שאלון!!

"המלח המעופף!"

-מעיפה ותופסת, מעיפה- בומס. "המלח השבור!" חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: ענבר, בונבון, מלפפוני, מלפפון, קישוא. 2. גיל: מותר לי רשמית לקרוא PG-13~ 3. עיר: איזה עיר. קיבוץ רגבים. ואתם חשבתם שאתם גרים בחור? 4. מאכל אהוב: בננה עם שמנת מוקצפת, או עלי גפן ממולאים. 5. צבע אהוב: אין 6. להקה\זמר אהוב: אין 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן 8. צבע עיניים: חום 9. איזה עוד אנימות ראית? אין לי כוח לאמץ תאים אפורים כדי להזכר. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) נכון לעכשיו בליץ'. חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? בסביבות יציאת פרק 40 ככה. 12. באיזה פרק את\ה? האחרון באנימה, האחרון במנגה. 13. פרק אהוב: לא יודעת. אז פרקים שחרשתי עליהם הכי הרבה. 199 במנגה, 1, 54 ו52-53 באנימה. 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) כל הפילרים. 15. דמות אהובה: קשה, קשה. כנראה שיורואיצ'י רוקיה. כי נראה לי שיורואיצ'י לא כל כך מאממת (מבחינת אופי) וכמעט מרי-סו כמו שעל פני השטח נראה. 16. דמות שנואה: כל הדמויות מהפילרים ואייזן. XD;; 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: כל הדמויות מהפילרים... ושני השיניגמים מפרק 51. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: 50. יש שם הולו אנס. 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: לאדעת. 20. זוג אהוב: (..ביאקויה/רנג'י זה לא טוב.) ראנגיהימה. חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? תלוי מתי. 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? תלוי 23. עט או עפרון? עיפרון 24. דיסקמן או אמפי? מה 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? תלוי 26. שוקולד לבן או מריר? מריר 27. חורף או קיץ? תלוי. אם עכשיו חורף, קיץ. אם עכשיו קיץ, חורף. 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) שוקולד ובננה. 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוז הדרדר ממזמן לזנות 30. יום ראשון או יום חמישי? לאחשוב ^__^

פספוס

חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? לא 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o כן. וגם בדהרה ממש. 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* לא 34. היה לך דז'ה וו? כן 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) מה פתאום 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא 37. היה לך כלב? כן ויד 38. חתול? כן ויש 39. דג? 40. משו? כן ויש השאר - למי יש סבלנות? הסתיימה לי

dark max

New member
'ני משועממת

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: קיל 2. גיל: כמעט 14 3. עיר: כ"ס 4. מאכל אהוב: לא דעת... איטריות מסיני ספיד?
5. צבע אהוב: שחור
6. להקה\זמר אהוב: אין 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? קירות בסגול בהיר ותקרה בכחול-סגול. 8. צבע עיניים: חום כהה 9. איזה עוד אנימות ראית? חמשת הפרקים הראשונים של נארוטו, 22 הפרקים הראשונים של FMA, אינויאשה, בייבלייד, פוקימון, יוגי-הו [לגבי האחרונות הייתי ילדה קטנה וטיפשה. אז שוש! >>] 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^): אממ... בליץ'? חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? הוו, מזמן 12. באיזה פרק את\ה? הלא-פילר האחרון. 13. פרק אהוב: 54 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) כל הפילרים עם קון! 15. דמות אהובה: ביאקויה 16. דמות שנואה: קון 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: קון 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: הפלאשבקים נחשבים לפילרים? 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: הו, יש הרבה 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) אממ... שיהיה, ביאקויה/רנג'י חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? איצ'ירוקיה 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסייטי 23. עט או עפרון? עט 24. דיסקמן או אמפי? אמפי 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? הא? OO; 26. שוקולד לבן או מריר? לא דעת 27. חורף או קיץ? קיץ 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) שוקולד ובננה 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? כע 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o לא... 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* לא... 34. היה לך דז'ה וו? כע 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) כע 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא שזכור לי 37. היה לך כלב? שתיים ^_^ 38. חתול? נופ 39. דג? נופ 40. משו? צב חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... מוסיקה? 42. איזה כיף.. |בוחרתשלאלענות| 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? תלוי משכורת של מי 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? משו של symphony x 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? לא ממש... 46. צחצחת שיניים היום? מן הסתם >> כבר נגמרו השאלות? O: קצר מידי

