שאלון!!

Vivi Sparrow

New member
עלית ובזק הפכו לחברה אחת ושמה

בישראל יהיה "תורה". @@" לא מצחיק. יאאאאא מוטציות זה כה מצחיק !!!!!111 לא.
זה מצחיק.

Fay Wood

New member
עילגת אחותך!!111 ../images/Emo168.gif

די לענות לי על ההודעות >.<

keep smiling

New member
אבל אני נהנת! >: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

"קיפיי!!1" "המ. וואו, אני שוב הוזה. מגניב." "קרןןן!@#*" *מסתובבת* "היי, הנה אפרתע! :O" XDDD

JeeChan

New member
עונה ^^;

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: אור ^-^ 2. גיל: 19 ;-; 3. עיר: רחובות *-* D: 4. מאכל אהוב: כל מיני
(רק לא סלט S:) 5. צבע אהוב: שחור :] *_* וכחול =] (כי כחול מרגיע אותי ^^) 6. להקה\זמר אהוב: אין =] 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? בג' בהיר מאוד, שדומה ללבן ;; 8. צבע עיניים: נראה לי חום כהה X_O או שחור X_X 9. איזה עוד אנימות ראית? אממ עדיף שאני לא אפרט, כי זה ייקח זמן D: (למרות שאני נוב ._.) 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) מאי הימה/אוטומה *_*, מושישי *_*, פמ"א *_*, ארגו פרוקסי *_*, פרינס אוף טניס *_*, אממ שאקוגאן נו שאנה *_________________* DDDDDDD: חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? אממ חודשיים בערך לפני הקון *סופר*, משמע לפני 8 חודשים וקצת. 12. באיזה פרק את\ה? 72 =] 13. פרק אהוב: 58 *_* ו54
14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) אין :] 15. דמות אהובה: כולם D: 16. דמות שנואה: אין D: 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: אין כזאת D: 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: הפרק האחרון, 72 ^_^ 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: יש יותר מדי XD 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) אין =] אבל אם ממש מתעקשים, אז היטסוגאיה/הינאמורי :] חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? איצ'ירוקיה =] 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סולסוסייטי D: 23. עט או עפרון? עט *_* 24. דיסקמן או אמפי? אמפי *_* 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? שיער ג'ינג'י 3> 26. שוקולד לבן או מריר? לבן D: 27. חורף או קיץ? כעיקרון הייתי אומר חורף D:, כי אני אוהב גשם D= אבל זה ישראל
, ואין הבדל בין קיץ לחורף XD, לפעמים יותר חם בחורף מאשר בקיץ XDDDD, אז אני אגיד קיץ, כי יש חופש גדול D: 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) לחם עם שוקולד ובננה ^^ (למרות שמשניהם אני אקיא D:) 29. תפוזבל או תפוזונות? בתור מנהל אסור לי לומר משהו כזה *שיעול*תפוזבל*שיעול* 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי *_* חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? כן D: 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o הלוואי ;; אבל לא רכבתי אף פעם על סוס ;;, אחות קטנה רוכבת הרבה על סוסים 3>, היא מוכשרת *_* 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* לא ^^ 34. היה לך דז'ה וו? מלא פעמים X_O 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) השאלה הזאת מורגשת לי מוכרת, אממ בכל מקרה כן מלא פעמים X_O 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? ביקשתי, אבל הם לא מתגשמות :] 37. היה לך כלב? אבא אלרגי ;; 38. חתול? אבא אלרגי ;; 39. דג? לא קנו לי >: 40. משו? היה לי עכברים, וזה סיפור ארוך שהוא סיוט ;; חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... אחות קטנה 3>, אתי *_* וויזה :] 42. איזה כיף.. שיש אחות קטנה D:, אחיות קטנות, נכדות, ידידים טובים *_*, ידידים *_*, פורום בליץ' *_*, וכו' :] 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? תלוי כמה :] 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? מי צריך דיסקים, כשיש mp3 =] 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? לא ;; 46. צחצחת שיניים היום? כן D: תודה על השאלון הנפלא ^_^

