שאלון!!

Mrs Puff

New member
שאלון!! ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

כי מזמן לא היה אחד
והכירו את הסמיילי התורן - מומי!
(הצעות נוספת לשם יותר.. אה.. מעניין, יתקבלו בברכה~) חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: 2. גיל: 3. עיר: 4. מאכל אהוב: 5. צבע אהוב: 6. להקה\זמר אהוב: 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? 8. צבע עיניים: 9. איזה עוד אנימות ראית? 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? 12. באיזה פרק את\ה? 13. פרק אהוב: 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) 15. דמות אהובה: 16. דמות שנואה: 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? 23. עט או עפרון? 24. דיסקמן או אמפי? 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? 26. שוקולד לבן או מריר? 27. חורף או קיץ? 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) 29. תפוזבל או תפוזונות? 30. יום ראשון או יום חמישי? חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* 34. היה לך דז'ה וו? 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? 37. היה לך כלב? 38. חתול? 39. דג? 40. משו? חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך
41. לא יוצאים למזרח בלי... 42. איזה כיף.. 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? 46. צחצחת שיניים היום? טוב.. קוראים לרותמ לצאת.. אז אני אמשיך אח"כ אומשו

Mrs Puff

New member
אוי! לא שמתי את הסמילי! ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

טוב.. דימיינו שהוא שם ^^

coral chan

New member
בדיו' השבת חשבתי שמזמן לא היה ../images/Emo210.gif

שאלון! חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: קורל 2. גיל: 14 3. עיר: גבעת שמואל 4. מאכל אהוב: אין 5. צבע אהוב: שחור תכלת ורוד חום ירוקכהה 6. להקה\זמר אהוב: אין 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן 8. צבע עיניים: ירוק 9. איזה עוד אנימות ראית? מעט ;; 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) את כולם,אני רואה רק מה שאני אוהבת... חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? אחרי הקון בקיץ 12. באיזה פרק את\ה? 64 T_T 13. פרק אהוב: מאיפה אני זוכרת םם; 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) לא זוכרת גם 15. דמות אהובה: אוריהימה 16. דמות שנואה: אונאהאנה,אוראהאה ומאיורי 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: מממ....לויודעת ;; כולם חשובות 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: לא הגעתי עדיין לפילרים 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: לוזוכרת 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) ממ..לוידעת X: חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? רנג'ירוקיה!! 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סולסוסייטי 23. עט או עפרון? עפרון 24. דיסקמן או אמפי? דיסקמן אמפי 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'י X3 26. שוקולד לבן או מריר? מרררייייר 27. חורף או קיץ? קיץ 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) פשוט לחם עם שוקולד X_X 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? לא 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o לא 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* לא 34. היה לך דז'ה וו? כן 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) כן 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא 37. היה לך כלב? לא TT_TT 38. חתול? הלוואי TT_TT 39. דג? כן XD 40. משו? אוגרר אווודדדדדדדדדדדי 333> חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי...חיתולים לתינוק? םם; 42. איזה כיף..מה? 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? לא 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? דיגדידוג!! XDD 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? כן 46. צחצחת שיניים היום? כן