BlackEyedSpirit

New member
אוו אוו אני 3=

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: ברע ~ 2. גיל: 14 וחודשיים ^.^ 3. עיר: שוהמ 4. מאכל אהוב: מממ... ... ... ספגטי o_O" 5. צבע אהוב: ורוד וכחול [לא לא אני לא פאקצה ><""" לא ורוד פאקצי ;; ורוד נחמד ועדין ;;] 6. להקה\זמר אהוב: קלי קלארקסון, סימפל פלאן, גרין דיי 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? כתום - ורוד ._. שוב - אני לא פאקצה !! 8. צבע עיניים: חום ._. 9. איזה עוד אנימות ראית? ממ פולמטאל, לאבלס, גרווי, צ'וביטס, פרוטס, מידורי נו היבי, שאמן קינג, אינויאשה, פולמון וו סאגאשיטה ועודועוד. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) פול מון *__* חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? 4 חודשים בערך P: 12. באיזה פרק את\ה? 71 13. פרק אהוב: 49 *-* הפרק של הפלאשבקים של רנג'י *__* 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) פילרים סאקס ~_~ 15. דמות אהובה: רנג'י וביאקויה *___* 16. דמות שנואה: ממ מאיורי, וצ'אדו
למה ? כי הוא מעצבן אותי P: 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: מאיורי ._. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: למיטב ידיעתי, לא קיים כזה >> 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: מממ יש הרבה. אבל בעקרון כשאיצ'יגו קופץ על רנג'י וכולם בוהים בו XDD אונס לאור יום XDD 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) ביאקורנ *__________* חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? רנג'ירוקיה *_______* 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסייטי ^.^ 23. עט או עפרון? עפרון חודים
24. דיסקמן או אמפי? אמפי ~ 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ירוק D: 26. שוקולד לבן או מריר? לבן ~ 27. חורף או קיץ? חורף, ברור. 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) אף אחד מהם :S 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל XP לא יפה לקלל ._. פויה בר, פויה. 30. יום ראשון או יום חמישי? ראשון XP חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? לא
32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o"" 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? לא
34. היה לך דז'ה וו? כן P: 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) כרגע P: 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? כן ^^ 37. היה לך כלב? יש לי ._. 38. חתול? לא >> 39. דג? כן ><" 40. משו? הרבה משוים. משו לשלטון. חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... משחה נגד יתושים o_O 42. איזה כיף.. לתקוע אצבעות באנשים ~ 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? לא, עם 30 שנה אני מוכנה לחיות.. 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? קלי *__* 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? לא P: 46. צחצחת שיניים היום? כן אמא D: XDD פשוט אל תתייחסו. זה היה ממש מפגר XDDD

עונה

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: אסף 2. גיל: 18 3. עיר: מזכרת בתיה(זה בכלל נחשב עיר?) 4. מאכל אהוב: 5. צבע אהוב: שחור 6. להקה\זמר אהוב: יש כמה: ash , dream theater ו foo fighters 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? כחול 8. צבע עיניים: חום 9. איזה עוד אנימות ראית? הרבה, מאד, אתם חושבים שאני זוכר? 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? ghost in the shell חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? תחילת אוגוסט 12. באיזה פרק את\ה? 220 במנגה, 72 באנימה. 13. פרק אהוב: הסוף של סול סוסאיטי במנגה. 14. פרק שנוא: 50 15. דמות אהובה: יוראיצ'י 16. דמות שנואה: ההולאו מפרק 50 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: הסגן של פלוגה 2 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: פרק 71(אבל הוא עדיין גרוע) 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: ההתחלה של פרק 14 20. זוג אהוב: אין דעה חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? רנג'ירוקיה 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? כדור הארץ, בסול סוסייטי חיים הרבה זמן ואפשר למות(עוד פעם) משעמום. 23. עט או עפרון? עט 24. דיסקמן או אמפי? אמפי 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'י 26. שוקולד לבן או מריר? לבן 27. חורף או קיץ? קיץ 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? שוקולד ובננה, כי שוקלד וזייתים לא הולך ביחד. 29. תפוזבל או תפוזונות? ... 30. יום ראשון או יום חמישי? יום חמישי חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? לא 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? WTF? 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? לא 34. היה לך דז'ה וו? כן והרבה. 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) כן 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא 37. היה לך כלב? לא 38. חתול? לא 39. דג? כן 40. משו? גם הטמגוצ'י ברח אחרי שבוע. חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... חיסונים 42. איזה כיף.. 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? כן 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? the color and the shape של פוו פיטרס 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? לא 46. צחצחת שיניים היום? כן

