שאלון

Eye Of Ra

New member
אני

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? מחפשת משו מעניין לעשות 3. יש לכם שקל? אני צריכה להגיע לבאר שבע... 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? גבינה הולנדית 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? אממ... אפשר לאמר שכן... 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? אם הן טיפשות, שהן טיפשות. אם לא, אז שהן מצחיקות. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לוזוכרת 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? כרגע - גרינדיי על גבול הרד הוט צ'ילי פפרז. 9.שיר? Show Must Go On - Queen 10.זמרת? הסולנית של נייטוויש...
11.זמר? הסולן של סינרגיה (יאמי
) 12.רואים אנימה?לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? ספרות 16. אתם פריקים? לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? פקצה - אין שכל, אין דאגות... 18.בני כמה אתם? 14 19. כלב או חתול? חתולי! 20.חתול או כלב? חתולי! 21. לילה או יום? חתולי! 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם? עדי 25. איך הגעתם לניק שלכם? העתקתי מאחותי...
26.חיה אהובה? Blue pudding / חתולי! 27.כיתה? ט 28.ספר אהוב? מלאכים ושדים - דן בראון 29.סרט אהוב? Corpse Bride
30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? שזה רעיון עילג 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא יוצא לי אףפעם 32. מה התכנית האהובה עלייכם? 4400 33.מיקצוע אהוב? ספרות, זה לא היה כבר? 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? אריה. שזה סוג של חתולי!!!

Sakura Chan

New member
../images/Emo20.gifאני../images/Emo20.gif

1.שחור/לבן/ורוד? ורוד 2.מה אתם עושים כרגע? עונה על השאלון מדברת עם דקל... קנאו
3.יש לכם שקל? כן, תקנאו ^_^ ח 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לא יודעת.. אבל תקנאו.. XD סתם סתם ח 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא.. X: 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהן רדודות ברמות.. וורוד זה לא קשור לפאקאצות 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לא זוכרת.. מזמן 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? יש מלא.. לתקופה הזאת Negative 9.שיר? יש הרבה... 10.זמרת? איימי לי ועוד... 11.זמר? אמ.. GACKT זה זמר יפני אחד.. 12.רואים אנימה? בטח ^^ 13.יודעים מה זה אנימה? מן הסתם ח 14.יש לכם חבר/חברה? כן 15.שיעור אהוב? ואללה לא יודעת.. שיהיה פסיכולוגיה 16.אתם פריקים? יאה... קשוחה!!!! חח לא <_< 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? אני שניהם.. אני הכל. 18.בני כמה אתם? עוד מעט 18 19.כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? כלב חח 21. לילה או יום? יום 22.חורף או קיץ? חורף אבל עדיף אביב ^^ 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? אנה 25.איך הגעתם לניק שלכם? אוהבת את פריחת עצי הדובדבן.. ויפן ביכלל 26.חיה אהובה? כנראה כלב.. גם סוסים אני אוהבת.. ואת כל שאר החיות 27.כיתה? אני בי"ב 28.ספר אהוב? האסופית (כל הסידרה), הנסיכה הקסומה, מלאכים ושדים... 29.סרט אהוב? "היומן", "טיטאניק", "ראיון עם ערפד" וכו'.. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? אני לא יודעת אם יש כזה אבל אם אין אני המייסדת שלו O.O 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא ממש.. לפעמים יוצא.. זה די ליים לפעמים. 32.מה התכנית האהובה עלייכם? המכושפות, דר. פיל, משחק מכור *_* 33.מיקצוע אהוב? אמ.. זמרת :O 34. יס או הוט? הוט יותר שווה אבל אין לי :< 35.מזל? טלה ^^

