שאלון

עונה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif../images/Emo157.gif../images/Emo156.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. לסיים את משחק התמונה
2. להתחתן? 3. להביא ילדים 4. ללמוד בבית ספר למשחק 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. ספרים 2. מקרר אין סופי מלא אוכל ושתייה 3. חפיסת קלפים 4.מחשב נייד 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה דברים 2.קונה דברים 3.קונה דברים 4. תורם כסף ואז קונה עוד דברים דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. מסתכל הצידה ובודק שאפחד לא רואה 2. הולך מהר לאמא שלי ועושה חה מצאתי מאה שקל 3.הולך לאחותי ועושה חה מצאתי מאה שקל 4.הולך לאבא שלי ועושה חה מצאתי מאה שקל 4 שירים שאתם אוהבים: 1.CRY של פיית היל 2.ALL IN LOVE IS FAIR של סטיבי וונדר 3.אהבה של דניאל סלומון 4.NEVR של HEART 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.אוכל סיני 2.אוכל יפני 3.אוכל תאילנדי 4.פיצה 4 תכניות שנשארו וישארו בזיכרון שלכם: 1. קטנטנות חחחח 2. המומינים 3. חבובות 4. בוורלי הילס 90210 4 ארצות שתרצו לבקר לפני שתמותו: 1.ארה''ב 2.איטליה 3.אנגליה 4.צרפת 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1.הצילו 2.אמאלההה 3.אנחנו נמות!! 4.אני לא רוצה למות צעיר 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1.יגיד תודה גם את חמודה 2.יסמיק 3. יגכח 4.יחמיא לו גם 4 דברים שאמרת לאמא שלך היום: 1. אמא טלפון 2. אמא אני לא רעב 3.אמא תכתבי לי אישור 4.אמא תביאי לי כסף 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1.אני רעב חבל שאמרתי לאמא שלי שאני לא.... 2.אני אוהב פיצה 3. אוף משעמם לי 4.אחחח איזה סקסית הדוגמנית החדשה של TNT 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.זיכרונותיה של גיישה 2.משחק מכור 3.חווה ואדם 4.בעל זבוב 4 דברים שאכלת היום: 1.מנה חמה בטעם פטריות 2.בורקס בטעם פיצה 3.וזהו 4. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.קים 2.שיר 3.קרן 4.מתן 4 דברים שרצית לעשות היום: 1.לאכול אוכל סיני 2.לראות אמריקן איידול 3. ללכת לשלם לטיול 4. לפגוש את קימעע 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. קראנץ 2. שוגי 3.עוגי 4. האני נטס ציריוס 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1.אורט 2.רעות 3.אלון 4.יעלים 4 להקות שאתה מכיר: 1.HEART 2.גיים בויז 3.דיימונדז 4.רד הוט צ'ילי פפרס 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1.ארוך 2.ארוך אח נחמד 3.נחמד אח ארוך 4.אההה נגמר

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifבוורלי ../images/Emo99.gif

אם כך גם אתה וודאי מהעתיקים....

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאיזה עתיק ואיזה נעליים ../images/Emo122.gif

אז אתה לא מהדור של בוורלי, 'צטערת

נקודונת

New member
נו, שוב אחרונה...

4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. קעקוע 2. סקס 3. אהבה 4. צניחה חופשית 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. מוזיקה
2. טוטי
3. איילת
4. מטוס פרטי+טייס
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. תרומה 2. קניות
3. מחלקת לחברים ומשפחה 4. חוסכת דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. מסתכלת מסביב לראות אם מישהו מחפש אותו 2. שוב מסתכלת מסביב, לראות שאף אחד לא רואה 3. מרימה את השטר 4. ומכניסה אותו לארנק
4 שירים שאתם אוהבים: 1. bang bang - ננסי סינטרה 2. here comes the sun - הביטלס 3. מכה אפורה - מוניקה סקס 4. אימפריות נופלות - דן תורן 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פסטה 2. שוקולד מריר
3. תותים
4. לחמניות/לחמניות שוקולד של איילת 4 תכניות שנשארו וישארו בזיכרון שלכם: 1. טופ מודל
2. ג'ואן מארקדיה 3. סיינפלד 4. חברים 4 ארצות שתרצו לבקר לפני שתמותו: 1. ניו-זילנד 2. צרפת 3. איטליה 4. יפן 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. בואי 2. נעמוד 3. מתחת 4. למשקוף 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק 2. "אה.. תודה.." 3. "גם את/ה נראה/נראית בכלל לא רע" 4. אסמיק עוד יותר
4 דברים שאמרת לאמא שלך היום: 1. להוציא את טוטי?
2. אוהבת אותך
3. זונה!
4. כן, ביי. טוב, בסדר, ביי. טוב, ביי! אמא, ביי!
4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "איך בא לי ללמוד צילום" 2. "איך בא לי לקנות שמלה חדשה" 3. "אני חייבת לעזור יותר בבית.." 4. "שיט, יש לי כל כך הרבה שיעורים לחופש" 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. "ההיסטוריה הסודית" 2. "שירתה של טרויה" 3. "אשתו של הנוסע בזמן" 4. "אופרה בגרוש" (מחזה) 4 דברים שאכלת היום: 1. קונרפלקס 2. לחמניה שהכנתי עם לין 3. שוקולד
4. חלב? 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. לין 2. איילת 3. הילה 4. אמא? 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. ללכת לשתות אייס-קפה עם איילת 2. אחר כך, ללכת ללין 3. לעשות קצת שיעורים 4. להוציא את טוטי 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. אורז 2. חיטה 3. שעורה 4. תירס? 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1. שמעון בן צבי
(תיכון) 2. קלעי
(תיכון) 3. עירוני א' - תיכון א' לאומניות
(חטיבת ביניים+תיכון) 4. תלמה ילין
(תיכון) 4 להקות שאתה מכיר: 1. מוניקה סקס
2. רק הוט צ'ילי פפרז
3. ג'ימי איט וורלד
4. בוטן מתוק בקרקס
4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. חביב
2. מקורי
3. למה אני (שוב) עושה אותו אחרונה? 4. ארוך

