 3 לבנים אפור ואחד שהוא חום עם ורוד האם יש לכם חולצת תחריות? אם כל של איזה חברה ובאיזה צבע?2 האם יש לכם מגן גוף?חגורת גב האם יש לכם ג'קט לתחריות? אם כן של איזה חברה ובאיזה צבע?כה.. אחד כחול ואחד שחור

אז ככה.... רק קצת ידע כללי על הסוס שאת אוהבת.

הצלקות בשתי הרגליים האחוריות שלו קרו כשהוא נתקע עם הרגל בסורגים של הדלת. יש לו עוד צלקת, או יותר נכון, חסר לו חתיכה מהעור באזור הפה (השפתיים יענתו). זה קרה בטיסה לארץ. המשקל שלו בין 550-600 כשהוא היה אצלנו. שקלו אותו בזמנו והוא היה 600 בערך. הוא היה ב-18 לאפריל בן 17. הוא יליד 1990. (אני מקווה שאמרת לו מזל טוב ושחגגת לו..) הגובה שלו בערך 1.70. אבא שלו: Blanc Rivage אמא שלו: Cia השם בתעודות: Idzard גזע: KWPN או בקיצור, הולנדי (וזה לא טהור......) בעברו הוא התחרה Z (ד') בהולנד, PSG עם מיכלי פה, ואני עשיתי איתו ג'. ואגב... בטיולים הוא ממש חמודי...

למעלה