heartnet

New member
אסף :O

בטח שאנחנו עיר, עיר עצומה אפילו! ><'' איפו הפטריוטיות שלך בנאדם!?

heartnet

New member
יומאחד

אני אספר לך על מזכרת בתיה וקונספירצית אנשי החפרפרת. אז תביני מה גודלינו.

keep smiling

New member
פחח.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אם הוויקיפדיה צודקת [והיא צודקת. P:], שטח השיפוט של מזכרת הוא רק 7,000 דונם בזמן שלשהם יש 13,500. כרגע הכנסנו אתכם בכיס הקטן. ^__^

Commander X

New member
אני לא חושב שהכנסת לכיס הקטן

אבל הכיס הקדמי יכול להתאים. אמיר עיר היא איך לומר *טוב איו לי הגדרה טובה אבל לא מזכרת בתיה

keep smiling

New member
עיר נקבעת ע"פ מס' תושבים.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

בזמן ששהם כבר בגודל של עיר- מזכרת לא. זה כיס קטן. כן. [ואת אמיר אני תמיד מכניסה לכיס הקטן, אני מניחה שאת מזכרת אפשר להשאיר בחוץ.
]

שלי..תקראו?../images/Emo3.gif

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: נגי וזהו. 2. גיל: בשבת, 17 3. עיר: חיפה 4. מאכל אהוב: טוסט, פסטה, שיפודים... 5. צבע אהוב: ירוק 6. להקה\זמר אהוב:יש הרבה. אבל ניתן כמה מייצגות- סקס פיסטולז, וולווט אנדארגראונד, לז זפלין, AC/DC, אליס קופר, איגי פופ, אריק קלפטון, הראמונז, הקלאש, הלבירטינז, דייר סטרייטס, וכו'... 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? כתום 8. צבע עיניים: חום 9. איזה עוד אנימות ראית? החתולים הסמוראים (אין לי כוח. וגם אני לא זוכרת גם ככהXD) 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) הלסינג, פמ"א סמוראי צ'אמפלו... חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? בסוכות, אאל"ט 12. באיזה פרק את\ה? האחרון שיצא 13. פרק אהוב: פרק 32, והפרק שמצילים את רוקיה (שכחתי את המספרP:) 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) כל מיני פילרים למינהם 15. דמות אהובה: אורהארה, רנג'י, איצ'יגו, יוריאצ'י.. 16. דמות שנואה: אין ממש 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: אורהימהXD 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: הם אותו הדבר, פחות או יותר 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: הקטעים בסוף כמובן! וגם כמעט כל סצינה עם קוןXD 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) אין ממש חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסייטי בעיקרון, סתם בגלל שמעולם לא הייתי שם 23. עט או עפרון? עפרוןP: 24. דיסקמן או אמפי? IRIVER! 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'י 26. שוקולד לבן או מריר? מריר 27. חורף או קיץ? חורף 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) לחם עם שוקלד וחמאת בוטנים^___^ 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? כמובןXD 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o רכבתי על סוס, אבל שום דבר יוצא דופן לא קרה.. 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ*לא 34. היה לך דז'ה וו? כל הזמן 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) ;; 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? ביקשתי IRIVER מאבא ליומולדת והוא קנה ליP: 37. היה לך כלב?
38. חתול?
39. דג?
40. משו? היו לי 3 טמגוצ'ים חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... חיסונים? 42. איזה כיף..שאני לא הולכת להופעה של רוג'ר ווטרס;; 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? יש מישהו שלא מתאים לו? 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? velvet underground and nico 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? עוד לא אכלתי.___. 46. צחצחת שיניים היום? כןP: הודגש באמצעות מדגישומטיק

