שאלון?

דוVשה

New member
יו! פעם ראשונה שזה לא מקבל לי את הכל!

מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? נתקפת שוק אטומי. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? תופסת מחסה ומתקשרת או מחפשת מישהו שיעזור. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הולכת לראות אם הכל תקין אצלו והוא יכול להמשיך לתפקד. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו שאני לא מכירה? מפוצצת לו ת'צורה. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא לוקחת בשום פנים ואופן. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? מזדיינת בתוספת הרבה מאכלים שאני אוהבת ואומרת שלום לכולם. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? נהיית מיליונרית כאשר הייתי רושמת פטנט על העניין ומוכרת אותו לחברות גדולות, ופותחת מרכז ענקי בו החולים היו מקבלים את הטיפול בחינם. 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? טסה אליו. 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? סתומים. ועוד קצת עליך 101. תחביבים - שרמנטית, רומנטית ופיקנטית. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? חסוי. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? יש שאלון שהשאלה הזו לא נמצאת בו?. 104. מה ממש מעצבן אותך? התעללות. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? מורה ושחקנית. 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 4 שנים (אולי יותר?). 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? מיליון. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? לא קוראת עיתונים. 115. את/ה אלים/ה? במחשבה? 116. את/ה חכם/ה? ברור. 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? חיובי. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> - מים, טבע, חברים, מאיה, הבית של טאפי, לימודים מעניינים, ספרים, סרטים, שירים, ילדים קטנים, ריחות וכו' וכו'. 119. את/ה אוהב/ת לטוס? בגדול כן. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? פפפפפ... היו מלא. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? יש כמה וכמה. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> נייט. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? אין לי שמץ. 125. למפגש פורום- תבוא/י? מדוע לא. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? משתנה. 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? מטיילת הרבה. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? באיזה בית בכפר. 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? לא. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? בסדר. שעת התחלה:

noosh

New member
טוב נמאס לי

שרדתי עד 91
והתחלתי ב- 01:02!!!!

