שאלון

L U Z I A

New member
את מעדיפה שביום שבו את יוצאת ל../images/Emo15.gif

טיול יהיה קר וגשום?
תסתפקי בחם ויבש
לפחות לא מזיעים

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifסוס מנצח לא מחליפים ../images/Emo3.gif

חוץ מזה שחרשתי על השיר הזה לאורכו ולרוחבו עוד הרבה לפני שהרדיו גילה אותו

SummerNightCity

New member
כן, אבל מוזר.

שחרשתי עליו בעצמי, עוד אהבתי לשמוע אותו. ברגע שהוא התחיל להטחן ברדיו, כבר בקושי חיבבתי אותו. ואז שאחותי התחילה לשיר אותו, ואמא הורידה אותו לצלצול בפלאפון, הבנתי שאני לא יכולה לסבול אותו!

Sahar 11

New member
עונה ../images/Emo9.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. להתחתן 2. להיות בקריירה מוצלחת 3. 4. 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. מוזיקה 2. חבר\ה 3. אוכל כמובן 4. משחק או משהו לתעסוקה 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קניות בלי לחשוב על המחר 2. הולכת למלון הכי יקר ובו את הסוויטה הכי יקרה
3. קונה בית פרטי 4. תורמת דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. לוקחת אותו. דה. 2. משוויצה שמצאתי 100 שקל 3. 4. 4 שירים שאתם אוהבים: 1. shakira- hips dont lie
2. christina aguilera- walk away 3. eminem- lose yourself 4. eminem- When I'm Gone זה קצת רק 4
4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. ארומה 2. פסטות 3. פיצה 4. סיני 4 תכניות שנשארו וישארו בזיכרון שלכם: 1. חברים
2. בוורלי הילס 3. אלי מקביל 4. ארתור 4 ארצות שתרצו לבקר לפני שתמותו: 1. ניו יורק 2. איטליה 3. לא ארץ, אי- הוואי 4. לאס ווגאס 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. אין לי שמץ 2. כנ"ל 3. כנ"ל 4. כנ"ל 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה 2. איזה חמוד 3. אגיד להתראות 4. ואלך 4 דברים שאמרת לאמא שלך היום: 1. היה סבבה [שאלה איך היה אתמול] 2. שיש היום הגמר של הדוגמניות 3. מה יש לאכול 4. שלניארל יש פלולות במצח 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. מעניין איך היה בהשלמות במת' שלא הייתי בו 2. שראיתי אתמול מישהו ממש חמוד 3. מעניין מי תנצח ב'הדוגמניות' 4. חבל שאליסיה לא ניצחה 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. שבועת רחל 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. שוגי עם חלב 2. פרוסה עם חומוס 3. אורז 4. מרק 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): קמתי רק בערב אז לא כל כך יצא 1. סיגל 2. שירן 3. 4. 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. שוגי 2. כריות 3. טריקס [נראה לי ככה קוראים לזה] 4. קינמון
4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1. קציר 2. אורט 3. דה-שליט 4. ויצו 4 להקות שאתה מכיר: 1. אטומיק קיטן 2. שוגהבייבס 3. ווסטלייף 4. דסטניז צ'יילד 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. מקורי 2. מעניין 3. ארוך 4. זהו

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifשומו שמיים,איך שכחתי את חברים?

איך נפלו גיבורים
וואי אני מתחילה להרגיש רע עם זה שאני היחידה [?] שלא כתבה שהיא תורמת מהסכום האסטרונומי שנפל עלי משמיים.... אז ברור שהייתי תורמת!
וואי כולם כתבו משהו על "הדוגמניות"

Sahar 11

New member
באמת איך שכחת? ../images/Emo67.gif

"...מהסכום האסטרונומי שנפל עלי משמיים..." אני ממש צוחקת עם עצמי עכשיו
לא יודעת למה

