מלפפון ים 1
New member
"המלח המעופף!"
-מעיפה ותופסת, מעיפה- בומס. "המלח השבור!" חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: ענבר, בונבון, מלפפוני, מלפפון, קישוא. 2. גיל: מותר לי רשמית לקרוא PG-13~ 3. עיר: איזה עיר. קיבוץ רגבים. ואתם חשבתם שאתם גרים בחור? 4. מאכל אהוב: בננה עם שמנת מוקצפת, או עלי גפן ממולאים. 5. צבע אהוב: אין 6. להקה\זמר אהוב: אין 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן 8. צבע עיניים: חום 9. איזה עוד אנימות ראית? אין לי כוח לאמץ תאים אפורים כדי להזכר. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) נכון לעכשיו בליץ'. חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? בסביבות יציאת פרק 40 ככה. 12. באיזה פרק את\ה? האחרון באנימה, האחרון במנגה. 13. פרק אהוב: לא יודעת. אז פרקים שחרשתי עליהם הכי הרבה. 199 במנגה, 1, 54 ו52-53 באנימה. 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;
כל הפילרים. 15. דמות אהובה: קשה, קשה. כנראה שיורואיצ'י רוקיה. כי נראה לי שיורואיצ'י לא כל כך מאממת (מבחינת אופי) וכמעט מרי-סו כמו שעל פני השטח נראה. 16. דמות שנואה: כל הדמויות מהפילרים ואייזן. XD;; 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: כל הדמויות מהפילרים... ושני השיניגמים מפרק 51. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: 50. יש שם הולו אנס. 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: לאדעת. 20. זוג אהוב: (..ביאקויה/רנג'י זה לא טוב.) ראנגיהימה. חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? תלוי מתי. 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? תלוי 23. עט או עפרון? עיפרון 24. דיסקמן או אמפי? מה 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? תלוי 26. שוקולד לבן או מריר? מריר 27. חורף או קיץ? תלוי. אם עכשיו חורף, קיץ. אם עכשיו קיץ, חורף. 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;
שוקולד ובננה. 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוז הדרדר ממזמן לזנות 30. יום ראשון או יום חמישי? לאחשוב ^__^
-מעיפה ותופסת, מעיפה- בומס. "המלח השבור!" חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: ענבר, בונבון, מלפפוני, מלפפון, קישוא. 2. גיל: מותר לי רשמית לקרוא PG-13~ 3. עיר: איזה עיר. קיבוץ רגבים. ואתם חשבתם שאתם גרים בחור? 4. מאכל אהוב: בננה עם שמנת מוקצפת, או עלי גפן ממולאים. 5. צבע אהוב: אין 6. להקה\זמר אהוב: אין 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן 8. צבע עיניים: חום 9. איזה עוד אנימות ראית? אין לי כוח לאמץ תאים אפורים כדי להזכר. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) נכון לעכשיו בליץ'. חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? בסביבות יציאת פרק 40 ככה. 12. באיזה פרק את\ה? האחרון באנימה, האחרון במנגה. 13. פרק אהוב: לא יודעת. אז פרקים שחרשתי עליהם הכי הרבה. 199 במנגה, 1, 54 ו52-53 באנימה. 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;