שאלון

yuval chan

New member
שאלון

סתם חשבתי שיהיה כיף ^^ 1.שחור/לבן/ורוד? 2.מה אתם עושים כרגע? 3. יש לכם שקל? 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? 9.שיר? 10.זמרת? 11.זמר? 12.רואים אנימה? 13. יודעים מה זה אנימה? 14. יש לכם חבר/חברה? 15.שיעור אהוב? 16. אתם פריקים? 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? 18.בני כמה אתם? 19. כלב או חתול? 20.חתול או כלב? 21. לילה או יום? 22.חורף או קיץ? 23.שחור או לבן? 24.מה השם שלכם? 25. איך הגעתם לניק שלכם? 26.חיה אהובה? 27.כיתה? 28.ספר אהוב? 29.סרט אהוב? 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? 32. מה התכנית האהובה עלייכם? 33.מיקצוע אהוב? 34. יס או הוט? 35.מזל?

אני אתחיל

1. אפור 2. כותבים את ההודעה, יא דביל! 3. לא 4. אישה 5. רק למטרות מין וטבח המוני 6. נתקעו באבולוציה 7. כיתה ו' 8. יותר מדי 9.כנ"ל 10. כנ"ל 11. כנ"ל 12. יאוהי, בשביל הבידור. 13. בזבוז זמן 14. הייתה 15. פילוסופיה 16.בחיים לא פריקים 17. אני מעדיף להיות אני 18. בן 19 19. כלב 20.חלאס! 21. דמדומים 22. חורף 23. שאלת את זה 24. עודד 25. התפוז המכאני והברווזון המכוער 26. אריה 27. צה"ל 28. יותר מדי 29. כנ"ל 30. ערוץ המה? 31. לא 32. תוכניות סאטירה, היסטוריה, וקומדיות בריטיות 33. הוראה 34. שניהם 35. רע

חציל

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? מדברת בצ'אט^^" 3. יש לכם שקל? לא 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? חומוס [?] 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? אחתXP 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שימותו. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? שנה שעברה, כשהלכתי מכות 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? מופע הארנבות של ד"ר קספר ואלג'יר
9.שיר? לא יודעת.. 10.זמרת? אפרת גוש 11.זמר? יוני בלוך 12.רואים אנימה? מידי פעם 13. יודעים מה זה אנימה? כן, ברור. 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? ספרות וטכנולוגיה 16. אתם פריקים? תלוי את את מגדירה פריקית. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? נחשו>_> 18.בני כמה אתם? 12 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? :| 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? שחור.. לא שאלת את זה כבר? 24.מה השם שלכם? תומר 25. איך הגעתם לניק שלכם? שאלו מה השם שלי, אז אמרתי שאני חסרת שם
מה, נו. 26.חיה אהובה? כבשה 27.כיתה? ז' 28.ספר אהוב? לא יודעת, המון.. האלכימאי, ה"פ, זכרונותיה של גיישה, בעיקר. 29.סרט אהוב? להרוג את ביל, שרק וקלרה הקדושה 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? כמה ברור שאיזו פאנגירל כתבה את זה
31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא, איכ 32. מה התכנית האהובה עלייכם? לא יודעת 33.מיקצוע אהוב? ספרות וטכנולוגיה. בכוונה את שואלת הכל כפול?:| 34. יס או הוט? אף פעם לא היה לי הוט. 35.מזל? עקרב