ketty the sheep

New member
היי, אני לא מהפורום אבל אני עונה

בכל זאת.
1.שחור/לבן/ורוד? ורוד מנצנץ. D: 2.מה אתם עושים כרגע? שומעת Mew ועונה על השאלון. 3.יש לכם שקל? לא. ;; 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? כשהייתי קטנה אכלתי גיר בטעות. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? כן. o_O 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? הן יכולות להיות חמודות. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לא זוכרת. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? Ash. 9.שיר? Ash - Girl from Mars. 10.זמרת? יוקי קיידה. 3>3>3>!!אחדאחדאחד 11.זמר? אין לי כח לחשוב על זה. 12.רואים אנימה? האיי דסו. ^_^ 13. יודעים מה זה אנימה? אני...מה? 14. יש לכם חבר/חברה? יש לי הרבה חברים. D: 15.שיעור אהוב? אני כבר לא לומדת, אלא יותר מלמדת. המ... אין יותר מדי גיוון בשיעורים שאני מעבירה, אז אני אדלג על זה. בבית הספר אהבתי ללמוד גיאוגרפיה ואנגלית. ^^; 16. אתם פריקים? לא. D: 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? כל עוד אני לא 4צ'אנרית זה בסדר. D: 18.בני כמה אתם? יותר מדי בשביל לענות על השאלון הזה. אבל לא מבחינת גיל מנטלי, חלילה. 19. כלב או חתול? כלבים. 20.חתול או כלב? אומובוי!!! 21. לילה או יום? תלוי. 22.חורף או קיץ? חורף!
23.שחור או לבן? לבן. 24.מה השם שלכם? קטיה. 25. איך הגעתם לניק שלכם? בדיחה פרטית. 26.חיה אהובה? מיזוקי. ^_^
27.כיתה? ;______; (סתמו, לפחות יש לי גישה לאינטרנט מחדר המורים). 28.ספר אהוב? התפסן בשדה השיפון (סתמו). 29.סרט אהוב? דוגמה. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? o______O 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא כל כך. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? פרינס אוף טניס!!1111 אה, רגע. המ. החדשות? x: 33.מיקצוע אהוב? >_____> 34. יס או הוט? אני כבר לא רואה טלויזיה בכל מקרה. 35.מזל? אריה.

NekoBunta

New member
יאר

1.שחור/לבן/ורוד? שחור (לבן זה קקי, וורוד
) 2.מה אתם עושים כרגע? שיעורי בית @_@ 3. יש לכם שקל? יש לי יותר
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לא זוכר
5.אתם מיודדים עם פאקאצות? אני לא מיודד בכלל
6.מה אתם חושבים על פאקאצות? קונדום קרוע. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? מכות מכות? אף פעם. כאפות- שלשום, אבל החזרתי לו אפיים
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? Queen 9.שיר? Another One Bites the Dust 10.זמרת? מאיה בוסקילה (
) 11.זמר? פרדי 12.רואים אנימה? יאפ 13. יודעים מה זה אנימה? מן הסתם.... 14. יש לכם חבר/חברה? לא ^^ 15.שיעור אהוב? חינוך\מתמטיקה 16. אתם פריקים? לא ממש 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים.. @_@ 18.בני כמה אתם? 14 19. כלב או חתול? חתווווול 20.חתול או כלב? חתווווול 21. לילה או יום? יום 22.חורף או קיץ? קיץ 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? יובל 25. איך הגעתם לניק שלכם? איזה ג'וינט טוב באחד בלילה... 26.חיה אהובה? חתוווווול 27.כיתה? ט'14 28.ספר אהוב? ההוביט? 29.סרט אהוב? היום השלישי! 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? הוא קצת עילג... 31.אתם רואים ארץ נהדרת? רק אם יש לי כח להוציא את האגודל מהתחת... 32. מה התכנית האהובה עלייכם? סימפסונס. 33.מיקצוע אהוב? מתמטיקה! 34. יס או הוט? כדור לביצים... 35.מזל? חרא

Tollan

New member
איזה כיף...

