שאלות לגבי אסקסואלים

שאלות לגבי אסקסואלים

שלום, יש לי מספר שאלות לגבי אסקסואלים. אם אדם אסקסואלי אינו מרגיש משיכה לאנשים, מה זה אומר בעצם? הוא לא מרגיש צורך במערכת יחסים? אם הוא לא נמשך הוא לא אוהב? הוא מגיע לפורקן מיני רק בעצמו? האם אפשר לומר שאדם אסקסואלי הוא מיזנטרופי במידה? אגב, לזכר סטרייט, לנקבה סטרייטית, להומוסקסואל וללסבית יש סימון מוגדר, ולאסקסואלי?
(גם לטראנסקסואל יש אגב, שילוב). תודה

זה בסדר, גם לכאלה שאינם בקטע שלי

(בדסמ) יש שם... ונילים
ובכל זאת... לאחר שכל אחד קיבל את התואר המגיע לו, דיון יהיה כאן חבר'ס?

Limbonic Art

New member
סליחה? ויניל זה סוג של בגד

יותר נכון בד, זה שאתם אימצם את זה כסמל וסגנון ליבוש אז יופי לכם! גם פריקים, חובבי אופנה אלטרנטיבית ורוקיסטים למנהם ושלא לדבר על תקופות של מאות קודמות זה היה אופנתי בלי אף , שום קשר לבדסמ שלך. ודיון? שמישהו המבין את השפה שלך יענה ויגיב לך ביי ביי ד"ש לכלובים בדאנג'ן למסמרים ועקבים בגרון .

korpiklaani

New member
../images/Emo6.gif יותר גרועה ממני בקטעים האלה../images/Emo6.gif

ושמישהו יסביר לי מה קשור מזאנטרופים לאסקסואלים <למעט הקטע שלך אל מול יצורים מהסוג הנ"ל
> חוסר במשיכה מינית אל אדם שלא אוהב את עצמו, לא מעוניין במערכת יחסים וכו' חייב הסבר!! כנראה לא מכיר את עצמי היטב
נ.ב. סמלים =
<כנראה פטיש חדש>

מויניל אפשר לעשות בגדים. נכון. אבל

אני כתבתי ונילי. ונילי זה אדם שאינו בעל נטיות בדסמיות. האם את מרגישה חכמה כעת לאחר שקפצת בראש?

gabriel1349

New member
יש גם גלידת וניל שממש בא לי עכשיו

ואתה מזכיר לי "חנה בננה" עם הלשון בחוץ .

e i t a n 1 2 3

New member
תשובות

מה זה אומר בעצם א-מיני ? מה,לא ברור ? הוא פשוט לא מעוניין במגע מיני עם אף אדם. נשאל ונענה בערך 1000000000000 פעמים כאן. ומה השאלה המוזרה הזו : "הוא לא מרגיש צורך במערכת יחסים ?" .מה הקשר בין מערכת יחסים לסקס ? זה כמו לשאול על מישהו שלא אוהב לשחק באולינג : "מה ,אין לו צורך בחברים ?" - חבר יקר,קצת לחשוב לפני ששואלים .זה עשוי לחסוך שירשורים מיותרים,שנטחנו כאן. גם בקשר לשאלה הבאה שלך הייתי עונה: מה הקשר בין משיכה לאהבה ? אין כזה, חוץ מההקשרים שנוצרו בחברה שלנו המחברת אהבה רומנטית עם סקס.אין שום קשר הקיים כשלעצמו.אהבה קיימת בעולם בדרגות משתנות ומערכות יחסים מגוונות של אהבה כולל זוגיות. אתן לך דוגמא פשוטה ,אפילו אם אתה לא א-מיני:קשיש וקשישה שלעיתים לא קיימו יחסי מין כבר 20 שנה ויותר,מה אין ביניהם אהבה ? יש ויש .כנראה אהבה מהסוג היותר עז ועוצמתי מכל זוג צעיר שיש לו סקס פרוע בין הסדינים כל לילה. האם א-מיני מגיע לפורקן מיני ? גם כאן אין מוחלטות.אחד חפץ בזה ואחד לא.אחד מספק עצמו והשני לא זקוק לזה.השאלה תמוהה שכן הרי גם בין ה"מיניים" יש מי שמאונן יותר או פחות ויש מי שכלל לא, מטעמיו שלו. "אדם א-סקסואל הוא מיזנטרופי ? " זו כבר שאלה שיש בה חוסר אינטיליגנציה או יכולת אנליטית במידה שהדעת אינה סובלת.סלח לי.לא ראוי אפילו להגיב על ההבל הזה. אני מקווה שנאלץ להיתקל בשאלות שלפחות מעידות על פילטרים של חשיבה בעתיד אבל מילא. אם אני חושב שראוי שהעולם יקבל בזרועות פתוחות אנשים א-מיניים אז עליי לדרוש זאת עבור שואלי השאלות המוזרות גם כן.... בתקווה שאכן מדובר באוכלוסיית מיעוטים......

