כמובן מי מלכלך? הערביה והרוסיה, ממש בעמדה ללכלך על כולם אומרות שאשר צבוע למה מי הן שתי גויות שיחליטו באיזו דרך בנאדם צריך להאמין? כל בנאדם מאמין בדרך שלו וחי את הדרך שלו וערביה היא האחרונה שיכולה לקרוא לבנאדם "צבוע" כי הוא אומר ביטצ' ומדבר על בנות או ישן עם בת בחדר או מסתכל על בחורות בבקיני למרות שהוא דתי גועלנפש, זה למה היא צריכה לעוף כמה שיותר מהר
איזה קטע כל פעם ש"נכנסתי" לחדר שלהן הן דיברו על הילדות שלהן ועל בני זוג איך פספסתי את החלק המעניין יאללה על מי הן ליכלכו ומה הן אמרו על אלה שליכלכו? (בתמציתיות כמובן)
ומישהי פה אמרה גם על עינב אבל על עינב לא שמעתי רנין אמרה שאשר צבוע כי הוא בנאדם דתי אבל הוא מדבר מלוכלך ומסתכל על בחורות בביקיני ולא מפריע לו לישון עם בחורה בחדר סתם גועל תאמין לי אצל הערבים אין להאמין בדרך שלך.. או שאתה מאמין או שלא
מה הוא חייב לעמוד בציפיות של מישהו? אמונה זה דבר אינדיבידואלי ואם הוא רוצה להאמין בלי חולצה - זכותו מה הוא אמור להתקלח עם טלית ותפילין? אל תשכח שהוא חי בבית שם, זה לא שבסוף יום הוא יכול ללכת הביתה ולהתנהג איך שנוח אז יש פה ושם ולדעתי הוא בסדר גמור וכל בנאדם מאמין נחשב דתי בעיניי, כל עוד הוא רוצה להקרא ככה
בתור אדם חילוני אני בטח לא אטיף לו איזה מצוות כן לקים ואיזה לא , אבל מבחינת הדת שלו הוא כן התלכלך , שמירה על דת זה לא משהו ששייך למיקום גיאוגרפי ואין סיבות מקלות . אני לא אומר שהוא לא מאמין או שהוא משחק אותה כדי שיתנו לו כבוד , אבל הוא ליכלך פה ושם .
אותה מקרצפת את המקלחת, ואתמול חצי שעה שוטפת כלים. מעניין מה היא תעשה היום..... דווקא לדעתי היא דמות מעניינת, ואני גם בטוחה שהיא תשרוד שם הרבה זמן (לא תיקח את הכסף, אבל תישאר שם הרבה זמן).
אין לתאר שלחו אותם לעשות רשימת קניות ל-4 ימים הקרובים, הם מה שמעניין אותם זה עוד קופסאת סיגריות ורק שלא ייגמרו הסיגריות, שהסיגריות יהיו בשיתוף כדי שלדורבן יהיה מספיק כי הוא מעשן הרבה ולא נעים לו לבקש כל פעם סיגריה. ראבק כמה אפשר להרוג את עצמכם??
על זיהוי אנשים ועל הדרך פותחות ג'ורה על כל העולם... אני את השתיים ההן זיהתי מהשניה שהמצלמות החלו לפעול כ"נשים קטנות וסכסכניות" , בעיקר ג'ני עם האגו הנפוח...