רעוּת

New member
רגע..שאני אבין

עשית עד 91, ואז התייאשת, ואז מחקת הכל? זה אפילו יותר מתסכל מלעשות את זה עד הסוף

Yael Floyd

New member
ובכן

שעת התחלה: פרטים כלליים 1. שם- יעל 2. תאריך לידה- 29.5 3. גיל- 19 4. ארץ לידה- 19 5. מקום מגורים נוכחי - עומר (מה זה השאלון המפחיד הזה?) 6. עיסוק - סיימתי עם ילדיי החוסים וחוזרת מחר ל"אגד שלום מדברת יעל..." 7. מספר אחים/אחיות- אח ואחות 8. רישיון -יש/אין ? ודאי שיש 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית 10. התנתקות - בעד/נגד? הייתי בעד עד שתמרה וייס שרה "אלייייייייייייייי אליייייייייייייייייייייי" דברים שאתם אוהבים 11. שיר - "בראשית" של הדג נחש, תמיד אפשר לשמוע שוב ושוב ושוב ושוב 12. סרט - "אני והחבר'ה"
13. ספר - "שתהיי לי הסכין" אני יכולה לקרוא לנצח, בניגוד לשיר. אבל כן, זה עושה סרטים. אז הנסיך הקטן, כי זה תמיד כיף. 14. משחק - מחבואים? יניב? 15. אתר באינטרנט - וואלה 16. פורום באינרנט - זה 17. מקצוע בבית ספר - ספרות, היסטוריה 18. מקום בילוי - פאבלו 19. תוכנית טלויזיה - האלופה בני זונות, איך הם הרגו לי את סיגי? 20. תחנת רדיו. - 88 וגלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר - "אנצל" של מוש בן ארי 22. סרט - המסור? 23. ספר - "איך להיות אדם אפקטיבי בשבעה צעדים" או משהו מפגר כזה שקיבלתי מהכפר 24. משחק - עמודו? 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר - כימיה, פיזיקה וכיו"ב 28. מקום בילוי - פורום? 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר - כן, במידה מסויימת 32. לעבוד על אנשים בטלפון - לא 33. לנהוג בלי רישיון - ממש לא 34. סמים - לא 35. לצרוח ברחוב - תלוי מה 36. להתגייס לצה"ל - ודאי שכן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן - ודאי 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון - בטח
39. לשתות הרבה קולה - כן 40. להרוג ערבים - ברור 41. להתנדב - מכל הלב 42. לגנוב מגנבים - לגנוב מעשירים 43. לפטר את לימור לבנת - מסכנה, יושבת בבית, עזבו אותה בשקט 44. לחזור בתשובה - שיהיה בכיף 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק - אם יש עודף כסף, למה לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - הו, כן 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. - סתם מעפן 48. לשרוף את התעודת בגרות - חס ושלום! 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה - טפשי 50. לחגור גם מאחור - רצוי וגם כדאי זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? ברור שסקעת 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? מקדונלדס 53. יאס או הוט? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? אין לי מושג מה ההבדל כלכך, באחד מקבלים ג'יפ ובשני דירה? 55. אבטיח או מלון? מלון 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי? קוקה קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם? גרוסמן או אוסטר? 59. ניוטון או אינשטיין? איינשטיין יותר חתיך 60. לבן או שחור? שחור 61. משקפיים או עדשות? משקפיים 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 ברעל 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> שיגנבו, אני עושה ביטוח 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? לוחם 70. ספר או סרט? ספר 71. דיסקמן או MP3? אייפוד 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט אי אפשר לשים באוטו :] 74. כדור הארץ או מאדים? כדור הארץ שולט 75. חיידקים או וירוסים? וירוסים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת 78. מנגו או קסטרו? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? היום 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? כימיה בבר-אילן 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו-יורק כאילו דה? 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? היפ-הופ משובח 89. טניס או כדור-עף? כדורעף 90. כלב או חתול? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? נותנת לו כיף וממשיכה ללכת 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? תלוי אם הוא כועס או לא :] 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתפוצצת מצחוק? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? תופסת ת'בן זונה וגורמת לו להתחרט על היום שהוא נולד 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לוקחת קצת, לא נעים 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מתקשרת לסבתא לספר לך על האירוע 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? מחבקת את כל מי שצריך, ומסבירה לאחותי שזה בסדר, היא יכולה ללבוש את הבגדים שלי 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי בטעות מגלה את זה לכולם 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? מוסרת לו ד"ש 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? עונה עליו בכל זאת, מצ'עמם ועוד קצת עליך 101. תחביבים - פילוח נתונים בשוק נדל"ן 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? על ערסל בברזיל 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? פקט, מוזיקה, שנורקל+משקפת, נסטי אפרסק 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשים שנוסעים לאט על השמאלי 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. מה אני במיונים לצבא?! 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? מיכל ינאי. 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? בטח משהו בפסיכולוגיה/סוציולוגיה וואטאבר 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אושר ועושר 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 4 חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? צניחה חופשית? ללכת בלילה בשכונה ד'? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? כל השנה האחרונה 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? לוידעת, הכל 115. את/ה אלים/ה? עמוק בפנים 116. את/ה חכם/ה? תלוי במה :] 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? דברים שמעניינים אותי, מאוד 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> ללקט דוקים, ובמיוחד את השחור 119. את/ה אוהב/ת לטוס? שששששששש אל דברו איתי על טיסות... כבר שבועיים אני חולמת רק על שדות תעופה 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? הו, יש הרבה.. במיוחד זה שחלמתי שאני גחלילית ויוצא לי אור מהתחת. ושחניך שלי מתאבד, אבל זה היה חלום ממש מפחיד. יש הרבה. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? תלוי לאן הוא זורם 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? אמממ... לא עשיתי בגרות? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> מעולם לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 100 שקלים חדשים 125. למפגש פורום- תבוא/י? לא 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? מפגשי פורום 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? הו, איזו שאלה מוזרה! :] מתחילה לעבוד, ואז טסה ללונדון לפני הגיוס 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? בגולן, או בעמק יזרעאל 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים? מצ'עמם 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? נפלא שעת התחלה: מאיפה אני זוכרת

דוVשה

New member
זה מה שקורה אחרי קורסים בפסיכולוגיה,

תכיני את עצמך לחווייה.

היי אני חדשה...