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? את השאלון הזה 3. יש לכם שקל? לא 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? המבורגר צבאי 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? האמת היא שאני לא לגמרי בטוח מה זה פקאצות 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? כיתה ח' נראה לי 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? Weezer 9.שיר? It's all been done 10.זמרת? עבור 11.זמר? יוני בלוך 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? זה סוג של אקונומיקה, לא? 14. יש לכם חבר/חברה? לא ("ומחפש") 15.שיעור אהוב? בזמנו - אנגלית 16. אתם פריקים? מי אתה, השב"כ?! 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? למי משלמים יותר? 18.בני כמה אתם? 21 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? מה זה, שאלון 300? 21. לילה או יום? לא זה ולא זה 22.חורף או קיץ? קיץ 23.שחור או לבן? שחור. לא עברנו על זה כבר? 24.מה השם שלכם? מתן 25. איך הגעתם לניק שלכם? מסידרת הטלוויזיה סטארגייט 26.חיה אהובה? כלב 27.כיתה? כיתה 3, מחלקה 2. אבל זה היה בטירונות. 28.ספר אהוב? מדריך הטרמפיסט ל... נו, המקום הזה שכולם גרים בו. 29.סרט אהוב? נקודת מגע 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? אני חושב שזה יפה שעילגים סוף סוף קיבלו ערוץ משלהם. 31.אתם רואים ארץ נהדרת? כן 32. מה התכנית האהובה עלייכם? סטארגייט 33.מיקצוע אהוב? פחחות 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? רק מזל רע יש לי.

Acripela

New member
תשובות!

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? עונים על שאלונים טיפשיים בפורום חנונים.. 3. יש לכם שקל? לא כרגע.. תחזור עוד 10 דקות.. 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? שוקולד השחר בתוך כוס מים 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? כה 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהן פאקצות... 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? ברצינות? לפני.. לא זוכרת. בצחוק? אתמול! 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? OPETH SLIPKNOT כנסיית השכל שייגעצ. נו לא יכולה הלחליט.. 9.שיר? בעיה.. יש המון! 10.זמרת? אמה שפלן {קול מדהים!!} 11.זמר? הסולנים של הלהקות שאני אוהבת.. סתם ככה? אין.. 12.רואים אנימה? לא בזמן האחרון..ראיתי! 13. יודעים מה זה אנימה? בוודאי! אנימציה יפאנית! 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? היסטוריה! {למרות שאני שונאת ת'מורה..} 16. אתם פריקים? דיי... 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים לשלטון! 18.בני כמה אתם? לפי איזה לוח? 19. כלב או חתול? כלב. 20.חתול או כלב? כלב. 21. לילה או יום? לילה! 22.חורף או קיץ? קיץ! 23.שחור או לבן? תלוי.. עכשיו לבן.. 24.מה השם שלכם? שחר! 25. איך הגעתם לניק שלכם? בגלל D&D 26.חיה אהובה? פילים! 27.כיתה? לפי איזו כת? 28.ספר אהוב? כרגע- דיו חיוור מאת הרלן קובן. 29.סרט אהוב? כרגע- אפקט הפרפר.. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? ערוץ העילגים? יש דבר כזה?! 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לפעמים 32. מה התכנית האהובה עלייכם? ג'ואן מארקדיה,מכושפות, משחק מכור 33.מיקצוע אהוב? היסטוריה 34. יס או הוט? הוט! 35.מזל? סרטן! היה נחמד.. לא.. בעצם לא..