תשובות לתשובות ../images/Emo13.gif

"מה השאלה המוזרה הזו : "הוא לא מרגיש צורך במערכת יחסים ?" .מה הקשר בין מערכת יחסים לסקס ?" זה לא סוד שמיניות האדם משפיעה על צורת החיים שלו. ומה הקשר בין מערכת יחסים לסקס? מה הקשר בין העוגה לדובדבן?
"גם בקשר לשאלה הבאה שלך הייתי עונה: מה הקשר בין משיכה לאהבה ? אין כזה" "צ'מע"... אני לא יודע איך זה אצלך. אדבר מנסיון אישי. בקשר לאהבה רומנטית - אם אני לא נמשך למישהו אני לא אהיה מסוגל לאהוב אותו. לא מדובר על מין וסקס. פשוט מאד אם אין משיכה אין מצב לקשר. אני לא נמשך לגברים למשל. לנשים מאד. 1+1... "השאלה תמוהה שכן הרי גם בין ה"מיניים" יש מי שמאונן יותר או פחות ויש מי שכלל לא, מטעמיו שלו." אומנם לא ערכתי סקר... אבל לדעתי הרוב המוחץ מבין ה"מיניים" כן מעוניין להגיע לפורקן מיני. בין אם ע"י אוננות ובין אם ע"י אקט עם בן הזוג. כך שהשאלה האם האסקסואל מגיע לפורקן מיני רק בעצמו, רלוונטית ובמקום. ""אדם א-סקסואל הוא מיזנטרופי ? " זו כבר שאלה שיש בה חוסר אינטיליגנציה" בינתיים לפי התגובות ה"אוהדות" כלפי אדם חדש בפורום דיי עניתם בעצמכם על השאלה הזו

אף פעם לא אכלת עוגה בלי דובדבן?

להרבה עוגות שוקולד, אם תוסיף דובדבן, טעמן יהרס. אם נמשיך עם הדימוי שלך, העוגות שלנו הן עוגות שוקולד. אנחנו נהנים מהקשר, אך לא צריכים אקט פיזי כדי ליהנות מהקשר האישי. אדם, אשר לא יכול לתקשר ללא סקס, לא יכול ליהנות ללא סקס, הוא אדם אומלל. ודאי תסכים עם זה. נישואין, אשר מתפרקים כאשר לגבר "לא עומד", לא היו נישואים טובים מלכתחילה, ודאי תסכים עם זה. קשר אנושי לא מושתת על סקס. יש שאוהבים לתבל אותו בסקס, אותנו זה לא מעניין. לעניין תלונתך על התגובות שקיבלת, מכיוון ששאלותיך זהות לשאלות שנשאלות כאן חדשות לבקרים, ומכיוון שלא ביקרת בשאלות הנפוצות, כפי שהמלצתי בהודעות המנהלתיות, אני יכולה להבין מנין מגיע הכעס. ענינו על השאלות אינספור פעמים, המעט שתוכל לעשות, כדי לכבד את הפורום אליו הגעת, זה לקרוא דף או שניים בפורום, ולמצוא חלק מהתשובות. לעניין ההיעלבות מהשאלה על המיזנטרופיה, האם לא היית נעלב אם נוצרי היה שואל אותך "אדם יהודי הוא גנב?" כמו שאתה היית נעלב מעצם המחשבה הרעה של אותו נוצרי עליך, למרות שזו רק היתה שאלה, והנוצרי לא אמר שיהודים הם גנבים, כך אנחנו נעלבים מהשאלה שלך על המיזנטרופיה. זה לא היה במקום.

למה לתת דוגמאות היפותטיות

עם יהודי/נוצרי?... אני בעל נטיות סאדו-מאזוכיסטיות. אני גם נתקל בהרבה שחושבים שאדם בעל נטיות כאלו הוא סתם אדם אלים. אם הוא בא וקובע עובדה זה בהחלט יכול להרגיז. זו צרות מוחין לשמה. אבל אם הוא בא ושואל בצורה יפה - הוא הרבה פעמים גם מקבל תשובה יפה... ולא תשובה מגעילה (!) וזה לכשלעצמו תעודת עניות לפורום.

מה מחקת?

אלימות מילולית שלי כביכול? אם כן זה פשוט שקר ואני מוכן שהנהלת הפורומים תחפש בארכיון המחיקות... אם לא ראה הודעה זו כמבוטלת.

למעלה