שאלון

EdisonGirl

New member
אתה!

לומד מדעי המוח..
איפה? מה השאיפה? באיזה שלב אתה?

כן, אני!

אז אחד-אחד:אני לומד בבר-אילן, כשהשאיפות שלי(חוץ מלשלוט בעולם
) כרגע כלליות ביותר, בעיקר בכיוון האקדמיה ו"להבין איך המוח פועל ולומד" ואני רק סמסטר א'(עוד 3 שנים אני וחבר שלי שלומד הנדסה ננוטכנולוגית בב"ש מסיימים.תפחדו.תפחדו מאוד.תפחדו מאוד-מאוד.נו טוב פחדתם מספיק, משעמם לי
)

EdisonGirl

New member
COOL!

אני לומדת ביולוגיה ופסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה, כשהשאיפה שלי היא חקר המוח.. וגם אני בתחילת דרכי.
אה, והכי חשוב! גם אני שואפת להשתלט על העולם, ככלות הכל..

אז כמו שהבנת מההודעות שלי

"Principles of Neural Science" של Erich Kandel מומלץ ביותר.סוף סוף זוכה פרס נובל במדע שגם כותב טוב

Red Sun

New member
../images/Emo103.gif

1.שחור/לבן/ורוד? ירוק. 2.מה אתם עושים כרגע? עונה על שאלון ומדברת במסנג'ר עם נטע. 3. יש לכם שקל? "תנו לה שקל! היא שותה פאנטה שוקטה למחייתה!" 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? הומ, חציל. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? עם כמה מהן, יש כמה חביבות. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? אין לי דעה מגובשת מדי, הן משעשעות לעיתים. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? שנה שעברה מתישהו. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? יותר מדי.
9.שיר? ראה שאלה 8. 10.זמרת? הומ, אפרת גוש? 11.זמר? יוניבלוך. 12.רואים אנימה? לא.|נסקלתלמוות| 13. יודעים מה זה אנימה? אכן. 14. יש לכם חבר/חברה? לא. 15.שיעור אהוב? תיאטרון, או גרמנית (כןכן). 16. אתם פריקים? לא. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים זה נחמד. 18.בני כמה אתם? 13. 19. כלב או חתול? בכללי, כלבים, אבל אין כמו תקווה! 20.חתול או כלב? ^ 21. לילה או יום? לילה. 22.חורף או קיץ? חורף. 23.שחור או לבן? סגול. 24.מה השם שלכם? ניבי/ציטופלזמה/ניב/ניבס/ניבע. 25. איך הגעתם לניק שלכם? אני לא זוכרת
. 26.חיה אהובה? היפופוטם. 27.כיתה? ח'. 28.ספר אהוב? יותר מדי. 29.סרט אהוב? הומ, הייר? 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? ... 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לעיתים רחוקות. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? הומ, לא ממש רואה טלוויזיה. 33.מיקצוע אהוב? הומ. 34. יס או הוט? בלי כבלים/לווין, שניהם מעצבנים. 35.מזל? דגים.

DDN

New member
סובב לו סובב לו פינג'אן

1.שחור/לבן/ורוד? שחור. 2.מה אתם עושים כרגע? עונה לשאלון ולשיעורים בסטטיסטיקה א'. 3. יש לכם שקל? לא
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? טונה 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא יודע. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? מה זה פאקצות? 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? בבית הספר. בצבא למדתי להחזיר. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? פיהק פלויד 9.שיר? של פינק פלויד? TIME. כרגע דווקא השיר האהוב הוא THREE DOORS DOWN - HERE WITHOUT YOU 10.זמרת? שירי מימון 11.זמר? גידי גוב 12.רואים אנימה? לא. 13. יודעים מה זה אנימה? כן 14. יש לכם חבר/חברה? לצערי לא 15.שיעור אהוב? מבוא לסטטיסטיקה (המרצה מצחיק, במבוא לסוציולוגיה אני נרדם, ואלו שני השיעורים שאני לומד) 16. אתם פריקים? לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? תסבירו שוב מה זה פאקצות? 18.בני כמה אתם? 27 בפברואר. 19. כלב או חתול? כלב. 20.חתול או כלב? חתולה. 21. לילה או יום? יום. 22.חורף או קיץ? חורף. 23.שחור או לבן? שחור. 24.מה השם שלכם? דני 25. איך הגעתם לניק שלכם? ראשי תיבות של השם, ותוספת מכינוי קודם. 26.חיה אהובה? כלב 28.ספר אהוב? כתר הדרקון. 29.סרט אהוב? הנסיכה הקדומה. 31.אתם רואים ארץ נהדרת? - כו. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? - אבודים. 33.מיקצוע אהוב? - ??? 34. יס או הוט? - הוט 35.מזל? - ביש.