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

.שחור/לבן/ורוד?
שחור!
.מה אתם עושים כרגע?
מיבש חבר
. יש לכם שקל?
באגורות
.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?
חלזונות חיים
.אתם מיודדים עם פאקאצות?
מהמין הנורמלי
.מה אתם חושבים על פאקאצות?
דומות לקוקסינלים
.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?
סוף כיתה י'ב וזה היה הדדי
.מה הלהקה האהובה עלייכם?
קווין אוף דה סטון אייג'
.שיר?
ג'ולין. קיטש אבל אחלה שיר
.זמרת?
ביורק
.זמר?
פורטיס
.רואים אנימה?
רק סרטים
. יודעים מה זה אנימה?
כן
. יש לכם חבר/חברה?
חס וחסה
.שיעור אהוב?
הכאפות של החיים כרגע
. אתם פריקים?
כן ביחס למספר אנשים
. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?
חנונים!
.בני כמה אתם?
20
. כלב או חתול?
כלב
.חתול או כלב?
כלב
. לילה או יום?
יום
.חורף או קיץ?
חורף
.שחור או לבן?
לבן, אהה שחור בעצם
.מה השם שלכם?
בועז, לצערי.
. איך הגעתם לניק שלכם?
מהאומנות לחימה שאני לומד
.חיה אהובה?
פעם שלישית,כלב
.כיתה?
צבא
.ספר אהוב?
אין אבל ממליץ על "תבנית פרומתיאוס"
.סרט אהוב?
אין אבל ממליץ על "הסטוריה של אלימות
.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?
לא הייתי שם
.אתם רואים ארץ נהדרת?
רק באניסה מצד אמא
. מה התכנית האהובה עלייכם?
אין
.מיקצוע אהוב?
תולדות האומנות
. יס או הוט?
יס
.מזל?
טלה

מממ

1.שחור/לבן/ורוד? תלוי 2.מה אתם עושים כרגע? עונה על שאלון :X 3.יש לכם שקל? חצי 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אמ מים של בריכה/ים? 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? אין לי בעיה עם אלה שיש להן גם אופי 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? הן דורשות הרבה תשומת לב על חשבון איברי הראייה/השמיעה של הסובבים אותן. זה לא מאוד מתחשב. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? ממ אתמול מישהי בבי"ס תפסה לי בפטמה
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? יש הרבה 9.שיר? Oasis - Whatever 10.זמרת? אין 11.זמר? *שורקת בשעמום ומביטה בשעון* 12.רואים אנימה? לא מתנגדת לז'אנר 13.יודעים מה זה אנימה? כן 14.יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? ביוכימיה 16.אתם פריקים? אמאש'ך פריקית 17.מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? באמת שלא אכפת לי 18.בני כמה אתם? 17 19. כלב או חתול? גם וגם 20.חתול או כלב? אמאש'ך 21.לילה או יום? יום 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? לא כבר היתה השאלה הזו? 24.מה השם שלכם? סיגל 25. איך הגעתם לניק שלכם? עיוות של Hermione Granger. אבל זה מלפני 4 שנים, ואז עוד לא קראתי את הארי פוטר באנגלית ולא ידעתי איך מאייתים. בגלל זה ההרמיוני בעברית. 26.חיה אהובה? אולי דב 27.כיתה? י"ב 28.ספר אהוב? חוק העצם/ראסל בנקס 29.סרט אהוב? יש הרבה 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? אה? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? כן 32. מה התכנית האהובה עלייכם? טוב, כשיש סיינפלד אני לא מכבה את הטלוויזיה 33.מיקצוע אהוב? לא יודעת 34.יס או הוט? לא אכפת לי 35.מזל? שור

עונה

1.שחור/לבן/ורוד?שחור 2.מה אתם עושים כרגע?מקלידה 3. יש לכם שקל?לא בשבילך 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?בערך 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?שהם פאקצות 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?משינה 9.שיר?אז למה לי פוליטיקה עכשיו-משינה 10.זמרת? 11.זמר?יובל בנאי ורן דנקר 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה?כן..מה אני נראית לכם דיסלקטית.? 14. יש לכם חבר/חברה?לא 15.שיעור אהוב? 16. אתם פריקים?אולי 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנונים 18.בני כמה אתם?עוד מעט 13 19. כלב או חתול?בלי חיות בקשה 20.חתול או כלב? 21. לילה או יום?תלוי 22.חורף או קיץ?חורף 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם?אור 25. איך הגעתם לניק שלכם?סיפור ארוך 26.חיה אהובה? 27.כיתה?ז 28.ספר אהוב?הארי פוטר 29.סרט אהוב?הארי פוטר 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? אחלה ערוץ..בשביל עילגים 31.אתם רואים ארץ נהדרת?לפעמים 32. מה התכנית האהובה עלייכם?השיר שלנו ורבלדה 33.מיקצוע אהוב? 34. יס או הוט?יס 35.מזל?גדי

