שאלון?

רעוּת

New member
מה סוף שמח מה?!

גם אח שלה יוצא מהסמים והיא גם מוצאת חבר. תזרו מלח וזהו. אין לי לא אח ולא חבר

רעוּת

New member
צודקת. ואם יש מישהו שעוד לו קרא אותו עדיין

אז מהזה מגיע לו שיעשו לו ספוילר

דוVשה

New member
לא נורא,

יש לך עדיין סבא. יש אנשים שגם את זה אין להם. תתחשבי קצת!

רעוּת

New member
יו, תמותי,

ויש לי רק אחד, והוא גם סנילי וגם לא שומע כלום (אז אפשר לספר לידו בדיחות שואה כי הוא גם לא זוכר שהוא היה שם וגם לא שומע
וזה ממש מגניב)

דוVשה

New member
ררררררררררררררר

בגוף אני מבינה זה הספר עם המכתבים האלו!? כי אם כן אז לקחתי אותו ורציתי לדפוק את הראש בקיר מרוב שהספר הזה תיסכל אותי! לא הצלחתי להתחבר, לא הצלחתי לזרום, לא הצלחתי לקרוא אותו בכלל! בע! התאכזבתי קשות.

noosh

New member
לא, זה שתהיי לי הסכין

והוא אחד הנוראיים שקיימים בעולם, פשוט כי הוא כזה חותך.

דוVשה

New member
אויי ויי..

אני זוכרת שכולם המליצו על זה פעם אחר פעם אז אמרתי טוב, נעשה מעשה ונקח את הספר הזה ונקרא. ויי זמיר :( זה היה פשוט מתסכל ברמות! [רק שאני אדע בוודאות, זה הספר עם ההוא (רופא, פסיכולוג או סתם בעל של מישהי) שעוקב אחריה ועושה רשימות וכאלו?].

רעוּת

New member
נראה לי שהספר הבא של גרוסמן יהיה מהזה מגניב

הולך לכתוב עם חיילים מתים בלבבבבבבב תרשום תרשום רושם רושם

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יו את פשוט נוראית

דוVשה

New member
וייזמיר, אין לי מושג על מה אתן מדברות,

הספר הזה פשוט דפוק!

noosh

New member
קל לסיים? הוא נוראי

כאילו, הוא כ"כ קשה. קראתי אותו, והרגשתי שהוא פולש לי לנשמה וחודר למקומות הכי אישיים, וזה היה ממש ממש קשה לקרוא את זה. אז הייתי חייבת לעצור בשלב כלשהו מעומס נפשי, ואנ ילא יודעת למה המשכתי לקרוא, אולי כי נורא קשה לי לא לסיים ספרים... הוא ממש, ממש קשה. אבל כן, הוא טוב. אני צריכה לקרוא את בגוף אני מבינה ואת ספר הדקדוק הפנימי.

דוVשה

New member
../images/Emo198.gif - שזה פשוט פוליטיקלי קורקט (המילה שיו

צרת את האייקון הזה, במקום לכתוב בפנים 'ערבוש'). שעת התחלה: פרטים כלליים 1. שם - מיכל. 2. תאריך לידה - 24.6 3. גיל - קיים. 4. ארץ לידה - גם. 5. מקום מגורים נוכחי - בית. 6. עיסוק - אוכלת שוקולדים. 7. מספר אחים/אחיות - 2. 8. רישיון -יש/אין ? אין. 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית, אנגלית, איטלקית, קללה אחת בצרפתית ושיר כמעט שלם בשוודית!. 10. התנתקות - בעד/נגד? למה ככה? למה התנתקות עכשיו? לא מספיק היה לי היום?. דברים שאתם אוהבים 11. שיר - ביטלס. 12. סרט - הכי טוב שיש. 13. ספר - הנה אני מתחילה, סוזנה הבוכיה, לכבות את האהבה. 14. משחק - באבלס. 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר - ספרות, תנ"ך והיסטוריה. 18. מקום בילוי - תלוי. 19. תוכנית טלויזיה - נכחדו רוב התוכניות שאהבתי. מזל שיש יצירות מקוריות ודוקו. 20. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר - לא עד אובדן חושים. 32. לעבוד על אנשים בטלפון - בשמחה ובששון. הייתי עושה את זה כמה פעמים ביום, כמעט כל יום. 33. לנהוג בלי רישיון - לא. 34. סמים - אני חושבת שאדם צריך להיות מודע לעצמו, ואם הוא נוטה להתמכרויות לדעת מה כדאי ומה פחות. 35. לצרוח ברחוב - תמיד. 36. להתגייס לצה"ל - חיובי. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן - למה לא?. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון - וגם ביצים. זה מצחיק. 39. לשתות הרבה קולה - גועל נפש. 40. להרוג ערבים - להרוג את מי שמנסה (ומצליח) לטבוח בך ואת כל גרורותיו. 41. להתנדב - בכייף. 42. לגנוב מגנבים - במטרה להחזיר למי שגנבו ממנו? כן. אחרת לא. 43. לפטר את לימור לבנת - No Comment. 44. לחזור בתשובה - מי שזה עושה לו טוב, בשמחה. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק - לא בשבילי. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - בכייף. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. - מוטל בספק. 48. לשרוף את התעודת בגרות - למה?. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה - יכול להיות חוויה מעוררת. 50. לחגור גם מאחור - חובה. זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? גם וגם. 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג?בורגר קינג [כשאכלתי שם] ש-ו-ל-ט-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 53. יאס או הוט? ערוץ 8 של יס. 54. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך. 55. אבטיח או מלון? אבטיח. 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> - תפוז. 57. קולה או פפסי? מים. 58. רם אורן או ג'ון גרישם? ואללה, לא התחברתי לאף ספר שרם אורן כתב, ואת הדברים של גרישם ראיתי בסרטים. 59. ניוטון או אינשטיין? גם וגם. 60. לבן או שחור? לרוב שחור ולפעמים לבן. 61. משקפיים או עדשות? =]. 62. חיים או מוות? שאלה מפגרת. 63. אוניברסיטה או מכללה? מה זה משנה?. 64. צבא או ש"ל? כנ"ל. 65. עתיד או עבר? הווה. 66. תות או פטל? פטל. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? למי שיכול חמש, אדרבא. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> - רכב באמצע. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? שאלה מכשילה עבורי. 70. ספר או סרט? ספר תמיד יותר טוב. 71. דיסקמן או MP3? אמ.פי. 72. קלטת או דיסק? דיסק. 73. תקליט או קלטת? תקליט. 74. כדור הארץ או מאדים? בתקווה שכדור הארץ יחזיק מעמד בשנים הקרובות, אז כדור הארץ. מקסימום לא, כולנו נתאדה למאדים. 75. חיידקים או וירוסים? ויי זמיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חמסה חמסה חמסה!!! טפי עלק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> - כחול ואח"כ כתום. 77. סטימצקי או צומת ספרים? שניהם. 78. מנגו או קסטרו? אם כבר אז מנגו. קסטרו מעצבנים לי ת'צורה. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> - סלקום. 80. לב או ראש? תלוי. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? לא רואה לא את זה ולא את זה. 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? היום. 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? כל תואר שאין מה לעשות איתו אח"כ. 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד. לשון זה כייף. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> - לא הייתי בניו-יורק, אינני יכולה לדעת. 86. יום או לילה? גם וגם. 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? מזרחית. 89. טניס או כדור-עף? כדור עף. 90. כלב או חתול? גם וגם.

למעלה