../images/Emo205.gifעונה על חלקים נבחרים ../images/Emo3.gif
דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. זו שאלה מדי פסימית, נקסט
2. 3. 4. 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. חבר/ה טוב/ה 2. מוזיקה שאני אוהבת 3. אוכל טוב
4. איזה ספר ארוך כדי להעביר ת'זמן 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. עושה שופינג מטורף וחסר מעצורים 2. מפנקת את עצמי באוטו 3. טסה לחו"ל 4. מפזרת שאריות למשפחה ולחברים
דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. אומרת לעצמי "איזה פוקס" 2. מודה לאלוהים
3. אני רוצה להגיד "מפנקת את עצמי באיזה בגד" אבל סביר להניח שהייתי שמה אותו בארנק
4. מספרת לכל החברים שלי
4 שירים שאתם אוהבים: 1. וואי רק ארבעה?! זה קשה!! אמממ הראשון שקפץ לי זה angels 2. מירי מסיקה- באה אליכם 3. קלי קלארקסון- SUBG, BOY, Breakaway.... 4. עברי לידר- הכוס הכחולה לייב 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סופגניות
2. רוגעלך! 3. בראוניז 4. מלאווח
4 תכניות שנשארו וישארו בזיכרון שלכם: 1. בוורלי הילס 90210
2. דוסון קריק 3. וואי אני רואה כ"כ הרבה טלוויזיה שאני כבר לא זוכרת!! אמממ החתולים הסמוראים?
4. הטופ מודל הבאה?
4 ארצות שתרצו לבקר לפני שתמותו: 1. איסלנד 2. הוואי 3. תאילנד 4. עיר, לא ארץ- פראג 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. בהצלחה?!
2. it was nice to meet you
3. ניפגש אחורי זה
4. אם את תשרדי ואני לא- אני מורישה לך את כל ארון הבגדים שלי
4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אהיה נבוכה :$ 2. אגיד "תודה" 3. סביר להניח שאגיד איזושהי מחמאה בחזרה
4. ארגיש טוב עם עצמי
4 דברים שאמרת לאמא שלך היום: 1. "בסדר" [לשאלה איך אני מרגישה] 2. "מה זה משנה" [כשהיא אמרה לי למדוד חום- אני קצת חולה] 3. "בסדר" [לשאלה איך אני מרגישה] 4. "עזבי אותי" [כשהיא אמרה לי למדוד חום] 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. שראיתי היום יותררררררר מדי טלוויזיה
2. ולחלופין שבקושי הספקתי להיות על המחשב 3. להזמין את כל הקומונה לישון אצלי איזה יום בחופש 4. שמבאס שביום ראשון הולך להיות חם ויבש מהרגיל כי אנחנו בדיוק יוצאים לטיול...
4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. הנוכחי- הארי פוטר 6 [כבר מחנוכה...
] 2. לפני זה - שבועת רחל [זה היה כמעט לפני שנה...
] 3. לפני זה- באדולינה 4. לפני זה- מישהו לרוץ איתו 4 דברים שאכלת היום: 1. קציצות
2. עוגיות שוקולד צ'יפס
3. ביצה 4. קוטג' 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. מור 2. אפרתי 3. יוסי 4. וזהו
4 דברים שרצית לעשות היום: 1. להיות על המחשב, אבל אחותי תפסה לי
2. לראות את שתי ההקלטות של איידול משבוע שעבר, שאח שלי נשבע שהוא זכר להקליט אבל לא מצאתי אותן על אף קלטת!
3. אמממ לנהוג
4. רציתי שנטלי תזכה ב"הדוגמניות", זה נחשב?
4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. "כריות"
2. קוקו פופס 3. שוגי 4. פרוסטיס 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1. מוסינזון 2. ליאו בק 3. רוטברג 4. היובל 4 להקות שאתה מכיר: 1. מארון 5 2. דסטניז צ'יילד 3. הספייס גירלז
4. גיימבויז
4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. נחמד
2. מקורי! 3. גרם לי לסדר ת'מחשבות בנוגע ליום שהיה
4. נגמר!