../images/Emo85.gifדובידו

1.שחור/לבן/ורוד?
שחור
2.מה אתם עושים כרגע?
מחכה שיגיע 11 כדי לראות הארי פוטר וללכת לישון
3. יש לכם שקל?
נמ, זה מזכיר לי את בקפיטריה בבצפר :S ובכלל את ההפסקות :S ולא, אין שקל, כלומר יש לי אבל אני צריכה אותו :] 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?
בצל
5.אתם מיודדים עם פאקאצות?
קצת =\ נו, אני גרה בר"ג 60% מהשכבה שלי זה פאקצות
6.מה אתם חושבים על פאקאצות?
פרחות קטנות ומצעבנות ושטחיות שיש להן עולם יותר מידי ורוד והחיים שלהם סואו מושי מושלמים ותמיד תהיתי, הכיצד? 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?
לא זוכרת :] 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?
מופע הארנבות של ד''ר קספר
9.שיר?
נמ, יש הרבה.. ולאו דווקא של מופע הארנבות.. 10.זמרת?
רוני סופרסטאר
NOT
האמת שאין לי כ"כ. 11.זמר?
יוני בלוך
12.רואים אנימה?
לא. 13. יודעים מה זה אנימה?
כן. 14. יש לכם חבר/חברה?
לא, אני פנויה
15.שיעור אהוב?
היסטוריה
16. אתם פריקים?
לא =\ 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?
חנונים. 18.בני כמה אתם?
14 19. כלב או חתול?
20.חתול או כלב?
^^ 21. לילה או יום?
לילה. 22.חורף או קיץ?
חורף. 23.שחור או לבן?
שחור. 24.מה השם שלכם?
ענבר :] 25. איך הגעתם לניק שלכם?
היה לי מן קטע כזה של לעשות ניק חדש כל חודש וחשבתי על אחלום לנצח וקיוויתי שהוא לא תפוס והוא אכן לא היה תפוס :] 26.חיה אהובה?
צב. 27.כיתה?
ט'6 28.ספר אהוב?
הנסיך הקטן. 29.סרט אהוב?
יש הרבה :] 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?
איזה ערוץ?
31.אתם רואים ארץ נהדרת?
לפעמים. 32. מה התכנית האהובה עלייכם?
אין, אני לא רואה הרבה טלווזיה. 33.מיקצוע אהוב?
הסטוריה
34. יס או הוט?
יס :] 35.מזל?
תאומים. סיימתי

DECK

New member
תשובון

1.שחור/לבן/ורוד? מבין אלה... שחור 2.מה אתם עושים כרגע? חוץ מהשאלון? כלום... 3. יש לכם שקל? אפילו כמה (ארגגגגגג אם היה לי שקל על פעם ששאלו אותי "דקל, יש לך שקל?" ) 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לא יודע... בטח משהו מקולקל שבטעות אכלתי... 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? האמת אני לא בטוח שאני לגמרי מבין מה זה פקאצה... 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? ממש מכות? אף פעם, סתם מכה? היום אח שלי סתם כיפכף אותי טיפה כשצחקתי עליו 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? אין 9.שיר? גם אין 10.זמרת? איןןןןןןן 11.זמר?אאאאאאאאאאאאאאאאאאין 12.רואים אנימה?
כן 13. יודעים מה זה אנימה? יודע 14. יש לכם חבר/חברה? לא
15.שיעור אהוב? אין שיעור אהוב, יש הכי פחות שנוא... ביולוגיה 16. אתם פריקים? ממש לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? נראה לי שחנון(?) 18.בני כמה אתם? עוד חודש 20 19. כלב או חתול? כלבבבבבבבבב
20.חתול או כלב? כלללללללללללללבבבבבבבבבבבבבבבבבב
21. לילה או יום? אני משער שיום 22.חורף או קיץ? חורף באזרחות, קיץ בצבא 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? דקל 25. איך הגעתם לניק שלכם? השם שלי דקל, מורידים את ה"ל" יוצא דק ==> DECK, וזה סתם כינוי שחברים שלי קראו לי 26.חיה אהובה? כלב! אבל גם אוגרים תופסים מקום של כבוד 27.כיתה? כיתת יורים (צבא) 28.ספר אהוב? כנראה ההארי פוטרים, מביניהם הרביעי 29.סרט אהוב? אין אחד במיוחד 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? שו...??? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? כן! and i LIKE it 32. מה התכנית האהובה עלייכם? משפ' סימפסוןןןןןןן כמה זמן לא ראיתי :( 33.מיקצוע אהוב? מקצוע, יעני עבודה? לא יודע... 34. יס או הוט? יש לי הוט, לא ידוע מה יותר טוב 35.מזל? גדי