Noriko Chan

New member
עונה P: אומשו ../images/Emo142.gif

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: נוריקו 2. גיל: 14 וחצי 3. עיר: הוד השרון 4. מאכל אהוב: יש הרבה ^^; 5. צבע אהוב: כנ"ל 6. להקה\זמר אהוב: ריואיצ'י~ ניטל גראספר~! 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן XD 8. צבע עיניים: ירוק~חום 9. איזה עוד אנימות ראית? הרבה הרבה ^^;; חפשו בבלוג שלי אומשו. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) אינויאשה, אבל זו די אובססיה P: ויש עוד מלא. חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? בחופש הגדול ס.ס 12. באיזה פרק את\ה? 55 ואני לא מתכוונת להתקדם XD 13. פרק אהוב: 32 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) 33 15. דמות אהובה: אמממ. האנאטארו ^-^ 16. דמות שנואה: אני חושבת שגין ס.ס 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: אמממ... מממ.... הזאתי שכל הזמן מחבקת את אוריהימה. נו הלסבית. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: לא יודעת י---י 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: אממממ.... לא דעת XD 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) היטסוהינה ^___^ חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? רנג'ירוקיה ^_^ 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? כדה"א 23. עט או עפרון? עיפרון רולז D: 24. דיסקמן או אמפי? אמפי 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'י ^_^ 26. שוקולד לבן או מריר? *התלבטות קשה* לבן עם עוגיות D: 27. חורף או קיץ? חורף 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) בננה P: 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל 30. יום ראשון או יום חמישי? ראשון חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? חושבת שכן י0י 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o מהה? 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* לא X_X אבל אמרתי אינוקאגו~ 34. היה לך דז'ה וו? כן 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) יש לי אחד עכשיו י.י 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? אני חושבת שכן ^-^ 37. היה לך כלב? כן 38. חתול? כן 39. דג? לא 40. משו? כן חלק רביעי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... אינו\קאגו 42. איזה כיף.. זה לראות אינוקאגו 24 שעות ביממה 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? למה לא 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? אממממ.... קארקטרז סינגלז של אינו~ 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? לא אכלתי כזו XD 46. צחצחת שיניים היום? אתם רוצים את האמת? שיט, עניתי ביום לא טוב. ישנתי אצל שייז ושכחתי לצחצח בבוקר ^^;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Vivi Sparrow

New member
אני XD

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: אביה. 2. גיל: 15 מחרתיים. 3. עיר: ראש העין !~ יה מאן!~ 4. מאכל אהוב: צ'יטוס! ^_^ 5. צבע אהוב: שחור ואדום. 6. להקה\זמר אהוב: בעיקר מיאבי, גאקט, טורי איימוס. 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן+פוסטרים. XD 8. צבע עיניים: חום. 9. איזה עוד אנימות ראית? אה.. הרבה? @@" 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) בליץ', FMA, פרוטס באסקט, FLCL, היקארו נו גו. חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? מאז האנימה קון שהיה באוגוסט. 12. באיזה פרק את\ה? 67 [עדיין לא סיים להוריד לי את 68-69. כשיסיים, אני אוכל לעשות מרתון כי שאר הפרקים כבר נמצאים לי על המחשב]. 13. פרק אהוב: כולם! אבל בעיקר פרק 50 XD 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) אין כזה דבר @@! 15. דמות אהובה: רנג'י ואורהארה. 16. דמות שנואה: איצ'ימארו. >< 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: הטאיצ'ו של פלוגה 12, אני חושבת. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: כשרנג'י הגיע לבית הספר של איצ'יגו והם עפו לשיחים XD *_* 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: כל האנימה מצחיקה. >>; 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) איצ'ירנג'י! חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? שאלה מאד שאלתית. |: 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסייטי, כאילודע? *שולפת את הזנפאקטו שלי* 23. עט או עפרון? עפרון. 24. דיסקמן או אמפי? MP3 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'יייייי. ^.^ 26. שוקולד לבן או מריר? מרירררר. *_* 27. חורף או קיץ? חורף. *___* 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) נראה לי ששוקולד וזיתים. אני לא אוהבת בננה. >( 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל. 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי ! פחות שעות לימוד *_* חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? לא שזכור לי. 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o אף פעם לא רכבתי על סוס. [אני פוחדת מלרכב עליהם] <: 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* 34. היה לך דז'ה וו? כן. 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) כן, יוווו יש לי עכשיו אחד!! @@" 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? כן. 37. היה לך כלב? כן. ;; 38. חתול? לא. 39. דג? כן. 40. משו? כן, הרבה כאלה. חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... כפכף !~ 42. איזה כיף.. שיש המון חברים... המון חברים בכל מיני צבעים! XD 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? כןןןןןן! כןןןן!!! כןןן!!!! 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? החדש 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? אוהבים נקניקיות? כןןןן!!! כןןן!! כןןן!!! 46. צחצחת שיניים היום? בהחלט D:

Hinamori

New member
זה לא העבודה של נהמע ? XD

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: חנ 2. גיל: 12 3. עיר: ראשון 4. מאכל אהוב: גלידההההה 5. צבע אהוב: כחול~ 6. להקה\זמר אהוב: אואזיס~ 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? מומו ! D: [או שזה היה משמש ? וואטאבר] 8. צבע עיניים: ח-חום X_ס 9. איזה עוד אנימות ראית? כרונו, FMA, אייר, לאבלס, סוקישו, יאמיבו, בטחשכחתיעודמשהו ... 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? FMA וכרונו 3> חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? לאזוכרת XD 12. באיזה פרק את\ה? האחרון שיצא 13. פרק אהוב: 34 !!11 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) 54 15. דמות אהובה: הינאמורי 16. דמות שנואה: אייזן~ 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: דון קאנונג'י, מאקימאקי 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: לאזוכרת, אבל אחד מאלה של ריןרין 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: לאדעת XD 20. זוג אהוב: (אסור ביאקויה רנג'י !!!1) היטסוגאיה/הינאמורי חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? רנרוקי ~ ^_^ 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סולסוסייטי ! 23. עט או עפרון? עטעפרון 24. דיסקמן או אמפי? לאדעת. 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'ייייי 26. שוקולד לבן או מריר? לבן 27. חורף או קיץ? חורף 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) ... לא 29. תפוזבל או תפוזונות? אמא של תפוז אוכלת אוכל לחתולים !!!11 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישייייי~ מסיימים ב11 וחצי ! ^_^ חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? כן 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o אה לא. 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* לא 34. היה לך דז'ה וו? כן 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) כן 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? כן, ביקשתי כלב .. XD 37. היה לך כלב? יש לי כלב ^_^ 38. חתול? ל3 ימים. >: 39. דג? לא 40. משו? כן י.י חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... תיקיית ההיטסוהינה 42. איזה כיף.. לבהות בפאנארטים של היטסוהינה 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? למה לא~ 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? לאדעת~ 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? כע 46. צחצחת שיניים היום? כ-כע Oס;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אה... כל ה"חלק שלישי"

שחוזרים שלוש פעמים, זה בכוונה?
... השאלון. נו טוב. חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם:ענבר 2. גיל:14 3. עיר:חולון 4. מאכל אהוב: יש הרבה. כרגע התחבב עליי סושי ותמיד אהבתי מלפפון. 5. צבע אהוב: כחול ושחור. 6. להקה\זמר אהוב: אין. 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? סגול בהיר-לבנדר. 8. צבע עיניים: ירוק-כחול-טורקיז. 9. איזה עוד אנימות ראית? .. לא נכנסת לזה. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) אין לי כוח, רק יאוי אהוב זה ai no kusabi. חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? לפני כמה זמן. 12. באיזה פרק את\ה? 70 נראה לי. 13. פרק אהוב: מממ. לא זוכרת, די חיבבתי את צ'אדו והתוכי. 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) הזה שהיה ספיישל של כל הקרבות שהיו. 15. דמות אהובה: קומאמורה וצ'אדו D: וקירה ואוריהימה ודי כולם ^_^ 16. דמות שנואה: אמ. הינאמורי היא הכי פחות אהובה עליי. 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: הינאמורי
~ 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: הזה במבוך, נראה לי. 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: איצ'יגו קופץ על רנג'י וכולם מסתכלים וחושבים שהוא אונס אותו והקטע של צ'אדואיצ'י
. 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) מה זה מותר. >> איצ'יצ'אדו, טומאמורה, טאטסקיהימה, ביאקורנ (זה נחמד
), שונסוי-אוקיטאקה, גינקירה, ויורוסוי זה נחמד למדי. חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? איצ'יצ'אדו וביאקורנ. 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסייטי, יותר בישים-יותר אקשן D:!~ 23. עט או עפרון? עט. 24. דיסקמן או אמפי? אמפי. 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'י. 26. שוקולד לבן או מריר? לבן. 27. חורף או קיץ? חורף. 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) שוקובננה. 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוח. 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי. 3> חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? לא o_O זה קורה בכלל? 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o רכבתי על סוסה שניסתה למחוץ לי את הרגל כשהיא החליטה לעשות אמבטיית חול באמצע
ורכיבה על סוסים זה ניצול, לא טוב.~ 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* אה, לא, סאסונארו. 34. היה לך דז'ה וו? לא. 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) לאלא. 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא. 37. היה לך כלב? יש לי עדין, כלבה. דונצ'ה 3> 38. חתול? שלושה. 39. דג? כיפה'לה, מת השנה בשיבה טובה של שבע שנים. 40. משו? אוגרים. חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... אקדח (?) 42. איזה כיף.. לראות יאוי. 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? לא, לא ממש. 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? הדיסקמן שלי מקולקל. 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? כן, אבל קצת עיצבן שהוא כל הזמן זז. 46. צחצחת שיניים היום? כה. ... ואו, זה הכל? עצלנית XD

