אני
1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? מחפשת משו מעניין לעשות 3. יש לכם שקל? אני צריכה להגיע לבאר שבע... 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? גבינה הולנדית 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? אממ... אפשר לאמר שכן... 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? אם הן טיפשות, שהן טיפשות. אם לא, אז שהן מצחיקות. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לוזוכרת 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? כרגע - גרינדיי על גבול הרד הוט צ'ילי פפרז. 9.שיר? Show Must Go On - Queen 10.זמרת? הסולנית של נייטוויש...
11.זמר? הסולן של סינרגיה (יאמי
) 12.רואים אנימה?לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? ספרות 16. אתם פריקים? לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? פקצה - אין שכל, אין דאגות... 18.בני כמה אתם? 14 19. כלב או חתול? חתולי! 20.חתול או כלב? חתולי! 21. לילה או יום? חתולי! 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם? עדי 25. איך הגעתם לניק שלכם? העתקתי מאחותי...
26.חיה אהובה? Blue pudding / חתולי! 27.כיתה? ט 28.ספר אהוב? מלאכים ושדים - דן בראון 29.סרט אהוב? Corpse Bride
30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? שזה רעיון עילג 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא יוצא לי אףפעם 32. מה התכנית האהובה עלייכם? 4400 33.מיקצוע אהוב? ספרות, זה לא היה כבר? 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? אריה. שזה סוג של חתולי!!!
1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? מחפשת משו מעניין לעשות 3. יש לכם שקל? אני צריכה להגיע לבאר שבע... 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? גבינה הולנדית 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? אממ... אפשר לאמר שכן... 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? אם הן טיפשות, שהן טיפשות. אם לא, אז שהן מצחיקות. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לוזוכרת 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? כרגע - גרינדיי על גבול הרד הוט צ'ילי פפרז. 9.שיר? Show Must Go On - Queen 10.זמרת? הסולנית של נייטוויש...