Dark Faerie

New member
עונה^^

1.שחור/לבן/ורוד?שחור 2.מה אתם עושים כרגע?מדברת עם חברה שלי 3. יש לכם שקל? אהא. 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? עגבניות. והיום גיליתי שגם הייתי אלרגית לעגבניות פעם 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?המ. לא שזכור לי. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? מזמן
8.מה הלהקה האהובה עלייכם?שוב השאלה הזו
יש יותר מדי. כתבתי בשרשור הכירות רשימה מפורטת 9.שיר?אין לי שיר אהוב 11.זמר?בוב דילן,ברוס ספרינגסטין ופיל קולינס 12.רואים אנימה?ראיתי כמה, אבל רק אחת אהבתי. 13. יודעים מה זה אנימה?אהא 14. יש לכם חבר/חברה?כן 15.שיעור אהוב?ספרות וערבית 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנונים 18.בני כמה אתם?עוד חודש ויום 14
19. כלב או חתול?כלב 20.חתול או כלב?כלב 21. לילה או יום?לילה 22.חורף או קיץ?קיץ 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם?ענבר 25. איך הגעתם לניק שלכם?המ. מאתר כלשהו 26.חיה אהובה?דולפין 27.כיתה?ח' 28.ספר אהוב?מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 29.סרט אהוב?מלחמת הכוכבים ובחזרה לעתיד 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?:-o 31.אתם רואים ארץ נהדרת?כן 32. מה התכנית האהובה עלייכם?סקראבס,האוס,טאץ' עליז לסטרייט שיעיז,אנטרפרייז, אבודים,E.R.. 33.מיקצוע אהוב?לא הייתה כבר שאלה כזו?Oo 34. יס או הוט?הוט, נראה לי 35.מזל?גדי

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

1.שחור/לבן/ורוד?לבן 2.מה אתם עושים כרגע?אני בצ'ט... 3. יש לכם שקל?כן 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?שתיתי כוס שלמה שהייתה מלאה בתערובת של מיץ של מלפפונים חמוצים, זעתר, מלח, קטשופ ומיונז
5.אתם מיודדים עם פאקאצות?לא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?אממ...יומיים?זה לא הרביצו זה סתם שרבתי עם מישו
8.מה הלהקה האהובה עלייכם?כל מיני אין משו ספציפי
9.שיר?behind those hazel eyesqkelly klarkson 10.זמרת?^ 11.זמר?- 12.רואים אנימה?לפעמים 13. יודעים מה זה אנימה?כן 14. יש לכם חבר/חברה?לא 15.שיעור אהוב?ערבסט
16. אתם פריקים?לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנונים 18.בני כמה אתם?14 19. כלב או חתול?חתול 20.חתול או כלב?חתול.. 21. לילה או יום?יום 22.חורף או קיץ?קיץ 23.שחור או לבן?לבן 24.מה השם שלכם?גלי 25. איך הגעתם לניק שלכם?לא עניינכם
26.חיה אהובה?חתול 27.כיתה?ט' 28.ספר אהוב?ה"פ 29.סרט אהוב?ה"פ 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?אחלה ערוץ. אין לי שמץ על מה אתם מדברים. 31.אתם רואים ארץ נהדרת?בטח 32. מה התכנית האהובה עלייכם?מ"מ 33.מיקצוע אהוב?שאלתם כבר...ערבסט 34. יס או הוט?הוט 35.מזל?מאזניים