J u s t M a y a

New member
"אני אמרתי לא! אני אמרתי

1.שחור/לבן/ורוד? ורוד פוקסיה מושי מושלם, לייק דע?
2.מה אתם עושים כרגע? מציירת בטיפקס על האולסטאר שלי? [בטל וניבי יראו ביומראשון
] 3. יש לכם שקל? נראה לך שאם היה לי שקל, לא הייתי מתקמצנת על השוקו בקפיטריה?
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? כבד קצוץ. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? כעקרון, כשאתה לומד באולפנת הרא"ה, אין לך אופציה אחרת. זה לא שיש בבית הספר הזה עוד משהו חוץ מפקאצות. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? "פקאצות לא מתות, הן רק מתחלפות".
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לפני כמה ימים. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? הרבה. 9.שיר? Mr. Brightside נדבק אליי כרגע. והוא אפילו בניק שלי!
10.זמרת? -- 11.זמר? לא ממש מצאתי משהו מיוחד בזמן האחרון, אבל יש זמר נחמד שקוראים לו ג'וזף ארת'ור, ויש לו שיר חמוד
12.רואים אנימה? לא. 13. יודעים מה זה אנימה? כן, בגלל אחת החברות הטובות שלי, שהיא גרופי של אנימות. במיוחד אינויאשה.
[מה כולם מוצאים בסדרה הזו?] 14. יש לכם חבר/חברה? לא. 15.שיעור אהוב? ספרות? 16. אתם פריקים? לא. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים. 18.בני כמה אתם? 13. 19. כלב או חתול? כלב. 20.חתול או כלב? 21. לילה או יום? לילה. 22.חורף או קיץ? חורף. 23.שחור או לבן? שחור לבן. 24.מה השם שלכם? מיה. בלי א', אני מבקשת. 25. איך הגעתם לניק שלכם? לא היה לי כח לניק מיוחד, אז..
26.חיה אהובה? כלב. כמה מקורי. 27. כיתה? ז'. 28.ספר אהוב? "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה". 29.סרט אהוב? פיי, שנים שלא ראיתי סרט.
"אפקט הפרפר"? 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? הא? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? The O.C.
33. מיקצוע אהוב? היה את זה כבר. 34. יס או הוט? יס. 35.מזל? עקרב

yuval chan

New member
עונה על השאלון של עצמי

1.שחור/לבן/ורוד?שחור 2.מה אתם עושים כרגע?עונה על השאלון 3. יש לכם שקל?ברור 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?יש שלוש- בצל עם דבש, מלפפון חמוץ עם ממרח שוקולד וקלמנטינה עם חומוס 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?כן 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?שהן קטנות מעצבנות ואיכשהו- תמיד שמחות (הן לוקחות משהו?) 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?אתמול- אחותי נתנה לי צ'פחה בראש כי הצקתי לה (אבל בצחוק) 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?לינקין פארק 9.שיר?numb 10.זמרת?אבריל לאבין 11.זמר?אין 12.רואים אנימה?כן 13. יודעים מה זה אנימה?כן 14. יש לכם חבר/חברה?לא 15.שיעור אהוב?הסטוריה 16. אתם פריקים?ככה אנשים מגדירים אותי אבל אני בעצמי לא יודעת איך להגדיר את עצמי אז... אני ילדה רגילה שכולם מגדירים אותה כפריקית ^^ 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנונית בהחלט 18.בני כמה אתם?12 19. כלב או חתול?חתול 20.חתול או כלב?כלב 21. לילה או יום?לילה 22.חורף או קיץ?חורף 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם?יובל 25. איך הגעתם לניק שלכם?כתבתי את השם שלי באנגלית והוספתי צ'אן שאת זה מוסיפים לשמות של בנות ביפן ^^ (אבל תמיד בסוף השם) 26.חיה אהובה?אוגר 27.כיתה?ו'3 - הדביקו אותי לפאקינג מחזור 94 28.ספר אהוב?הארי פוטר 29.סרט אהוב?הארי פוטר 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?ערוץ דפוק אבל חוץ מרצועת הטלמנגה 31.אתם רואים ארץ נהדרת?ליפעמים 32. מה התכנית האהובה עלייכם?12 הממלכות 33.מיקצוע אהוב?הסטוריה 34. יס או הוט?יס 35.מזל?עקרב

