שאלון

../images/Emo9.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור וורוד 2.מה אתם עושים כרגע? עונה על שאלון 3. יש לכם שקל? יאפ 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? טעמתי עגבניה 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? כן 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהן נורמאליות יותר מכל ערס מצוי. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? מזמן
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? להקה?..ממ...צ'ילדרן אוף בודם וגם בית הבובות הם אחלה.
9.שיר? יש המון. 10.זמרת? רוני סופרסטאר לייק דה
סתם. אבריל לאבין 11.זמר? ממ...לאדעת.. 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? היה אהוב-ביוטכנולוגייה 16. אתם פריקים? לא
17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? פקאצה חנונית
סתם. אני לא באמת חנונית 18.בני כמה אתם? 18 19. כלב או חתול? חתול
20.חתול או כלב? וע מתוחכם. חתול. 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? קיץ
23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? אנה 25. איך הגעתם לניק שלכם? חברות היו קוראות לי ככה. 26.חיה אהובה? חתול 27.כיתה? צבא. 28.ספר אהוב? לא קוראת ספרים. אבל מאלו שקראתי, אהבתי את התפסן בשדה השיפון. 29.סרט אהוב? אוהבת סרטים מפגרים, כגון קלולס, יומני הנסיכה, איזו מין שכנה. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? אע? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? יאפ 32. מה התכנית האהובה עלייכם?משחק מכור 33.מיקצוע אהוב? מממ..לאדעת 34. יס או הוט? יס 35.מזל? גדי

תורי

1.שחור/לבן/ורוד? לבן
2.מה אתם עושים כרגע?שומע פורטיסחרוף 3. יש לכם שקל?לא 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? סחלב, יותר מידיי מתוק
5.אתם מיודדים עם פאקאצות? הייתי מיודד, דווקא עם נחמד 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שיהנו להן...שיעשו מה שהן רוצות 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? כיתה ט אולי... 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?זה משתנה כל יום...כרגע Amorphis 9.שיר? משתנה...כרגע, חדשות מהירח 10.זמרת? ענבל פרלמוטר 11.זמר? שלום חנוך....פשוט מלך... 12.רואים אנימה?כן 13. יודעים מה זה אנימה?כן 14. יש לכם חבר/חברה?עדיין לא
15.שיעור אהוב?ביולוגיה
16. אתם פריקים?לא ניראה לי... 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? מה שבא ברוך הבא
18.בני כמה אתם?19 19. כלב או חתול?חתול
20.חתול או כלב?חתול 21. לילה או יום?לילה 22.חורף או קיץ?קיץ
23.שחור או לבן?לבן 24.מה השם שלכם?ניב 25. איך הגעתם לניק שלכם?האלבום the dark side of the moon 26.חיה אהובה?חתולים... 27.כיתה? אני בשנת שירות 28.ספר אהוב? ההוביט אני חושב... 29.סרט אהוב? החומה 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? סליחה? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אין לי טלויזיה במכינה 33.מיקצוע אהוב? ביולוגיה, ביוטכנולוגיה 34. יס או הוט? אין לי טלויזיה 35.מזל? טלה