נמנמ../images/Emo69.gif../images/Emo131.gif 1.שחור/לבן/ורוד?שחור לבן 2.מה אתם עושים כרגע?עונים על שאלוןS: 3. יש לכם שקל?לא../images/Emo11.gif 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?מנה חמה איטריות בטעם בשר של סאני 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?לא ממש 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?שיעשו מה שהן רוצות כל עוד הן במרחק מספיק ממני. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?לפני שעתיים 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?משינה 9.שיר?אין כזה 10.זמרת?איריס פרחי או רונה קינן 11.זמר?ברי סחרוף 12.רואים אנימה?כן^___^ 13. יודעים מה זה אנימה?... 14. יש לכם חבר/חברה?לא../images/Emo10.gif 15.שיעור אהוב?קולנוע 16. אתם פריקים? לא יודעת../images/Emo3.gif 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנונים כמובן/M\ 18.בני כמה אתם?15 19. כלב או חתול?חתול../images/Emo108.gif 20.חתול או כלב?חתול../images/Emo54.gif 21. לילה או יום? שניהם../images/Emo3.gif 22.חורף או קיץ?אביב 23.שחור או לבן?לא שאלתם את זה כבר?*-* 24.מה השם שלכם?נעמה 25. איך הגעתם לניק שלכם?דרך קו 14 26.חיה אהובה?שפירית או חתול 27.כיתה?י' 28.ספר אהוב?הארי פוטר../images/Emo132.gif 29.סרט אהוב?אקסמן ואקסמן 2 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?איזה מהם?../images/Emo3.gif 31.אתם רואים ארץ נהדרת?כמובן../images/Emo13.gif 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אין ספציפית-__- 33.מיקצוע אהוב?כבר שאלתם את זהO_O 34. יס או הוט?הוט 35.מזל?נאחס.סתם נו,אריה

Pure M

New member
תשובות:

1.שחור/לבן/ורוד? לבן 2.מה אתם עושים כרגע? מדבר עם ידידה במסנג'ר, צופה בOC וגולש באינטרנט. כן, הכל באותו הזמן.
3. יש לכם שקל? לא, אני מרושש. (טוב, לא מרושש, פשוט הכל בבנק..
) 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? צלופח 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא, אני לא נוהג להתיידד עם ישויות מעוטות יכולות אינטלקטואליות. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? זה כואב? 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? הממ.. בחטיבה? 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? קולדפליי. עוד מהתקופה לפני שהם הפכו למיינסטרים פופולרי. 9.שיר? Nerina Pallot - Patience 10.זמרת? אין מישהי מסוימת שעולה לי בראש כרגע.. 11.זמר? רובי 12.רואים אנימה? נופ. 13. יודעים מה זה אנימה? יאפ. 14. יש לכם חבר/חברה? לא. 15.שיעור אהוב? כשלמדתי זה היה אנגלית, אבל סיימתי. 16. אתם פריקים? לא במיוחד. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנון, אני משער. הוא לפחות בעל יכולות אינטלקטואליות כלשהן, לעומת הפקצה שחיה בעולם שכולו טוב ולא מבינה למה.
18.בני כמה אתם? 18 וחצי 19. כלב או חתול? חתול 20.חתול או כלב? עדיין חתול
21. לילה או יום? שניהם נחמדים. 22.חורף או קיץ? קיץ, ללא ספק. 23.שחור או לבן? לבן 24.מה השם שלכם? משה 25. איך הגעתם לניק שלכם? סוד. 26.חיה אהובה? חתול. 27.כיתה? סיימתי בשנה שעברה. 28.ספר אהוב? מדריך הטרמפיסט 29.סרט אהוב? שודדי הקריביים 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? איזה ערוץ?
31.אתם רואים ארץ נהדרת? יאפ, נחמד בהחלט למרות שהתקלקלו העונה. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? OC, מכושפות, סמולוויל. 33.מיקצוע אהוב? אנגלית, כשהיה. 34. יס או הוט? יס. 35.מזל? טלה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo163.gif נענה..!