Vegetable Salad

New member
שאלון לפני השינה ../images/Emo42.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור. 2.מה אתם עושים כרגע? מתארגנת לשינה, אני צריכה לקום ב-9. 3.יש לכם שקל? אפילו אלפים. 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אמא של חברה, שחושבת שלהכניס בשר לאוכל של צמחונית ולספר לה שעה אחרי זה זה מאוד משעשע. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? נו נגיד. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? יש להן נפש עדינה? לא... 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אני והחברות שלי כאלה מכות אחת את השניה בשיא הצחוק, לא אלימות. וחוץ מזה הפעם האחרונה שהלכתי מכות הייתה בכיתה ז' עם ילד מאוד שמן כי ירדתי עליו המונים. וניצחתי, אגב. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? מופע הארנבות של ד"ר קספר... נו, הבושה. 9.שיר? אחלום לנצח. 10.זמרת? מירי מסיקה, מה לעשות... 11.זמר? לא עולה לי בראש כרגע. 12.רואים אנימה? חס וחלילה. 13. יודעים מה זה אנימה? לא במונחים. 14. יש לכם חבר/חברה? לא כרגע. 15.שיעור אהוב? אנגלית? לא. 16. אתם פריקים? משתדלת. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? ח. 18.בני כמה אתם? 14 וחצי. 19. כלב או חתול? הרבה מהכל. 20.חתול או כלב? אוי. 21. לילה או יום? לילה. 22.חורף או קיץ? חורף. 23.שחור או לבן? שחור. 24.מה השם שלכם? שיר. 25. איך הגעתם לניק שלכם? צמחונות יתר. 26.חיה אהובה? נמר. 27.כיתה? ט. 28.ספר אהוב? הארי פוטר. 29.סרט אהוב? כנ"ל ועוד כמה. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? מה זה? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? ברור. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? עדי אשכנזי. 33.מיקצוע אהוב? כתיבה (תכנסו לי לבלוגגגגגגגגג). 34. יס או הוט? יס! 35.מזל? טלה.

../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif עונה../images/Emo41.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור!!! 2.מה אתם עושים כרגע? מדברת במסן עם דקל 3. יש לכם שקל? כן לתרום? 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? מנגו X_X 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? חח כן במיוחד כשאני נותנת להן מכות 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? מגעילות ומפגרות 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אהם ממזמן 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? אין בכללי, אולי אוונסנס 9.שיר? מאי לאסט בריאס של אוונסנס 10.זמרת? --- 11.זמר? ---- 12.רואים אנימה? בטח! 13. יודעים מה זה אנימה? דההה! אנימציה יפנית 14. יש לכם חבר/חברה? כן 15.שיעור אהוב? לישון בבית הכי כיף 16. אתם פריקים? >< די אני לא פריקית 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? אני מעדיפה להשאר ז'אנה 18.בני כמה אתם? 16 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב?
21. לילה או יום? לילה, כי לישון זה טוב 22.חורף או קיץ? קיץ- בגלל השמש, חורף- בגלל שמיחת הפוך 23.שחור או לבן? שחור! 24.מה השם שלכם? ז'אנה אני חושבת 25. איך הגעתם לניק שלכם? לא זוכרת
26.חיה אהובה? נחש 27.כיתה? י' משטרה 28.ספר אהוב? ה''פ 29.סרט אהוב? היום שאחרי המחר 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?
31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אני לא רואה טלויזיה, אבל PIMP MY RIDE נחמד 33.מיקצוע אהוב? מתמטיקה 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? מאזניים

philip morris72

New member
הופ הופ

1.שחור/לבן/ורוד? ורוד 2.מה אתם עושים כרגע? מעשנת 3. יש לכם שקל? אפילו יותר 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אכול של אבא
5.אתם מיודדים עם פאקאצות? בטח, מצחיק איתן 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? הן סבבה בגדר של שיחה באורך 6 דקות ולא יותר. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? כיתה ט' שהלכתי מכות עם ערסים שירדו על חברה שלי 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? פאפה רוץ' 9.שיר? Hed PE - Feel Good 10.זמרת? אין
11.זמר? אין
12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? מגמה 16. אתם פריקים? לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים 18.בני כמה אתם? 17 19. כלב או חתול? חתול 20.חתול או כלב? חתול 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? הדר 25. איך הגעתם לניק שלכם? תסתכלו על קופסאת הסיגריות הקרובה לידכם ותדעו 26.חיה אהובה? מיצי, שמתה. 27.כיתה? יב 3 לפנים! 28.ספר אהוב? החטא ועונשו 29.סרט אהוב? לא וזכרת את זה אפעם 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? לא יצא לי להכיר 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לפעמים 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אבודים 33.מיקצוע אהוב? מגמה 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? מאזניים להגנתי, אני יודעת שאף אחד לא יקרא את זה

philip morris72

New member
אומנם השאלון לא ארוך

אך אני עדין בן אדם משעמם. [כרגע בזבזת 42 שניות מהחיים שלך עקב קריאת השאלון שלי! חה! דפקתי את המערכת]