נקודונת

New member
לטבח המוני של מורות למתמטיקה ../images/Emo123.gif

את יודעת כמה עולה רוצח שכיר טוב?

katie me

New member
../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif

דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1.להתחתן2.ללדת 3.לנסוע לארופה/תאילנד/יפן 4.לעשות הרבה XXX
דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1.חבר 2.טלויזיה 3.טלפון 4.סירה
דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.מתחלקת עם המשפחה הקרובה ונותנת חלק לצדקה 2.קונה בית ואוטו ומשרתת ושף צמוד 3.נוסעת לטיול סביב העולם 4.קונה כל מה שבא לי (בגדים במיוחד)
דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1.שמה אוטו בארנק 2.נותנת קצת ממנו כתרומה 3.קונה חולצה 4.ספר/דיסק
שירים שאתם אוהבים: 1.אינג'וי דה סיילנס (דפש מוד) 2.סומבאדי (דפש מוד) 3.ווייט שאדואס (קולדפליי) 4.קריינג (ארוסמית,) ויש עוד מיליון
מאכלים שאתם אוהבים: 1.שיפודים 2.שוקולד 3.עוגות(מוסים) 4.המבורגר
תכניות שנשארו וישארו בזיכרון שלכם: 1.דגראסי 2.בברלי הילס 3.סוויט וואלי 4."כדור פורח" בקיץ בערוץ 6 כשהייתי קטנה
ארצות שתרצו לבקר לפני שתמותו: 1.תאילנד 2.יפן 3.אנגליה 4.איטליה
דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1.אמאל'ה!!! 2.מתחת למשקוף 3.שיגמר כבר 4.תחזיק אותי
דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1.אחייך במבוכה 2.אסמיק 3.אגיד תודה 4.אסתכל על הריצפה
דברים שאמרת לאמא שלך היום: 1.היי 2.מה נשמע 3.אני אוהבת אותך 4.אני עייפה
מחשבות שעברו לך בראש היום: 1.שיבוא כבר הערב כדי שאוכל לשמוע את המוזיקה שהורדתי אתמול 2.אני רעבה 3.אני עייפה 4.משעמם!!!
ספרים שקראת לאחרונה: 1.מר ורטיגו (פול אוסטר) 2.על תבונה ורגישות (ג'יין אוסטין) 3.האומן ומרגריטה (מיכאל בולגקוב) 4.קורות הציפור המכאנית (הרוקי מורקאמי)
דברים שאכלת היום: 1.סנדוויץ' טונה חציל וירקות 2.מיני חטיף פסקזמן 3.אורז עם בשר 4.קורנפלקס בבוקר
חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.טניה 2.לנה 3.אנה 4.דורון
דברים שרצית לעשות היום: 1.לשמוע מוזיקה 2.לקרוא "רייטינג" 3.לחפש מאמרים בסיפרייה 4.לסדר עניינם בקשר לעבודה
סוגי דגנים שאתה מכיר: 1.חיטה 2.שיפון 3.שיבולת שועל 4.המ...שעורה?
שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1.אורט 2.ויצו 3.עמל 4.הרצוג
להקות שאתה מכיר: 1.דפש מוד 2.קולדפליי 3.גרין דיי 4.פלסבו
דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1.חביב 2.ארוך 3.אין מצב שמישהו יקרא 4.מיותר

katie me

New member
כן,אני יודעת ../images/Emo10.gif

רק עכשיו שמתי לב, איך שזה נראה....
נו...טוב.
| פעם הבאה!

Plaztyk

New member
../images/Emo48.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. להתאהב 2. להיות ביפן 3. להתקעקע 4. להיות אמא 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. חתולה 2. אליס 3. מוסיקה 4. אוכל אני מניחה 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. בית ביפן 2. טסה לפינלנד להופעות 3. קונה כלב שחור ענק 4. קונה כל דבר יפה שבא לי דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. ספטום 4 שירים שאתם אוהבים: 1. הרבההההההה 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פיצה 2. שניצל 3. המבורגר 4. אורז 4 ארצות שתרצו לבקר לפני שתמותו: 1. יפן 2. אנגליה 3. פינלנד 4. רוסיה 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה.? 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אין לי כוח לכלום 2. החתולה שלי השמינה 3. אני שונאת את ***** 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. המצפן הזהוב 2. הארי פוטר 3. משו על צילום 4. פרוטס 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. אליס 2. אלונה 3. מור 4. רונה 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. לישון טוב 2. לאכול משו טעים 3. להתבטל 4 להקות שאתה מכיר: 1. גאנס נ רוזס 2. הימ 3. לאקונה קויל 4. דה דיסטילרס 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. קיצרתי דברים לא מעניינים 2. זה מעביר לי תזמן 3. שאלות קצת דפוקות 4. חפיף.

למעלה