1.שחור/לבן/ורוד? לבן... 2.מה אתם עושים כרגע? שומעת את טופאק
3. יש לכם שקל? וואלה כן 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? ערמון... :S 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לעעעעעעע טוב נו רק אם אחת.. מוריאל
6.מה אתם חושבים על פאקאצות?שהם יאקקקק חוץ ממוריאל
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? תאמת.. לפני חצי שעה S: 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?מהארץ היהודים.. מחול מרילין מנסון.. 9.שיר?מהארץ מחפש תשובה
מחול טיינד אה לאב :) 10.זמרת? מהארץ טיטי
מחול אין S: 11.זמר?תומאס פטרוברררררררררררררררררר מחול מרילין מנסון 12.רואים אנימה?הא?! 13. יודעים מה זה אנימה?לע 14. יש לכם חבר/חברה?לא
15.שיעור אהוב?חשבון
16. אתם פריקים? חלקית..
17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנוניייייייייייייייים! 18.בני כמה אתם?14
19. כלב או חתול?חתול.. יאמיייייייייייייי 20.חתול או כלב? חתול.. יאמי :) 21. לילה או יום? לילה
22.חורף או קיץ?קיץ!! 23.שחור או לבן?לבן 24.מה השם שלכם?מירי
25. איך הגעתם לניק שלכם? דרך ניר הוטניק!
26.חיה אהובה?חתול.. יאמייי 27.כיתה?ט'
28.ספר אהוב?הארי פוטר
29.סרט אהוב?הממ.. לאדעת 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?מזה?! 31.אתם רואים ארץ נהדרת?לפעמים! 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אחיות או לא להיות ומלך השכונה
33.מיקצוע אהוב?לאדעת.. 34. יס או הוט?יססססס! 35.מזל?מאזניים
שבוע טוב לכולם

moriel7

New member
../images/Emo3.gifנענה...!!

1.שחור/לבן/ורוד? שחור.. 2.מה אתם עושים כרגע? עונה על השאלון?! 3. יש לכם שקל? כן! 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לא זוכרת.. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? גרררר מירי!! 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?בעעע... [נו יש ויש!] 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לא זוכרת.. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?היהודים.. Simple Plan.. 9.שיר?יש הרבה.. 10.זמרת? טיטי.. =] 11.זמר?תום פטרובר../ אביב גפן....:=] 12.רואים אנימה?לא! 13.יודעים מה זה אנימה?כה.. 14.יש לכם חבר/חברה?לא.. 15.שיעור אהוב? אין!! 16. אתם פריקים? לא.. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים! 18.בני כמה אתם?עוד כמה חודשים 14!!
19. כלב או חתול?חתול! 20.חתול או כלב?כלב! 21. לילה או יום? לילה!! 22.חורף או קיץ?חורף!! 23.שחור או לבן?שחור!! 24.מה השם שלכם?מוריאל.. 25. איך הגעתם לניק שלכם?השם שלי! 26.חיה אהובה?חתול וכלב! 27.כיתה?ח' 28.ספר אהוב?לאדעת... 29.סרט אהוב?לאדעת.. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? וזה? 31.אתם רואים ארץ נהדרת?לא.. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אחיות או לא להיות! 33.מיקצוע אהוב?לאדעת... 34. יס או הוט?יס.. 35.מזל?טלה!