MichelleLev

New member
חעחעחע אני

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: מישל לויתן D: 2. גיל: 14 3. עיר: מודיעין 4. מאכל אהוב: בורקס ;; 5. צבע אהוב: כחול סגול ושחור -הרכב צבעים נחמד- 6. להקה\זמר אהוב: סאם41, וית'ין טמטפיישן.. ועוד כמה זמרי פופ XD 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן 8. צבע עיניים: חום 9. איזה עוד אנימות ראית? ממש ממש קצת 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) אממ.. לאדעת חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? לפני חצי שנה +++ כשיצא פרק 42-43 12. באיזה פרק את\ה? 66 13. פרק אהוב: יותר מדי X_X 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) הפרקים הראשונים.. 3-4-5 15. דמות אהובה: רוקיה 16. דמות שנואה: גין X_X 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף:מממממ... יוזו 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: XD זה שבסביבות 60.. 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: התחלת פרק 41 עם יורואיצ'י XDDD 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) איצ'ירוקיה חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? איצ'ירוקיה 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? כדוה"א 23. עט או עפרון? עט עיפרון D: 24. דיסקמן או אמפי? אמפי 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? לאדעת X_X 26. שוקולד לבן או מריר? לבן 27. חורף או קיץ? חורף 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) אינלי מושג X_X 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזונות 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי! חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? כן 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o לא 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* לא 34. היה לך דז'ה וו? כן 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) לא נראה לי.. 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא 37. היה לך כלב? לא 38. חתול? כן 39. דג? כן 40. משו? כן חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... חרא על הראש D: 42. איזה כיף.. מפגשימ ^.^ 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? אה הא 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? וית'ין טמטפיישן 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? כע! 46. צחצחת שיניים היום? כע