MajorWinters

New member
תשובון

1.שחור/לבן/ורוד?מבין אלו, שחור
2.מה אתם עושים כרגע?מחכה שיהיה לי כח לקום לסלון
3. יש לכם שקל?אפילו כמה
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?
5.אתם מיודדים עם פאקאצות?אני מניח שיש כמה שאני מיודד איתן, אבל אני לא יכול להצביע על מישהי ולהגיד- היא פקאצה.
6.מה אתם חושבים על פאקאצות?שיהנו
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?אף פעם
8.מה הלהקה האהובה עלייכם?Camel ולאחרונה אני שומע המון Flower Kings
9.שיר?וואו, יש המון. כל יום יש שיר אחר. יש כמה שירים שאולי אני אני תמיד אשים בטופ Strawbs - Heavy Disguise Greenslade - Joie de Vivre Flower Kings - The Navigator National Health - Dreams Wide Awake
10.זמרת?קוני קראייטמאייר
11.זמר?ג'ון אנדרסון כנראה
12.רואים אנימה?לא
13. יודעים מה זה אנימה?ודאי
14. יש לכם חבר/חברה?הלוואי
15.שיעור אהוב?בדידה
16. אתם פריקים?שאלה מיותרת
17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנון (גם שאלה מיותרת בהתייחס לפורום)
18.בני כמה אתם?18 וחצי
19. כלב או חתול?חתול
20.חתול או כלב?עדיין חתול
21. לילה או יום?יום
22.חורף או קיץ?כמה שיותר קר, אבל ללא גשם
23.שחור או לבן?דז'ה וו... שחור
24.מה השם שלכם?דין
25. איך הגעתם לניק שלכם?סדרה שאני אוהב על מלחמת העולם השניה
26.חיה אהובה?זה עדיין חתול
27.כיתה?שנה א'
28.ספר אהוב?אתה ודאי מתלוצץ מיסטר פיינמן
29.סרט אהוב?להציל את טוראי ריאן
30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?הWTF!?
31.אתם רואים ארץ נהדרת?אוי זה מעצבן! גם ארץ נהדרת וגם משחק מכור. אני מת על התכניות האלה, אבל הן לא נמצאות לו בלו"ז האוטומטי בראש, אז אני שוכח לראות אותן!
32. מה התכנית האהובה עלייכם?מספרים כנראה
33.מיקצוע אהוב?בדידה
34. יס או הוט?יס
35.מזל?תאומים

Nimst

New member
במקום ללמוד כימיה אורגנית

1.שחור/לבן/ורוד? כחול. 2.מה אתם עושים כרגע? עונים על השאלון. 3.יש לכם שקל? כן. 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? חצילים. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? פקצות רכות, כן 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? אני לא חושבת על פאקצות יותר מדי. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אתמול בלילה, למען האמת. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? פינק פלויד. 9.שיר? שאלה הרבה יותר מדי קשה. 10.זמרת? לא עולה לי כרגע אף אחת. 11.זמר? דיוויד בואי. 12.רואים אנימה? לא. 13.יודעים מה זה אנימה? פחות או יותר. 14.יש לכם חבר/חברה? לא. 15.שיעור אהוב? אנטומיה. 16.אתם פריקים? חלילה. 17.מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? יהיו תשובות מגוונות בפורום, הא? חנונים. 18.בני כמה אתם? עוד מעט 20. 19. כלב או חתול? כלב, כמובן. 20.חתול או כלב? אני עדיין עם כלב. 21. לילה או יום? לילה. 22.חורף או קיץ? חורף. 23.שחור או לבן? כחול. 24.מה השם שלכם? סתיו. 25. איך הגעתם לניק שלכם? שילוב של השם של חבר שלי לשעבר ושלי. כשעוד היינו ביחד, מן הסתם. 26.חיה אהובה? כלב. 27.כיתה? אוינברסיטה. 28.ספר אהוב? כשניטשה בכה. 29.סרט אהוב? מועדון קרב/כלבי אשמורת. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? שאני לא יודעת מה זה. 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא. משחק מכור
32. מה התכנית האהובה עלייכם? הבית הלבן וחוק וסדר על כל סדרותיה. 33.מיקצוע אהוב? לא עברנו על זה כבר? אנטומיה. 34. יס או הוט? יס. 35.מזל? גדי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

MajorWinters

New member
לא צריך ללמוד כימיה אורגנית!

בגלל, עזבי תקופת מבחנים! תפגשי איתי! זה הכי כיף!

Nimst

New member
ברור שהכי כיף../images/Emo25.gif

אבל אין קורס "דין" ואני לא מקבלת על זה ציון ונקודות. בניגוד לכימיה אורגנית. חבל, נכון?

Nimst

New member
אני אוהבת כימיה אורגנית, באמת.