שאלון! וויהיהי../images/Emo60.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור, אני מניחה. למרות שכזה אני לובשת לבן ומרגישה מאוד שמיימית 2.מה אתם עושים כרגע? אני לועסת קש להנאתי 3. יש לכם שקל? האמת שממש לא הרבה, ובהחלט לא מספיק 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לוזוכרת 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? המ, בפ"ת קשה שלא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שאו שיש להן יותר מדי א' בהגדרת הסטטוס שלהם, או שאתה פשוט חובב א' משווע 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? הממ.. בכיתה ד'? ראוי לציין שהחזרתי בחזרה, למרות שזה היה עם אנשי שכונת הארלם הפתח תקוואית 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? הומ, יש הרבה, אני לא יכולה לבחור. אל תגרמו לי. 9.שיר? כנ"ל 10.זמרת? כנ"לנל 11.זמר?כנ"לנליישן 12.רואים אנימה? לא, אולי לעתים רחוקות ביותר 13. יודעים מה זה אנימה? כן 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? כימיה! 16. אתם פריקים? אני לא יודעת 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? מה שיוצא אני מרוצה 18.בני כמה אתם? 16 19. כלב או חתול? כלב! 20.חתול או כלב? איז ת'אט אה טריק קוושטיון? 21. לילה או יום? משהו מעורב 22.חורף או קיץ? חורף! 23.שחור או לבן? שחור! 24.מה השם שלכם? ליאת 25. איך הגעתם לניק שלכם? ביום אחר אסביר 26.חיה אהובה? כלב או ג'ירפות, שהן מוזרות לחלוטין 27.כיתה? י"א 28.ספר אהוב? כרגע, "למאטיס יש את השמש בבטן" של יהודית קציר, אבל אני גם חובבת לא קטנה של התפסן 29.סרט אהוב? יש המונים! זה לא ילך, לתת אחד 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? סליחוזמי? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? כשמשעמם. כשלא נמצאים בצילומים של זה,זה לא מאוד מצחיק 32. מה התכנית האהובה עלייכם? יש הרבה! לוסט, זהות בדויה, פליסיטי [כן, אני חושבת שJJ לא רע בכלל], 4400, חברים, סיינפלד [!] 33.מיקצוע אהוב? הומ, כימיה? 34. יס או הוט? הוט! 35.מזל? דלי.

Misery Of Life

New member
הממ.. אוקיי.

1.שחור/לבן/ורוד? נוטה בין שחור ללבן. במהות אני לבן (וגם יוגורט בחיצוניות), אבל יש לי יותר בגדים שחורים. (לבן מתלכלך מהר.
) 2.מה אתם עושים כרגע? משוטט בפורום, כנראה. 3. יש לכם שקל? כן. 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לא יודע, בטח מעין תערובות קונפלקס עם הרבה סוכר קינמון וכל מיני סוגי מיצים (לא היה חלב אז אילתרתי
) 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא! 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהאייקיו שהן שואף לאפס בעוד רמת הטימטום שלהן שואפת לאינסוף 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? משהו רציני?, לא נראה לי שאי פעם. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? אין כ"כ. לאחרונה השירים של מטרופולין ממש מוצאים חן בעיניי 9.שיר? לאחרונה, בלי לומר מילה - מטרופולין 10.זמרת? קלי קלארקסון 11.זמר? יש זמרים טובים?! 12.רואים אנימה? כן. 13. יודעים מה זה אנימה? כן. 14. יש לכם חבר/חברה? היה. 15.שיעור אהוב? מערכות ספרתיות, תורת החשמל ודברים שקשורים לאלקטרואופטיקה. 16. אתם פריקים? תלוי בהגדרה. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? גיקים. 18.בני כמה אתם? 15.3333333, בערך. 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? חתול 21. לילה או יום? בין לבין. 22.חורף או קיץ? חורף, להתכרבל בפוך. 23.שחור או לבן? אני די חושב שעניתי על זה בשאלה הראשונה. 24.מה השם שלכם? קובי. 25. איך הגעתם לניק שלכם? קראתי את מיזרי של סטפן קינג, 26.חיה אהובה? כנראה שכלב או חתול. 27.כיתה? י'. 28.ספר אהוב? כרגע, טרילוגיית הרואים למרחק של רובין הוב 29.סרט אהוב? לא עולה לי אחד ממש טוב. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? שאני יודע שאת רואה אינויאשה. 31.אתם רואים ארץ נהדרת? כן. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? עקרות בית נואשות, זהות בדויה. 33.מיקצוע אהוב? עניתי על זה כבר! 34. יס או הוט? יס 35.מזל? אריה

Misery Of Life

New member
ובנוגע לפאקצות, (הבהרה)

ההגרדה שלי אליהן היא השלילית. לא כל חובבת ורוד,פאקצה היא.