Lust chan

New member
אתה לא נוב >O<../images/Emo135.gif

אתה הבנאדם הכי לא נוב שאני מכירה >: אז שקט. ובאתי לכאן להגיב רק כי אני תכף מצטרפת לפורוםםםםם~~ טרהלהלהלה אני כבר בפרק 40, מי היה מאמין שעד לפני שלושה ימים הייתי ב22 *-* *גאה בעצמי* אז..אממ.. אהמ X_X הלכתי :X ואתה לא נוב~!11111111111

JeeChan

New member
גל צ'אן מותק :] *חיבוק מוחץ*

אני נוב לעומת אמיר ודרור, שראו 300 אנימות

Vivi Sparrow

New member
מסכימה איתך, אור לא נוב ><*

ויופי את באמת הקשבת לעצתי *חיבוק בקבוק* !~ X333

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif סחטיין, התגעגעתי!!1 X3

חלק ראשון - קצת על עצמי
1. שם: יוני. 2. גיל: אני אהיה בת 13 במאי. 3. עיר: רמת אביב. 4. מאכל אהוב: פסטהפסטהפסטה. *-* 5. צבע אהוב: סגול. 6. להקה\זמר אהוב: זמר: יוני בלוך. להקה: גורילז. אבל האמת היא שאני בקושי מקשיבה להם, אני יותר בקטע של ג'יירוק. P: 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן. 8. צבע עיניים: ירוק. 9. איזה עוד אנימות ראית? אוו. היר ווי גו אגיין. XP דיאנאנג'ל, קאנאזוקי נו מיקו, יאמיבו, פרוטס באסקט, לאבלס, סריאל אקספרימנטס ליין [לייןלייןאריסו OT3!
], פוקימון [נו, בכיתה א' עם דיבוב], דיג'ימון, פוריקורי, צ'וביטס, פראנויה אייג'נט, קצת סאקורה, שיניגמי נו באלאד, מושישי, פרק אחד של פריטי קיור [מה XD], התחלתי אקסל סאגה, ובטח יש עוד ושכחתי. <_< 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת?| (אפשר גם יותר מאחת ^^) כרגע אני בקטע של ליין ולאבלס, אבל את בליץ' אני הכי אוהבת.
חלק שני - על בליץ'
11. מתי התחלת לראות? את הפרק הראשון ראיתי באנימה קון, אבל התחלתי לראות ברצינות כשפרק 48 היה האחרון שיצא, בערך. 12. באיזה פרק את\ה? האחרון שיצא באנימה ובמנגה. 13. פרק אהוב: 32, 56, ואני בטוחה שאהבתי עוד המון אבל שכחתי. <<; 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) הפילרים. כולם. שיישרפו. 15. דמות אהובה: סויסויסויסויסויסויסויסויסוי [וכו'.] 16. דמות שנואה: אממ. אני דיי אוהבת את כולם. XD; 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: טסאי, או הסגן של יאמה-ג'י. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: הפרק שרוקיה חזרהההההההההההההה ^____^!!!1 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: כאילו שאני זוכרת, מתוך 70 ומשהו פרקים, מה החלק שהכי הצחיק אותי!!1 ~_~; אבל הקטע שכולם עשו "בוהאהא" בפרק עם דון קאנונג'י קרע אותי. XD גם כשאיצ'יגו ואיקאקו רבים על דקדוק. 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) איכ ביאקויה רנג'י! |מקיאה| יורוסוי לנצחנצחנצחנצחיםםםםםםםםם~ 3333>
חלק שלישי - מה עדיף?
21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? ביארוקיה. מה, מה אתם בוהים בי ככה? ._.; 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסייטי, כמובן. 3> 23. עט או עפרון? עט עיפרון! 24. דיסקמן או אמפי? אמפי, אבל הוא מת לי אז אני משתמשת בדיסקמן כבר הרבה זמן והתרגלתי אליו, וקשקשתי עליו תות וחתול ודבורה ו"אנחנו רואים אנשים מתים" וכןןןן. ^.^ 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? שחור חלק וארוך, ואם אפשר אסוף בצמה סטייל האזוקי\ריסה\נמו\סוי. [: 26. שוקולד לבן או מריר? קוקוס! XD אני אוהבת את שניהם, אי אפשר לבחור. ;; 27. חורף או קיץ? חורף. איכסה קיץ. ;.; 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) כשאת אומרת זיתים, הכוונה _בתוך_ הסנוויץ'? ~עווית קלה~ 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזונע. ^^~ 30. יום ראשון או יום חמישי? יום ראשון, ביום חמישי אני לומדת שבע שעות ויש חנ"ג. ;;
חלק שלישי - האם אי פעם..
31. החלקת בשלולית? לא שזכור לי. 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o אני? לרכוב על סוס? זה לא דורש קימה מהכיסא ויציאה מהבית? יאללה, לכי. ]: 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* איכסה, לא. אם כבר נינג'ות, שיהיו לסביות. 34. היה לך דז'ה וו? לא. 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) -ממצמצת- לא. 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא. 37. היה לך כלב? לא. 38. חתול? הלוואי עליי. 39. |הדגגש|דג?
לא. 40. משו? יש לי חייזר קטן וחמוד שחי במבחנה ועושה ריקודים דביליים, ואריאל התאהבה בו. החתונה ביוני.
חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך
41. לא יוצאים למזרח בלי... כרטיס טיסה חזרה. 42. איזה כיף... בדגל יורוסוי לנופף? י-י 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? למה לא. D: 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? הדיסק הצרוב המאמם שלי עם שירי אנימה. 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? כןכןכןכן! פסטההה. 46. צחצחת שיניים היום? כן, אפילו פעמיים!!11