אבל לא מתחשק לי היום יותר):

Blue Puding

New member
נמנמנמנממממ

1.שחור/לבן/ורוד?שחור!
2.מה אתם עושים כרגע?שיעורים במתמטיקה..ליתר דיוק מנסה נשברת צועקת והולכת למחשב... 3. יש לכם שקל?כע 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?אממ אממ אממ...תפוח!! אני שונאת תפוחים! 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?תלוי..הפקאצות החצי סתומות משום מה נורא אוהבות אותי..אבל הפקאצות לגמרי אני נרוא מסוכסכת איתן... 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?אני מעדיפה לא לדבר על קיטלוגים..בכל אני מעדיפה לא לקטלג..רק כשאני חייבת 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?אמממ אתמול
..אבל בצחוק.. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?ואוווו יש כל כך הרבה...כרגע the doors 9.שיר?the end 10.זמרת?נמנמנמ לא יודעת..אהבתי את טיארה אבל היא עזבה הזונע! 11.זמר?נמנמנמ..ג'ים מוריסון!!!! וגם פרק נזאפה זה גאונות 12.רואים אנימה?כע
הדביקו אותי בזה 13. יודעים מה זה אנימה?כע 14. יש לכם חבר/חברה?לא
15.שיעור אהוב?בכלליות אנגלית אבל אני שונאת שונאת שונאת את המורה! 16. אתם פריקים?שונאת קיטלוגים אבל דאמיט כל היום צורחים לי פריקית 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?נו..שאלון מקוטלג..אם כבר...חנונית 18.בני כמה אתם?14 וחצי 19. כלב או חתול?כלב 20.חתול או כלב?אה כאילו זה שונה?!..אמממ..כלב 21. לילה או יום?לילה 22.חורף או קיץ?חורף 23.שחור או לבן?שחור (זה לא היה כבר?!) 24.מה השם שלכם?טל 25. איך הגעתם לניק שלכם?סיפור ארוך 26.חיה אהובה?זבוב הביצות.. 27.כיתה?ט'4 28.ספר אהוב?אממ alice in wonderland...וגם twelfth night של שייקספיר 29.סרט אהוב?סין סיטי, אדפטיישן, הדיקקטור הגדול, corpse bride..וזה נייטמר..כן..סיימתי 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?עדיף שלא.. 31.אתם רואים ארץ נהדרת?לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם?אמממ אני מניחה שכל תוכנית אפשרית בMTV 33.מיקצוע אהוב?אנגלית 34. יס או הוט?הוט 35.מזל?תאומים

איטס אונלי מי

1.שחור/לבן/ורוד? - לבן כי שחור זה שחוק כבר 2.מה אתם עושים כרגע? - יושב ועונה לשאלון 3.יש לכם שקל? - יש לי הרבה 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? - כבד 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? - לא ממש מכיר כאלה הרבה 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? - הם מין .. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? - שלשום שיי ניסה לנשק אותי זה נחשב? 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? - סיסטם אני חושב 9.שיר? - סימפטי פור דה דויל 10.זמרת? - אורית שחף או איך שלא קוראים לה 11.זמר? - הבחור הזה מסונטה ארקטיקה 12.רואים אנימה? - לא 13. יודעים מה זה אנימה? - כן 14. יש לכם חבר/חברה? - כן 15.שיעור אהוב? - היסטוריה 16. אתם פריקים? - לא אוהב לשייך את עצמי למגזרים 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? - עצמי 18.בני כמה אתם? - 20 19. כלב או חתול? - כלב 20.חתול או כלב? - כלב 21. לילה או יום? - לילה 22.חורף או קיץ? - חורף 23.שחור או לבן? הממ שחור ולבן 24.מה השם שלכם? - גיל אנונימוס 25. איך הגעתם לניק שלכם? - הוא הגיע אליי אפשר לומר 26.חיה אהובה? - נמיה 27.כיתה? - אני חושב שזה יה עכשיו 28.ספר אהוב? - ניצול של צ'אק פולניוק 29.סרט אהוב? - מועדון קרב 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? - מה זה ? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? - מנסה שלא .. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? - מכסחי המיתוסים (האמת לא אבל אתם תעריכו) 33.מיקצוע אהוב? - אדריכלות ! 34. יס או הוט? - יס 35.מזל? - גדי

אהלן.. :)