Commander X

New member
XD my first time -Yay

חלק אחד - קצת על עצמי 1.שם: רז (אקסל-רוצה שיקבלו לי את השם
). 2.גיל: 16. 3. עיר: רחובות. 4. מאכל אהוב: שאלה טוב, נגיד
(למרות שלא), לא סתם פיצה נראה לי. 5. צבע אהוב: מתלבט בין כחול כהה לשחור לכחול נייבי. 6. ______ 7. באיזה צבע החדר שלי צבוע: לא סגור משהו בין לבן לבץ' לשחור (מרוב סימני רגליים). 8. צבע עיניים: חום כהה. 9. איזה עוד אנימות ראיתי: מעדיף לא לענות (אבל ראיתי עוד). 10. איזה אני הכי אוהב: לא יודע. (בליץ' שאנה פמ"א) חלק שני - על בליץ'-
11. מתי התחלתי לראות: סיפור די מצחיק בזמן שלמדתי לבגרות בהיסטוריה - טאיצ'ו התחיל לראות בחדר שלי בזמן שאני לומד אז ראיתי ואהבתי (יוני בערך). 12. באיזה פרק אני: לאיזה הגענו? 72\3 אובה ראיתי עד הסוף. 13. פרק אהוב: הפרק שבו איצ'י הופך לבאנקאי מן הסתם. 14. פרק שנוא -הכי פחות אהוב *אסור לשנוא*: לא זוכר (היה אחד איפה שהוא). 15. דמות אהובה: יאוריצ'י, ביאקואה והקפטן של 13 (אני זוכר שזה משהו עם ק').(אה וטוסן) 16. דמות שנואה: הקפטן של המדע (אני כבר סנילי לגמרי -זה תורשתי). 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: החברות של טאטסוקי ואוריהימה- ועוד כמה דמויות שמופיעות ברקע. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: 72 או כמה פרקים לפני זה. 19. הקטע הכי מצחיק בסדרה: הפרק עם team golden שקיו הוא הכדור כדורגל וגם הקטעים אחרי כל פרק בייחוד זה שהקפטן של 13 נותן להיטסוגאיה ממתקים. 20. זוג אהוב: חובה? אחותה של רוקיה וביאקויה- לא ראיתם את זה בא האהאהאה. חלק שלישי- מה עדיף- 21. __________ (איצ'ירויקה) 22. סול סוסייטי. 23. שאלה קשה -מצד אחד עפרון נשבר מצד שני עט נמרח אבל גם עפרון *וכך הלאה לנצח*. 24. אמפי. 25. לבן(שער לבן אבל ממש בהיר לא כמו של זקנים). 26. שוקולד לבן *hehehe עכשיו שמתי לב שהתשובה שלי היא לבן פעמיים*. 27. חורף זאת אפילו לא שאלה *זאת באמת לא שאלה איפה הנשוא והנושא???*. 28. לא זה ולא זה אם יורשה לי לומר. 29. -הולך לפינה- *מה????????????????????* 30. יום ראשון- אני לומד רק 6 שעות. חלק שלישי -האם אי-פעם - (כמה חלק שלישי יש?) 31. האם אי פעם החלקת בשלולית: אולי. 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? כן בטח כבר פעמיים ברצף *לאלה שלא יודעים ציניות מהי? אני לא רכבתי על סוס בחיי* 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? .........................לא. 34. היה לך דז'ה וו? כן מספר פעמים. 35. היה לך דז'ה וו? ואו איזה ד'זה וו היה לי *רגע אם אני אומר את זה ולא את מה שכתבתי לפני זה זה לא מבטל את זה?* 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא ממש *כשתראה אותי עף או יורה כדורי אש אז תדעו*. 37. היה לך כלב? ) לא
38. חתול? גם כן לא 39. דג? לאחותי היה 40. משו? היה לאח שלי עכברים שהפכו למפלצות בעלות עיינים אדומות מפחידות. חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך (עכשיו ברצינות כמה שלוש יש פה???) 41. לא יוצאים למזרח. (חוץ מליפן) 42. איזה כיף!!!!!! 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? כן... רגע בתשלומים של 20 שנה או בבת אחת טוב נדסקס על זה אח"ס 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? דיסק מוזיקה מן הסתם. 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? *סיימתי מאוחר אז סתם נשנשתי משהו
* -פעם שלישית שאני בוכה. 46. צחצחת שיניים היום? כן ועוד מעט עוד פעם בבקשה תקראו ואל תתלעמו *אבל מן הסתם אם הגעתם לפה אז קראתם*

JeeChan

New member
XDDDDDDDD יפה ../images/Emo3.gif

תגיד תודה >_<, אני: "רז יש לי סדרה שולטת להראות לך", רז: "אין לי זמן אני לומד" אני: "נו זה סדרה טובה >_<" רז: "לא רוצה לראות את זה" אני: *נכנס לחדר של רז, ומפעיל את הפרק השני של בליץ'* רז: *לומד ומציץ בפרק, עד שלא יכול להפסיק ופשוט צופה בכל הפרק* ומאז הוא רואה את הסדרה :]

moomita

New member
אני מומי../images/Emo70.gif! זה על שמי../images/Emo197.gif../images/Emo66.gif

