שאלון?

שאלון?

שעת התחלה: פרטים כלליים 1. שם 2. תאריך לידה 3. גיל 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק 7. מספר אחים/אחיות 8. רישיון -יש/אין ? 9. באיזה שפות אתם שולטים ? 10. התנתקות - בעד/נגד? דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר 32. לעבוד על אנשים בטלפון 33. לנהוג בלי רישיון 34. סמים 35. לצרוח ברחוב 36. להתגייס לצה"ל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון 39. לשתות הרבה קולה 40. להרוג ערבים 41. להתנדב 42. לגנוב מגנבים 43. לפטר את לימור לבנת 44. לחזור בתשובה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. 48. לשרוף את התעודת בגרות 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה 50. לחגור גם מאחור זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? 53. יאס או הוט? 54. סוף הדרך או רצים לדירה? 55. אבטיח או מלון? 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי? 58. רם אורן או ג'ון גרישם? 59. ניוטון או אינשטיין? 60. לבן או שחור? 61. משקפיים או עדשות? 62. חיים או מוות? 63. אוניברסיטה או מכללה? 64. צבא או ש"ל? 65. עתיד או עבר? 66. תות או פטל? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? 70. ספר או סרט? 71. דיסקמן או MP3? 72. קלטת או דיסק? 73. תקליט או קלטת? 74. כדור הארץ או מאדים? 75. חיידקים או וירוסים? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף? 90. כלב או חתול? מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? 115. את/ה אלים/ה? 116. את/ה חכם/ה? 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. את/ה אוהב/ת לטוס? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 125. למפגש פורום- תבוא/י? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? שעת התחלה:

מעייף

שעת התחלה: פרטים כלליים 1. שם 2. תאריך לידה 3. גיל 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק 7. מספר אחים/אחיות 8. רישיון -יש/אין ? נאאא 9. באיזה שפות אתם שולטים ? 3 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד!! דברים שאתם אוהבים 11. שיר: אני אעשה רשימה בהזדמנות 12. סרט: המאמין
למה הוט לא מחזירים אותו 13. ספר: 14. משחק: מונופול! 15. אתר באינטרנט: תפוז כפרעליו 16. פורום באינרנט: טורי
17. מקצוע בבית ספר: סיימתי! לא זוכרת כבר מה היה 18. מקום בילוי: בית קפה 19. תוכנית טלויזיה: עדי אשכנזי (היא מבדרת) 20. תחנת רדיו.: 88 דברים שאתם שונאים 21. שיר: כנ"ל, רשימה 22. סרט: ואן הלסינג 23. ספר: 24. משחק: מחשקי הפעלות למיניהם 25. אתר באינטרנט: וואלה 26. פורום באינרנט: 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי: רועשים 29. תוכנית טלויזיה: אמנון לוי, רפי רשף, כאלה 30. תחנת רדיו.: רדיו דרום כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר: בעקרון למה לא, אני לא אוהבת 32. לעבוד על אנשים בטלפון: למהלא 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא החלטתי 35. לצרוח ברחוב: לא, מה, זה רעש 36. להתגייס לצה"ל: מניחה שכן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא ניסיתי 39. לשתות הרבה קולה: לא, איכס 40. להרוג ערבים: 41. להתנדב: תלוי 42. לגנוב מגנבים: מה? 43. לפטר את לימור לבנת: היא עדיין שם? 44. לחזור בתשובה: מהאכפתלי 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: פיכס 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: אם כבר אז לא לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.: כמה לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: כשתהיה, 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא, מפחיד 50. לחגור גם מאחור: כן זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? שניהם, כפרה
52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? פיכס 53. יאס או הוט? לא מכירה את הראשון 54. סוף הדרך או רצים לדירה? לאמכירה 55. אבטיח או מלון? אבטיח!! 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז,ברור 57. קולה או פפסי? קולה זה מגעיל 58. רם אורן או ג'ון גרישם? קראתי שניים של אורן ונהניתי, אז אורן 59. ניוטון או אינשטיין? איינשטיין