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? מתעסק עם תיק מניות וירטואלי 3. יש לכם שקל? לא! אני שומר לאחרכך! :p 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? פעם נכנס לי זבוב דרך האף וירקתי אותו, זה נחשב? 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? מלחמה קרה.. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? "אררר! פקאצות!" וזהו.. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? חטיבה 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? קצת מכל אחת.. 9.שיר? "האהבה מתה" "listen to your heart" 10.זמרת? תמר גלעדי אפרט גוש 11.זמר? מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי 12.רואים אנימה? כמעט ולא. 13. יודעים מה זה אנימה? :) כן! (מעניין כמה אנשים נתפסו עם המכנסיים למטה בשאלה הזאת..) 14. יש לכם חבר/חברה? נופ 15.שיעור אהוב? אין יותר שיעורים.. :) לפחות מזה נפטרתי.. 16. אתם פריקים? קצת.. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים. 18.בני כמה אתם? 21 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? חתו..לא רגע! עבדתם עליי! כלב! 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? בדיקת עקביות? 24.מה השם שלכם? איליה 25. איך הגעתם לניק שלכם? חיפשתי משהו שיתחרז עם עצמו.. 26.חיה אהובה? כלב,פיל,ג'ירפה 27.כיתה? ע"ע "בני כמה אתם?". 28.ספר אהוב? היד הרביעית 29.סרט אהוב? עולמות מקבילים "possible worlds" או משהו כזה.. זה סרט קנדי.. סרט עצום.. באמת גאוני.. לא מבין איך הוא לא מקבל את הכבוד והפרסום הראויים לו... ממליץ מאוד לראות.. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? לא מכיר.. אז הוא בטח בתשלום.. 31.אתם רואים ארץ נהדרת? יאפ 32. מה התכנית האהובה עלייכם? משחק מכור 33.מיקצוע אהוב? הממ.. קשה לי עם השאלות האלה.. 34. יס או הוט? הוט.. למרות שיס יותר טוב 35.מזל? עקרב

BabyGirlNicky

New member
מווו

1.הכול 2.עונים על השלאון הדפוק הזה במקום ללמו אינדוקציה 3.שקל יש..אפילו יותר 4.לאדעת 5.לא משמ 6.סתמות 7.אפעם 8.אין 9.אין 20ץאין טוב אין לי כוח ביייייי

olly v

New member
בעקבות הפוסטמה מקודם שלא סיימה...

.שחור/לבן/ורוד?לבן 2.מה אתם עושים כרגע? אנחנו כרגע עובדים על גיבוש האישיות לאחת . 3. יש לכם שקל? רק חצי 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? דוגלי 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהן שכלול מתקדם של פרחות 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לא מרביצים לי 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? אני אוהבת הכל 9.שיר? the unforgiven II 10.זמרת? אין מועדפת 11.זמר?נו..אמרתי שאני אוהבת הכל.. 12.רואים אנימה? ממש לא...בלעכס 13. יודעים מה זה אנימה? כן , ציורים של אנשים בעלי עיניים צרות שנורא רוצים שיהיו להם עיניים ענקיות כמו לדמויות המצויירות שלהם 14. יש לכם חבר/חברה? יש לי גם חבר וגם חברה! איך אני? 15.שיעור אהוב? חינוך תעבורתי! 16. אתם פריקים? אקס-פריקית....אחח..נוסטלגיה 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? יחי ההבדל הדק 18.בני כמה אתם? עוד מעט 17 19. כלב או חתול? אני בנאדם! 'סעמק 20.חתול או כלב? =/ 21. לילה או יום? לילההההה 22.חורף או קיץ? קיץ 23.שחור או לבן? לא הייתה שאלה כזאת בהתחלה? כי כבר עניתי לבן..אז הפעם נלך על שחור 24.מה השם שלכם? אולגה 25. איך הגעתם לניק שלכם? בקלות 26.חיה אהובה? דג 27.כיתה? יא' 28.ספר אהוב? קובץ הסיפורים של או.הנרי =] 29.סרט אהוב? ממנטו 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? ואט דה פאק איס ד'ט?? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? נופ , הארץ בכלל לא נהדרת... 32. מה התכנית האהובה עלייכם? מכופשות!! 33.מיקצוע אהוב? בסטיונר 34. יס או הוט? איי אם הוט! דפינטלי הוט 35.מזל? דגים =] זייהו זה =]]