JULI4561

New member
ארתור../images/Emo6.gif גמאני אוהבת את זה חחחח

אבל שנים לא ראיתי :/

LETS DO IT

4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1.ללדת לפחות ילד/ה אחד/ת מזאת שלמטה 2. להתחתן /לגור עם מישי 3.לשחק 4.לנגן בגיטרה למישי 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1.מזרון 2.שתיה 3.אוכל 4.ומישי שכיף ומשעשע להיות איתה:) 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.צורח 2.קופץ 3.מטלפן 4.טס דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1.מביט לצדדים 2.מתכוףף 3.לוקח 4. ומחייך (בעצם, דבר ראשון זה מחייך) 4 שירים שאתם אוהבים: אני אוהב הרבה יותר מ4 שירים אני אגיד סתם כאלה שעולים בראש.. 1.HEAVEN 2.LISTEN TO YOUR HEART (שניהם בכל הגרסאות) 3.שירים של אוונסנס.. ברינג מי טו ליייף מיי אימורטל.. 4.שירים של עופר ניסים
כמו: ALONE 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.חביתה 2.שוקולד 3.גלידה 4.מילקי :):) 4 תכניות שנשארו וישארו בזיכרון שלכם: חהחה אני עושה זוגות 1.המורדים וקטנטנות 2.הטופ מודל וכוכב נולד 3.משחק החיים והשיר שלנו 4.חברים נשאר בלי חברים 4 ארצות שתרצו לבקר לפני שתמותו: 1.קליפורניה שזה הוליווד 2.אמריקה= ניו יוררררררררררקקקק 3.צרפת= פריז= דיסנילנד או ווורלד לא משנה 4.ארחנטינה 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1.תלוי מיזאת 2.אני לא ממש אוכל לדבר אבל בכל זאת..: 3. "תכנסי מתחת לשולחן כבר"? 4."תגידי ל... שאהבתי אותה
" 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1.אסמיך מבפנים 2. כנראה שאחייך, פשוט יש אנשים שאתה רגיל לשמוע מהם מה לעשות. 3. אגיד לו תודה אבל זה גם תלוי ממי! 4. וגם פה זה תלוי מיזה בשביל לומר"אתה הרבה יותר/גם אתה" 4 דברים שאמרת לאמא שלך היום: 1.NOT 2.OF 3.YOUR 4.BIZNESS !!!!!! (ולא אמרתי לה את זה, אני אומר את זה לכם אם לא הבנתם..) 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1.מישי 2.מישי 3.מישי(אותה אחת בכל התשובות) 4.ובא לי קליק אבל להתחלק בו איתה אם אפשר 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.תנו לגדול בשקט 2.קיץ אחד ביחד 3.מבחן קבלה 4.הארי פוטר 6 קראתי רק תפרק הראשון חחח זה נחשב? 4 דברים שאכלת היום: 1.טכנית, היום רק התחיל. אבל.. כל מה שרשמתי באהוב שזה: מילקי 2.חביתה 3.גלידה 4.ושוקולד 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.שוב 2.זה 3.לא 4.עניינכם [ ולא , הכוונהה לא שזה לא עניינכם, זה באמת השמות שלהם..] 4 דברים שרצית לעשות היום: 1.להיות עם כל מיני אנשים בעיקר עם זאת שמוזכרת במה חשבתי 2.לשחק(הכוונה לא במחבואים וכאלה) 3.וזהו, בעיקר לישון. 4.ז=ה=ו!!!!! 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1.כריות 2.קוקומן 3.הרגיל 4.קראנץ' 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1.אפק 2.היובל 3.גוונים 4.תלמה ילין:) 4 להקות שאתה מכיר: 1.אוונסנס 2.לינקין פארק השולטים 3. גרין דיי 4.סימפל פלאן 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1.שאין 2.ארבעה 3.דברים 4.כאלה

archer girl

New member
עונה../images/Emo152.gif../images/Emo79.gif

היום ישלי כח להכל^^ מה הייתם עושים: 4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. להתחתן וילדים
2. ללכת להופעה של קולד
3. לעשות בנג'י^^ 4. לטוס לקליפורניה
4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. את האמפי שלי אופקורס
2. שוקולד. הרבה שוקולד
3. המגן דוד שלי
4. היומן האישי שלי [
] 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. הממ... טסה לקליפורניה
2. מטפלת בחיות בביצפר
3. מעניקה הון למשפחה^^ 4. קונה סוס
דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. קונה איזו חולצה או מכנסיים
2. מדבקות אולי
3. חוסכת ונוסעת להופעה. [לא בחו"ל
]
4 שירים שאתם אוהבים: 1. Michelle- The beatles 2. The hardest part- Coldplay 3. The show must go on- Queen 4. Kiss From a rose- Seal [ נו, מה, רציתי לגוון
] 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.
2.
3.
4.
4 תכניות שנשארו וישארו בזיכרון שלכם: 1. הרקיע השביעי
2. קטנטנות
3. הלב
. הו, מרקו
4. פוקימון
4 ארצות שתרצו לבקר לפני שתמותו: למה דווקא לפני שנמות?
1. ארה"ב 2. רוסיה ואוקראינה. הייתי רוצה לראות מאיפה ההורים שלי באו
3. שוב בצרפת
4. קנדה. אבל זה בטוח לחופש
ייאייי
4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. את חשובה לי
2. עדיין לא החזרת לי את ה50 ש"ח מהסרט
3. את כפרע^^ 4. את נמוכה ממני ב-4 ס"מ
4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אכחיש. למרות שאף אחד לא יגיד אתזה
2. אסמיק. כי זו תהיה הפעם הראשונה שיגידו לי ככה
3. אנסה לאמר מילה טובה לאותו אחד
4. אחשוב שהוא צבוע
[נו, מה, אני לא יפה
] 4 דברים שאמרת לאמא שלך היום: אבל היא הלכה לעבודה לפני שקמתי
אני אעשה על אתמול
1. אני אוהבת אותך
2. זו הפעם השביעית שאני מזכירה לך על השופינג
3. אני הולכת היום לאבא
שעתיים ברגל
4. לילה טוב
4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. שהפורום הזה נחמד
2. שמשעמם בחופש
3. שאני לא רוצה לעשות שיעורים
4. מתגעגעת לחברות שלי
. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אני כבר חצי שנה תקועה בשר הטבעות
2. ג'יין אייר. 3. נשים קטנות
4. הארי פוטר [החמישי]
. 4 דברים שאכלת היום: 1.
2.
3. יוגורט
4.
4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): אבל היום לא דיברתי
אז אני אעשה על אתמול
1. דניאל
2. שירן
3. מיכל
4. עופר
4 דברים שרצית לעשות היום: 1. ללכת לגן חיות
2. ללכת לאבא
3. להמשיך את שר הטבעות
4. לשמוע עוד קולדפליי
4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. קורנפלקס
2. צ'יריוס
3. שוגי
4. כריות
4 להקות שאתה מכיר: 1. קולדפליי^^ 2. קווין^^ 3. בון גו'בי^^ 4. הביטלס^^ 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. ארוך
2. נחמד
3. עשיתי אותו ב20 דקות
4. תודה סהר

למעלה