עונה

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? שומע מוזיקה ועונה על השאלון 3. יש לכם שקל? כן 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לא זוכר, אבל יש מצב שזה שוקולד לבן עם גבינה לבנה ומלפפון חמוץ (משימה של נבר) 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? מעט מאוד 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? לא הטעם שלי 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? כיתה ב' או ג' אני משער 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? אין להקה אהובה ביותר 9.שיר? לא ספציפי 10.זמרת? לא ספציפית 11.זמר? לא ספציפי 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? 1. מחשבים 2. פיזיקה 3. מתמטיקה 16. אתם פריקים? לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים (פורום חנונים..) 18.בני כמה אתם? 18 וחצי 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? כלב 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? עומר (זו לא אמורה להיות שאלה ראשונה ?) 25. איך הגעתם לניק שלכם? מצאתי אותו באינטרנט, ואהבתי 26.חיה אהובה? כלב 27.כיתה? י"ג, לא בדיוק כיתה, מכללה 28.ספר אהוב? אני לא קורא כמעט ספרים עלילתיים, אבל הייתי אומר התפסן בשדה השיפון, ואולי המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 29.סרט אהוב? האחרון שראיתי היה בליפ, ואהבתי אותו, עמוק ושונה מסרטים אחרים 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? בלעע 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לפעמים, כשאני לא יוצא בשישי או כשיש לי זמן לפני שאני יוצא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? כרגע סמולוויל אני חושב (זה משתנה לפי לוח השידורים) 33.מיקצוע אהוב? 1. מחשבים 2. פיזיקה 3. מתמטיקה 34. יס או הוט? יס 35.מזל? טלה

Dolo

New member
טיהי

1.שחור/לבן/ורוד? ורוד, ללא ספק. זה פשוט כל כך חמוד. 2.מה אתם עושים כרגע? אוכלים, עונים על השאלון, ותוהים למה אנחנו מתייחסים לעצמנו ברבים. 3.יש לכם שקל? לא, אבל יש לי כפית של גריבו על השולחן. 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? בזמן האחרון? גפילטעפיש. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? אני מניח? 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שאת היסודי כבר סיימנו, וכל ההגדרות האלה נורא טיפשיות. למרות שיש לי משהו אישי נגד אנשים שמשתמשים בסימנים במקום אותיות - זה פשוט מרגיז. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? היום, זרקו עליי בגט ותיון. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? סאבליים וטיפקס כששמח וכיף, או כשעצוב ואני רוצה לשמוח. טול כשאני במצב רוח בעע. והקלאש, בכל זמן, כי הם פשוט טובים. 9.שיר? Right Back, Lateralus. 10.זמרת? ממ.. לא מצליח לחשוב על אחת. 11.זמר? בריאן אדאמס, ברי סחרוף, יזהר אשדות, שלמה ארצי, ועוד הרבה. 12.רואים אנימה? לא. 13.יודעים מה זה אנימה? אני מניח. 14.יש לכם חבר/חברה? יש לי אפילו שניים או שלושה חברים, או משהו בכיוון. 15.שיעור אהוב? אסמבלר, אני מניח. 16.אתם פריקים? אני מאאאאאאאאאגניב! 17.מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? אין לי העדפה, אני מצליח להיות שניהם בו זמנית. 18.בני כמה אתם? 18 וחמישה חודשים. 19. כלב או חתול? כלב. 20.חתול או כלב? או כלב. 21. לילה או יום? לילה, אבל רק אם אפשר להשלים שעות שינה ביום. 22.חורף או קיץ? קיץ כשלבד, חורף כשביחד. עכשיו אני רוצה קיץ. 23.שחור או לבן? לבן. או אפילו צהוב. 24.מה השם שלכם? דולו, מרטין, והרשימה עוד ארוכה. 25. איך הגעתם לניק שלכם? אמא שלי תהיה מקור יותר טוב לתשובה. 26.חיה אהובה? פיצה. 27.כיתה? יג4א. 28.ספר אהוב? מילכוד 22 (ע"ע החתימה שלי) 29.סרט אהוב? "אוכל מהיר, נשים גנובות". 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? אה? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? כשיוצא, משחק מכור יותר טוב. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? תוכנית? לא צפיתי בטלויזיה יותר משבוע. 33.מיקצוע אהוב? המקצוע הזמני שלי!~ 34. יס או הוט? הוט, כי זה מה שיש, ואני באמת לא צופה בטלויזיה מספיק בשביל שתהיה לי העדפה. 35.מזל? טוב. מזל שור.