noosh

New member
יאי

1.שחור/לבן/ורוד? ורוד 2.מה אתם עושים כרגע? חושבת על לחזור למיטה ולקרוא 3. יש לכם שקל? יכול להיות, לא בדקתי 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לשון של פרה
איכ. לא להזכיר תא זה בכלל. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שיהנו. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? הממ.... וואי, אני לא זוכרת. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? יש המון. נגיד, ביטלס ולד זפ, אבל זה סתם בחירה ראנדומלית. 9.שיר? הא, עוד יותר הרבה. 10.זמרת? טורי איימוס ופיונה אפל 11.זמר? הממ, לאונרד כהן וניק דרייק וג'ים מוריסון 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? לא בדיוק 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? אמנות ומתמטיקה 16. אתם פריקים? לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונית אני משערת 18.בני כמה אתם? 19 19. כלב או חתול? חתול 20.חתול או כלב? הא, שאלה מכשילה
21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? לבן 24.מה השם שלכם? נועה 25. איך הגעתם לניק שלכם? אח שלי היה קורא לי נוש. האמת שהוא היחיד שהיה קורא לי בכינוי חיבה כלשהו 26.חיה אהובה? חתול 27.כיתה? צבא נחשב?
28.ספר אהוב? "על עיוורון", "הנסיך הקטן", וכמו שזה מסתמן עכשיו - "Extremely Loud & Incredibly Close". 29.סרט אהוב?"כמעט מפורסמים", "התפוז המכני", "שר"ה" למיניהם, "שמש נצחית", אבל יש עוד הרבה. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? הא? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? מעולם לא ראיתי ואיני חשה פספוס. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אי אר והבית הלבן. וחלום אמריקאי. 33.מיקצוע אהוב? לא היינו שם? :S 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? סרטן הודגש באמצעות מדגישומטיק

advasoly

New member
גם אני! חחח.. אין פה אנשים בגיל 17?

1.שחור/לבן/ורוד?שחור!!!! (ורוד זה צבע נוראי!!) 2.מה אתם עושים כרגע? מדברת עם חבר שלי. חחח 3. יש לכם שקל?בטח! המון! 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? בשר בקר.. אייכססס פשוט סיוט! 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא ממש.. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?לא מעניינות אותי! 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? מעולם! אהה.. בעצם הגנה עצמית זה נחשב? היה לי אימון עם אח שלי. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?יש כל כך הרבה... כמו לד זפלין פינק פלויד ועוד מלא!! 9.שיר?Led Zepplin-all my love 10.זמרת? 11.זמר? 12.רואים אנימה?לא.. אבל רוצה להכיר.. 13. יודעים מה זה אנימה?יאפ.. סדרות יפניות כאלו מצויירות. 14. יש לכם חבר/חברה?מסתבר שכן.. חחח חדש חדש.. 15.שיעור אהוב?הכל 16. אתם פריקים?כן! 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנונים! 18.בני כמה אתם?17 וכמה חודשים. 19. כלב או חתול?לא משנה לי 20.חתול או כלב?לא משנה לי 21. לילה או יום?לילה. 22.חורף או קיץ?ממ.. הייתי אומרת חורף אבל קרר.. חחח טוב, נשאר עם חורף. 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם?אדווה 25. איך הגעתם לניק שלכם? ADVA SOLOMON -->ADVASOLY 26.חיה אהובה?אוגר? נראה לי.. 27.כיתה?י"ב 28.ספר אהוב? וואוו.. ממ Interview with the vampire/Paranoia 29.סרט אהוב?יש הרבה.. Pulp Fiction/snatch/fight club ועוד מלא! 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?הא? 31.אתם רואים ארץ נהדרת?יאפ.. 32. מה התכנית האהובה עלייכם?משחק מכור בסדרות הישראליות.. ובאמריקאיות יש הרבה.. 33.מיקצוע אהוב?משפטים 34. יס או הוט?יש לי הוט, אין לי שמץ מה הולך ביס.. 35.מזל?אריה..