ShuNka

New member
היי מומי ../images/Emo12.gif

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: שני 2. גיל: 14 3. עיר: שוהם 4. מאכל אהוב: שוקולד
5. צבע אהוב: בורדו וכחול. 6. להקה\זמר אהוב: אין :S 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן XD 8. צבע עיניים: חום-ירוק 9. איזה עוד אנימות ראית? אולי אולי 12 ^^;;; אני לא רואה הרבה, ואם כן אז די לאט, כי אין לי הרבה זמן.. ואין לי כוח לפרט XD 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) כל מה שראיתי אהבתי D: חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? לא זוכרת @@ כשיצא פרק 45 אולי.. 12. באיזה פרק את\ה? 72 13. פרק אהוב: לא יודעת X_X 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) את פרק 4 משומה קשה לי לסבול P: 15. דמות אהובה: איצ'יגו ורנג'י 16. דמות שנואה: מאיורי 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: רוקיה
18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: אאא.. 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: יש המון
20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) אין.. חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? רנג'ירוקיה
22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסייטי 23. עט או עפרון? עיפרון 24. דיסקמן או אמפי? אמפי 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'ע! 26. שוקולד לבן או מריר? מריר 3: 27. חורף או קיץ? חורף 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) עם בננה? O.O; 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? לא 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o לא
33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* לא 34. היה לך דז'ה וו? כן 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) כן 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא 37. היה לך כלב? כן 38. חתול? לא 39. דג? כן 40. משו? היו לי חלזונות XD ופרפרים וצב ואוגרים ושתי צפרדעים
וארנבת.. ואולי עוד משהו XDD אל תדאגו לא הרגתי את כולם >> חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... צלחת D: 42. איזה כיף.. למרוח על קיפי מיץ תפוחים ? 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? לא 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? לא בא לי לשמוע דיסק O.O 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? כן
46. צחצחת שיניים היום? כן

Hinamori

New member
אנשיםםםםםםם >_>

"דמות שלא משנה אם היא תעוף" זה לא "הדמות שאתם רוצים להעיף" ~! זה הדמות שלא תורמת לסדרה ! -_-;