O a s i s 3

New member
אנוכי../images/Emo9.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? עונה על שאלון, שומעת מוזיקה, מדברת עם אנשים נסגדים במסנג'ר. 3. יש לכם שקל? אפילו שקל וחצי
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? דגים מכל סוג שקיים:S 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהן וונאבי ומשעשעות למדי 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? כאפות קטנות על הכתפיים מתוך חיבה זהנחשב?
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? יש המון 9.שיר? כנ"ל 10.זמרת? מעדיפה להקות / זמרים 11.זמר? יש המון 12.רואים אנימה? יאפ
13. יודעים מה זה אנימה? א-הא 14. יש לכם חבר/חברה? לא
15.שיעור אהוב? יש כמה: מתימטיקה, ספרות, אנגלית, היסטוריה... 16. אתם פריקים? אנשים אומרים לי שכן, אני מחשיבה את עצמי לחנונית-פריקית. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים
18.בני כמה אתם? 13 19. כלב או חתול? גם וגם 20. חתול או כלב? ^^ 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? סתיו
23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? אדוה 25. איך הגעתם לניק שלכם? חיפשתי ניק, בהתחלה חשבתי על Insomnia, ואז חברה שלי הציעה לי אואזיס, אז קיבלתי את זה, ו-3 זה מספר המזל שלי אז הוספתי אותו כי היה צריך לשנות=/. 26.חיה אהובה? אין, אוהבת חיותבכללי 27.כיתה? ח' 28.ספר אהוב? הנסיכההקסומה, צופן דה ווינצ'י, הנסיך הקטן, ועוד. 29.סרט אהוב? יש מלא 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? יש כזה ערוץ? בקרוב גם ייפתח פורום
31.אתם רואים ארץ נהדרת? כן 32. מה התכנית האהובה עלייכם? יש הרבה 33.מיקצוע אהוב? לא שאלתם כבר? מתימטיקה, ספרות, אנגלית, היסטוריה... 34. יס או הוט? יס
35.מזל? עקרב.

thorondor

New member
Oh well....

1.שחור/לבן/ורוד? שחור זה יפה. 2.מה אתם עושים כרגע? עונה על שאלון. 3. יש לכם שקל? מדי פעם. 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? כבד. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? יש לי ידידים וידידות עם מאפיינים פקצתיים. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? לא מפריעים לי, לא מפריע להם. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? שנה שעברה. צלע סדוקה. היה כיף. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? אין אחת. לד זפ, דרים תיאטר, קווין. יש עוד. 9.שיר? כרגע - Starry starry night - Don Mclean 10.זמרת? לא. 11.זמר? לא. 12.רואים אנימה? מעט מאוד. 13. יודעים מה זה אנימה? ... 14. יש לכם חבר/חברה? לא. 15.שיעור אהוב? ביולוגיה. 16. אתם פריקים? לא. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? טוב לי עם איך שאני. 18.בני כמה אתם? 18. 19. כלב או חתול? חתול. 20.חתול או כלב? ... 21. לילה או יום? תלוי בלילה ותלוי ביום. 22.חורף או קיץ? חורף. 23.שחור או לבן? מי שכתב את השאלון סבל מאובדן זיכרון לטווח קצר. 24.מה השם שלכם? לי. 25. איך הגעתם לניק שלכם? בקריאה. 26.חיה אהובה? חתולים. 27.כיתה? י"ב. 28.ספר אהוב? יש יותר מדי. 29.סרט אהוב? יש יותר מדי. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? לא נראה לי שהבנתי את הכוונה. 31.אתם רואים ארץ נהדרת? מדי פעם. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? המגן. 33.מיקצוע אהוב? ראו שאלה 23. 34. יס או הוט? הוט. אבל אני לא רואה יותר מדי טלויזיה. לפחות לא בטלויזיה. 35.מזל? קשת.

למעלה