שאלון!!

keep smiling

New member
אעעעע. ;; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

עכשיו אני אפיץ את זה שאתה בלונדיני עם קוצים!!11

heartnet

New member
היתי מגיב לך, אבל...

אני חושב שאם אני אמשיך תפוז יאלצו לצנזר אותי וכאלו >> את פשוט מחברת עלוב בלי מנעול P=

keep smiling

New member
==; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לתפוז לא אכפת מזקנים שאוכלים מחית תוכים. אתה מחברת עלובה בלי עטיפה צבעונית. חעחע.

heartnet

New member
אבל אכפת להם מתנוקות ש

מלאות במחשבות זימה! >: אני המחברה הכי 100ממת בכיתה, אז שקט את!

keep smiling

New member
לאנכון! ;; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

א. זה אתה זקן!!1 ב. זה יצא סוטה, לא התכוונתי שזה יצא ככה! אני תמימה! ואני המחברת ספירלה הגדולה ואני הכי יפה בשכבה, אז ששש!

heartnet

New member
הא! תפסתי אותך!

ב. אני לא, שתגדלי תביני! ג. את רק נראת ככה, עליתי על הטבע האמיתי שלך, היכנעי! ד.הא! עוד שקרים! למחברות ספירלה אין בכלל מנעולים! נתפסת מה שאומר שניצחתי ה.רק רציתי להגיד שוב ש... ניצחתי! D: ו. ישלי הרבה יותר סעיפים ממך! ז. כי ניצחתי!

keep smiling

New member
אוףאיתך.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

א. אין לך סעיף א', יא דף דפדפת!! ב. שיפול עלייך תוכי!! אתה זקן, לא אני קטנה! ג. מפתאום!? אני הכייייי תמימה. ד. בטח שיש! אני לא נתפסתי, יא תופס!! ה.אמרתי לך שאני לא אתן לך לנצח יותר, ואתה בכלל אמרת שאתה זקן!!11 rincewind אומר/ת: אני זקן >: [ אני לא! אני אראנדומלי לגמרה!] ו. לא, לי יש יותר סעיפים! ז. אני ניצחתי! ח.אני אסיים איתך כאן ועכשיו אם תמשיך ככה! >:

heartnet

New member
פחה!

אין לי סעיף א כי אני טוב מידי בשבילו! ב. רק חלשים צריכים סעיף א ג.את לא קטנה, את פיצית, מניטורית, צ'יבית, וכיוצא מזה ד.תמימה!? פחה! הצחקתני! את תמימה בדיוק כמו תוכי בבלנדר [וזה אנשים, דבר מאוד לא תמים] ה.אני לא, זה מזויף, פויעליך >: ו.הא! זאת בכלל לא הכמות, אלא האיכות, הסעיפים שלך יוצרו בטיואן. צ'ק צ'ק ז.לאלא, בדיוק ההפך יקירתי ח.את לא תסיימי כלום! או שלא תקבלי שוקו ט. אני אוהב זחירות ירוקות י. בתגובת טטיטרציה משתחררת כמות גדולה של אנרגיה מכיוון שכמות הקשרים המלקולרים שנוצרים גדולה מכמות הקשים שמתפרקים יא. הא! אני משער שלא ציפית ל י,הא?! הא?!?@!#!@$! יב. כן, לא הגבתי לך על סעיף, מה תעשי לי? יג. הבוס מאחר בשעתיים, ואין לי מה לעשות בעבודה, לארואים? P: 3>

keep smiling

New member
!!111../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

א. סעיף א' הוא למאאאגניבים, אז זה לאנכון ואתה סתם עילג מאוד!!1 ב. כנ"ל סעיף א'. ג. אתה פשוט זקן ונסגור עניין. ד. מה אתה משווה אותי לתוכי?! אני הכיייי!!!!!!!11111 תמימה. ה. לא זה לא, זה המקור! ;; ו. זה עדיף מלייצר סעיפים בסין! ז. מה ההפך, גם הפוך אני עדיין מנצחת. <: ח. זה נגד החוק! אסור לך לקחת לי את השוקו! >; ט. מה י. אני בטוחה. יא. בטח שציפיתי!!!1 ובתגובה אני לא אתן לך תוכי היום! יב. אני אוכל אותך. יג. רואים, אל תדאג. ^_^ 33>

keep smiling

New member
י-י ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

יש לנו מריבות יותר גרועות מזה, אל תדאגי. ^_^ [מריבות גםכן..ברור שאני מנצחת ואמיר סתם כותב ליופי.]

למעלה