Mrs Puff

New member
אממ |פרצוףנבוך| ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

פשוט עשיתי העתק הדבק.. ושכחתי לשנות את זה XDDD

Mrs Puff

New member
ועוד משו: ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

הייתי אצל סבאסבתא.. והשתלטתי (ככה כותבים? X.X) להם על המחשב. ואז אמרו לי לעזוב את המחשב ולבוא כי אנחנו הולכים. אז אמרתי רגע. אז הם גררו אותי מהאוזן. אז לא הספקתי לעשות אותו ארוך Oo

keep smiling

New member
להלה.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

חלק ראשון - קצת על עצמי
1. שם: קרןאור/קיפי. 2. גיל:...14. 3. עיר: שהם. 4. מאכל אהוב: ספגטי, אני חושבת. 5. צבע אהוב: אדום, שחור כשמתחשק. 6. להקה\זמר אהוב: כרגע זה סינרגיה, אבל זה משתנה בהתאם למצברוח. 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? הוא בשלבי צביעה- הוא היה אפרסק בלתי מוגדר. 8. צבע עיניים: חוםבהיר מאוד. 9. איזה עוד אנימות ראית? לאזוכרת מספיק. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) נו באמת, מה זאת השאלה הזאת? מה את, אמיר? [רק צוחקת, רק צוחקת. באמת. 3>]
חלק שני - על בליץ'
11. מתי התחלת לראות? מי זוכר? ._.; 12. באיזה פרק את\ה? כמו כולם. P: 13. פרק אהוב: כלמני. םם; 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) כנ"ל שאלה קודמת. 15. דמות אהובה: איצ'יגו. כי הוא נעל! D: 16. דמות שנואה: גנג'ו. ם__ם;; 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: הפומבה הקטנה של גנג'ו. P: 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: לא'דעת. כל הסאגה האחרונה בפילרים. 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: מי זוכר?! ._.; 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) תמותו.
חלק שלישי - מה עדיף?
21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? איצ'ירוקיה. 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סולסוסייטי. 23. עט או עפרון? עט. 24. דיסקמן או אמפי? שניהם. 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ירוקדשא. 26. שוקולד לבן או מריר? לבן. 27. חורף או קיץ? חורף. 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) לחם עם שוקולד. 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזפאג. 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי.
חלק שלישי - האם אי פעם..
31. החלקת בשלולית? כן. 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o אולי. 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* לא. >>; 34. היה לך דז'ה וו? כן. 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) וואו, לא תאמינו, אבל כן. :ם 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? כן. 37. היה לך כלב? לא. 38. חתול? כן. 39. דג? כן. 40. משו? כן.
חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך
41. לא יוצאים למזרח בלי... סנדלי שורש! ^_^ 42. איזה כיף.. עם הכאבי בטן האלה. 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? לא ממש. 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? הזה של הרומנים החמודים. >: 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? בערך. 46. צחצחת שיניים היום? כן.

NoyChan

New member
עניתי!

