שאלות לגבי אסקסואלים

קישורים אינטרנטיים? תמים?

זה נכון שסברו איך שסברו בעבר... אבל היום סוברים אחרת. זה שאתה קורא מספרים שעבר זמנם זה נושא אחר. משום מה דווקא מהקישור האינטרנטי העדכני אתה בוחר להתעלם... לגבי קהילת "סטיות ונטיות" - מדובר בעגה. "סטיה" כסלאנג קהילתי פנימי, בדיוק כמו ששחורים באמריקה לא יראו בעין יפה אם אדם לבן יקרא להם "כושי/ניגר" אבל בינם לבין עצמם זה סלאנג מקובל. בשורה התחתונה מדובר בקינק.

gabriel1349

New member
סיימתי תואר שני בפסיכולוגיה

לפני פחות משנה, הספרים לא היו סתם ספרים, הלימודים לא היו סתם לימודים, המחקרים לא היו סתם והמאמרים גם לא והדוקטורים והחוקרים היו הרבה יותר מומחים מדוקטור צחיל'ה ועוד עשרות כמוהו (ועוד מישראל). אם פחות משנה נחשב משהו שעבר זמנו תיהיה בריא . באינטרנט יש אלפים של סקסולוגים שיאמרו אחד ככה ואחד ככה. בכל מקרה, זה שלמדתי גם לא עושה אותי מומחה ... אז אני יאמר מה שמתחשק לי וגם אתה ואין טעם להמשיך בזה לא פה ולא בשום מקום . אגב, בסדר אף אחד לא אוהב לקרוא על עצמו שהוא סוטה , אז מבין אותך לגמרי, במיוחד אם אתה ה"סאדו" ולא ה"מאזו".

תקראי לפני שאת עונה

לוגיקה פשוטה זה לא הצד החזק שלי? אפשר לומר שראיה זה לא הצד החזק שלך, הרי שאלו אם אני לא אוהב את ההורים שלי, ועניתי שבצורה רומנטית לא. בחרת להתעלם מזה ולעקוץ במקום. אלימות מילולית מספר 94... אתם לא מעוניינים לא להסביר ולא לדון. רק לפרוק עצבים. אחלה פעילות הסברתית. חבל שאת רוצה לרדת לפסים אישיים. אם "אנחנו" לא "נורמלים" - אתם גם לא שיא הנורמה. ואנחנו עשינו הפגנות ומסיבות ענק - אתם גם זה לא. וכעת מדובר בעובדה. לא עקיצה כמו שאת עשית לאורך כל השירשור.

מוראל 46

New member
לא צריך מין בשביל ארוחה רומנטית,

צודק ביותר, ארוחה רומנטית ,יציאה לסרט הסתכלות בעניים ,חיבוק ונשיקה הם אהבה אחרת אך אפשרית וטהורה יותר. המין משחית ומקלקל ,פשר לאהוב בכל מיני צורות, והמין הוא לא מהות הכל אפשר לפתח יחסים נהדרים גם כשהמין הוא במקום האחרון

למעלה