cRitiCaL KitTy

New member
מיאו../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: רוני 2. גיל:14 3. עיר: עומר(זה ליד באר שבע) 4. מאכל אהוב: פסטה נראה לי... 5. צבע אהוב: כתום אדום בורדו ככה 6. להקה\זמר אהוב: לא'דעת... הרבה נו... 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? אז ככה: קיר לבן עם חלון חום, קיר לבן, קיר לבן וקיר ברקוד צבעוני(אדום, צהוב, ירוק וכחול\תכלת) 8. צבע עיניים: חום דבש:)P) 9. איזה עוד אנימות ראית?מספיק... 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^)הרבה יותר מדי@@ חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? בסביבות החמישים נראה לי 12. באיזה פרק את\ה? נוכחי 13. פרק אהוב: קרב עם קנפאצ'י נראה לי 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;)אוממ לא'דעת 15. דמות אהובה: אוקיטאקה*___* 16. דמות שנואה: לוידעת 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: הדבר הראשון שעלה לי לראש הוא ג'ינטה... אז זה ישאר. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: איזה פרק זה היה? אני בודקת 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: איצ'י זורק רוקיה לרנג'י... זה פשוט שפך אותי... 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^)@@ חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? לא זה ולא זה... איצ'י עם אינווה ורנג'י פשוט לא עם רוקיה... 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? כדור הארץ 23. עט או עפרון? עט 24. דיסקמן או אמפי? אמפי 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? תלוי על מי 26. שוקולד לבן או מריר? לבן 27. חורף או קיץ? לא יודעת... 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;)X____X 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזונות 30. יום ראשון או יום חמישי? יום חמישי*___* חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? אכן... הרבה פעמים... זה כואב. 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___oאוממ לא... 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ*לפני איזה שבוע כשניסיתי להסביר לחברה שלי שזה הרבה יותר טוב מנארוטוהינאטה או סאסוקהסאקורה(נראה לי שזה היה סאסוקהסאקורה...) 34. היה לך דז'ה וו? יותר מדי פעמים... הכי מטריד היה כשראיתי בוקונו(תירס נו...) ובקטע עם התירס היה לי דז'ה וו...@@ 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? המשאלת יומולדת היחידה שאני זוכרת שביקשתי היא הלוואי שסבתא תקנה לי תוכים... ביקשתי את זה כמה שנים, גם עם כל ריס שנפל... בסוף וויתרתי והפסקתי להאמין בדברים האלו... עכשיו יש לי את שיר שרודפת את הריסים שלי... 37. היה לך כלב? כרגע יש לי את צ'יקי, לפניו הייתה סנואי, לפניה פולה, לפניה פיפה ולפניה לוסי... הגיון פשוט אומר לי שהיו עוד. 38. חתול? אני לא הולכת להתחיל לפרט את החתולים... זה קצת בלתי אפשרי... כרגע יש לי אממ נינג'ה, אודי, פנתרה, לוציפר-סאם, פיגרו, אין-שם, איה וזהו? נראה לי יש שבעה... היו שמונה אבל אחת אמא זרקה(T_T) 39. דג? לא סתם, דגים. 40. משו? and then some. חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... אוממ תרמיל? כסף? ידע נרחב על השפות? 42. איזה כיף... שיש המון חברים... 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? בארור. 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? סאונדטראק של FLCL... רק חבל שלא קניתי אותו 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? בהחלט... הכי טעים שיש זה שקית דוריטוס וקופסאת יוגורט(שחולקים עם אמא) וזה אומנם היה בצהריים, אבל זו הייתה ארוחת בוקר. 46. צחצחת שיניים היום? נראה לי...

ketty the sheep

New member
הוי הוי ~

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: קטיה. 2. גיל: 18. ;; 3. עיר: אשדוד/פתח תקווה. 4. מאכל אהוב: תירס. 5. צבע אהוב: כתום. 6. להקה\זמר אהוב: Ash. 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן. 8. צבע עיניים: חום. 9. איזה עוד אנימות ראית? ... אין לי כח לעשות רשימה. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? Hunter x Hunter, ללא ספק. ^^ חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? רק לפני כמה חודשים. 12. באיזה פרק את\ה? בפרק האחרון שיצא, 72. 13. פרק אהוב: 63, קראק להמונים. 14. פרק שנוא: כל פרקי הפילרים של הקראקורה סופר הירוז. מוות מנצנץ. 15. דמות אהובה: גין. כאילו, הוא כל כך מסתורי שאין לי ברירה אלא להסתקרן בעיקר לגבי העבר/מניעים/מה לעזאזל עובר בראש שלו. 16. דמות שנואה: אין. חוץ מכמה דמויות פילר רנדומליות שעצבנו אותי. 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: יש שם כל כך הרבה דמויות שאני בטוחה שאף אחד לא היה שם לב אם אחת הייתה נעלמת. אבל אל תתנו לי להחליט. ;; 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: פרק 63 כפי שהוא הוצג במנגה? x: 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: איצ'יגו:'רנג'י, תפוס!' *מעיף את רוקיה לקיבינימאט בתקווה שרנג'י באמת יתפוס אותה* 20. זוג אהוב: סמי-קאנון - אני פשוט אוהבת את איצ'יגו ורוקיה. ^_^ זוג לא רשמי... הייתי הולכת על גאנג'ו והנאטארו (קראתי יותר מדי פיקים של מישהי שכותבת אותם ממש טוב. XD) או על אוקיטאקה ושונסוי. חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? איצ'ירוקיה. 22. סול סוסייטי או כדור הארץ? העולם שלנו הכי מגניב. גם השיניגמים חושבים כך! O: 23. עט או עפרון? עפרון. 24. דיסקמן או אמפי? אייפוד. 3> 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'י. 26. שוקולד לבן או מריר? לבן. 27. חורף או קיץ? חורף. 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? בננה. 29. תפוזבל או תפוזונות? אר. 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי. חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? לא שזכור לי, אבל יכול להיות. XD 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? לא. XD 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? לא. 34. היה לך דז'ה וו? אני מניחה. 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) נורא בוגר. <_< 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? לא זוכרת. XD 37. היה לך כלב? יש לי כלב. ^^ 38. חתול? היה. מסתבר שאני אלרגית אליהם. 39. דג? הרבה. O: 40. משו? היה לי הרבה משו בחיים, אני מניחה. XD