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: נוי לוין 2. גיל: 14 וחצי 3. עיר: גבעתיים 4. מאכל אהוב: ראמן! ראמן ראמן ראמן! 5. צבע אהוב: כחול 6. להקה\זמר אהוב: יותר מידי! אין לי מספיק מקום בשביל כולם! 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? קרם.... 8. צבע עיניים: חום שמשתנה לירוק 9. איזה עוד אנימות ראית? חוץ מבליץ'? dnangel, rozen maiden, inuyasha, fruits basket, tsubasa, tokyo mew mew, yoshi ועוד מעט hikaru no go FMA 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) אינויאשה ובליץ' חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? אמממ..... לא מזמן האמת 12. באיזה פרק את\ה? 72 13. פרק אהוב: נראה לי 61 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) מאיפה אני זוכרת? 15. דמות אהובה: כולם!!!!!!!!! חוץ מאייזן וגין 16. דמות שנואה: אייזן וגין 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: כולם חשובות 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: 72 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: שאיציג'ו זורק את רוקיה מה.... נו! מהמקום שמנסים להרוג אותה והקטע שרנג'י תוקע אותה על החזה שלו 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) איציגו ורוקיה! לנצח! חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? איצ'ירוקיה! 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסייטי 23. עט או עפרון? תלוי 24. דיסקמן או אמפי? IPOD 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'י 26. שוקולד לבן או מריר? לבן! 27. חורף או קיץ? קיץ 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) אפשר אף אחד? 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל 30. יום ראשון או יום חמישי?שניהם מלאי סבל חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? כה 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? מה? 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? לא.... 34. היה לך דז'ה וו? אכן 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) כה! 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא בפעם האחרונה שבדקתי 37. היה לך כלב? כן! 38. חתול? אמא שלי שונאת אותם למרות שהם חמודים בטירוף 39. דג? כן.... הוא מת אחרי שבוע 40. משו? ברור! היו לי המון משויים! חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... לא יודעת! 42. איזה כיף.. oO 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? בלי לעבוד? יאללה! 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? אני לא שומעת דיסקים! הכל אינטרנט! 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? אכלתי סלט.... היה בסדר... 46. צחצחת שיניים היום? ברור! איוווו

Rukia San

New member
תשובות.אומש'ו.

קצת על עצמי שם:אור גיל:10 עיר:ירושלים מאכל אהוב:אמ..הכל חוץ מבשר ^^; צבע אהוב:שחור ולבן להקה/זמר אהוב:*התלבטות בין אוונסנס, קווין ולינקין פארק* נה, קווין, הכי הרבה בלדות רוק ^_________^ באיזה צבע החדר שלך צבוע? צהוב בהיר :X צבע עיינים:ירוק אפור. איזה עוד אנימות ראית? לאב הינה, אינואישה, פרוטס באסקט ועוד ^^; איזה את הכי אוהבת? אונייסאמה. כי זה עמוק ומרגש. על בליץ' מתי התחלת לראות? שבועיים-שלושה באיזה פרק אתה?65 פרקים אהובים|סדגש:54-55 פרק שנוא:אמ..אה..אמ..לאזוכרת ^^;; דמות אהובה:ביאקויה.נהנודה. דמות שנואה: אייזן ואיצ'מארו >< הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: הלסבית הזאת שמאוהבת באוריהימה >< הפילר הכי טוב עד עכשיו: אם חמישים וארבע זה פילר, אז הוא, ואם לא, אז כלום הקטע הכי מצחיק בסדרה:"Spirits are always with you!Buahahahahaha" ~עילגת~ זוג אהוב: ביאקורנ והיטסוהינה. מה עדיף? איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? רנג'ירוקיה! ^^~ סול סוסאייטי או כדה"א? סול סוסאייטי עט או עיפרון?עטעפרון *הבזק חוכמה ציני* דיסקמן או אמפי?אמפי שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ירוק! טויה *_________* שוקולד לבן או מריר? לבנ. ^_^ חורף או קיץ? סתיו P: לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה?פשוט לחם עם שוקולדX.X אסור? תבוזבל או תפוזונות?תפוזבל יומ ראשון או יומ חמישי? ראשון האם אי פעם? החלקת בשלולית? לא, רק קפצתי לתוכה ^^" רכבת על סוס שפרץ בגלופ בלי סיבה שנראת לעין? כן, זה היה מפחיד אמרת סאסאקהנארוטו כל משפט שלישי? לא, רק היטסוהינה היה לך דז'ה וו? מה זה? היה לך דז'ה וו? *מצביעה על התשובה שלמעלה* ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? אמ..כן היה לך כלב? הלוואי, אבל בגלל האסטמהמזדיינת, לא חתול? *תשובה למעלה* דג? יש עכשיו, אפילו דגים משו? אמרתי כבר, דגים! החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך לא יוצאים למזרח בלי? כל המנגות של בליץ'+של אינויאשה+היקארו נו גו איזה כיף..ישלי פוסטרים בליצ' ^_^ (למיאין?!) משכורת ל-20 שנה? למה לא ל1371? X.X איזה דיסק בא לך לשמוע? אוסף שירי אינויאשה ^^; ארוחת צהרים הייתה טעימה? לא אכלתי אחת כזאת צחצחת שיניים היום? יאפ

