../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif
דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1.להתחתן2.ללדת 3.לנסוע לארופה/תאילנד/יפן 4.לעשות הרבה XXX
דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1.חבר 2.טלויזיה 3.טלפון 4.סירה
דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.מתחלקת עם המשפחה הקרובה ונותנת חלק לצדקה 2.קונה בית ואוטו ומשרתת ושף צמוד 3.נוסעת לטיול סביב העולם 4.קונה כל מה שבא לי (בגדים במיוחד)
דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1.שמה אוטו בארנק 2.נותנת קצת ממנו כתרומה 3.קונה חולצה 4.ספר/דיסק
שירים שאתם אוהבים: 1.אינג'וי דה סיילנס (דפש מוד) 2.סומבאדי (דפש מוד) 3.ווייט שאדואס (קולדפליי) 4.קריינג (ארוסמית,) ויש עוד מיליון
מאכלים שאתם אוהבים: 1.שיפודים 2.שוקולד 3.עוגות(מוסים) 4.המבורגר
תכניות שנשארו וישארו בזיכרון שלכם: 1.דגראסי 2.בברלי הילס 3.סוויט וואלי 4."כדור פורח" בקיץ בערוץ 6 כשהייתי קטנה
ארצות שתרצו לבקר לפני שתמותו: 1.תאילנד 2.יפן 3.אנגליה 4.איטליה
דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1.אמאל'ה!!! 2.מתחת למשקוף 3.שיגמר כבר 4.תחזיק אותי
דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1.אחייך במבוכה 2.אסמיק 3.אגיד תודה 4.אסתכל על הריצפה
דברים שאמרת לאמא שלך היום: 1.היי 2.מה נשמע 3.אני אוהבת אותך 4.אני עייפה
מחשבות שעברו לך בראש היום: 1.שיבוא כבר הערב כדי שאוכל לשמוע את המוזיקה שהורדתי אתמול 2.אני רעבה 3.אני עייפה 4.משעמם!!!
ספרים שקראת לאחרונה: 1.מר ורטיגו (פול אוסטר) 2.על תבונה ורגישות (ג'יין אוסטין) 3.האומן ומרגריטה (מיכאל בולגקוב) 4.קורות הציפור המכאנית (הרוקי מורקאמי)
דברים שאכלת היום: 1.סנדוויץ' טונה חציל וירקות 2.מיני חטיף פסקזמן 3.אורז עם בשר 4.קורנפלקס בבוקר
חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.טניה 2.לנה 3.אנה 4.דורון
דברים שרצית לעשות היום: 1.לשמוע מוזיקה 2.לקרוא "רייטינג" 3.לחפש מאמרים בסיפרייה 4.לסדר עניינם בקשר לעבודה
סוגי דגנים שאתה מכיר: 1.חיטה 2.שיפון 3.שיבולת שועל 4.המ...שעורה?
שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1.אורט 2.ויצו 3.עמל 4.הרצוג
להקות שאתה מכיר: 1.דפש מוד 2.קולדפליי 3.גרין דיי 4.פלסבו
דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1.חביב 2.ארוך 3.אין מצב שמישהו יקרא 4.מיותר