../images/Emo15.gif אנוכי

קצת על עצמי 1 . שם: ניצנע 2. גיל: כמעט 14 3. עיר: מושבה. חור קטןם שנקא אבן יהודה 4. מאכל אהוב: כלח דבר מתוק *_* 5. צבע אהוב: כל משפחת הכחול-סגול-ירוק 6. להקה\זמר אהוב: אוונסנס, והיי אנד מייטי קולור 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? סגול ערפל 8. צבע עיניים: ירוק, עם קצת חום 9. איזה עוד אנימות ראית? אמממ שאקוגאן נו שאנה, טסובאסה, אינויאשה... והועד הרבה 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) אינויאשה, שאקוגאן נו שאנה, פול מטאל אלכימיסט, טסובאסה. חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? באנימה קון שנה שעברה 12. באיזה פרק את\ה? 72 ^.^ 13. פרק אהוב: 62 *_* תעשה לי ילד. 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) אממ פרק 50. מעפן לגמרי 15. דמות אהובה: רוקיה *_* 16. דמות שנואה: אייזן }-[ 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: דון קאוונג'י. מעפן מעפן ושוב מעפן. 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: 71 *__* 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: "פיס!" ו"בוחאחא" 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) איצ'ירוקי ^.^ חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? איצ'ירוקיה 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ? סול סוסאיטי 23. עט או עפרון? עיפרון 24. דיסקמן או אמפי? אמפי 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'י 26. שוקולד לבן או מריר? לבן *_* 27. חורף או קיץ? קיץ! 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) איכ על שניהם. 29. תפוזבל או תפוזונות? תפוזבל 30. יום ראשון או יום חמישי? חמישי *_* סופשבוע מבורך. חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? כע, צערי 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? לא O___o 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* כן, כשניסתי לגרום למקס התקף הומופובי. זה לא עבד. 34. היה לך דז'ה וו? כע 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) כע >> 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? אכן 37. היה לך כלב? כלבה ליתר דיוק. 38. חתול? חתולה. 39. דג? כמה מהם 40. משו? לא, אף פעם לא היה לי משו, כלבה,ף חתולה, ארנב, שרקנים, עכברים ודגים לא מספיק? חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... בלי המלצות של כמה שיותר סאנסייס כדי להיכנס לדוג'ואים באוקינהאווה! 42. איזה כיף.. יש מפגש ואז גשקו לילה! 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? מאוד ^.^ 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? יש לכם את גו של יונה? 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה?מאוד. 46. צחצחת שיניים היום? דא שיניים. נייט ליברמן!