1. שם:יעל ה 2. גיל: 17 שנים ו-2 חודשים ו-3 ימים ^_^ 3. עיר: שוהם
שולטת בארץ!! 4. מאכל אהוב: ספגטי בולונז, המבורגר עם צ'יקן, [צ'קןבורגר], וצלעות פרה
צלוי. 5. צבע אהוב: ווראד
. ואפשר גם אפור. כי זה באמצע. אני לא בעד ולא נגד. נמנעת
6. להקה\זמר אהוב: מותר להגיד סימפל פלאן? כי אני מתביישת להודות
. 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן טייד. הוא לא ממש צבוע.. 8. צבע עיניים: משתנה. הוא חום ירוק אבל בקרוב יהיה תכלת [מואהאהאהא]. 9. איזה עוד אנימות ראית?צ'וביטס!!!!!!!!!!!! ו..אהה... אייר.. ואמ. מידורי נו היבי. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) צ'יייייייייייי אומר הכל ^_^ 11. מתי התחלת לראות?לפני כמעט שנה
. מושפעת מאחותי. 12. באיזה פרק את\ה?61
! 13. פרק אהוב: 61. לא , האמת 5 !! כי אז נכנס לגופו של איצ'יגו מישו מצחיק ועושה לו בושות . LOL. וגם את 14 או 13, איפה שתוקפים את אוריהמהבוש. 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) את שהם בחנות של אורהארה המשמים .___. ונאלצים לראות אותו נלחם לחימה מוזרה במרתף (המוזר{?}). את הפרקים שהם מסתובבים סתם בעולם הרוחות בלי מעש O_O "" זה נורא משעמם וסתמי. 15. דמות אהובה: אוריהמהההההההה
. 16. דמות שנואה: "אח" של רוקיה. סתום. וגם זה שיושב על הגג ולועס דשן כמו פרה. 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: אותה דמות. מסריח. כמעט רצח את צ'אדו. ולמה? כי הוא לא היה צריך להיות שם מלכתחילה. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: פילטר של "מי עדן"
. נורא טעימים. 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: חוח. יש הרבה. מממממממ.... קודם כל, שקון משתחרר ועושה צרות D:. דבר שני, זה שאייזן עוצר עם האצבע [?!?!?!?!] חחחחחחחחח את כל החרב הענקייעת. אה שכחתי שאני אוהבת את סוף הקרב הראשון בין איצ'יגו לאברהי רנג'י
.. זה כזה משאיר רושם חזק!!!~! 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) לאא.. למה רנג'י? רק אמרתי לפני רגע שאני זאת שתצא איתו!
חיחי. ממ.. אוריהימה וווו................................... איצ'יגו!! הם חייבים ^_________________________________________^%% 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? איצ'ירוקיה!!!!!!!!!! 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסייטי מלאה אנשים מתים "._____________. ברור שכדה"א.
23. עט או עפרון? עפרוןןןןןןן מחיקק
24. דיסקמן או אמפי? דיסק אמפי. סתם, אני בקטע של דיסקמן, כי כשהייתי בחטיבה אז שמעתי רק בזה. שונאת טכנולוגיה (טוב.. רק את האמפי D:) 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'יגנ'ייייייי....... זה כזה סקסי
X1000 26. שוקולד לבן או מריר? לבןןןןןןן יאמי. 27. חורף או קיץ?קיץץץץץץ כייפי
28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) שוקולד חם מומס על בננה ושיפוד.. אוי הפנטזיות לא עוזבות אותי אההה
. 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזונע
30. יום ראשון או יום חמישי?חמישיייייייייי~ תחילת שבוע תמיד מבאס .__.;; 31. החלקת בשלולית?לא זוכרת . בגן. 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o גלופ? כמו שלוק? o_O. לא סתם, יש גם טרוט ^^. ולא רכבתי על סוסים שנים. 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* חח
. אני לא טובה ביפנית.. -_- אההההה..... 34. היה לך דז'ה וו? כיין.. תמיד כשאימא מדברת זה כמו דז'ה וו רצוף. L.L 35. היה לך דז'ה וו? זה לא היה כבר? יש לי תחושה משונה
.. !? 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? כייןןןןן~ בריאות ואושר|מתנה|
. 37. היה לך כלב? כלבבבבב
טוב יש לי כלבה מתמיד ^^. 38. חתול? חתוללללל
39. דג? דג. 40. משו? או בת או בן, או משהו!! מה נשאר? שומדבר .
41. לא יוצאים למזרח בלי... בגדים מתאימים. איזה שרוואל. ואפשר לקחת במבה להזכר בארץ כזה באמצע שומקום
. 42. איזה כיף.. איזה יום שמח , יום של הפתעות. |מתנה| הי. 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? לא .. O_O מה נראה לכם שזה מספיק???? לא טוב מספיק בשבילי ;[ . 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? Still Not~ Getting AnY !! 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? לא. 46. צחצחת שיניים היום?לא, אבל אני הולכת לצחצח D:.

למעלה