תמיר1991

New member
תורי../images/Emo8.gif

1. שחור/לבן/ורוד? לבן
2. מה אתם עושים כרגע? ממלא את השאלון
ומוצף במסן. 3. יש לכם שקל? לא בשבילך
4. מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? וואסאבי
5. אתם מיודדים עם פאקאצות? ברור... 6. מה אתם חושבים על פאקאצות? רע.
7. מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? בכיתה ז'
8. מה הלהקה האהובה עלייכם? REM
ומשינה
ואיפה הילד
9. שיר? "מן און דה מון", REM 10. זמרת? אין העדפה למישהי מסויימת 11. זמר? אביב גפן
12. רואים אנימה?
13. יודעים מה זה אנימה? לצערי 14. יש לכם חברה? לא כרגע
15. שיעור אהוב? היסטוריה
16. אתם פריקים? ברור.............
17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? פקאצות!
מה זו השאלה הזו? 18. בני כמה אתם? בקרוב 15
19. כלב או חתול? שניהם אותו שיט
20. חתול או כלב? WTF
21. לילה או יום? לילה
22. חורף או קיץ? קיץ
23. שחור או לבן? לא שאלת כבר? 24. מה השם שלכם? תמיר 25. איך הגעתם לניק שלכם? הוספתי לשם שלי את שנת הלידה שלי 26. חיה אהובה? אין - אלא אם אדם נחשב חיה ואז אלישיה קאת'ברט ורייצ'ל בילסון
27. כיתה? ט' 28. ספר אהוב? "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" וספרי היסטוריה למיניהם
29. סרט אהוב? טיטאניק ו"דה גירל נקסט דור"
30. מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? שלא ראיתי אותו מגיל 8 אז אין לי שמץ
31. אתם רואים ארץ נהדרת? זה כמו לשאול "אתם נושמים"?
32. מה התכנית האהובה עליכם? The O.C
33. מקצוע אהוב? היסטוריון
34. יס או הוט? הוט, אבל לצערי אני ביס 35. מזל? לא מאמין בזה, אבל לפרוטוקול בלבד - גדי תמיר.

Rey Mysterio13

New member
נמנמ אני../images/Emo3.gif

1.שחור/לבן/ורוד?לבן 2.מה אתם עושים כרגע?עונים על השאלון [?] 3. יש לכם שקל?כן [?] 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? למה לי לאכול משהו מגעיל? 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?לא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?אני באמת צריך לענות על השאלה הזאת? o_O 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? ביום שישי ניסו [?]
8.מה הלהקה האהובה עלייכם?יש כמה X: 9.שיר?לא יודע 10.זמרת?^^ 11.זמר?^^^^^ 12.רואים אנימה?בלעכס לא 13. יודעים מה זה אנימה?כן... 14. יש לכם חבר/חברה?לא 15.שיעור אהוב?מתמטיקה,מדעים,הבעה ואמממ אנגלית 16. אתם פריקים?לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? אמממ חנונים 18.בני כמה אתם?13 19. כלב או חתול?שניהם 20.חתול או כלב? מה? 21. לילה או יום?לילה 22.חורף או קיץ?חורף 23.שחור או לבן?תגידו לי, אתם סניליים? תסתכלו על השאלה הראשונה... 24.מה השם שלכם?נעים 25. איך הגעתם לניק שלכם? הלכתי הלכתי הלכתי ואז הגעתי אליו [?] 26.חיה אהובה?חזיר,חתול,כלב ומכרסמים 27.כיתה?ח' 28.ספר אהוב?הארי פוטר 29.סרט אהוב? יש המון 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? מנחה- מאיר? 31.אתם רואים ארץ נהדרת?כן 32. מה התכנית האהובה עלייכם?יש כמה |מגלגלעיניים| 33.מיקצוע אהוב?אתם ממש סניליים אה?! 34. יס או הוט? קולד או נו? 35.מזל?אריה OMG השאלון הכי קצר אי פעם...

למעלה