תשובו.....ת

1. שחור 2. עונה על השאלון 3. יש לי הרבה שקלים 4. לוף 5. לא שידוע לי, אבל היו דברים בעבר 6. שזה נוראי אבל לא גרוע כמו פריקים כי לפחות לפקצות יש את התירוץ של "טימטום" 7. לפני הרבה שנים, לא זוכר כבר אפילו 8. להקה אחת? הגזמתם 9. אותו כנ"ל 10. 11. אותה תשובה 12. לא 13. כן 14. לא 15. שיעור אהוב? מי זוכר בכלל?! 16. פריקים? איייכס! 17. חנונים - כבוד! 18. 22 19. גם וגם 20. וגם גם 21. לילה 22. חורף 23. שחור 24. אלעד 25. ההורים שלי קראו לי אלעד 26. ע"ע 19-20 27. טיפולית
28. קונטקט של קארל סייגן (באנגלית) 29. רק אחד? 30. ערוץ הוואטנאו? 31. לא 32. רק אחת? 33. מקצוע? אוי לא.... 34. הוט 35. נאחס

LinKerBel

New member
../images/Emo182.gif

.שחור/לבן/ורוד? אדום 2.מה אתם עושים כרגע? כותבים.....(?) 3. יש לכם שקל? בטח. אפילו שניים. 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? בננה רקובה 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? כן 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? לעיתים חביבות. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? מישהו היום כיפכף אותי קלות. למכפכף שלום, בערך.. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? משינה 9.שיר? כבשים- עברי לידר 10.זמרת? 11.זמר? עברי לידר 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן. אח שלי רואה אינויישה. נחשב? 14. יש לכם חבר/חברה? כן 15.שיעור אהוב? תקשורת.....במקרים נדירים.. 16. אתם פריקים? לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? המממ...לודעת.. 18.בני כמה אתם? 16 וחצי 19. כלב או חתול? כלב. 20.חתול או כלב? עדיין כלב. 21. לילה או יום? יום 22.חורף או קיץ? קיץ 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? לין 25. איך הגעתם לניק שלכם? מי זוכר...?? 26.חיה אהובה? אריה 27.כיתה? יא 28.ספר אהוב? השטן לובשת פראדה. 29.סרט אהוב? כל טרנטינו וטים ברטון לדורותיהם....בייחוד ספרות זולה. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? מי? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לפעמים. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? משחק מכור. 33.מיקצוע אהוב? תקשורת 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? בתולה.

|בלעעעעעעע|

1.שחור/לבן/ורוד? שחור. לבן. ורוד. אני עייפה מדי בשביל זה. 2.מה אתם עושים כרגע? ישנה. פחחח היתי רוצה. 3. יש לכם שקל? וחצי. זה טוב בשביל פרנש ונילה
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אוכל סיני כשר בחו"ל. זוועות עולם. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? אכן. וקצת גם עם עצמי
6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שכפרה עליהן, אני יודעת
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? הממ. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? לא יודעת, היהודים? נירוונה? 9.שיר? יש המוניםםם 10.זמרת? שרה מקלוקלן
11.זמר? לאדע 12.רואים אנימה? מה
13. יודעים מה זה אנימה? אממ, נוט
14. יש לכם חבר/חברה? הלוואי. 15.שיעור אהוב? אווטינג 16. אתם פריקים? חח נופ. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חחח אני כבר פקאצה, לא יעזור לכם. 18.בני כמה אתם? קטנים. 19. כלב או חתול? כלבלב. הווו 20.חתול או כלב? חתול, ברור 21. לילה או יום? שניהם. 22.חורף או קיץ? קיץץץץץץץ
23.שחור או לבן? לבן, אבל שחור בבגדים לפעמים.. 24.מה השם שלכם? ירגזי
25. איך הגעתם לניק שלכם? קלפים של ציפורים שהיו בבית של סבתא שלי. הירגזי פשוט היה הכי שקסי. 26.חיה אהובה? נגיד שירגזי. אבל גם כלב ודולפין. 27.כיתה? י"ג
28.ספר אהוב? כרגע, נגיד ש"איש ואישה ואיש" / סביון ליברכט 29.סרט אהוב? אני יודעת, אמממ great expectations? אין לי שמץ 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? חח מההה? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? הו
חביתוש כ"כ עשה לי את זה. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? יש כלמיני 33.מיקצוע אהוב? אווטינג 34. יס או הוט? הוט ואני נאמנה לו כבר שנים 35.מזל? טוב וסימן טוב. סתם, סרטן.

למעלה