נו שוין. ../images/Emo113.gif

1. שחור/לבן/ורוד? שחור. 2. מה אתם עושים כרגע? אממ. תפוז. וזה. |: 3. יש לכם שקל? גאד, אני כלכך גיקית, שואלים אותי אם יש לי שקל ויש לי פאשבק לאייקון >.< 4. מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? סלט חצילים. 5. אתם מיודדים עם פאקאצות? נוט רילי. [חוץ נטלי. אבל היא מיוחדת D:] 6. מה אתם חושבים על פאקאצות? ממף. להשמיד. 7. מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אתמול >< 8. מה הלהקה האהובה עלייכם? יש יותר מדי שאני אוהבת, אין אחת שאני אוהבת יותר מהשאר. 9. שיר? ראו שאלה 8. 10. זמרת? הממ... לא יודעת. נו, שאלה 8.
11. זמר? קורט קוביין ^O^ 12. רואים אנימה? לפעמים. 13. יודעים מה זה אנימה? כןכן. 14. יש לכם חבר/חברה? ניי. 15. שיעור אהוב? ביולוגיה. 16. אתם פריקים? גאד, שונאת שמשתמשים במילה הזו [במובן של הסלנג, כלומר] ולא, אני לא. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? נחשו 18. בני כמה אתם? 13 19. כלב או חתול? חתול 20. חתול או כלב? כלב
נו, חתול. 21. לילה או יום? לילה. 22. חורף או קיץ? חורף *-* 23. שחור או לבן? שחור. 24. מה השם שלכם? נטע 25. איך הגעתם לניק שלכם? אע. נו, לא יודעת. 26. חיה אהובה? דונואו. חתול, נראה לי. 27.כיתה? ח'. 28.ספר אהוב? אין אחד ספציפי. 29.סרט אהוב? קילביל. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? הא?
31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא ממש. 32. מה התכנית האהובה עליכם? מכושפות ._. או הסיפמסונס. 33.מיקצוע אהוב? ביולוגיה. 34. יס או הוט? יס. למרות שיש לי הוט ;[ 35.מזל? סרטן.

*פלאשבק, ../images/Emo113.gif

**מטלי ואמ, בקשר לזמר, גם שם בעצם אני לא יכולה להחליט, יש יותר מדי אחרים גם טובים. >< [והבהרה בקשר לשאלה על המכות, זה לא היה בקטע של מכות רציניות, סתם אחותי רדפה אחרי וזרקה עלי דברים כי שרטתי לה דיסק >.<]

EdisonGirl

New member
אוקיי..

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? מנשנשת 3. יש לכם שקל? למה? 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? שמרי בירה- לא מגעיל, אבל הטעם בלתי נסבל! 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא, אבל זה בגלל שאני לא מכירה 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? אני מכירה רק את ההגדרות את הרכילויות עליהן. אני מתקשה להאמין שהן באמת קיימות..
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? חחח כיתה ג'? לא'ידעת.. אבל בביצפר יסודי. אח"כ זה כבר הפך להיות התפקיד שלי..
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? אין כזאת.. 9.שיר? יש הרבה.. 10.זמרת? אין 11.זמר? אין 12.רואים אנימה? לא, או.. עוד לא.. 13. יודעים מה זה אנימה? מסתבר.. 14. יש לכם חבר/חברה? לא תודה 15.שיעור אהוב? כבר לא לומדת בביצפר.. 16. אתם פריקים? כן, וגאה בזה
17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? מה שאני. 18.בני כמה אתם? התכוונת אליי?
20
19. כלב או חתול? שניהם מתוקים.. לחתול יש לי קשר קרוב יותר.. 20.חתול או כלב? התשובה שלי הייתה תוצאה של פעולת חיבור (+) ולכן זה לא באמת משנה מה סדר המשתנים.. 21. לילה או יום? אני לא יודעת באמת.. אני אוהבת להיות לבד, ובלילה זה מתאפשר לי יותר, ולכן נוצרה לי העדפה ללילה.. חוצמיזה, מתה על חושך ולא ממש נהנית בחום, שמאפיין בעיקר את היום.. 22.חורף או קיץ? סתיו-אביב, אבל אם אלו האפשרויות היחידות, אז.. חורף, ועוד איך! 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? אה! חשבתם שאחרי ששטפתם אותי ב- 23 שאלות תצליחו לבלבל אותי? לא ולא! שם: חסוי. נקודה.
25. איך הגעתם לניק שלכם? תומאס אלווה אדיסון.. 26.חיה אהובה?
27.כיתה? - 28.ספר אהוב? אחד ספציפי? לא'ידעת.. 29.סרט אהוב? יש יותר מאחד.. ממ בהתאם לאווירה- נפלאות התבונה הוא אחד מהם 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? ??? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא..
תת-רמה.
32. מה התכנית האהובה עלייכם? מאלה שמשודרות היום? "ככה לא מתנהגים" 33.מיקצוע אהוב? מה שאני לומדת היום- פסיכולוגיה וביולוגיה, פילוסופיה, עיצוב תעשייתי ועוד רבים וטובים.. 34. יס או הוט? לא מזיז לי.. 35.מזל? דלי