Goggle Girl

New member
הום הום

שם - עדי גיל - 19.5 ;; עיר - ראשון מאכל - פיצה~ צבע - סגול וכתום זמר להקה אהובים - המדובב של איצ'יגו! XD להקה = לונה סי 3> צבע חדר - קירות בכחול פסטלי, תיקרה ווילונות בירוק פסטלי <: צבע עיניים - חום. כמו איצ'י 3> אנימות שראיתי - ... @_@ אמאלה. סיילור מון. וואן פיס. שאמאן קינג. אוונגליון. ליין. הלסינג. ברזרק. פרוטס באסקט. האק סיין. די אן איינג'ל. לוקי רגנרוק. האנטסוקי. טריגאן. רייארת'. סאקורה. צ'וביטס. אנג'ליק לייאר. קינו. ריסקי סייפטי. פאראקיס. סליירס. וולפס ריין. ווייס קרויז. נארוטו. אוטנה. רורוני קנשין. ריד אור דיי. ג'אנגל גו. גאנדם ווינג. גראוויטיישן. סוקישו. פולמטאל אלכימיסט. כרנו קרוסייד. ספיד גראפר. גנשיקן. קוג'יביקי אנבאלאנס (פרקים 1, 21, ו25 XD). מונסטר 3>. פרינסס טוטו. קיו קארה מאו. וזהו כי אין לי כוח לנסות לזכור יותר XD איזה אני הכי אוהבת... בליץ' וואן פיס וסיילור מון כרגע. תשאלו אותי אחר כך זה ישתנה XD מתי התחלתי לראות בליץ' - בשבוע שיצא... 57 ככה '-' באיזה פרק אני - מחכה ל73~ פרק אהוב - יותר מדי! @.@~ הראשון, ובכלל אהבתי את כל הפרקים עד לפרקים שפגשו את אישידה שאז נכנסו לאווירה אחרת. 19-20 תעשו לי ילד. 39. 54 (כן חנ, כן ><) 59. 64. 72 XD פרק הכי פחות אהוב - כל פרק עם דון קאנאונג'י אחרי פרק 10 >< דמות אהובה - איצ'י~ 3> על כל צורותיו XD דמות שנואה - דון קאנאונג'י, ויוזו >< כי אותם אני שונאת מעצם מהותם, לא מהבחינה של "אוי הוא נורא סאדיסטי ומרושע" כי הרשעים פה הם אחלה דמויות @_@ הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף - יוזו. כי בניגוד לקארין לה אין תפקיד עלילתי בינתיים. שישכרו עוזרת והכל ישאר אותו הדבר פחות או יותר. הפילר הכי טוב עד עכשיו - 72 XD הקטע הכי מצחיק מהסדרה - זה קשה... פרק 64 נידמה לי כי ממש לא הפסקתי לצחוק בו XD זוג אהוב - חס וחלילה ביאקויה רנג'י XD אה, יש יותר מדי XDDD זה תיקו בין איצ'ירוקי ואיצ'יהימה מבחינת הטרוסקסואלי, ואיצ'יצ'אדו לנצח מבחינת שונן איי למרות שעכשיו אני מחבבת מדי איצ'ירנג'י XD או שפשוט נהפוך את זה לאיצ'ירוקירנ ואז אין שאלה בכלל XD איצ'ירוקי. כדור הארץ - כי אני לא הייתי רוצה שאיצ'יגו יהרוס לי את הבית ;.; עט~ כי עפרונות אז רק עטי עיפרון והם נשברים לי כל הזמן ;.; אמפי. אבל אין לי בינתיים ;.; ... את שאלת את זה בכוונה כי זה איצ'י נגד זורו! >< אני מסרבת לענות על זה! >< שוקולד מריר~ כי לבן זה מתוק מוזר לי. קיץ. לחם עם שוקולד ובננה 3> תפוזבל, כי זה לא רישמית לקלל XD יום חמישי ברור *-* מעולם לא החלקתי בשלולית. מעולם לא רכבתי על סוס ;.; כל אחד יודע שאומרים פשוט סאסונארו... ועדיין לא. היה לי דז'ה וו פעם. היה לי דז'ה וו פעם. לא ביקשתי משאלת יומולדת, אבל ביקשתי שתי משאלות ביום שבת שעבר ושתיהן התגשמו ביום חמישי *,* היה לי כלב 3> 89 - 04 3>
לאמא שלי יש דגים ופעם היו לנו אוסקרים... ואז היה לנו אוסקר אחד גדול XD אני רק שמה לב כשתפוז מכנה אותי כ"אתה" XD