ממש משעמם לי אני בעבודה במשמרת ערב בעעעעעע... שעת התחלה: פרטים כלליים 1. שם 2. תאריך לידה 3. גיל 21 4. ארץ לידה- ישראל 5. מקום מגורים נוכחי תל אביב 6. עיסוק תמיכה טכנית 7. מספר אחים/אחיות 2 8. רישיון -יש/אין ? יש 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית אנגלית וקצת ספרדית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר tonight and the rest of my life by nina gordon 12. סרט מיס סאנשיין הקטנה 13. ספר חוכמת הבייגלה :p 14. משחק טאקי 15. אתר באינטרנט תפוז 16. פורום באינרנט נותני שירות (אבל רק כמציצה לא ממש משתתפת) 17. מקצוע בבית ספר מחשבים בע 18. מקום בילוי חוף הים 19. תוכנית טלויזיה אנטומיה של גריי 20. תחנת רדיו. גלגלגלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר שירי המזרחית הכבדים למיניהם וגם טראנסים 22. סרט בדרכ סרטי פעולה ואקשן יכולים להבריח אותי 23. ספר התחלתי את האלכימאי 3 פעמים ונטשתי בסוף... פיוווו 24. משחק לבבות של ווינדוס 25. אתר באינטרנט וואלה.. ממשק פשוט דפוק במיילים והוא תמיד נורא איטי במיוחד במפות 26. פורום באינרנט שאלה קטנה.. הכוונה של הפורום ממש חמודה ונראית כייפית אבל ההנהלה שם נוקשה ביותר 27. מקצוע בבית ספר תנך 28. מקום בילוי בארים ופאבים.. לא מבינה אף פעם מה ככ מהנה בלדבר עם מישהו בקולי קולות ולא לשמוע מה הוא עונה... :/ 29. תוכנית טלויזיה דודו טופז 30. תחנת רדיו. 99 אף אם... כל יום אותם השירים ושדרנים מעצבנים כמו דורי בן זאב... ולצערי התחנה היחידה שקולטים בעבודה שלי.. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר כן מדי פעם לא כדרך קבע 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן זה מצחיק :) 33. לנהוג בלי רישיון לא.. 34. סמים פעם אחת להתנסות אולי בעתיד כרגע אני פחדנית מדי 35. לצרוח ברחוב לא שונאת ברברים!! 36. להתגייס לצה"ל כן.. חוויה שעיצבה אותי כבן אדם.. למרות שהיה לי ממש קשה.. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן (למרות שאני חייבת להגיד שאני פושעת ולא תורמת..) 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון כן כשהיינו ילדים ורק על אנשים עם חוש הומור שמכירים!!! לא על סתם עוברי אורח 39. לשתות הרבה קולה לא.. קצת מספיק 40. להרוג ערבים כן 41. להתנדב אם יש זמן 42. לגנוב מגנבים כן 43. לפטר את לימור לבנת כן אבל שלא יביאו אוזה פוץ אחר.. צריך שינוי אמיתי מהיסוד 44. לחזור בתשובה לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק ממש לא למה להשקיע כלכך הרבה כסף בדבר שנועד רק כדי לדבר איתו ולשלוח אסמאסים... לא מצלמה לא אייפוד רק טלפון! 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד הלוואי 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. לא 48. לשרוף את התעודת בגרות לא עבדתי עליה קשה 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור ברור זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל? מויאל 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג? מקדונלדס 53. יאס או הוט? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? וואי זה ישן לא ראיתי את שתיהן אולי סוף הדרך נו שיהיה 55. אבטיח או מלון? אבטיח 56. תפוז או נענע? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי? קולה ברור 58. רם אורן או ג'ון גרישם? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין? קטונתי... 60. לבן או שחור? תלוי במה.. לבן באופן כללי 61. משקפיים או עדשות? תלוי למי... 62. חיים או מוות?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אונ' 64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? עתיד

המשך...

