"אני אמרתי לא! אני אמרתי
1.שחור/לבן/ורוד? ורוד פוקסיה מושי מושלם, לייק דע?
2.מה אתם עושים כרגע? מציירת בטיפקס על האולסטאר שלי? [בטל וניבי יראו ביומראשון
] 3. יש לכם שקל? נראה לך שאם היה לי שקל, לא הייתי מתקמצנת על השוקו בקפיטריה?
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? כבד קצוץ. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? כעקרון, כשאתה לומד באולפנת הרא"ה, אין לך אופציה אחרת. זה לא שיש בבית הספר הזה עוד
משהו חוץ מפקאצות. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? "פקאצות לא מתות, הן רק מתחלפות".
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לפני כמה ימים. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? הרבה. 9.שיר? Mr. Brightside נדבק אליי כרגע. והוא אפילו בניק שלי!
10.זמרת? -- 11.זמר? לא ממש מצאתי משהו מיוחד בזמן האחרון, אבל יש זמר נחמד שקוראים לו ג'וזף ארת'ור, ויש לו שיר חמוד
12.רואים אנימה? לא. 13. יודעים מה זה אנימה? כן, בגלל אחת החברות הטובות שלי, שהיא גרופי של אנימות. במיוחד אינויאשה.
[מה כולם מוצאים בסדרה הזו?] 14. יש לכם חבר/חברה? לא. 15.שיעור אהוב? ספרות? 16. אתם פריקים? לא. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים. 18.בני כמה אתם? 13. 19. כלב או חתול? כלב. 20.חתול או כלב? 21. לילה או יום? לילה. 22.חורף או קיץ? חורף. 23.שחור או לבן? שחור לבן. 24.מה השם שלכם? מיה. בלי א', אני מבקשת. 25. איך הגעתם לניק שלכם? לא היה לי כח לניק מיוחד, אז..
26.חיה אהובה? כלב. כמה מקורי. 27. כיתה? ז'. 28.ספר אהוב? "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה". 29.סרט אהוב? פיי, שנים שלא ראיתי סרט.
"אפקט הפרפר"? 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? הא? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? The O.C.
33. מיקצוע אהוב? היה את זה כבר. 34. יס או הוט? יס. 35.מזל? עקרב