60. לבן או שחור? למה קיצוניות 61. משקפיים או עדשות? אני פוחדת מעדשות 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה?
64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אל תזכירו לי
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> באמצע 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? עזבו לוחם, למה למות 70. ספר או סרט? תלוי 71. דיסקמן או MP3? אמ פי יותר נוח 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? 74. כדור הארץ או מאדים? בקצב הזה, מאדים 75. חיידקים או וירוסים? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול, בשני המובנים 77. סטימצקי או צומת ספרים? שניהם
78. מנגו או קסטרו? לאיודעת 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אוראנג'
80. לב או ראש? שילוב של שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? איכססססססססססססססססססססס שונאת תכניות כאלה 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? מי הכיר אותו לפני 5 שנים 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? מה זה מדמ"ח 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?נחשו 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> תל אביב!! סתם. אני לא מכירה את ניו יורק, וגם לא את תל אביב, למען האמת 86. יום או לילה? שניהם 87. רכבת או אוטובוס? גם 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? לא כבד מדי 89. טניס או כדור-עף? לאיודעת 90. כלב או חתול? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? משתדלת לא להסתכל 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מתעלמת 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? עוזרת לו לקום
94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? רצה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לך מפה יא זבל 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? ממ....לא יודעת
97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? לא עושה כלום 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מוכרת את הזכויות למישהו 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? מתבאסת 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? סוגרת חלון ועוד קצת עליך 101. תחביבים: עזבו אותי 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? הולנד 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? אני אחשוב על זה 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? לא חושבת שרציתי להיות משהו. אולי פסיכולוגית 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? חלום נשגב 109. מה ממש חשוב לך בחיים? חיים 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 17 שנה, עם עצמי, וזה סיוט. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? כלום 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? איף, היו המון 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? כולם, אבל אני לא ממש מתמצאת אז אני מרפרפת 115. את/ה אלים/ה? מאוד 116. את/ה חכם/ה? גם 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? בדרך שלי 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> אוכל 119. את/ה אוהב/ת לטוס? נראה לי שכן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? די, אני לא יכולה למנות 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? ממש 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? חייתי 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 20 נראה לי 125. למפגש פורום- תבוא/י? נא 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לאחרונה סרטים טובים בטלוויזיה. ואוכל. ומוסיקה טובה 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? היא די ריקה, ואני לא עושה כלום 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? כמה מקומות: חו"ל, אולי לונדון, או עיר ארופאית אחרת, או קיבוץ, או אחת מערי המרכז 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים?לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? יופיטופי שעת התחלה:

behappy

New member
טופ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 23:16 פרטים כלליים 1. שם שיר 2. תאריך לידה 3/8/80 3. גיל 27 אוטוטו 4. ארץ לידה איזראל 5. מקום מגורים נוכחי ירושלים 6. עיסוק מפיקה, סטודנטית ולועסת מסטיקים 7. מספר אחים/אחיות אחת וחצי. טובדי. שתים 8. רישיון -יש/אין ? יש 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? מה??????? דברים שאתם אוהבים את השיר של צלילי המוזיקה 11. שיר וגם את זה של מרי פופינס צ'ים צ'ימיני צ'יםצ'יםצ'ורייי 12. סרט אבודים בטוקיו=] שכחתי כמה אני אוהבת אותו 13. ספר כרוניקות של דילן ואת שתהי לי הסכין שלא אקרא יותר בחיים ובכלל, הגעתי למסקנה שלקרוא גרוסמן זה רע 14. משחק רמי 15. אתר באינטרנט הומלס! 16. פורום באינרנט נו מה
133 17. מקצוע בבית ספר אמנות! 18. מקום בילוי בולינט ברברג בחורף ויהושוע. וטוביה. 19. תוכנית טלויזיה העלופהההההה. והשמינייה. ועוד זוועות שכאלה 20. תחנת רדיו. 88 דברים שאתם שונאים 21. שיר לא יודעת 22. סרט הפצוע האנגלי 23. ספר שתהיי לי הסכין 24. משחק מונופול. משעמם מוות 25. אתר באינטרנט אתרים ניאו נאצים, נניח 26. פורום באינרנט יש כמה לא אהובים 27. מקצוע בבית ספר גיאוגרפיה והיסטוריה. 2 מקצועות מרתקים שמלמדים אותם חרא 28. מקום בילוי לא מתעמקת בשנואים עלי 29. תוכנית טלויזיה ימי חיינו 30. תחנת רדיו. גלגלגלגלצ כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר כן במידה 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן במידה
33. לנהוג בלי רישיון לא!!!! זהז מרושע לעצמך ולמסכנים שעל הגביש 34. סמים לא 35. לצרוח ברחוב בטאח! קיפודה!!! ברה ברה! 36. להתגייס לצה"ל כן למי שמסוגל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא לא זה לא יפה! 39. לשתות הרבה קולה זה לא הכי בריא 40. להרוג ערבים נגד להרוג באופן כללי 41. להתנדב כן 42. לגנוב מגנבים לא 43. לפטר את לימור לבנת במיידי 44. לחזור בתשובה
לא עוד במחוזותינו 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק אם יש כסף למהלא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד קדימה! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. נוטה ל-לא 48. לשרוף את התעודת בגרות לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא איכס מסוכן מסוממים וחשופיות שיזחלו עלי 50. לחגור גם מאחור בארור זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? סקעת סקעת 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? לא זה ולא זה. שנים שלא נכנסת לשם 53. יאס או הוט? שניהם תודה 54. סוף הדרך או רצים לדירה? דירה עכשיו!!!! לחם עבודה!!! 55. אבטיח או מלון? אבטיח 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> נענע בתה תפוז באקספלורר
57. קולה או פפסי? דיאט קולה או פפסימקס 58. רם אורן או ג'ון גרישם? גרישם. אורן זה בזיון בעיני 59. ניוטון או אינשטיין? ניוטון כי הוא היה כפרע 60. לבן או שחור? שחור לבן 61. משקפיים או עדשות? עדשות=] 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל? מעדיפה ש"ל אבל מי שואל אותי בימנו
65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אינפי של אוניברסיטע. אני כה אליטיסטית 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> יקר וחדיש, עם הישן ומקרטע אני לא אשרוד 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? תלוי בבנאדם 70. ספר או סרט? סרט 71. דיסקמן או MP3? אמפי 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים? כדהא ושישימו במאדים את המשפחה שלי, תודה 75. חיידקים או וירוסים? לא זה ולא זה 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> סגול 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת 78. מנגו או קסטרו? מנגו וחשבון בנק שמנמן 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום, האמת 80. לב או ראש? ריאות 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? שומר מסך 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? הוט ויאודי 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? תואר ראשון במדעי הדשא שנמרח עד איןקץ 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק!!! 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף? טניס 90. כלב או חתול? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? ממלמלת אללה יוסתור וזועקת לאלוהים שבשמים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? תוהה מה נפל בחלקי 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? זה כה פאסה 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? וואיי איך הייתי מקללת! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא אוהבת ציפס 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? בודקת אם את החיים שלי לא מפיקים ערוץ ויוה 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? וואי, תופסת את הבחור הראשון בסביבה ומשרבטת איזו צוואה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הוהווווו=]]] זה יהפוך אותי לככ מאושרת 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? יו, הייתי מביאה אותו/אותה הנה וזה היה יכול להיות כל כך מגניב!! 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? דווקא לא הוא מעביר לי את החצי שעה האחרונה נהדר!

