תקראי את פויר, אל תקשיבי לרעות ותקראי באנגלית.
N noosh New member 28/6/07 #44 בהחלט ולא הפסקתי לבכות בהם. אבל הם גאוניים ברמות, כ"כ, בצורת הכתיבה... קשים, אבל גאוניים. ובאמת שרצוי באנגלית. ועדיף להתחיל מהשני, לדעתי
בהחלט ולא הפסקתי לבכות בהם. אבל הם גאוניים ברמות, כ"כ, בצורת הכתיבה... קשים, אבל גאוניים. ובאמת שרצוי באנגלית. ועדיף להתחיל מהשני, לדעתי
ר רעוּת New member 28/6/07 #47 לא. עדיף להתחיל מהראשון, כי כשאת חושבת שלא יכול להיות ספר שכתוב טוב יותר, את מגלה את השני וגם כי אם תתחילי מהשני את תרצי להתאבד לפני שתהיי מוכנה לקרוא עוד ספר שלו ולבכות זה לחלשים
לא. עדיף להתחיל מהראשון, כי כשאת חושבת שלא יכול להיות ספר שכתוב טוב יותר, את מגלה את השני וגם כי אם תתחילי מהשני את תרצי להתאבד לפני שתהיי מוכנה לקרוא עוד ספר שלו ולבכות זה לחלשים
N noosh New member 28/6/07 #49 זה גם נכון, כשחושבים על זה אבל האנגלית בראשון קצת מוזרה, אז לא יודעת. בכל מקרה, לקרוא.
ד דוVשה New member 28/6/07 #59 וגם יש לך טיולים חופשי חודשי להר הרצל, עכשיו אני בכלל מלאת קנאה. [איזה כייף טיולים כאלו בירושלים].
ד דוVשה New member 28/6/07 #64 למה זונות? הם מתחשבים! ביום הזכרון יש מיליון אנשים שם, אז הם מסיעים אותך, בשאר הימים את יכולה בכייף לטייל לבד.
למה זונות? הם מתחשבים! ביום הזכרון יש מיליון אנשים שם, אז הם מסיעים אותך, בשאר הימים את יכולה בכייף לטייל לבד.
ד דוVשה New member 28/6/07 #61 לא לא, ככה רעות הבטיחה לי אחרי 'אם יש גן עדן', והיא גם אמרה שהספר לא כזה נוראי ושכדאי ללכת לראות את הסרט ורק אחרי שקראתי את הספר וראיתי את הסרט ודיברתי איתה כולי אחוזת טראומה סיוטית היא הודתה שהספר הזה הוא ספר דיכאון אטומי!
לא לא, ככה רעות הבטיחה לי אחרי 'אם יש גן עדן', והיא גם אמרה שהספר לא כזה נוראי ושכדאי ללכת לראות את הסרט ורק אחרי שקראתי את הספר וראיתי את הסרט ודיברתי איתה כולי אחוזת טראומה סיוטית היא הודתה שהספר הזה הוא ספר דיכאון אטומי!
B behappy New member 28/6/07 #10 דווקא לי היה קל לסיים אותו אממה, בקטע של המכתבים של הבחורציק [יאיר?] נשברתי בערך ביוני-יולי. דוווקא המכתבים של זותי מרים היו יחסית קריאים..
דווקא לי היה קל לסיים אותו אממה, בקטע של המכתבים של הבחורציק [יאיר?] נשברתי בערך ביוני-יולי. דוווקא המכתבים של זותי מרים היו יחסית קריאים..
ש שלושה אביבים New member 28/6/07 #14 לא כי זה קשה, כי קראתי אותו בספריית ב"ס בשיעורים חופשיים ועכשיו כבר אין ב"ס ואני לא זוכרת איפה עצרתי אז לא יכולה לקחת אותו מהספרייה.
לא כי זה קשה, כי קראתי אותו בספריית ב"ס בשיעורים חופשיים ועכשיו כבר אין ב"ס ואני לא זוכרת איפה עצרתי אז לא יכולה לקחת אותו מהספרייה.
B behappy New member 28/6/07 #16 תקחי את בגוף אני מבינה ../images/Emo3.gif גרוסמן הזה, מדביק אותך לספרים שלו איזה יומיים וכשאת מסיימת אותם בא לך ללכת לדפוק את הראש בקיר או לחלופין לצווח עליו: "למההההההה??? למהההה??" טפי עליק.
תקחי את בגוף אני מבינה ../images/Emo3.gif גרוסמן הזה, מדביק אותך לספרים שלו איזה יומיים וכשאת מסיימת אותם בא לך ללכת לדפוק את הראש בקיר או לחלופין לצווח עליו: "למההההההה??? למהההה??" טפי עליק.