heartnet

New member
אני ^__^

חלק ראשון - קצת על עצמי 1. שם: אמיר 2. גיל: 18, כמעט 3. עיר: מזכרת בתיה [הא, סוף סוף מכירים בעובדה שאנחנו עיר P:] 4. מאכל אהוב: זה בא בהרבה צבעים, יש לו מקור וקיפי מכינה לי אותו, אתם יכולים לנחש? 5. צבע אהוב: כחול, אדום וסגול 6. להקה\זמר אהוב: הממ.. משינה 7. באיזה צבע החדר שלך צבוע? לבן משעמם 8. צבע עיניים: חום, כמה פשוט מצידי 9. איזה עוד אנימות ראית?את כל הרשימה? ._. 10. איזה את\ה הכי אוהב\ת? (אפשר גם יותר מאחת ^^) גנדאם! המון גנדאם! גם האק סיין ובלאק קאט לא רעות^^ חלק שני - על בליץ' 11. מתי התחלת לראות? חצי שנה ככה? 12. באיזה פרק את\ה?האחרון במנגה והאנימה 13. פרק אהוב: הממ, 61? 14. פרק שנוא: (טוב, לא שנוא.. הכי-פחות-אהוב ;;) 40 אני חושב, שחוזרים לעולם האמיתי, פרק מיותר >> 15. דמות אהובה: אייזן? D: וגם גין איצ'י ואישידה לא רעים :] 16. דמות שנואה: הממ.. קון >< מוות! 17. הדמות שהכי לא משנה אם היא תעוף: גנג'ו? 18. הפילר הכי טוב עד עכשיו: אחד מהסאגה האחרונה 19. הקטע הכי מצחיק מהסדרה: חסרים כאלו? אולי ש
איצ'י זורק את רוקיה לרנג'י בהוצאה להורג שלה 20. זוג אהוב: (מותר גם ביאקויה רנג'י ^___^) איצ'ירוקיה? חלק שלישי - מה עדיף? 21. המתבקש - איצ'ירוקיה או רנג'ירוקיה? ראה תשובה קודמת ^__^ 22. סול סוסייטי (איך כותבים בעברית? X.X) או כדור הארץ?אתם צריכים לשאול? >> 23. עט או עפרון? עט, כי ככה 24. דיסקמן או אמפי? אמפי, הידד לטכנולוגיה! D: 25. שיער ג'ינג'י או שיער ירוק? ג'ינג'י *___* 26. שוקולד לבן או מריר? עכשיו זאת, דילמה. 27. חורף או קיץ? קיץ, אניחושב [יםיםיםים!!!] 28. לחם עם שוקולד וזיתים או לחם עם שוקולד ובננה? (איכ בננה ;;) בננות! 29. תפוזבל או תפוזונות? שניהם 30. יום ראשון או יום חמישי?חמישי, כי אז יש סופ"ש חלק שלישי - האם אי פעם.. 31. החלקת בשלולית? מה פתאום? >> 32. רכבתם על סוס שפרץ בגלופ בלי שום סיבה נראית לעין? O___o כמובן, פעמיים ביום 33. אמרתם סאסקהנארוטו כל משפט שלישי? *אהמ*פרתע*אהמ* אורו? @__# 34. היה לך דז'ה וו? כה 35. היה לך דז'ה וו? (כן, זה בכוונה פעמיים) בוגר >> 36. ביקשת משאלת יומולדת שהתגשמה? נראה P: 37. היה לך כלב?עדיין יש לי 38. חתול?היתי אוכל אותו 39. דג? אכלתי פעם הרבה כאלו, זה נחשב? 40. משו? היה לי תוכי! חלק שלישי - מפניני החוכמה שתפוז מפרסם למעלה ליד הכינוי שלך 41. לא יוצאים למזרח בלי... תילאנדי? 42. איזה כיף.. עם תוכי! 43. משכורת ל-20 שנה, מתאים לך? בטח 44. איזה דיסק בא לך לשמוע? המ... הסאונד טרק של מלך האריות, נדבק לי לאחרונה 45. ארוחת הצהריים היתה טעימה? מעולה, אתם לא תאמינו איזה מעדנים אפשר להכין משניצל ובגט! 46. צחצחת שיניים היום? פעמיים אפילו יומטוב ^__^

ketty the sheep

New member
יא מעתיק תשובות O:

או שלא. XD אבל יש לנו דיי הרבה תשובות דומות, כי אנחנו כאלו בלונדיניות מוצלחות. O:

למעלה