behappy

New member
יאבאדאבאדו

ועוד קצת עליך 101. תחביבים- מחול, שופינג באשר הוא, שחיה, ים, וכולי וכולי 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? קליפורניה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? אמצעי להוציא אותי משם,סבון, קרם הגנה[אני לא אצא מקומטת מהאי הזה!!11], פלאפון ואמפי 104. מה ממש מעצבן אותך? המשפחה שלי 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. הו, היום עשיתי את זה בראיון אז שיחזור: אומץ, גמישות מחשבתית, נכונות לעזור 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. דם שעולה לראש במהירות האור, משתעממת בקלות ממצבים מונוטוניים ואפרוריים, נטיה [בתהליכי השמדה!] לרחמים עצמיים 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? שחקנית או זמרת
108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? מה שאני עכשיו אבל בגדול הרבה הרבה יותר 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אהבה 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? תקיעוּת 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? שלוש שנים, כשהייתי ממש ילדונת 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? הו, הרבה. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? גם הרבה. 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? המצב הפוליטי והבטחוני בעיקר 115. את/ה אלים/ה? בתיאוריה. כשאני מתעצבנת אני מדמיינת איך אני מוציאה לאנשים עיניים. במציאות זה לא קורה 116. את/ה חכם/ה? חוכמת חיים אולי 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? בטח! בטח! בטח! בטח! בטח!!! 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> נוף יפה, נוכחות של אנשים טובים, סבון בת אורן, שוקו חם, הריח של הגשם הראשון, ריח של שדה בקיץ 119. את/ה אוהב/ת לטוס? כן, אבל גם מפחדת 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? לאחרונה היו לי שרשרת חלומות על אקסים, וייזמיר זה היה הזוי 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא במיוחד 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? בטח צווחתי משהו או ניהלתי שיחה די פרטית בקולי קולות או איזה התמזמזות בפומבי 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> נו באמת. בשביל זה יש ארכיון ששומר את כל הפדיחות שלי 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? מאה שקל 125. למפגש פורום- תבוא/י? בטאח! 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לישון 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? הווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!! מטיילת. בלי סוף. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? קליפורניה 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? כן למהלא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? ארוך אינדיד שעת התחלה:

רעוּת

New member
אני מאשימה את נועה||

ואני חושבת שאני סוג של מקרה פסיכיאטרי. כאילו, לא היה לי חום מכיתה ג', אוקיי? (חום זה לחלשים, להיות חולה זה לחלשים בלה בלה בלה) ואתמול שעה אחרי שסיימתי את הקקה הזה, פתאום כולי רועדת מתחת לפוך (ביום הכי חם בשנה, להזכירכם!!) עם 39 מעלות חום
והיום בבוקר זה נעלם כלא היה. זה פסיכוסומטי וזה

behappy

New member
אני לא קוראת את שני הספרים שלו ויהי מה../images/Emo46.gif

וגם לא את אם יש גן עדן וגם לא ראיתי הבופור אני ממש עוכרת הפורום!!! ולגבי החום- זה סימן משמים שתפסיקי לקרוא ותתרכזי בפעולה החשובה של לישון ולקרוא ספרים חמדמדים כמו איה פלוטו! [או האריה שאהב תות שכתבה תרצה אתר המתאבדת הזותי |חותך|!!]

רעוּת

New member
האריה שאהב תות אני מקריאה קבוע לילד ספציפי../images/Emo6.gif

אבל למה לא קראת את אם יש גן עדן
כאילו, בהנחה שאח שלך לא נהרג שנה וחצי לפני הנסיגה זה לא אמור להיות כזה טריגר....נכון נועה? וגם השניים של ג'ונתן ספרן פויר- אם לא היית בשואה או ב-11 בספטמבר, זה גם לא אמור להיות כזה טראומטי, נכון נועה?!
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל הספר הזה בתחרות קשה עם "אם יש גן עדן" על מה הרס לי יותר את החיים

behappy

New member
קודם כל לדובשה האם יש גן עדן הזה כן היה כיחסה

ואני לומדת מטעויות של קורבנות אחרים, דבר שני אני דור שלישי לשואה קשה לי לזרוק אוכל סבא לי ברח מאוסטריה ומתו לו קרובים במחנות!!!111 חוץ מזה יש לי אחות שדומה להם
והתאומים זה הטריגר הכי טרנדי של כל העולם המערבי. חוץ מזה על פי דיווחייך על איה פלוטו וציטוטייך המרנינים את חייבת אינפוזיה ולכי לראות המסור דחוף!! את מתקלקלת, גברת! "ושוםםםם סלע לא יזיז אותי מפהההההה אני רוצה רק פה אני רוצה רק פה" |חותך בזיגזגים ומחפש בהומלס דירות עדלאידע|

דוVשה

New member
הספר הזה עשה לי טראומה רצינית.

אני לא קוראת יותר ספרים שרעות ממליצה עליהם!

דוVשה

New member
לא לא,

אחרי שנתת לי סקירה קצרה על הספרים האלו, הספיקה לי החוויה המפנקת של 'אם יש גן עדן', הספיקה לי לחלוטין.

דוVשה

New member
אכן,

אינני נמנית על כת היושבות בפינה, ימותו לבד בחושך, ברגליים קפואות, מקלפות בצל, ללא חבר ואח לרפואה.

למעלה