O r c h i d

New member
קצר מדי../images/Emo3.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור ולבן 2.מה אתם עושים כרגע? עונים על השאלון[?] ומדבר עם תמיר במסנ 3. יש לכם שקל? אהא 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? חציל 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? קצת אמ 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? תלוי 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אף פעם, בדר"כ אני מחזיר
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? Opeth, Metallica, Evanscence ועוד מלא להקות מטאל
9.שיר? לא יודע
10.זמרת? איימי לי[הסולנית של אוונסנס] 11.זמר? מיקאל אקרפלט[הסולן של אופת'] 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה?אהא 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? מחשבים ומתמטיקה 16. אתם פריקים? לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים
18.בני כמה אתם? 10 ווחצי 19. כלב או חתול? גם וגם 20.חתול או כלב?
21. לילה או יום? יום 22.חורף או קיץ? קיץ 23.שחור או לבן? לבן 24.מה השם שלכם? ענבל 25. איך הגעתם לניק שלכם? שם של אלבום של אופת' ושם של פרח אהוב[סחלב] 26.חיה אהובה? סוס 27.כיתה? ה' 28.ספר אהוב? "סדרה של צרות"- כל הסדרה
29.סרט אהוב? טיטאניק 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?
31.אתם רואים ארץ נהדרת? אהא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? ארץ נהדרת והשמינייה 33.מיקצוע אהוב? שאלה 15. 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? שור הודגש באמצעות מדגישומטיק

תשובות

1.כחול 2.כותב את ההודעה 3.יכול להיות 4.עגבניה(מה אני אגיד- עגבניות מגעילות אותי) 5.הגדירי פאקאצה 6.ראי 5 7.בפעם האחרונה שהייתי בשיעור קונג-פן(לפני כמה שנים).אה,את מתכוונת כאלה שבאמת רצו להכאיב לי?4-5 שנים קודם
8.Echo's Children- זוג זמרות נפלא ששר פילק. 9.Wind From Rainbow's End-Joey Shoji.לשמוע ולהעריץ(אחרי שגומרים לבכות) 10.Heather Alexander Tom Smith.11 12. כן. 13. כן 14.לא, בחיפושים. 15. נוירוביולוגיה 16.לא. 17. חנון.אני כזה כבר איזה 20-25 שנה. 18. 25 19.חתול 20.ראו 19. 21. לילה- אז השמש לא נכנסת לי בעינים. 22. חורף- בקיץ אי אפשר להתכרבל בשמיכה עם שתייה חמה וספר. 23.אפור כחלחל 24.עופר 25.ע"פ השם
26.חתול הבית המצוי 27.אוניברסיטה 28.לאחר התלבטות: Sandman/Neil Gaiman. 29.חתונת רפאים 30.הא? 31.לא. 32.אין.אני שונא את כולן במידה שווה. 33.מדעי המוח(מה שאני לומד באוניברסיטה) 34.לא זה ולא זה. 35.קשת.

למעלה