Noriko Chan

New member
את בורחת רק כי האנימה האהובה עלייך

היא אונייסאמה
זה משאיר טראומות לכל החיים
ואת בת 10 ;_; (מסתכלת על אחי הפיצקעלך בן ה-11 ומנסה להבין איך ילדה יותר קטנה ממנה ראתה אונייסאמה ושרדה ס.ס) *חוזרת למכון הגמילה*

התכונני

למישהי שתקפוץ עלייך בחיבוק מוחץ עצמות במפגש. ^_^ (כן, קראתי את כל התשובות בשרשור לשאלה הזו כדי לבדוק אם יש אחד שלא אומר עליה "איכ")

Fay Wood

New member
XDDDD ../images/Emo168.gif

ניע~ חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: אפרת/ע. 2. גיל: כמעט15~ (די לבגר אותי, אנשים ;; ) 3. עיר: שהם. איכ. 4. מאכל אהוב: אני אוכל כל דבר שהוא כשר, אכיל, ולא זז יותר מ-5 שניות ^.^ (אבל בעיקרון זה שוקולד~ ^^; ) 5. צבע אהוב: סגולל~ 6. להקה\זמר אהוב: אוונסנס (איימיי~), high and mighty color, הביטלס~
, ועוד ועוד XD; 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? סגולל!!1 *מתכחשת לורודסגולאיכסה* ;; 8. צבע עיניים: חום. 9. איזה עוד אנימות ראית? אה, בליץ' נארוטו פולמטאל אלכמיסט (השילוש הקדוש), כרונו כרוסייד, שאקוגאן נו שאנה~, גראווי לאבלס סוקישו, ועודועוד אין לי כוח לרשום X__X 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) פולמטאל, בליץ', ונארוטו. ^-^ חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? אחרי האנימהקון בחופשגדול, כמו רובינו XD; 12. באיזה פרק את\ה? אה, פרק 73 אמור לצאת? Oס 13. פרק אהוב: אה.. יש יותר מידי כאלה XD 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) פילרים. -.- 15. דמות אהובה: אה.. אין דמות אהובה.. כולם
16. דמות שנואה: אה.. אני לא חושבת שיש x.x 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: זה כל הקטע בבליץ'- כל דמות תורמת לעלילה, והעלילה לא תהיה אותו דבר אם אחת מהדמויות תעוף~ D= 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: לא קיים. נקודה. -.- 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: המ.. היו יותרמידי XD 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) יורוסוייי~~
ואיצ'ירוקי ^^ חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? XD איצ'ירוקייייי!!!1111 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? לא זה ולא זה. העולם של ההולואים.
*אני לא אספיילר.* 23. עט או עפרון? עט~ 24. דיסקמן או אמפי? כשאחד מהם יחזור לחיים, נדבר ;; 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'יייי~~
26. שוקולד לבן או מריר? לבן. דעע. 27. חורף או קיץ? חורףףף~~ קיץ פוי. 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) אעע X_X עכשיו באמת עשית אותי לא רעבה X__X 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל~ D= 30. יום ראשון או יום חמישי? יוםחמישי~
חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? עדיין לא XD 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o פרץ ב..מה..? X.X (וסביר להניח שלא XD) 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* אני?? מעולם לא!!!11 O= XDDD 34. היה לך דז'ה וו? כל חיי הם דז'ה וו אחד גדול ._.; 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) מוכר לי מאיפהשהו XD 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא. כל שנה מחדש ביקשתי שלום ומדינה נורמלית, כמו ילדה קטנה וטובה, וזה אף פעם לא עבד ._. 37. היה לך כלב? אחקטן נחשב?
38. חתול? לא 0.0 39. דג? כן. כבר לא. XD 40. משו? הרבה כאלה O= חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... ... מה? x_x 42. איזה כיף.. איזה? 0.0 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? ...עזבו אותי, באמ'שלכם X.X 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? אה, אני יודעת.. סאונדטראק של לאבלס? 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? הו כןן~ ^.^ שוקולדד~
46. צחצחת שיניים היום? בבוקר~ D= ג'יזס, בא לי אוכל .___.;

למעלה