66. תות או פטל? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו> משהו באמצע 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? אני הייתי משהו באמצע.. תומכת לחימה... 70. ספר או סרט? תלוי במוזה שלי.. שניהם 71. דיסקמן או MP3? אמפי 72. קלטת או דיסק? אוי הקידמה.. חחח דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט.. נוסטלגי 74. כדור הארץ או מאדים? כדו"א 75. חיידקים או וירוסים? מה זה השאלות האלה!?!! 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? פחחחח איפה שיש מצבע טוב יותר.. אבל באופן כללי ספרייה ציבורית 78. מנגו או קסטרו? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אוראנג'
80. לב או ראש? ביחד 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? בר ור שלפני 5 שנים!!!!!!!!! חברים סברינה המכשפה הצעירה חחח 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? מה?! כל עוד זה אונ' זה לא בלאי בשבילי... 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> וואו שאלה קשה... תל אביב עיר הולדתי הקטנה הנעימה והמאגניבה מול ניו יורק... המממ ניו יורק רק לחודש חודשיים ותל אביב פור לייף טיים 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? אף אחד... 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף? כדור עף 90. כלב או חתול? כלבבבבבבב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מסתכלת בשוק ואז מספרת על החוויה לכל מי שרק אוכל 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת ושואלת אם הוא בסדר... 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צועקת צרחה ומסתכלת למעלה מי הקונדס שעשה זאת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מחייכת וממשיכה ללכת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? :0!!!!!!! הלם.. בכי... פרידה... לב שבור 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? מחבקת את כל מי שארני אוהבת 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי מנסה ליצור קשר עם אחד הפרופסורים בבית חולים גדול והוא היה ממשיך איתי את התהליך לראות אם התגלית נכונה בכלל חחח אני כזאת פרקטית לפעמים.. 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש? קונה לי כרטיס טיסה ובאה להכיר אותו ואולי נחזור ביחד לישראל 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה? לא הייתי עושה אותו מלכתחילה כאילו.. דההההההה ועוד קצת עליך 101. תחביבים לקרוא ספרים במיטה עם גלגלצ ברקע, להיות על חוף הים, לטייל בחול, סתם להיות בשדה תעופה, שופינג, לרקוד אפילו סתם לעצמי.. לסדר לנקות.. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? בתאילנד 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? בהנחה שנובעים ללא יותר מחודש: ספר טוב, אמפי3, מים, נייר טואלט, טמפונים 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשים מטומטמים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. סבלנית, מסודרת, אחראית 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. שקטה מדי, ביישנית, לפעמים אחראית מדי... :) 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? גננת 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? מעצבת גראפית 109. מה ממש חשוב לך בחיים? משפחה 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מות של אנשים קרובים אלי או סבל.. וגם רופאים בתי חולים זריקות... 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? עכשיו.. שנתיים וחצי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? וואו.. לא יודעת באמת... :( אני אוהבת אקסטרים אז כל רכבות הרים שהייתי בחול ומגלשות מים מיוחדות.. חח אבל נועז בחיים... אני צריכה לחשוב על זה בטוח יש משהו.. אני חושבת להיפרד מהחבר הקודם שלי שהיינו שנתיים ביחד והוא ממש אהב אותי ולא ציפה לזה... 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? הנחיתו אותי... ,חיילת צפונבונית מפונקת מתל אביב שנועדה להיות בקרייה, בבסיס סגור באיזה חור שיש בו רק חול וחול מסביב!!!!! לשנתיים!!!!!!!!!!!!!!!!!! 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? פיגועים, רציחות, תאונות דרכים... 115. את/ה אלים/ה? ממש לא.. 116. את/ה חכם/ה? כן נראה לי לפחות 117. את/ה אוהב/ת ללמוד? כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> וואו.. מלא דברים ריחות מסויימים (כמו ריח של דשא קצוץ או פרחי יסמין באיזו גינה שחולפים על ידה במהירות או ריח אחרי הגשם..), להיות במיטה לאחר יום עמוס בחוויות ללא טיפת בזבוז זמן... חיבוק.. למצוא חברה חדשה.. לחשוב על טיול לחול או לתכנן אחד כזה או להיות באחד כזה.. 119. את/ה אוהב/ת לטוס? מאוד! 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שדוד שלי מת.. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לפעמים 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? ממממ יש הרבה אבל אלו סתם סיפורים ארוכים שלא מעניינים אך אחד.. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>רק שהייתי ביסודי.. חחח 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?משהו כמו 100 שח פלוס מינוס 125. למפגש פורום- תבוא/י? לא מכירה אתכם עדיין חברה :) 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? כבר עניתי עשל שאלות מסוג זה כמו תחביבים ומה גורם לך הנאה.. 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? אם היה לי כסף הייתי נוסעת לחול לטיול אורך 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? מתלבטת בין ניו יורק לבין איזה עיירה באנגליה שכולם מכירים את כולם.. אני יודעת שזה די סותר 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים?בדרך כלל לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? היה דווקא סבבה העביר לי את הזמן בעבודה.. 35 דק' בדיוק.. עכשיו נשארה עוד חצי שעה לסיום המשמרת.. היו קצת שאלות שלא ידעתי לענות לעצמי אני שונאת שזה קורה לי... וול אניווי סיימתי למישהו יש טיפ איך להעביר חצי שעה ולשרוד את המשמרת?! חח בטח אף אחד לא קורא את זה...

noosh

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

וואי, חדשה וכבר את מתחילה פה, עם השאלון הזה?
פלא שלא ברחת... חתיכת טבילת אש
מקווה שתהני!!

למעלה